Диетата и тренировката на Кейли Кууко

Независимо дали има дълга коса или къса коса, едно нещо определено е сигурно за Кейли Куоко - тя е заслужена за своето място на 100-те най-горещи списъка на жените, навсякъде по света, година след година! Красотата на красотата, която дава на всички онези, които се замислят, че вярват, че и те могат да се хванат с супер момче, сега е на 29 години и от по-малките си години. Тези дни тя изглежда по-добре от всякога и когато погледнете диетата и тренировъчния режим, можете да разберете защо.

Кейли Cuoco Diet and Workout_01

Тя е пораснала в наши дни и дори се е омъжила! Тези дни, порасналият й начин на живот се нуждае от повече тренировки и тази красива блондинка избира да ходи с планове за упражнения с висок интензитет три пъти седмично, вместо да има нереалистичен възглед за всеки ден.

Хубаво е да имате възможност да имате време за това, но в действителност, много от нас нямат този вид време. Когато се стремите да тренирате или да се оформите, едно нещо, което винаги трябва да помните, както и Кали има, е да бъдете реалисти в целите си. Ако едва успяваш да намериш време да си направиш собствено пране веднъж или два пъти седмично, как ще намериш време, за да се побереш в ден за ден на упражнение? Или дори половин час?

Връщайки се към Калей, нека започнем с това, как тя обича да получи това убийствено тяло, за което я обожаваме:

Кейли Куоко тренировка

Независимо дали става дума за половин час, или за час и половина, Kaley Cuoco работи най-малко три пъти седмично. Тя има убиец, големи крака и невероятно коремче, за да постигне такова тяло, ще трябва да следвате стъпките й и да разгледате упражнения като ритми, дъски, планински катерачи, скокове, скокове на звезди и още , Това са всички тренировки, които можете да направите от уюта на собствения си дом и не се нуждаете от скъпо оборудване или скъпи фигури за фитнес. Наистина нямате никакво извинение, ако не ги опитате ...

Освен че се грижи да прави тренировки с висока интензивност от три пъти седмично, Kaley Cuoco обича да прави много дейности на открито, а само една от нейните лични страсти е конна езда. Тя редовно споделя красиви снимки на яздещите й коне на Instagram и това е нещо, което наистина помага да я държи във форма.

Кейли Cuoco Diet and Workout -_03

Когато искаш да отслабнеш или да получиш това боб, за което продължаваш да говориш, трябва да намериш нещо, което наистина обичаш да правиш, за да запазиш своя режим. Високата интензивност на тренировките е задължителна, ако искате картината да е перфектно тяло като Kaley's, но това настрана ще ви помогне да изгорите тези калории, така че защо да не им дадете всичко това през лятото, и да видим кой е вашият фантазия?

Можеш ли да опиташ плуване, или дори да караш кон, като Кейли Куоко? Има и футбол, волейбол, тенис, бадминтон, ходене пеша, пешеходен туризъм, игра на фризби на плажа с вашето куче ... Няма значение какво е, стига сърцето ви да изпомпва и ви извежда навън. Помислете за витамин D! Плюс това, всеки е много по-щастлив през лятото, когато красивото слънце грее, не са те?

Диетата на Кейли Куоко

Напоследък личният треньор на Кейли разкрива някаква скрита информация за плановете си за хранене и го оставя да се хвърли, че тя наистина не е фен на диетични планове или планове за хранене. Всъщност тя наистина не оценяваше нищо, което да й попречи да яде храната, която обичаше - храни, които са богати на въглехидрати, например, които не се допускат в повечето диетични листове.

Кейли Cuoco Diet and Workout_02

Кали избра да има всичките си въглехидрати сутрин, така че тялото й да има време да ги обработва и да ги изгаря в енергия през целия ден. Тя се опитва да избегне прекалено преработеното, като бял ориз, бял хляб и прекалено много картофи. Нейната вечер ястия са по-здрави, с месо на скара, за да намали приема на мазнини, и много пресни зеленчуци. Когато комбинирате това с хубаво количество вода през целия ден, давате на кожата, косата, ноктите и цялото останало тяло добро изливане на богатство от хранителни вещества и нека да се изправим пред нея, всички ние можем да направим с това, прав?

Leave A Comment

46 − = 39