Топ 10 на най-горещите кубински жени

Куба е известна с много неща. Най-малката известна птица се намира в красивата страна - пчелата колибри. Не ви е позволено да пиете или да купувате кока кола в страната. О, а ти не ти е било позволено клетъчен телефон до 2008 г. Освен това изглежда, че някои красиви жени идват от приятната страна, както се вижда от този списък на топ 10 най-горещите кубински жени. Готови ли сте за това??

1 - Ева Мендес

Връх 10 Hottest Cuban Women 6

Източник: Ева Мендес

Не само модел и актриса, Ева Мендес също е доста хитър бизнесмен, роден в Маями на кубински родители. 43-годишната звезда е участвала в някои доста впечатляващи филми през годините, въпреки че много от нас ще запомнят представянето й Тренировъчен ден. Тя не се е появила в киното от 2014 г., но това не означава, че тя не е заета. Напротив, всъщност.

Още през 2015 г. Ева пуска маска гама, която се продава изключително на Walgreens, наречена CIRCA Beauty, и тя е творческият директор на тази компания. Имаше и гама за вечеря, продавана в "Маки", както и собствена линия легла и спално бельо. Разбира се, не можем да забравим факта, че Ева е станала майка на две дъщери с гаджето на Холивуд, Райън Гослинг.

2 - Данай Гарсия

Връх 10 Hottest Cuban Women 3

Източник: danaygarcia1

Виждал ли си някога Бягство от затвора? Може би си спомняте, че сте гледали Данай Гарсия, играейки ролята на София Луго в шоуто на Fox за хита. Родена в Хавана, Куба на 5 юли 1984 г., 33-годишната актриса е работила както в телевизионни, така и във филми, започвайки с филма, Даника, през 2006 г. Беше в театър само на 17 години, че първоначално е намерила страст към актьорството, участва в продукция и след като работи с диалект треньори и английски учители, започва да се появява в реклами, което впоследствие води до нейния филм.

Първата й четка с телевизионна слава беше през 2007, в епизод на от местопрестъплението Маями и нещата станаха по-добри и по-добри за тази кубинска красота, която се появи От Мексико с любов през 2009 г. и също така се появява в Бягство от затвора за няколко години по този въпрос. Можете да я видите сега Страхът от мъртвеца, играейки ролята на Лучана Галвес.

3 - Джоузи Лорен

Връх 10 Hottest Cuban Women 7

Източник: josloren

Като млад, Джоузи Лорен се появи в телевизионни хитове като Хана Монтана, среда, Дрейк и Джош, и Кори в къщата, но много от нас ще я запомнят за участието си заедно с Матю Пери и Зак Ефрон в хит 2009, 17 отново. Тя имаше ролята на Никол в това и сякаш проправи пътя за страхотна кариера. Показвайки се по-скоро по телевизионни предавания, отколкото по филми, тя имаше главна роля Менталният, както и да се появи в Млади и гладни. Може да си спомните и да я видите NCIS, Направи го или го счупи, и още.

4 - Жайна Мейсън

Връх 10 Hottest Cuban Women 2

Източник: itsjeaninemason

Много от вас ще запомнят повече Жайн Мейсън, когато се яви Значи си мислиш, че можеш да танцуваш, но тя не е просто танцьорка. Тя също е актриса, известна с доста неща - нейната повтаряща се роля Анатомията на Грей, главната роля в На видовете и пророците, както и няколко изяви в CSI: Проучване на сцената на престъпността, NCIS: Лос Анджелис, и Престъпни умове.

Едва когато тя беше на 18 години Значи си мислиш, че можеш да танцуваш, дори да стане най-младият човек, който някога е спечелил шоуто. Родена във Флория, Маями, за да бъдем точни, и двамата родители на Жанин са от кубински произход.

5 - Росарио Доусън

Връх 10 Hottest Cuban Women 8

Източник: rosariodawson

38-годишната политическа активистка, писателка на комикси, актриса, продуцент и певица, Росарио Доусън е друга от добре познатите кубински красавици, погледът й е дадена от майка си, която е кубинска и португалска. Един очарователен хлапак, тя имаше кратко петно улица Сезам, но едва когато актрисата беше тийнейджърка, тя беше открита, а след това почти беше на прага. (Искаме славата да ни намери и ние!)

