Топ 20 на най – горещите мъже на Боливуд

Десни дами, сега ви предлагаме нещо специално. Видяхме най-горещите черни мъже и най-горещите британски мъже. Ние отидохме по-далеч с най-горещите австралийски мъже и дори погледнахме най-горещите мъже по света. Какво още може да ви донесе Herinterest ...?

Сега ние влизаме в колоритния, музикален свят на Боливуд и ние скачаме с взрив!

Готови ли сте за тези дами-бонбони??

20 - Арбааз хан 

Arbaaz Khan 1

Този 46-годишен индийски кинорежисьор, режисьор и актьор е роден в Махаращра на 4 август 1967 г. Със семейния си опит в боливудската индустрия не е чудно, че този рафиниран и утвърден боливудски актьор се е обърнал към самия сребърен екран. Баща му е блестящият сценарист Салим хан. Той има един брат, Салман Хан, който също е актьор, а в него има още един брат, който следва същата кариера - продуцент и актьор, Сохаил Хан. Изглежда, че поетите работи в семейството!

Arbaaz Khan 2

Той не е имал най-лесния начин на живот и въпреки че Daraar (1996) актьор премина през драмата, че е съден за обезщетение от семейството на момиче, което е убит от колата му. Трябва да се отбележи, че не е управлявал колата по време на инцидента и семейството отказва обезщетение, тъй като момичето, което тъжно е убито при инцидента, е било отхвърлено от нейните родители, преди да е станало!

Arbaaz Khan 3

Той е бил доста тих напоследък, но когато погледнете доста впечатляващия списък от награди, които той спечели по пътя си, той постигна толкова много, че може да си позволи да отнеме известно време. С редица награди Stardust, награди за филмови награди, награди на IIFA и дори награди Apsara за такива неща "Най-добър злодей", "Най-добър поддържащ актьор", "Най-добър филм", "Най-горещият нов филм" и още! Това е впечатляващо!

19 - Dharmendra

Dharmendra 1

Той може да е на 77 години точно сега, но назад, Дарменден беше сигурен, че е добър човек! За много жени по света той все още е. Роден на 8 декември 1935 г., роден в Пенджаб, Dharmendra се нарича Dharam Singh Deol и е добре известен като велик хинди актьор. Всъщност той играе такава роля във филмовата индустрия на хинди, че му е присъдена наградата за постигане на цял живот на церемонията по филмовата фантазия през 1997 г.! Това е впечатляващо нещо!

Една от ролите, за която е най-забележителен, е от филм, издаден през 1975 г., наречен Sholay. Във филма, Dharmendra играе ролята на VEERU в екшън приключение. Той беше един от основните престъпници във филма и това, което той играеше чудесно!

Dharmendra 2

Талантът отново се развива в това семейство и двамата сина, които Дармамендра имаше с първата си съпруга Пракаш Каур, са много успешни актьори - Sunny Deol и Bobby Deol.

С втората си съпруга Хема Малини има две дъщери, наречени Еша Деол и Ахана Деол, които също са много успешни актриси!

Той не е пролетно пиле, но има нещо за него, което все още привлича сърцата на жените по цялото земно кълбо. Просто си помислихме, че ще му дадем малко споменаване ...

18 - Барун Соби 

Барун Sobti 1

Когато погледнете това 29-годишно парче, можете да разберете защо той е станал толкова популярен сред дамите ... Той е много горещ! Роден в Индия на 21 август 1984 г., Barun Sobti е телевизионен актьор, както и индийски модел. Казахме ви, че е горещ!

Той е женен (съжалявам дами!) И е бил от 2010 г., когато той се омъжи за неговата гимназия скъпа. Не е ли най-сладката история?

Барун Sobti 2

Това беше първата му роля в телевизионния сапун, наречен STAR Plus Shraddha който го подсилва в красиви боливудски висоти и играе ролята на Swayam Khurana в това. Водещата роля в неговата дебютна шоу със сигурност беше знак за бъдещите добри неща и изглежда, че нещата ще станат по-добри за него оттук нататък.

Барун Sobti 3

Той спечели куп награди за ролите си в неща като Шраддха, Boogie Woogie, Коледната елха и Баат Хамари Пакики Хай и има дори няколко филма, които излязоха тази година, което просто показва как е зает той е бил!

