30 Най-умните знаменитости в Холивуд

Вярвайте или не, това не е просто поглед, който ви превежда през живота. Понякога наистина трябва да имате мозъка, за да го подкрепите, за да сте успешни. Повечето хора вярват, че знаменитостите не са умни, просто защото никога не са се налагали да показват тази страна преди това. Може да се изненадате да научите, че някои от любимите ви актьори, певци и звезди са едни от най-умните хора. Просто проверете някои от следните примери, ако не ни вярвате ...

Ето 30 най-умните знаменитости в Холивуд!

1 - Натали Портман

Роденият в Израел Нета-Лий Хершлаг, или Натали Портман, тъй като тя може би е по-известна, не е само една от най-критично аплодираните актриси на нашето време, тя също е супер умна!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_01

През 2003 г. завършва Харвард с А. Б. степен в областта на психологията и това всъщност й дава заглавието, че е първият стимул, който някога е спечелил Оскарска награда "най-добра актриса", а не само, че говори на не по-малко от шест различни езика и е публикувана в две различни научни списания.

Красота и мозък - тя наистина може да е пълният пакет!

2 - Аштън Кучър

Въпреки че по-добре знаем този холивудски парче за ролята му във филми като Just Married и телевизионни предавания като "Двама мъже и половина", той всъщност е много по-умен, отколкото може би си помислил за пръв път. Той бе очаквал приемането му в две достойни колежи, за да изучи областта на инженерството, но за съжаление, вместо да влезе в Purdue или MIT, той напуснал образованието си на 19 години, за да може да преследва актьорската си кариера.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_02

След като видя какво е постигнал в кариерата си досега, това вероятно не е лош избор! Той със сигурност има мозъци, за да подкрепи всичко това.

3 - Ема Уотсън

Това момиче не е само един от най-великите модели на знаменитост за младите момичета в наши дни, тя също е супер интелигентна, независимо дали ще решите да я вярвате. Родената в Париж (още английска) актриса Ема всъщност наскоро си разделя времето между по-нататъшно образование и актьорската си кариера за няколко години между 2011 и 2014 г. През това време учи в университета Браун да завърши с английска литература и в Оксфорд Университета също. Освен това наскоро стана посланик на ООН. Как ще намери време да се побере всичко?!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_03

4 - Едуард Нортън

Този сценарист, актьор, филмов режисьор и продуцент показва своите умения с блестящата кариера, която е имал през последните няколко години. С редица награди под колана си като "Най-добър поддържащ актьор" Златен глобус през 2006 г. за филма Primal Fear или изобилните номинации за академични награди, сателитни награди, Screen Actors Guild Awards .... и т.н., той е изминал дълъг път от театралните дни на Off-Broadway.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_04

Той е присъствал на Йейл, за да изучава историята за известно време, но след гръбнак вреда е спрял дните си на гребане, докато е бил там, той решил да си вземе почивка и да опита ръката си да действа, нещо, което очевидно е било голямо решение за него. Оттогава той стана твърд фаворит в благотворителния свят и не само работи като аналитик за известно време за нестопанска предприемаческа организация, но също така започна да владее японски, изучава и овладява бойно изкуство и дарява повече от един милион долара на Enterprise Foundation, създадена от дядо му, за да помогне с жилища на достъпни цени.

Интелигентен човек - със сигурност инвестира добре парите си!

5 - Джоди Фостър

Мълчанието на актрисата на агнетата Джоди Фостър не само присъстваше на Йейл, но също така изучаваше френски език на по-високо ниво, дори и да се връща в ученията си и да прекъсне преследванията си. Не само това, но и след като се откъсва от изследванията си след опита за убийство на Роналд Рейгън (Джон Хинкли, младши, онзи, който се опитва да убие тогавашния президент, имаше доста мания за младата актриса и това предизвика цял куп непристойно внимание за нея) той се върнал обратно в училище, за да получи себе си почетен доктор със специалност "Изящни изкуства".