Тази случайна среща доведе до доста противоречия, виждайки Росарио да участва във филма от 1995 г., Децата. Не изглежда, че я възпрепятства много и тя се е появила в много впечатляващ списък от хитове, включително Джоузи и космите, Мъже в черно II, Град на греха, Седем паунда, и още.

6 - Айлен Алварес

Връх 10 Hottest Cuban Women 1

Източник: aylen25

През 2016 г. Playboy взима тази кубинска красота, а Максим я проверява не след дълго. Фитнес модел с над 3,3 милиона последователи на Instagram, тя ги вълнува със своята завидна, извита фигура и перфектно подредени екипировки. Определено човек, за да провери дали търсите най-горещите 10 кубински жени, но за съжаление ние наистина не знаем много друго за тази красота. (Ние знаем, че не можем да спрем да гледаме тези криви все пак! Каза някой #bodygoals?)

7 - Одет Аннабъл

Връх 10 Hottest Cuban Women 5

Източник: Одет Анабъл

Майка на Одет бе от Куба, баща й от Колумбия, но тази 32-годишна актриса, известна с това, че се появи в телевизионното шоу, къща, и филма, Чудовищно, всъщност е роден в Лос Анджелис, Калифорния.

Всъщност започва да играе само на петгодишна възраст и се появява в Детска градина. Тогава тя изиграла студент, който говорел испански, а оттогава нещата са се превърнали в сила за кубинската красота. Сега ще я видите Супер момиче, играейки ролята на "Рейндж", и преди това тя имаше главната роля на д-р Зоуи Брокке Чист гений. Добавете още много телевизионни предавания и поредица от филми и е ясно, че Odette не е просто красива, но и талантлива. (Това, което искаме да видим!)

8 - Вида Гуера

Връх 10 Hottest Cuban Women 9

Източник: vidaguerra

Никога не бихте могли да знаете, че тази кубинска красота е на 43 години, този бляскав модел на Хавана изглежда много по-млад от нейните години. През 2002 г. тя за първи път прави заглавия, появяващи се в британския морски маг, FHM, и това проправи пътя за редица изяви на списания, обикновено в бляскавия регион. Само няколко години след първоначалното й поощряване в FHM, през 2004 г. я гласуват като "Модел на годината" и тя се появява на различни телевизионни предавания (обикновено испански), както и в редица музикални видеоклипове.

9 - Дейзи Фуентес

Връх 10 Hottest Cuban Women 10

Източник: daisyfuentes

Тази 51-годишна кубинска красота може да се похвали, че е първото Latina VJ да се подпише на MTV, но това не е всичко, за което тя може да се похвали. Тя също беше подписана на Рельон като говорител, като стана първата латиноамериканка, за да сключи глобален договор. Още ли си впечатлен? Ние сме!

Родена в Хавана, Куба, Дейзи Фуентес избягала от страната по време на най-лошия смут със семейството си, заминавайки за Испания, и не беше много преди да бъде взета да бъде местно момиче в испанската телевизия. Не след дълго тя бе прикована от филиал на Ню Йорк, а не много преди кариерата й да се разшири от просто да предложи времето и да бъде новинар. Това беше кариера, която се справи много добре с кубинската наслада, отваряйки пътя за редица договори за моделиране с някои от най-желаните компании. Плюс това, никога не би предположила, че тя е на 51 години, нали?

10 - Доминик Гарсия-Лоридо

Връх 10 Hottest Cuban Women 4

Източник: Pinterest

34-годишният Доминик Гарсия-Лоридо е роден в Маями, Флорида, но и двамата й родители са с кубински произход, което я прави много достоен за своето място в списъка на топ 10 най-горещите кубински жени.

Само на тригодишна възраст Доминик открива любовта си към танците и любовта към светлината на светлината сякаш се движеше в семейството. Всъщност първият опит на Доминик с филмовата слава е във филм, който кубинският му баща всъщност е продуцирал, Изгубеният град, издаден през 2005 г..

Оттогава тя се появява в няколко филма, включително хита на Джейсън Стътам през 2015 година, Дивата карта, 2010 е Мемоарите на магическия град, 2009 г.? Градски остров, също с участието на баща си Анди Гарсия и 2008 La Linea. Това я забеляза отново да действа заедно с Рей Лиотта и Анди Гарсия.

Leave A Comment

+ 29 = 34