17 - Шах Рук Хан

Шах Рук хан или СКК, както и той е известен, е един от най-добрите боливудски актьори, които цветният свят трябва да ни предложи. Той е на 48 години, но това не го спира!

шах Rukh Khan 1

Той е роден в Ню Делхи, Индия на 2 ноември 1965 г. и има звезда в повече от 75 филма от Хинди, откакто започва кариерата си през 2001 г. От екшън трилъри до романтични комедии, Шах Рухх хан е в партидата. Той спечели огромен брой награди, включително 14 награди "Фантаре" и поразителни 30 номинации.

шах Rukh Khan 2

Той е направил много пари и през годините. Той очевидно притежава редица имоти от висок клас, включително място в Лондон на стойност 20 млн. Паунда и голямо място в Ню Делхи. Не всички харчат, прекарват, харчат с този човек - той прави много благотворителна и хуманитарна работа в свободното си време, но се опитва да запази по-голямата част от него супер тайна.

16 - Prithviraj Sukumaran 

Prithviraj Sukumaran 1

Този човек има красиво тяло, огромно тяло и огромен набор от таланти в ръкава му. Той е продуцент, певец и индийски актьор. С пръсти в филми на хинди плюс филми на Телу, Тамил и Малаялам. Той със сигурност е бил зает. Фактът, че баща му е много популярен и успешен филмов актьор и филмов продуцент Малаялам, Сукумаран. Има и доста впечатляващи филми в неговия списък - Нанданам, спрете насилието през 2002 г., Mozhi, Шоколад през 2007 г целулоид през 2012 г. На върха на впечатляващата си филмография Prithviraj Sukumaran е най-младият актьор, който някога е спечелил Държавната награда в Керала за "Най-добър актьор" - казахме ви, че е горещ!

Prithviraj Sukumaran 2

Роден на 16 октомври 1982 г., 31-годишният актьор има един филм, който скоро ще излезе D компания; екшън драма, който със сигурност ще го види красив и весел. Засега ние ще ви забавляваме с тази красива снимка на него ... Би било грубо да не го прави!

15 - Аамир Кан

Амир Khan 1

Аамир Хюсеин Хан е роден в Махаращра, Индия на 14 март 1965 г., което го кара да застане на много красив 48-годишен. Той не е пролетно пиле, но със сигурност получава сърцата, които треперят милиони жени по целия свят. Той е бил активен, тъй като около 1973 г. в действащия свят и освен да отнеме няколко години тук и там, той се е държал доста зает.

Амир Khan 2

Той е на втората си съпруга и сега има три деца и в допълнение към това, доста заета кариера за заснемане, която го държеше прекрасно сгушена сред множество награди и номинации на церемония по различни награди. Не само актьор, Амир Кан е и режисьор и продуцент, и въпреки че е спечелил цял куп награди, той всъщност никога не се обръща да ги събере ... Той вярва, че индийските филмови награди "нямат доверие"

Амир Khan 3

Той има няколко филма, излизащи скоро - Peekay, например, се очаква следващата година. Има и Dhoom 3 който е завършен и чака освобождаване. Дръжте очите си на обелени дами!

14 - Шахид Капур

Шахид Kapoor 1

Този красив индийски актьор е в този списък по някаква причина - той е един от най-сладките мъже жив! Също известен като Shahid Khattar, той е роден в Делхи, Индия на 25 Февруари 1981 г. Той започва реклами и реклами в началото на кариерата си и добавя музикални клипове към портфейла си на работа. Неговият дебют в Боливуд е през 2003 г., когато той участва в " Ишк Вишк. Той всъщност печели наградата за най-добър мъжки дебют на наградите Filmfare за това! Оттам той току-що излезе от силата си.

Шахид Kapoor 2

Вегетарианският актьор е свързан с женските жени по време на актьорската му кариера. Той се омъжи за Кариана Капоър през 2004 г., когато заснема Фида, но по-късно се разделиха и оттогава той е бил романтично свързан с Нагрис Фахри, Приянка Чопра и Видя Балан, въпреки опитите му да запази личния си живот.

Шахид Kapoor 3

За щастие за вас дами, които го обичат, той е зает с снимките и има един филм, който трябва да бъде освободен през 2014 г., наречен Хайдер. Той играе главния герой във филма и обещава да бъде добър.

