Топ 10 филми на Зак Ефрон

Нека да се изправим пред него, тъй като дните на High School Musical, Zac Efron са дошли далеч. Вече не е младото пеещо момче, което някога се влюбихме, той е пълен холивудски лов с някои доста сериозни роли под колана му и някои доста големи филмови хитове!

Връх 10 Zac Efron Movies_00

Погледнахме в топ 10 Чанинг Тейтъм филми, и на върха 10 Филми на Райън Гослинг. Със сигурност е само честно дадохме на Зак Ефрон собствените си пет минути слава и ви позволи да огледате красивото кадифено тяло, с което имаме нещо като пораснали.

Ето и най-добрите 10 филма на Zac Efron:

1 - Висша музикална музика

Следвайки телевизионното предаване, филмът (пуснат през 2006 г.) наистина застреля хлапето на супер звезди и оттогава насам той наистина е дошъл толкова дълъг път. Историята на филма (в случай, че сте живели под една скала и нямате представа какво се случва в света през последните няколко години) са две деца - Троя (Сам Зак Ефрон) и Габриела, които са от много различни светове, се събират, за да се насладят на своята любов към музиката.

Връх 10 Zac Efron Movies_01

2 - Лъки

Това наистина накара сърцата да трепкат по целия свят и когато Зак Ефрон излезе на екрана под формата на Логан срещу Тейлър Шилинг, за да възстанови вярата си в любовта отново, всички потънаха както стари, така и млади.

Връх 10 Zac Efron Movies_02

Той е морски, така че прекарва справедливо време, гледайки супер горещо във военна униформа, а през останалото време търси момиче, което според него е неговият късмет, след като е намерил снимката си по време на атака по време на война.

Това е филм, който със сигурност ще те накара да плачеш, затова се увери, че имаш пакет от кленекс!

3 - Съседи

Сравнително нов филм "Съседи" бе пуснат едва през миналата година през 2014 г., но определено направи страхотно впечатление! Комедията видяла, че Зак заснема заедно с друга велика легенда в Холивуд, Сет Роген във филма за една двойка, живееща в съседство с една братска къща, и опитите и изпитанията, които вървят ръка за ръка с това. Нещата стават вълнуващи и повече от емоционално, това е сигурно!

Връх 10 Zac Efron Movies_03

4 - Лак за коса

През 2007 г. Зак Ефрон играе ролята на Link Linkin заедно с някои доста впечатляващи холивудски велики като Джон Траволта, Мишел Пфайфър, Кристофър Уокън и Аманда Бърнс. Комедията / мюзикъла следват едно "приятно закръглено" дете и големите промени в живота си, след като са запечатали доста прилично място в местно телевизионно шоу за танцуване.

Връх 10 Zac Efron Movies_04

Ще те измъкне от мястото ти!

5 - Хартиеният

С Матю Макконъхи, Джон Кюсак и Никол Кидман, Зак Ефрон не е единственото голямо име в този трилър / драма за 2012 година. Той не е единственият господин, а ти знаеш колко обичаме и господин Макконъхи!

Връх 10 Zac Efron Movies_05

Има убийство, осъден на смърт и репортер, който се връща в родния си град, за да разследва партидата. На него има страх, нали??

6 - Чарли Сейнт Клауд

2010 филма Чарли Сейнт Клауд е друга романтична драма, но този път, поставен в по-фантастична обстановка, което ни дава още един шанс да видим много по-различна страна от Zac Efron.

Връх 10 Zac Efron Movies_06

Той е дал подарък в този филм - подаръкът да може да види мъртвия му брат, но когато открие тази нова магическа сила, нещо му потръпва ... разбира се! Нов любовен интерес го кара да мисли за нещата по различен начин и трябва да избира между две много различни варианти. Кой ще избере ...?

7 - Нова година

С цяла поредица от известни имена Нова година трябваше да бъде голям хит и за щастие филмите през 2011 г. бяха точно това - масивен хит!

Връх 10 Zac Efron Movies_07

Сара Джесика Паркър, Аштън Кучър, Джесика Бийл, Зак Ефрон, Мишел Пфайфер, Робърт Де Ниро ... Да продължим ли? В този филм има буквални безкрайни велики актьори и актьори, които следват различни сюжетни линии по време на курса.

Дали всичко това има щастлив край? Ще трябва да гледате и да разберете!

8 - 17 Отново

Също така, с участието на Матю Пери, знаехте, че този филм ще бъде забавен и когато Зак Ефрон дойде на екрана, за да ни покаже характера си, Майк О'Донъл и шанса му да му даде живот отново като 17-годишен, ние сме сигурни, че няма да правите нищо освен да се кикотете!

Връх 10 Zac Efron Movies_08

9 - Този неприятен момент

Сравнително нов филм "Зак Ефрон" за някои от нас (ние не бяхме го гледали преди това!) това е филм от 2014 г., който отново има няколко големи имена в него като Майлс Телър, Майкъл Б. Йордан, Имоген Поот и още. Трима приятели трябва да работят там, където техните взаимоотношения вървят ... с катастрофални и оживени последици! Ром-ком е просто още един класически пример за това защо всички обичаме това сладко холивудско парче!

Връх 10 Zac Efron Movies_09

10 - Свободно изкуство

През 2012 г. излязоха либералните изкуства и видяха, че Зак Ефрон играе заедно с Елизабет Олсън и Джош Раднър (от Как се запознах с майка ви) във филм, следващ тридесетте неща, които се връщат на училище за старата си стажа за възрастни учители и, както вероятно сте предположили, неочаквана любов пресича пътя му. Определено е страхотно да гледате, ако не сте го виждали, и комедийната драма е длъжна да ви се смее понякога.

Връх 10 Zac Efron Movies_10

Помислете, че той е само на 27 години, Зак Ефрон със сигурност е вдигнал впечатляващо портфолио от работа и с филма и телевизионния филм на Бродуей, ние се стремим да разберем какво ще дойде по-късно за красивата красота с кафяви коси. Вярвайте или не, той се занимава само от началото на 2000-те години, което просто показва истинския му талант!

Leave A Comment

− 3 = 1