30 Smartest Celebrities in Hollywood_05

6 - Кейт Бекинсейл

Красотата на подземния свят е една от най-големите (и най-горещите) актриси, които ще излязат от Великобритания, но изглежда, че тя е една от най-умните гилдии, които да излязат от страната! 41-годишната Кейт, родена в Лондон, е навършила единадесет години. когато тя беше само на шест години. Не само това, но и доброто й минало и скорошно образование означава, че тя говори глупаво четири различни езика безпрепятствено, и изучава в Оксфорд както в руската литература, така и във френски! Добавете умело немски към сместа и можете да кажете, че това е една умна малка "бисквитка"! Да бъдеш красива също така очевидно помага.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_06

7 - Дейвид Духовни

X Records звезда Дейвид Духовни има удоволствието да присъства ВТОРА Иви Лига училище в живота си, и дори отидох дотам, че да завършва Принстънския университет с Б.А. в областта на английската литература. Той продължил да придобива магистърския си курс в университета "Йейл", но през 1987 г. си запазва търговска бира, а останалата част е много история!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_07

8 - Лиза Къдроу

Приятелката звезда Лиза не е само красивата блондинка (и лека копелета), най-добрата приятелка на Рейчъл и Моника, тя всъщност е започнала да работи с баща си учен, за да помогне за провеждане на клинични изследвания ... главоболия. Може да не звучи екзотично или вълнуващо за нас, но след като публикува проучванията си за проучването и след това продължи да завърши училище, тя реши да хвърли кърпата и да последва мечтите си да стане актриса. С популярността и славата, които приятелите са ударили, смятаме, че това е най-доброто решение, нали така?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_08

9 - Джеймс Франко

Той не е само сладък, 36-годишен Калифорнийски роден Джеймс Франко е голям фен на продължаването на образованието си и изглежда, че набира университетски степени като те излизат от модата! Той не прави страхотно в гимназията, но решава да се върне и да завърши обучението си по-късно в живота си, по-късно завършва UCLA, след това отиде в киното в Нюйоркския университет, отиде в Бруклин Колидж и Колумбийския университет, за да продължи любовта си към писането и фантастика, и дори завършил докторска степен в Йейл!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_09

Горе и умни, кой би си помислил?

10 - Куентин Тарантино

Вече известен като гений в света на киното, Quentin Tarantino винаги казва, че никога не е бил много привързан към училищното образование, но въпреки това, той очевидно има IQ над 160! Точно така, че имате някаква представа за това какво всъщност означава, това е същото като това, което може да се счита за най-умния човек в света - Стивън Хокинг.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_10

Разбира се, вместо да използва ума си в образованието, той решава да създаде някои от най-класическите филми на нашето време, включително филмите "Убий Бил", а дори и "Пулп факт"!

11 - Кен Джонг

Този човек вероятно е по-известен със своите оживени роли във филми като The Hangover и последвалите последващи филми, но вярва или не, този забавен човек всъщност е учил медицина и е лицензиран акушер. Това е готино, нали? Най-малкото той може да се оттегли от медицинската си кариера, ако някога се отегчи от неговия действащ.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_11

12 - Рашида Джоунс

Ако дори сте виждали "Социалната мрежа", "Обичам те", "Човекът" или "Мъппетите", вече ще имате представа кой е този красив звезда, но не е просто страхотно в "Тенселтън", тя също е интелигентна девойка!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_12

38-годишната дъщеря на Куинси Джоунс, Рашида всъщност е класифицирана като "най-вероятно да успее" от съучениците си в училище "Бъкли" в Калифорния и всъщност отишла в училище с Ким Кардашиан и Парис Хилтън! След гимназиалните си дни тя продължава да учи в университета в Харвард, където първоначално искаше да бъде адвокат, но реши да избере друг път след О. Дж. Симпсън пробен процес за убийство. По-късно завършва през 1997 г., след като изучава философия и религия.

13 - Мат Деймън

Този човек има много заглавия под колана си. Той не е просто актьор, а главен актьор, продуцент, сценарист и дори филантроп. Това беше филмът от 1997 "Good Will Hunting", който го взриви на екрана, а съвместният му сценарий с приятел Бен Афлек го сложи на картата.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_13

По време на своето време като студент в Харвард той най-напред измисли идеята зад хит филма и въпреки че той се отказал от училище, след като осъзнал таланта си за актьорско майсторство и всичко около него, той все още бил награден с много престижна и търсени след Медал на Харвардските изкуства.