13 - Сидхарт 

Siddharth-4

Роден на 17 април 1979 г., този 34 годишен боливудски актьор не само се гордее с участието си в резюмето си. Той е продуцент, певец и писател! Сигурно ще изглежда, че е надарен с много таланти!

Siddharth 2

Още през 2003 г. той дебютира във филма "Момчета". Това стана много успешен филм, както и някои от другите му филми Bommarillu, Ранг де Басанти и Nenoddantana.

През 2012 г. той направи скок от актьор до продуцент и реши да създаде собствена продуцентска компания, наречена Etaki Entertainment, и беше отбелязано, че е казал, че режисурата е истинската му страст. Ние със сигурност ще се съгласим с него!

Siddharth 3

Не само, че е добре да се гледа и талантлив в света на филма, той също е умен. С бакалавърската търговия (Honors) и CNBC мениджъра на годината, изглежда, че няма нищо, което този горещ актьор от Боливуд не може да направи.

12 - Сайф Али Кан

Саиф Ali Khan 1

Този 43-годишен актьор е за по-старите дами, които харесват по-изискания Bollywood hottie. Роден в Ню Делхи, Индия на 16 август 1970 г., е известен кръгът на Боливуд. и с първия си успех през 1994 г. с филми като Главен Килади Ту Анари и Yeh Dillagi, оттогава е намерил доста впечатляваща слава.

Саиф Ali Khan 2

Той е роден в слава до известна степен, тъй като баща му е крикет играч Mansoor Ali Khan Pataudi и майка му е актрисата Шармила Тагор, и дори е бил женен за актриса за известно време. През 1991 г. се жени за Амрита Сингх, но по-късно се разпада през 2004 г., след като има няколко деца заедно. През 2012 г. се жени за друга актриса, Кариана Капор, след като са били заедно за пет години. Тя е друго голямо име в света на Боливуд.

Саиф Ali Khan 3

Обратно към Сайф и той вече има много впечатляващ брой филми под колана си. Той също има доста впечатляващ набор от награди, с които да се похвалиш. Накратко, изглежда, че този човек наистина е много талантлив. Това е просто срам, че е женен!

11 - Ранбир Капур

Ranbir Kapoor 1

Роден в Мумбай, Махаращра, Индия на 28 септември 1982 г., 31-годишният актьор на Боливуд със сигурност залага сърцата на хиляди жени по целия свят. С не по-малко от пет филмови награди под колана си той е роден в актьорско майсторство, като двамата му родители са актьори (Риши Капоор и Неето Сингх) и е внук на великия боливудски актьор Радж Капур. Първият му филм може би е бил флоп на Box Office през 2007 г., но със сигурност е изкупил себе си и сега е добре известен като едно от реномираните имена в индийската филмова индустрия.

Ranbir Kapoor 2

Той също е сериозно име сред дамите. Той е свързан романтично с поредица от жени и дори е в дългосрочна връзка с актрисата Deepika Padukone, която привлече сериозно медийно внимание. Те са имали приятелски раздяла според него и оттогава определено се е подготвял за това.

Ranbir Kapoor 3

Сега един от най-популярните и популярни индийски актьори навремето ни изглежда, че няма да ходи никъде скоро и с не по-малко от три филма, излизащи само през 2014 г., той е твърдо решен да направи своя белег!

10 - Арджън Рампал

dc2fffe4140a486ac0138961f98e69e4

Този 41-годишен горещ актьор от Боливуд със сигурност е направил име за себе си през годините. Той не само смята, че е боливудски актьор, но и продуцира, моделира, хоства телевизионни предавания и още ... Изглежда, че е направил име за себе си, като играе във филми, които стоят извън кутията, така да се каже, с редица неговите изпълнения се считат за неконвенционални; каквото и да означава това.

За щастие женени за красивата Мис Индия Мехер Джеси, те имат две красиви дъщери, родени през 2002 и 2005 г. Щастливи в живота, както и успешни в бизнеса - може ли животът да бъде по-добър за този човек точно сега?

Той е много гъвкав актьор и е добре известен със своя добър външен вид и очарование, както и с начина, по който се представя на снимачната площадка. Понякога се нарича "купа" от феновете на Боливуд, той дори беше гласуван като Times of India "Най-Желаем човек" през 2012 г. и той трябваше да победи 49 други момчета, за да стигне до там! Казахме ви, че е горещ!

