Топ 10 момчета от 90-те

Точно момичетата, време е да се придържаме и да признаем - всички ние обичаме добро момче, нали? Тези класически балади с ох-толкова умен ключ се променят точно в средата, онемящи коси и ужасно хореографски ходове. Целият фактор на сиренето е цялата причина, поради която ги обичаме, както и с нови и бъдещи момчешки групи като One Direction, които поемат от друга страна, като A1, Hanson и 911 напускат музикалната индустрия, факторът на сиренето е буквално минавайки през покрива!

Време е да сложите косата си в ужасно неоново оцветена коса, да откриете най-ярките си тока за краката, да направите най-дългия си ден и да направите крачка назад във времето, за да се насладите на удоволствията, които първите 10 момчета от 90-те години донесоха таблица ...

1 - Вземете това

Пет момчета Манчестър в Обединеното кралство се събраха и формираха една от най-страшните групи момчета, които някога са излезли от Обединеното кралство! Гари Барлоу, Джейсън Ориндж, Роби Уилямс, Марк Оуен и Хауърд Доналд бяха "Take That" и целият свят се разпадна, когато само пет години след като удариха заглавията, Роби Уилямс напусна групата.

Връх 10 Boybands from the 90’s_01

Те са имали 28 топ 40 сингли в Обединеното кралство, плюс 12 номера 1, 17 топ 5 сингли, седем номер едно албуми ... Те наистина бяха обожавани, нека оставим това!

За съжаление, сега те са тройка, само с Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Собъл, но все още пускат записи и стигат до върха на класациите! Плюс това, те току-що са станали по-горещи с възрастта, нали??

2 - Назад

Един от най - големите момчета в СВЯТ, Backstreet Boys или BSB бяха привлекателните пет момчета от Съединените щати, които буквално завладяха света с буря. А. Дж. МакЛейн, Хауи Дорух, Ник Картър, Кевин Ричардсън и Брайън Лиртъл създават момчетата, създадени от Флорида, и дебютният им международен албум ги застреля през 1996 г..

Връх 10 Boybands from the 90’s_02

Осем албума по-късно, единадесет турнета и цял товар на заминавания (и по-късно връщане) на членовете на групата, те оттогава издават документален филм и се превръщат в звезда на Холивудската разходка на славата и дори имат един ден на име след тях в САЩ!

3 - Westlife

Ирландските кронисти Westlife бяха непосредствено засегнати от дамите и те бяха здравомислената група момчета, която всяко момиче мечтаеше да се срещне, преди нещата да се превърнат в драматичен за най-лошото ...

Връх 10 Boybands from the 90’s_03

Киан Игън, Марк Фехили, Шейн Филан, Ники Бърн и Брайън Макфадън бяха петте момчета, които започнаха в групата на момчетата. Брайън скочи първи през март 2004 г., въпреки че продаде над 50 милиона записи по целия свят, а те се нахвърлиха в единствения Великобритания. Тъжно е, но е вярно, че те всъщност никога не са нарушили американския пазар, но ако никога не сте чували за тях, определено имайте слух - това е чисто романтично сирене в най-доброто!

4 - NSYNC

Ах момчетата NSYNC бяха мечтатели, нали? Крис Къркпатрик, Джоуи Фатоун, Джъстин Тимбърлейк, Дж. К. Часес и Ланс Бас се превръщат в момчетата през 1995 г. в Орландо, Флорида. Вярвайте или не, след известно противоречие с бившия си мениджър, вторият им албум "No Strings Attached" всъщност е продал над един милион копия само за един 24-часов период и в рамките на първата си седмица в продажба почти 2 милиона и половина копия отлетяха рафтовете.

Връх 10 Boybands from the 90’s_04

През пролетта на 2002 г. се отдръпваха от музикалната индустрия, за да преследват други неща и никога не се връщат заедно ... По средата на 2006 г. техният уеб сайт изчезна и почти една година по-късно само един от членовете на групата (Lance Bass) призна, че всъщност са се разделили като група и вече няма да работят заедно.

5 - Бойзоне

Връщайки се в Обединеното кралство и друга ирландска момчешка група - Boyzone са оригиналните на Westlife, ако това има смисъл? Този път имаме още пет - част от тях, които са във форма на Шейн Линч, Ронан Кийтинг, Майкъл Греъм, Кийт Дъфи и Стивън Гейтли.