14 - Шарън Стоун

Вероятно е по-известна за тази сцена, пресичаща крака в "Основно инстинкт", но Шарън показа, че зад нея има красиви мозъци. Както и с твърдението, че има коефициент на интелигентност над 150 (само 6 точки по-нисък от този на Куентин Тарантино и Стивън Хокинг), в най-ранна възраст от петнайсет години тя получи стипендия за колеж, където по-късно изучава двете художествени изкуства и творческото писане! Това очевидно е решение, което се е развило много добре за нея, като е спечелила и Оскар за ролята си във филма Basic Instinct (Най-добра актриса), но и Златен глобус за ролята си в казино.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_14

Умен и зашеметяващ! Добре направена Шарън!

15 - Ашли Джъд

Тя е добре известна американска актриса, но това не е всичко, което Ашли Джъд е на път да направи. Роденият в Калифорния Ашли Тайлър Киминела е политически активист, а също и един от най-умните почитатели в Холивуд. Тя се настаняваше в магистърска степен по магистърска степен по публична администрация, когато учи в Харвардското училище по държавни науки "Кенеди", завършвайки само една година, а не две.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_15

16 - Арнолд Шварценегер

Така че той е бил актьор и политик, дори и да стане губернатор на Калифорния, но това не е само за него. Очевидно той е един умен бисквитка, както и един труден!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_16

В училище той се занимавал с бодибилдинг над други спортове и този активен фон е много повлиян от активния му баща, но въпреки че не е добре известен със своите атрибути в училище, той очевидно получи коефициент на интелигентност 135, който е доста висок!

Ние наистина не знаем дали той казва "глупави" неща по предназначение, но неговите публични грешки са винаги причина за кикотене или две, въпреки колко умни ни се казва, че може да бъде.

17 - Хю Джакман

Той е горещ, парченце и очевидно наистина умен. Когато учи в Австралия като млад, той получава специалности както в журналистиката, така и в комуникацията. Днес той е известен със своето прекрасно поведение и джентълмени начини за образованието си, но просто показва, че дори най-горещите момчета имат мозък също!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_17

18 - Стив Мартин

С почти 150 коефициент на интелигентност, Стив Мартин прекарва една година от живота си, опитвайки се да влезе в образователната и интелигентна група MENSA, която той успя, и по-късно пише за историята си за "Ню Йоркър". Това не е всичко за успехите му в образованието - въпреки че е известен с актьор, той е написал много книги, отговаря за голям брой сценарии, завършил философия по време на калифорнийския държавен университет и много близо е избрал кариера път на професора, а не на актьор. Ние със сигурност се радваме, че го е направил!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_18

19 - Ан Хатауей

Звездата на Les Miserables не се представя като най-остър нож в чекмеджето, особено с филми като The Princess Diaries, където играе млад, непознат герой, който отново не беше толкова ярък. Вълшебната принцеса изглежда е много повече от това, че се среща с очите, но заедно с това, че се нахвърля на петдесетте най-красиви хора от списанието през 2006 г., също учи като английска майка и също така участва в проучвания за жените преди на училищното обучение.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_19

20 - Мерил Стрийп

Тя е страховита жена и не бива да забравяте нейното най-добро представяне във филма "Дяволът носи Прада". Тя спечели не по-малко от THREE Academy Awards и сега се смята за един от най-големите филмови актьори на нашето време. Оттогава тя се разклонява, за да продуцира и отново, спечели цял куп награди за това и номинира за много други.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_20

След като е намерила интереса си да действа, тя посещава училище "Джеймс" в Йейл и оттогава е стигнала до сила! Тя е една умна бисквитка и определено е използвала всички инструменти, с които разполага, за да стигне до мястото, където е днес.

21 - Джейк Гиленхал

Всъщност номер 21 в списъка на 30 най-умни знаменитости в Холивуд е технически двама души - Джейк и сестра му Маги Джиленхал. И двамата учиха в Колумбийския университет и макар че само едно от братята и сестрите завършило образованието си (Маги), те се считат за велики ученици и са едновременно много интелигентни.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_21

22 - Йордана Брустър

Този красив звезда всъщност е скрил самоличността си, за да се върне на училище, а след като филмите "Бързи и яростни" бяха толкова големи, колкото и те, тя се възползва от нея. Тя остави актьорската си кариера за известно време, за да изучава английския и университета в Йейл, и обяви, че е съвсем ядосана, пожелавайки се, че се е присъединила към скулптура и е по-забавно! Сигурни сме, че има достатъчно време за всичко това!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_22