9 - Джон Абрахам

0c636241ef60750bf80e820e4ffe54f5

Друг горещ актьор на Боливуд в 40-те си години, Джон Абрахам е друг индийски актьор с повече от един трик в ръкава си. Той е бивш модел и продуцент, както и в хит филми като Jism който всъщност е печелил наградата за най-добър дебют на наградите за филмови награди през 2003 г. По-късно получава още няколко награди за филмовата награда за своята роля в търговската фантазия Dhoom, и с мНОГО внушителна поредица от филми под колана му, можете да разберете медийната ярост, която го заобикаля.

Това беше по време на снимките на Dhoom че нещата започнаха да се нагряват между него и неговата съпруга Бипаша Басу. От 2002 до 2011 г. те са били във взаимоотношения, но изглежда, че тя държи устата си добре и наистина се стегна на новината, че наскоро завърза възела; този път към Priya Runchal. Нека пожелаем на него цялата любов и щастие в света за 2014 ... и Бипаш също!

8 - Рандъп Худа

6e46aebd506a87fd5f1321bdff653de1

Заглавието под 40-годишна възраст сега и ние дойде на друг човек, който често се намира в най-горещите списъци на мъжете от Боливуд - Randeep Hooda. Той е горещ, тъмно, висок и загадъчен, който може би го е създал доста впечатляващ фен, а неговият доста здрав добър външен вид го е натрупал повече от няколко филмови роли.

Той е роден на 29 август 1976 г., което го прави в момента на 37 години. Първоначално роден в Харияна в Индия, той се обучава в Австралия за известно време, когато е по-млад, преди да се върне в родната си страна, за да преследва своята филмова и моделираща кариера.

Първият филм, в който той участва, беше Monsoon Wedding през 2001 г. и доста време преди да се върне с втори филм - не след почти пет години по-късно. Вторият филм му спечели това, което може да се нарече само критично признание д през 2005 г. Имаше няколко проекта, които след това не отидоха никъде, но скоро той се оттегли с отмъщение Веднъж в Мумбай през 2010 г., който го застреля на супер звезди.

Той не е само в снимките - той е доста запален спортен играч, който веднага го прави хиляди пъти по-горещ, нали? Той обича да играе поло и да покаже скокове; всичко, което се основава на конниците. Той също така обича да блог в свободното си време и е известно, че се нарича себе си социален активист. Каквото и да обича да нарича себе си, той със сигурност е един добър актьор на Боливуд, нали??

Ще ви дадем един миг да се взирате любезно в неговата снимка! ��

7 - Хритик Рошан

4f77a01ef14e647e16b2d596d95b0ace

Първото нещо, което много жени се влюбват, когато за пръв път забелязват горещия актьор на Боливуд Хритик Рошан, са красивите му очи - те просто трябва да умрат. В света на заснемането, той може би е по-добре да знае за изключителната си работна етика и неговата гъвкавост и способност да работи в редица различни роли. Каквото и да го познаваш, сигурно е хубаво да го погледнеш!

Още през 2000 г. този 39-годишен Hottie за пръв път влезе в актьорския свят с дебюта си в киното Кахо Наа ... Пяар Хай. Роден на 10 януари 1974 г. в Махаращра, Индия, той имаше късмет да спечели награди за дебютния си спектакъл, включително "Най-добър мъжки актьор" и "Най-добър мъжки дебют" в наградите "Filmfare" за същия филм. За щастие той се е превърнал от сила в сила от тогава, събирайки филми, които са доста големи в света на Bollywood, включително Физа, Мисията Кашмир, и Каби Хуши Каби Гхам най-скоро през 2011 г..

Когато погледнете семейния му произход, можете да разберете как е бил толкова популярен в света на Боливуд. Семейството му включва някои доста впечатляващи имена от баща си, Ракеш Рошан е известен филмов режисьор на Боливуд, а дядо му от майка си е Дж. Ом Пракаш; още едно име в историята на Боливуд. Тогава е чичото на музикалния директор! В това семейство има цял натрупан талант и ние не говорим само за красивото лице на Хритрик Рошан и за тялото му!

