Топ 10 на най-горещите гръцки жени

Гърция е със същия размер като Алабама, ако ги подредите една до друга, с население над десет милиона души над островите. Това е страна, пълна с туристи, като всяка година се отчитат 15 или 16 милиона посетители. Изглежда, че има нещо различно от красивите средиземноморски плажове, които черпят в масите. Тези топ 10 най-горещи гръцки жени също произхождат от красивата страна.

1 - Атина Оикономаку

С над 670 000 последователи на Instagram има добър шанс вече да имате представа кой е Athina Oikonomakou. 31-годишният е роден в Скала на Лакония и е име в света на актьорите, както театър, така и телевизия. Има дори четири филма, всички гръцки, следвани от колекция бижута, която бе пусната през 2016 г..

Връх 10 Hottest Greek Women 1

2 - Анастасия Пераки

Този 32-годишен гръцки модел е най-известен с това, че се появява в даден зайче, който е в ефир, но също така се е появил на корицата на редица други списания и публикации през цялата си кариера. Можете също да познаете това сладко гръцко маце от брака си с един от най-горещите атлети на гърците - Михаил Муроуцос. С инстаграма, изпълнена с руси бомбардни моменти, тя има над 10 000 последователи и преброява. Ще бъдете ли тя следващата?

Връх 10 Hottest Green Women 2

3 - Мария Менунос

Въпреки че е родена в Масачузетс, Съединените щати, Мария Менонос има двама гръцки родители, което я прави достоен за място в този списък на Топ 10 най-горещите гръцки жени. 39-годишният е измислил името си в повече от няколко индустрии, включително телевизия, журналистика и дори професионална борба. Добавете няколко филма там, като хита от 2008 г., Tropic Thunder и имате рецепта за успех. Не е чудно, че има над 920 000 последователи на Instagram.

Връх 10 Hottest Greek Women 3

4 - Евелина Папантониу

Не само актриса и модел, но и титуляр на конкурса за красота, Евелина Папантониу първоначално е родена в Атина, Гърция. На 15-годишна възраст тя открила любовта си към моделирането, но има и златно сърце, помагайки на жертвите и на другите, засегнати от голямото земетресение в Атина през 1992 г. Въпреки че тя е обърнала ръката си за филмовия свят, изглежда, че моделирането е много силно, и ще я видите как се занимава с кориците на списания като Vogue и Madam тези дни.

Връх 10 Hottest Greek Women 4

5 - Тоня Сотиропулу

Тази актриса, родена в Атина, всъщност се премести в Обединеното кралство, с надеждата да продължи международната актьорска кариера. Това е ход, който изглежда е работил доста добре за Тоня Сотиропулу, която е намерила славата във филма Berberian Sound Studio през 2012 г. Британският филм на ужасите също така играе ролята на Тоби Джоунс и прави страховития часовник. С над 112 000 последователи на Instagram, тази гръцка красота е определено една, с която да държите очите си отворени.

Връх 10 Hottest Greek Women 5

6 - Зета Макрипулия

39-годишната Зета Макрипулия е родена в Атина, Гърция, и е добре известно в страната й, в областта на телевизионното и телевизионното предаване, в телевизията и филмите, модния дизайн и дори моделирането. Тя има кариера, която досега се е простирала над 14 години, а тази гръцка красота не показва никакви признаци за забавяне в скоро време. През 2005 г. тя се занимава с дебюта си в театрално шоу, а също така се превърна в много известно име в света на радиото. Има ли нещо, което тази красота не може да направи?

Връх 10 Hottest Greek Women 6

7 - Илиана Папагеоргиу

Не само Илиана Папагеоргиу е модел, тя е победител в конкурса за красота, коронован с мис Гърция през 2011 година. Това не беше нейната първа четка с моделиране, разбира се, нейният добър външен вид я омаловажи от различни агенции в бизнеса. Тя нарича себе си "модел на Ню Йорк" на Инстаграм, където тя има близо 18 000 последователи.

Връх 10 Hottest Greek Women 7

8 - Ирене Слива

39-годишната Ирене Склива е друга от красотите в този списък, която произхожда от Атина в Гърция, а тя също е кралица на красотата и модел, подобно на някои от останалите тук. В Индия, 1996 г., Ирина всъщност е била коронована за Мис Индия, а през същата година тя също била коронована за Мис Свят. От тази кариера за моделиране избухна, а оттогава тя гравира кориците на много модни списания, както и се появява в модни ревюта.

Връх 10 Hottest Greek Women 8

9 - Мария Елена Киряку

33-годишната Мария Елена Киряку е известна с две доста големи и впечатляващи неща в кариерата си. Първо, в първия сезон на "Гласът на Гърция" (1994), тя се състезавала и спечелила шоуто. На следващата година, с песен, озаглавена "One Last Breath", Мария представлява страната си в конкурса за песен на Евровизия през 2015 г., но за съжаление не спечели.

Връх 10 Hottest Greek Women 9

10 - Елеана Палайолоу

Вероятно е по-добре класифицирана като звезда на социалните медии, но Eleanna Palaiologou също е личен треньор и модел, първоначално от остров Крит. Също така посланик на марката, блог на модата и начина на живот, тя е впечатлявала следват над 80 000 Instagram харесвания, удивлявайки хората с модните (а понякога и провокативните) снимки. Тя със сигурност има някакъв стил!

Връх 10 Hottest Greek Women 10

Leave A Comment

6 + 3 =