23 - Кевин Спейси

Вярвай или не, Кевин Спейси всъщност е актьор, обучен в Джулиард, и макар че е отпаднал да следва кариерата си в Бродуей, сега е един от най-големите застъпници на развлекателния бизнес и редовно използва добре известната си позиция, за да помогне на Netflix от време на време! Голям актьор, умен бисквитка и сега с голямо решение за живота! Това е човек, който е разбрал всичко, нали така?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_23

24 - Дженифър Конъли

Не само това проучване за красотата на кафяви коси в Станфорд и Йейл също успя да събере два езика на родния си език. Тя беше зает модел и детска актриса през по-малките й години, но това не й пречеше да се увери, че е успяла да се възползва максимално от своето образование, и след като изучава две години в Yale по английски език, тя след това отишла в Станфорд да учат драма.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_24

25 - Колин Фърт

Той е горещ. Това е първото нещо, което трябва да знаете за Колин Фърт. Второто нещо, което трябва да знаете, е, че този много британски актьор всъщност е един от най-умните момчета в Холивуд. Знаете ли, например, че той всъщност е съавтор на книга в областта на изследванията на човешкия мозък? Този документ дори е публикуван в списание Current Biology и освен това казва, че времето му в образованието е било едни от най-добрите години в живота му.

30 Smartest Celebrities in Hollywood_25

26 - Famke Janssen

Не само един велик актьор, този холандски може да се похвали и с доста впечатляващ образователен фон с периоди от време, изучавани в университетите в Амстердам и САЩ. Колумбийския университет е мястото, където за пръв път посещавала литература и писане, а след това продължила да учи икономиката! Не е зле за съпругата на Лиъм Нейсън във филмите "Приеми", така е?

30 Smartest Celebrities in Hollywood_26

27 - Хю Лори

Въпреки че не е добре известен с любовта си в училище (всъщност той е бил прихванат да се занимава с тютюнопушене, пушене и дори измама на тестове), той е един интелигентен човек и по-късно продължил да учи в Еton College. Следвайки семейната традиция, той посещава някои от най-добрите колежи и училища в Обединеното кралство и след това продължава да учи антропология и дори археология. Smart, нали? (Въпреки че вече знаем това - не можеш да бъдеш саркастичен или сигурен в себе си, ако не си умен!)

30 Smartest Celebrities in Hollywood_27

28 - Джулия Стийлс

Когато посещава Колумбийския университет през 2000 г., тя има малко трудно време, вече е добре позната актриса, но въпреки това продължава да продължава с обучението си. Завършва бакалавърска степен по английски език и дори получава награди за обучение. Не само това, но и тя е публикувана в The Guardian на парче за феминизма, когато филмът Mona Lisa Smile беше освободен през 2006 г..

30 Smartest Celebrities in Hollywood_28

29 - Джон Красински

Ние познаваме този човек най-добре, за да сме в офиса, но той е учил в университета Браун и за тезата на донора си, той дори написал пиеса! Изглежда, че неговите театрални проучвания със сигурност го направят горд и той е на път да бъде един от най-веселите актьори на нашето време!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_29

30 - Лили Коул

Не само придобиването на първокласна степен от университета в Кеймбридж, този модел / актриса от Девън, Англия, е бил студент от А клас за по-голямата част от учебния си живот, дори и да стига до ниво А в пет различни теми. Тя по-късно заема място в Кейс Колидж в Кеймбридж, но отлага два пъти, а по-късно преминава в "История на изкуството", като се зарежда първо след първата година!

30 Smartest Celebrities in Hollywood_30

Въпреки, че открито признава, че е имала трудно време да се засели, когато е била в Кеймбридж, със сигурност се справи добре и сега не само се смята за красива и велика актриса, но и за много умна млада дама!

Така че тогава имаш - 30-те знаменитости, които може да ви изненадат, за да научите, всъщност са супер умни. Има общоприето погрешно схващане, че всичко, от което се нуждаете, за да го направите в Холивуд, е красиво лице или хубава фигура! Тези дни мозъкът наистина ще ви види по целия път, така че не забравяйте децата, винаги се възползвайте сериозно от вашето образование и вие също може да бъдете един от най-критично възприетите актьори или актриси на твоето време!

Leave A Comment

+ 89 = 98