Топ 10 филми на Райън Гослинг

Канадският Райън Гослинг е роден в Онтарио на 12 ноември 1980 г. В момента е на 34 години, той е един от най-горещите хълмове на Холивуд и е развил доста вентилаторна база за обожаващи жените по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете бързо Pinterest и ще има някой мем или друг с лицето на тази красота,.

Връх 10 Ryan Gosling Movies_00

Откакто започва в клуба на Мики Маус като много други известни имена (Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс, Кристина Агилера и др.), Той премина през телевизията и филма, за да стане едно от най-горещите и най-обичаните актьори на нашето поколение. брой номинации за "Златен глобус" и "Академия" зад него.

Решихме да разгледаме по-отблизо хитовете, които са направили този човек актьорът днес. Така че тук са топ 10 филми на Райън Гослинг:

1 - Бележникът

Очевидно това ще бъде номер едно в списъка - това беше филмът, който превърна момичетата по целия свят в безнадеждно и красиво влюбени в него. Той беше "грубият", който се влюби в "момичето" и както вероятно си представяте, нещата не винаги вървят по план. Те обаче винаги получават щастлив край ...

тетрадка

С Рейчъл Макадамс, филмът е известен като на номер едно романтичен филм и ако не сте го виждали, го отдайте под наем тази вечер! Плюс това има наистина очерната, мокра любовна сцена. Да, това са правилните дами - Райън Гослинг се намокри!

2 - луд, глупав, любов

Това 2011 удари не само звезда Райън Гослинг, но и забавен мъж Стив Карел, Джулиан Мур, Ема Стоун и много други! Това се оказа страхотно наблюдение след съпруга в средата на живота в процеса на отделяне от съпругата му, като направи някои неочаквани нови приятели по пътя като холивудския парфюм Райън Гослинг. Въпреки че трябва да ви предупреждаваме, не всичко е точно както изглежда ...

Връх 10 Ryan Gosling Movies_02

О и списание "Космополитан" всъщност го предложиха за една от най-смелите сцени, където Райън Гослинг е почти красиво гол ...

3 - Управление

с В обувките на Сатаната звездата Брайън Кранстън, Драйв създава малко по-различна страна от обичайния Райън Гослинг. Също с участието на Кери Мълиган, тази престъпна драма вижда Райън да играе холивудски каскадьор, който се забърква в всякакви неприятности. Издаден през 2011 г., Райън печели награда за "Ирландски филм и телевизия" за най-добър международен актьор във филма и е номиниран за цял домакин още.

Връх 10 Ryan Gosling Movies_03

4 - Идеите на март

С номинация за "Златен глобус", Идеите на март (пуснат отново през 2011 г. - страхотна година за това hottie!) е друг филм, който видял Райън да върви в посока на драмата. Наред с Джордж Клуни, той играе водеща роля на Стивън Майърс в президентската кампания.

Връх 10 Ryan Gosling Movies_04

5 - Мястото зад боровете

Този филм през 2012 г. видя Райън Гослинг, който действа заедно с Ева Мендес и Брадли Купър в мотоциклета каскадьор кариера промени кариера пътеки и се превръща в крадец вместо това. Нещата не вървят добре, както вероятно можете да си представите, а експлозивните романи се преплитат в историята на престъпната драма.

Връх 10 Ryan Gosling Movies_05

Определено трябва да гледам. Плюс това е татуиран и горещ! (И без риза!)

6 - Убийство по числата

Ричард Хейууд не беше страхотен човек в този филм от 2002 г. - първият от които видяхме тук в Herinterest. Две деца в гимназията се опитват да извадят "съвършеното" убийство, а Сандра Бълок идва и разбърква нещата. По дяволите, тези досадни ченгета!

Връх 10 Ryan Gosling Movies_06

Имаш всичко, от което се нуждаеш - Райън Гослинг, който играе изкривено, популярно дете в гимназията и ужасяващ край, който почти не вещае добре ... Но Сандра Бълок стане следващата жертва в убийствената им игра?

7 - Стойте

Този филм от 2005 г. е бил един от по-ранните филми на Райън, но го вижда да играе заедно с величини като Юън Макгрегър и Наоми Уотс. Трилъри / мистични миксове наистина е вълнуващо, тъй като психиатърът се опитва да спре пациента си да се самоубие ... Може би няма да искате да гледате сами?

Връх 10 Ryan Gosling Movies_07

8 - Половината Нелсън

През 2006 г., Половината Нелсън беше освободен и създаде малко по-различна страна от Райън Гослинг. Той е учител с наркотичен навик и както можете да си представите, това не се свежда добре. Този филм бе номиниран за множество награди и дори спечели няколко, сред които Най-добър актьор на фестивала в Стокхолм и Филмов фестивал в Сиатъл плюс най-добър мъжки олово в наградите Independent Spirit Awards!

Връх 10 Ryan Gosling Movies_08

9 - Син Валентин

Тази романтична драма от 2010 г. донесе от страна на Райън Гослинг, която обичаме и обратно през 2010 г., той се оглавява над ада в любов с Мишел Уилямс, който играе своята екземплярна жена във филма, обхващащ живота им в продължение на години. Този хит всъщност беше номиниран за "Златен глобус", а Райън почти запечата "Най-добър актьор", а романтиката на екрана между двамата беше просто красива (и доста забавна понякога), за да гледа!

Връх 10 Ryan Gosling Movies_09

10 - Всички добри неща

Направих Н Дейвид Маркс да избягаш с убийство? Както винаги, истината винаги ще надделее и в тази престъпна драма 2010 Райън Гослинг играе заедно с Кирстен Дънст. Той е основният наследник на компания за недвижими имоти и има много видове драми, които се опитват да стигнат до дъното на изчезването на жена си, но големият въпрос е ... Направи го?

Връх 10 Ryan Gosling Movies_10

Така че ги има - нашите любими топ 10 филми на Райън Гослинг за момичета, които да гледат. Видяхте мембята в интернет, сега е време да се замислите защо съществуват ... И защо Райън Гослинг просто може да бъде идеалното гадже!

Leave A Comment

− 5 = 2