6 - Акшай Кумар

d25296a1b5eab3a9bd11943e095ed1fe

Той е бил достатъчно късмет, за да започне в повече от сто хинди филми по своето време и когато добавите към сместа, че той е боец, както и актьор, можете да разберете как става това. Той може да е едва на 46 години, но от 1991 г. насам е активен във филмовия свят и оттогава досега е успял да напише няколко заглавия за работа - има актьор, боен художник (както вече споменахме), както и водещ, продуцент и автор. Не става ли просто по-горещ и по-горещ?

Той печели две награди за филмови награди и е номиниран за цял куп повече. Като цяло се казва, че е имал удоволствието да участва в общо над 125 филма. Как на земята го е успял?

Той също е женен с две деца, което може да направи нещата още по-изумителни. Повечето от нас едва могат да задържат работа на пълен работен ден, а той има семейство с две деца, както и повече от сто филма! Добре направено Аксай!

Това е смешно, защото той е бил ангажиран два пъти с майка на децата си - актрисата Twinkle Khanna. Те в крайна сметка се ожениха през 2001 г. и изглежда, че са успели да открият, че неуловим щастлив-някога след заедно. Добре е за тях, нали??

5 - Имран Кан

bbd2bd4748a6e52f955a05bd9c8614a6

Беше само въпрос на време, преди този човек да се насочи към списъка, нали? Много успешният индийски актьор, отговорен за някои от най-невероятните филми на Хинди, също има семейство със звезди, точно като Хритик Рошан. Чичо му е Аамир Хан; актьорът, който се появява като номер 15 в този списък. (Можете да намерите това име и красивите му снимки в Част А, ако още не сте го виждали!) Освен това той има друг чичо - Mansoor Khan, който е известен продуцент и режисьор в света на Bollywood. Има и прочутият дядо, който да хвърли в сместа - продуцента и режисьора Насир Хюсеин. Не само, че повлиява на кариерата му за възрастни, изглежда, че са били големи влияния за него като дете. Той влезе в звездния свят на Боливуд в съвсем млада възраст и се появи във филми като Каямат Се Куямат Так през 1988 г Джо Джиета Уоки Сикандер през 1992 г. Той е само на 30 години - роден на 13 януари 1983 г. Това всъщност го прави един от по-младите членове на този списък. Изглежда, че актрисите на Боливуд стават все по-горещи, когато станат по-възрастни, подобно на някои от другите актьори в Холивуд. Защо не се вгледате в "Най-горещите актьори" в 40-те си години, за да видите какво имаме предвид!

Не само, че Imran Khan е един от най-горещите мъже в Боливуд, той също се смята за един от най-стилните, който никога не е лошо заглавие! Той обича своята благотворителна работа за PETA и дори пише колони за The Hindustan Times от време на време. Няма ли нещо, което този човек не може да направи? Той дори организира благотворителни събития ... Не сте ли влюбени в него вече?

За нещастие дами, той не е единствен. Той беше в десетгодишна връзка с момиче на име Авантика Малик и се ожениха през 2011 година. Много сме щастливи да обявим, че ще очакват първото си бебе през юни 2014 г.! Не можем да чакаме да видим колко красиво ще е това дете!

4 - Рахул Ханна

a4df66a77ec65635c14b8cc93aa89739

В рождения актьор в Мумбай, Рахул Кана е първоначално видео хокей с MTV Asia през 1994 година. В продължение на четири години той продължава да се развива и да се построи доста вентилаторна база. Това, разбира се, му улесни да направи скок по-късно в живота да действа ... Скок, който се оказа много добра идея за него.

41-годишният Рахул Хана е известен с добрия си външен вид, както и с уменията си за видеообучение или със своето пряко действащо лице. Той е бил знаменитост, подкрепящ множество продукти от Томи Хилфигер, Тойота, чипове, Audi, Джони Уокър и още ... Казахме ви, че е супер сладък! ��

Освен кариерата си в моделирането, актьорската му кариера също се превръща в чудесен ход. Неговият дебют на филма е заедно с Aamir Khan (номер 15 на нашия списък) в големия хит 1947 Земя. Тази невероятна роля му спечели много награди и само една от тях беше наградата "Филфър" за най-добър мъжки дебют.

3 - Kunal Kapoor

a55976cb8d029857e46264d2f22e34ad

Този 36 годишен актьор е добре известен в света на Боливуд. Роден в Мумбай на 18 октомври 1977 г., тази звезда на хинди филм вероятно е по-известен със своята роля в наградения филм Ранг де Басанти който му награждава филмовата награда за най-добър поддържащ актьор през 2006 г..

