Нина Добрев Диета и тренировка

Родена в България Нина Добрев е добре известна с това, че е по-горещо от горещото момиче от "Дневниците на вампирите", заедно с двама от най-горещите актьори в света - Иън Сомерхалдер и Пол Уесли. С двама водещи мъже толкова горещо, че няма нищо чудно, че има елемент на натиск върху Нина, за да се чувства добре и страхотно, и за щастие, ние открихме всички сочни клюки, за да можете да опитате съветите си за себе си!

Нина Dobrev Diet and Workou_01

Нина Добрев Диета

Вместо да забранява въглехидратите от диетата си, Нина предпочита диета с ниско съдържание на въглехидрати, която й дава възможност да се наслаждава на любимите си храни, когато има "измамени дни".

Cheat дни са важни, защото когато диета за отслабване е трудна работа и всеки сега и отново, трябва да се лекувате, за да сте сигурни, че не се обезсърчи. Освен това, когато кажеш, че не можеш да имаш определена храна, ще я пожелаеш още повече и тогава какво ще стане? Е, вероятно ще се справите с нея, точно така.

В по-голямата си част Нина яде диета, богата на минерали и витамини, с пресни плодове и зеленчуци, много листни зеленчуци, здравословни мазнини и пълнозърнести храни. Тя не обича да яде преработени храни и има основателна причина за това - преработените храни, които купувате, са толкова пълни с неща, които не е нужно да ядете; те просто не са добри за вашето тяло!

Нина Dobrev Diet and Workout_03

За известно време Нина избра веганска диета, за да получи тялото, което винаги е искала, и за около четири месеца отстранява всички храни за животни и произвежда от диетата си напълно. За жалост тя станала доста обезумяла, когато хората й казвали, че тя изглежда болна и нездравословна, и решила, че е време отново да сложи бекон на менюто.

Тя не само обърна гръб на веганската диета. Нина реши, че е време да изгони всички диети от живота си - всеки път, когато ги опита, както повечето от нас, тя отново вдигна теглото, когато отново се върне към "нормалното" ядене или коментарите, които получи от хората не е страхотно - или тя е прекалено кльощава, или откри, че кожата и косата й изглеждат лоши поради липсата на жизненоважни хранителни групи от диетата й.

Друга знаменитост, която обича да се отдаде на по-малки, по-редовни ястия, Нина Добрев обича да има шест по-малки хранения, отколкото трите основни ястия. По този начин тя никога не страда от гладните угризения, затова не достига до средата на следобедните шоколадови бисквити за енергия и има повече енергия, отколкото преди, защото нивата на кръвната си захар нямат възможност да се потопят.

Нина Добрев Тренировка

Една от любимите тренировки на Нина е гореща йога и всъщност много знаменитости вече скачат на тази банда. Вие получавате всички добри неща от извършването на самата йога, но заради горещите условия, те карат да се потите повече и следователно да изгорите повече калории. Това е трудна работа - трябва да знаете това!

Нина Dobrev Diet and Workout_02

Сортирайки позицията си и давайки ядрото й, йогата е идеална за упражнения навсякъде, които не са твърде стресиращи за тялото и когато мозъкът й е пържен, точно както повечето от нас страдат от време на време, йога наистина й помага да изчисти ума си.

Както и йога, Нина се радва на предене, което е още една тренировка с висока интензивност, която основно включва колоезденето като лунатик за определен период от време, обикновено на съвсем минало и обикновено до някаква много оптимистична музика. Тя също така се радва на тичане пешеходен туризъм, сърфинг и други спортове на открито и това е страхотно, защото когато ги правиш, те всъщност не се чувстват като упражнения изобщо!

Тези упражнения са чудесни за изграждане на издръжливост - започвате бавно и работите по пътя си и когато го направите, нивото на фитнес ще се увеличи постепенно и теглото ще започне да спада бавно, но със сигурност. Това е единственият начин да се гарантира загуба на тегло, което се придържа - бавно и стабилно. Фед диети и глад себе си просто ще направят вашите колебания, а не остане надолу.

Leave A Comment

89 − 88 =