Леа Мишел Сутиен Размер Височина Тегло

Размер на сутиена

34Б

размери

34-25-34

lea4

височина

5 фута 2 инча или 157 сантиметра

тегло

106 паунда или 48 килограма

гаджета

Матю Морисън (2007) - Матю Морисън се срещна с Леа Мишел през 2007 г., когато те бяха на театъра в Бродуей. Веднага се разпространиха новини, че те са били датирани, но двойката никога не е потвърдила слуховете.

Тео Стокман (2009-2011) - От октомври 2009 г., Леа Микеле започва да се среща с Тео Стокман. Те първоначално се срещнаха в театъра на Бродуей. Те бяха двойка в продължение на две години, докато не се разделиха през септември 2011 г..

Кори Монтейт (2012-2013 г.) - Кори и Леа започнаха да работят заедно на "Гли" и станаха приятели. До януари 2012 г. те бяха забелязани заедно на различни места и слуховете започнаха да се разминават, че са заедно. До април 2012 г. те съобщиха, че са двойка. Връзката свърши рязко, когато Кори беше намерен мъртъв в хотелската си стая в хотелския фар на Fairmont. Умира на 13 юли 2013 във Ванкувър, Канада, поради предозиране с хероин.

Пластична операция

Според интервю с Леа Микеле тя е помолена да получи работа с нос от нейния агент, когато тя е само на 15 години. Тя избра да не поддържа истинския си нос. Към днешна дата тя е останала без пластична хирургия.

lea3

Нетна стойност

Общата нетна стойност на Lea Michele е 5,5 милиона долара. Тя спечели това чрез своята актьорска, певческа и гласова актьорска работа.

Рождено име

Нейното рождение е Леа Микеле Сарфати.

прякор

Тя идва с прякори като Леа Мишел.

lea2

възраст

Лия е родена на 29 август 1986 г., така че тя в момента е на 27 години. Тя ще се превърне в 28 в края на август 2014 г..

Слънчев знак

Нейният слънчев знак е Дева.

Местоположение на раждането

Тя е родена в Бронкс, Ню Йорк.

националност

Лия Мишел е американски гражданин.

образование
Като дете Lea Michele отишла в Rockland Country Day School. След като посещава това училище, започва да учи в гимназията Tenafly. Тя за кратко отнема една година по време на Рагтим и се занимаваше с домове. След това отишла в "Stagedoor Manor" в Catskills, за да може да преследва актьорската си работа. Макар че по-късно влезе в училището за изкуства в Тиш в известния Нюйоркски университет, тя избра да действа на сцената професионално.

lea1

семейство

Баща: Марк Д. Сарфати

Майка: Едит Т. Сарфати

Изграждане

Тънък и тънък

Професия

Етап актриса, холивудска актриса, певица

Цвят на косата

Тъмно кафяво

Цвят на очите

Тъмно кафяво

Облечи размера

2 (САЩ)

Отличителни черти

Тя има редица уникални татуировки.

Етническа принадлежност

Испански, турски и италиански

Номер на обувка

7 (САЩ)

религия

католик.

Най - известните за

Тя е най-известна с работата си по хит телевизионното шоу "Глей". Нюйоркчани може също да я признаят от няколко изпълнения на Бродуей.

Първи студиен албум

През 1995 г. Леа Микеле започва да работи на Бродуей. Въпреки че често пее на сцената, тя не пуска първия си студиен албум до 2014 година. На 28 февруари 2014 г. тя издава поп рекорд, Louder, чрез Columbia Records.

Първото телевизионно шоу

Първият път, когато се появява по телевизията, е през 2000 г. Тя се яви като Самми само за един епизод от Третия часовник. Епизодът е наречен Spring Forward Fall Back.

Първи филм

Първият й филм беше "Мълчалива нощ на Бъстър и Чаунси". Във филма от 1988 г. тя е гласът на няколко от героите. Този филм никога не е излъчван в театри и вместо това отива директно на видеоклип.

Любимите неща на Лия

Любима книга: Момичето на Трейси Чевайер с перлена обица

Любимо телевизионно шоу: Анатомията на Грей и реалността

Любим филм: Смешно момиче

Любима храна: вегански тарталети и тъмно шоколад

Любими знаменитости: Джон Гроуф и Барбара Стрейсанд

Любим хоби: Печене

Любими певци: Фани Брайс и Кайли Миноуг.

Леа Мишел Факти

За да остане във форма, Леа прави тренировка по тегло, танци и йога. Тя също така обича Nike Training Club App за iPhone, за да я поддържа на писта по време на тренировка.

Името на котката й е Шийла.

Тя се застъпва за правата на хомосексуалистите и активно се занимава и с благотворителни организации, посветени на правата на животните.

Тя е избрана за 19-годишнатата най-желаните жени от Asksmen.com.

Леа Микеле е веган и любител на животни.

ПЕТА даде на Леа Мишел хуманитарна награда за работата си с животни.

Следвайте я Facebook

Следвайте я Instagram

Следвайте я на Twitter 

Leave A Comment

+ 18 = 27