Оттогава той е в редица филми, включително Doga през 2013, Луц Шув Тий Пиле Курана през 2012 г, Дон 2 през 2011 г. и дори Добре дошли в Санджанпур през 2008 г. Той дори е бил помощник-режисьор в един филм - 2001-а Ракейш Омракраш Мехра. Изглежда, това е мястото, където той напуснал режисьорските си обувки обаче ... Оттогава не е извършвал реална режисура!

Това беше филмът Ранг де Басанти който го застрелял на славата на Боливуд и беше почти като че става хит в целия свят през нощта. Той дори беше номиниран за награда на BAFTA в категорията "Чуждестранни филми" - така е добре! Търговски и критичен успех; това определено не е навредило на кариерата си със сигурност.

Има няколко неща за тази боливудска любов, които може да ви изненадат. Преди всичко той е обучен пилот и включва летенето като един от любимите му хобита. Сигурни сме, че бихме могли да свикнем с височини, правилни дами? Понастоящем той е в тренировка, за да се състезава в националния рали шампионат при бившия шампион на спорта. Така че той е вълнуващо и вълнуващо, както и хубаво да погледне. Знаем - ние ви разваляме дами! ��

2 - Анил Капур

b4952c17adbb486439476021a8e05957

Той по никакъв начин не е свързан с Kunal Kapoor (номер 3), но със сигурност го съперничи в "горещите" залози. Този човек е малко по-възрастен обаче; роден на Бъдни вечер през 1956 г., в момента стои на невероятна 57-годишна възраст. Ние със сигурност не мислим, че той изглежда на 3 години от 60 ... Да?

Той не е просто актьор, той също произвежда. Той има впечатляваща кариера, която е продължила повече от тридесет десетилетия, и това му е дало перфектния опит, за да опита ръката си да произвежда. Изглежда, че той е също толкова добър в това, колкото и с първото си филмово битие Ганди, баща ми. Издаден през 2007 г., филмът спечели куп награди - Националните филмови награди включват Най-добър сценарий, най-добър поддържащ актьор и дори Специална награда на журито.

Нещата просто не спират дами - изглежда, че още има още таланти. Понякога е известен с това, че е добавил повече от неговия филм. Той е известен да пее на саундтраците за някои от филмите, в които е участвал. Комедията, освободена през 1986 г., се обади Чамели Ки Шаади видяхме, че виждаме повече от смешната му страна в оживената песен. Оттогава има още няколко саундтрака. Неразбираемо е колко талантливи са някои от тези момчета! И горещо!

1 - Айшман Курна

ccb7f756c928ae4c505e19e0277697bb

Той е един от най-младите в нашия списък, но когато видиш колко успешен е този човек, можеш да разбереш защо той се превръща в топ място. Само на 29 години, индийски актьор, Айшман се разклонява ... много! Сега пее, котва телевизионни предавания и подаръци! Неговият дебютен филм със сигурност го застрелял в супер звезда и когато хитът за 2012 година Вики Донор е освободен, може да е обърнал главата, но това помогнало определено да го забележат.

Той е бил състезател на телевизионно предаване в реално време, DJ за радио и видео жак, над всичко друго. Как ще намери време да се побере всичко?

Изглежда, че мозъците тичат в семейството му, както и добър поглед. Вярвайте или не, баща му всъщност е много уважаван астролог и автор по темата, докато майка му е напълно квалифицирана М.А. в хинди. Имате и един брат от радио-жокей, който да хвърли в сместа. Сега това е семейство и половина!

Blogging в свободното си време и да бъде един страхотен изглежда съпруг на детството си любима Tahira, този човек е длъжна да стане по-горещо и по-страхотно, тъй като той възраст ... Просто гледайте това пространство!

Така че ги имаш - последните десет части от красивото ни пътуване в Боливуд. Какво си помисли? Има ли някой, който ни липсваше с нашия списък тук? Бихме искали да знаем вашите мисли.

Също така ще ни хареса, ако разгледахте сайта! Ако това е бонбони за очи, които търсите, определено можете да ги намерите тук!
** Снимки на красивите мъже бяха открити на Pinterest.com

Leave A Comment

58 − = 57