Топ 10 японски женски модели 2017

Япония има население от над 127 милиона души, така че има смисъл, че някои от най-красивите жени в света ще дойдат от тази част на света. Принадлежащи към Азия и обхващащи над 6 800 отделни острова, това е държава, която притежава титлата, че има третата най-голяма продължителност на живота в целия свят. Може би трябва да има и титлата за създаване на някои от най-красивите модели също? Внимаваме десет от тях тук ...

1 - Масами Нагасава

Една от най-обичаните актриси и модели в Япония, Масами Нагасава, е на 30 години и е направила доста име за себе си, не само в света на моделирането и телевизионното / филмовото актьорско майсторство, но и като личност на радиото, което я прави жена на много таланти. В рамките на действащия свят тя държи най-голямата светлина, дори да стигне до звезда в международно известни филми, включително 2016 Нашата малка сестра. Добавете музикална кариера, някои сценични неща и поредица от награди и гледате един от топ 10-те японски женски модели 2017, а също и един от най-талантливите, може да се твърди.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 1

2 - Рио Мацумото

През средата на 90-те Рио Мацумото първо се издигна до слава, най-вече известна с телевизионните си изяви. Оттогава тя се е преместила далеч и е направила своето име за себе си в света на филмите и моделирането, както и на телевизията, и дори може да се похвали с музикална кариера, за да се зареди, освобождавайки едно обратно през 2004 г..

Връх 10 Japanese Female Models 2017 2

3 - Юми Кобаяши

28-годишният японски модел, Юми Кобаяши, също е известен със своето име "шоубиз", Юми Оно, и се среща често в модните списания в цялата страна. Кариерата й започва през 2002 г., когато започва работа с LoveBeer, списание за мода за тийнейджъри. Тя със сигурност е красиво лице, но тя е един от вашите топ японски модели?

Връх 10 Japanese Female Models 2017 3

4 - Маки Нишияма

Ако някога сте прочели месечното списание CanCam, вие ще знаете кой е Маки Нишаяма. Тя е една от първите 10 японски женски модела 2017, които се занимават със списание и това беше едно! Разбира се, това е всичко, от което ще разпознаете тази японска красота. Тя участва като говорител на веригата за ресторанти за бързо хранене, McDonald's в родната си страна, както и различни телевизионни и филмови изяви, а след това се захвана за таблоидна слава, като се омъжи за мъж, който е шеста година по-млад. Тя е само на 31 години, но заглавията на "кугар" скоро удариха. Не мислим, че има нещо нередно, когато искаш по-млад мъж. За съжаление, тя е друга актьорка, Taichi Saotome, която се оженила.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 4

5 - Роза Като

Роза Кота е на 32 години и е родена в Кагошима, Япония, станала известна като търговски модел, както и японска актриса. През 2004 г. прекара кратко моделиране на магии за сватбено списание и не след дълго не след дълго се появиха други по-големи концерти. Роза започва да се появява в много реклами и дори да спечели награда за появяване Танцова бормашина през 2006 г. Тя всъщност е наполовина японски и наполовина ирландски, но определено заслужава мястото си на топ 10 японски женски модели 2017. Не мислите ли,?

Връх 10 Japanese Female Models 2017 5

6 - Курара Чибана

32-годишната Курара Чибана е добре позната за флиртуващите си погледи и яростно намига, когато тя представлява Япония в конкурсите за Мис Вселена и Мис Вселена Япония през 2006 година. Тя всъщност спечели Мис Вселена Япония, а в Miss Universe завърши като първа второ място. В действителност изразите на лицето й спечелиха съдиите за толкова много, че тя стигна до първите пет, въпреки че победи някои от най-любимите състезания. Не е трудно да се разбере защо, наистина, тъй като тя е супер красива и всичко! (Не че другите жени не бяха очевидно ...)

Връх 10 Japanese Female Models 2017 6

7 - Мияко Миязаки

39-годишният японски режим Miyako Miyazaki също е победител в конкурсите за красота, като за първи път Япония се върна в конкурса "Мис Вселена" за повече от петнадесет години! Не само красив модел, но също така е известно, че е малко дива и е известен с движенията си на сцената, както и с външния си вид и тези елегантни рокли, които е известна, че носят.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 7

През 2003 г. тя е гласувана като една от "най-сексите жени, жива" от глобалните красавици, и също така знае нейните неща, когато става дума и за мода. В Университета Кумамото учи за специалност "Изкуство" и също обича да чете и калиграфия, и това е преди да влезете в дизайнерските й връзки, работейки с Селин, Нина Ричи и дори Рено.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 8

8 - Мейша Куроки

29-годишната Meisa Kuroki не е само една от претендентите за 10-те японски женски модела 2017, а певица, подписана в Sony Music Japan, както и актриса. Първоначално родена в Окинава, Япония, тя има звезда в широка гама от сценични репортажи за кратката си кариера, както и различни телевизионни и филмови роли, но тя е нейната работа с модата, която я поставя добре и наистина на картата на знаците, с дизайнера Джорджо Армани за Япония. Тя също е лицето на Epson за Япония също.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 9

9 - Леена

Също известен със своето истинско име, Чен-йи Лий, Леена е японски модел на модата, също редовно се появява в японското модно списание за жени CanCam. Първоначално е родена в Китай, но се премества в Япония, когато е била много млада - само на девет години. Само малко след 18-годишния й рожден ден, докато се занимаваше с инженерство в университета, тя спечели конкурс за моделиране, а останалите, както се казва, са история!

Връх 10 Japanese Female Models 2017 10

10 - Норико Киджима

През 2005 г. Норико Киджима спечели един от японските национални конкурси за моделиране на училищното момиче, което проправи пътя до края на кариерата си. Тя е известна като идол за гравюра, която се появява в редица видеоклипове с гравюри и оттогава е направила преминаването от моделиране и мода към актьорско майсторство.

Връх 10 Japanese Female Models 2017 11

Leave A Comment

− 3 = 1