Връх 10 Boybands from the 90’s_05

С редица хитове под коланите им, нещата вървяха много добре за тези пехотинци от дълго време. Те носеха редица хитове под коланите си, а бебешките лица, съчетани с дълбокия ирландски певец на гласа на Ронан, буквално имаха дамите,.

Те се разделиха през 1999 г., имаха кратко заклинание през 2007 г. и за жалост през 2005 г. сърцата на милиони момичета и момчета по целия свят бяха откъснати, тъй като бе съобщено, че Стивън Гейтли загинал тъжно, докато е на почивка с партньора си , Определено беше много тъжен момент за момчетата.

6 - LFO

Трима група, с която идват американските художници LFO. Девин Лима, Брайън Гилис, Брад Фишети и Рич Кронин са били членове на групата в някакъв момент или друг момент, макар и тъжно, Рич Кронин починал през 2010 г. след гадната и дълга битка с левкемия.

Връх 10 Boybands from the 90’s_06

Първо Гилис си тръгна, след това пристигна Лима, след това се разделиха за известно време между 2000 и 2002 г., имаше среща и след това друго разделяне, а след това Рич Кронин загина толкова много, че не са имали много време на нещата. Независимо от това, те сам сам сам сам 5 милиона продажби по целия свят!

7 - 5ive

Върнете се отново в Англия и този път ви връщаме момчетата, базирани в Лондон, с остър блясък и склонност да се съчетаят - 5ive. Съставен от Abz Love, Джейсън "Д" Браун, Скот Робинсън, Ричи Невил и Шон Конлън, имаше скорошни опити да се върне групата заедно в британското телевизионно предаване The Big Reunion, но J отказа да вземе участие. Научихме също, че Абц имаше доста гадна битка с наркотици и алкохол и почти всичко загуби. О, кой може да забрави известната връзка между британския старк Били Пайпър и Ричи?!

Връх 10 Boybands from the 90’s_07

След като продадоха над двадесет милиона записи по целия свят, те се разделиха през 2001 г. и въпреки че три от тях се опитаха да се върнат заедно, изглежда, че оригиналната искряща момчешка група е отишла.

8 - 98 градуса

Тези момчета започнаха в Калифорния през 1996 г. и се състоеха от четирима певци - братята Ник и Дрю Лъки плюс приятелите Джеф Тимънс и Джъстин Джефри с произход от Охайо.

Връх 10 Boybands from the 90’s_08

Малко различно от другите групи момчета, тези четирима мъже всъщност започнаха групата си като приятели и по-късно бяха вдигнати от звукозаписната компания. Повечето групи се оформят от звукозаписна компания, поради което толкова много хора ги харесаха - те са били нежеланите, като такива, на музикалния свят.

с осемте най-големи 40 хитове в САЩ, продадоха над десет милиона копия по целия свят и след като се прегрупират отново през 2012 г. за еднократна концерт, те оттогава пуснаха съвсем нов албум и започнаха друга обиколка!

9 - изток 17

Момчетата на Джон Хенди, Тери Колдуел и Тони Мортимър за първи път тръгват на Изток 17, но това не е точно Изтока 17, който познавахме и обичахме. Брайън Харви се присъедини към групата, пуснаха крайната сивая балада "Остани друг ден" и бум! Те заслужиха своето място в историята на музиката.

Връх 10 Boybands from the 90’s_09

Те продадоха над осемнайсет милиона записи по целия свят и напоследък през 2014 г. изглежда се завръщат с турнета!

10 - О-град

Обратно към държавите отново и кой не си спомня супер секси "Liquid Dreams", освободен от O-Town, четири момчета от шоуто на MTV Making the Band? Ерик-Майкъл Естрада, Тревър Пеник, Якоб Ъндърууд и Дан Милър. Има няколко други членове на групата - Ашли Паркър Ангел и Икайка Кахоано, и след като пуснаха няколко албума и заловиха сърцата на хиляди момичета по целия свят, групата реши, че вече не са били отново през 2003 година. Те се опитаха да се прегрупират като четирима, но за съжаление Ашли Паркър Ангел реши, че не е такава страхотна идея ...

Връх 10 Boybands from the 90’s_10

Leave A Comment

3 + 7 =