30 Горещи Мъжки актьори под 30 през 2015 г

Има хубави новини за хоризонта на дамите - филмите, излизащи през 2015 г., са най-горещите и здрави мъже! С привържениците на Зак Ефрон, Скайлер Астин и Шия Лебеуф, които ни подсказват, никога не е имало по-добро време да започнете да гледате филмите. Не ни вярвайте ...?

В следващия списък ще откриете 30 от най-горещите мъжки актьори, всички под 30-годишна възраст. Всички те имат филми, които трябва да бъдат пуснати през 2015 г. и те са достойни за мястото, което държат тук. В никакъв специален ред и без никакво допълнително внимание, трябва да проверите някои от тези hotties:

1 - Зак Ефрон

Хайде - Гимназиален мюзикъл звездата е дошла дълъг път, нали? С филми като "Лъки" под колана си, той поставя начина да има ярка и блестяща кариера и с филми като Ние сме вашите приятели, Асоциираният и Мръсен дядо пуснат за пускане през следващите дванадесет месеца, има много възможности да го хванете в най-горещото. Мръсен дядо също звезди разкошен Робърт Ди Ниро също! Той ще бъде победител!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_01

2 - Робърт Патинсън

Разбира се, ние всички се влюбихме в него по време на полумрак но сега, когато свършим, трябва да имаме нов филм, нали? Лондонският актьор (с невероятния британски акцент) има няколко филма, излизащи през 2015 г., и този, който най-много се радваме да видим, се нарича живот. Започвайки Робърт Патинсън заедно с Джоел Едгъртън, Бен Кингсли и Дайн ДеХан, ще го видим да се превръща в фотограф, докато се бие, за да заснеме невероятния актьор Джеймс Дийн.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_02

Това е едно, което можем да видим в жените, които се влюбват в безнадеждността, нали??

3 - Пен Бадли

Роденият в Балтимор Пен Бадли първо заслепи сърцата в невероятния филм Лесно където той играеше заедно с красивата и оживена смешна Ема Стоун. Всички ние имахме едно момиче, което я смазваше от години! Разбира се, не можем да забравим за него в хит телевизионното шоу Клюкарка един от двамата. В момента този красив млад актьор се казва, че има само един филм, излизащ през 2015 г. - Магазин за хартия.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_03

Друг малък съвет за вас - Пен също играе заедно с Uma Thurman, играейки си любовник не по-малко, в новата минисериада The Slap. Планирано за 2015 г., осемте серии на епизоди определено ще накарат езиците да се разбият, особено на Пен, която играе любовния интерес на много по-възрастна жена.

4 - Ансел Елгорт

Виждал ли си Вината в нашите звезди? Ако не сте, наистина трябва да го гледате и определено трябва да имате удобството на Kleenex. Повечето от нас плачеха сърцата ни от начало до край в този скучен и провокиращ мисли филм .... Когато ние не бяхме похотливи след Август Уолтърс, неговият характер във филма, разбира се!

Друг филм, който може да си спомняте, е това Кари през 2013 г., както и различен през 2014 г. Изглежда, че това е един млад актьор, който е на път да вземе Тинсълтаун от буря.

2ab40fb98f32b8d903e68efc25d85dcd

2015 ще види Ансел Елгорт да играе Калеб в новия хит бунтовник който също така играе ролята на Майлс Телър, Тео Джеймс и Кейт Уинслет. Приключението - действие - романтиката ще бъде пусната през март и определено изглежда, че може да бъде страхотен часовник! Освен това не сме виждали Кейт Уинслет за известно време!

5 - Майкъл Б. Йордан

Това кутийка е видяно в купчина неща през последните години и не е чудно, когато смятате колко горещо този актьор под 30 години! Той беше в телевизионния сериал Излъжи ме за няколко епизода (които обичаме!) и беше във филма за 2012 година хроника. Може да сте го виждали в телевизионното шоу къща също.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_05

Ще се радвате да знаете, че има повече от няколко филма, които ни очакват, като ни дават много възможности да проверим това горещо парче очен бонбон. Фантастичната четворка е само един от филмите, които бихме могли да избягаме, като взехме гаджетата си да видят .... като същевременно проверявате таланта в същото време! Има и още няколко, за които се говори, че е в ... включително и втори филм на Фантастичната четворка вероизповедание който понастоящем е в предпроизводство. Гледайте това пространство!

6 - Джош Хътчерсън

Ако не знаете кой е този горещ актьор под тридесет години, сигурно сте живели под камък! Той е великолепната Пета Меларк Игрите на глада филми и той също беше през 2012 година червена зора, 2009 филма Cirque du Freak: Асистентът на вампирите. Плюс това има 2007 година Мост до Терабития, и много повече. Безопасно е да се каже, че той е много зает!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_06

2015 ще бъде страхотна година за Hutcherson с редица съобщени хит филми, които ще излязат. Следващата вноска от Lot of Hunger Games за начало - Гладните игри: Mockingjay - Част 2. Има и слухове, че е трето пътуване до центъра на филма за Земята: Пътуване 3 - От Земята до Луната.

За съжаление момичетата не изглеждат така, тъй като кутията е единична, след като съобщава, че започва да се среща със съпруга Клаудия Трайсак по време на снимките на филма за 2013 г. Ескобар: Изгубеният рай. марихуана!

7 - Дейв Франко

Трябва да си спомните този сладък актьор от филма Channing Tatum - 21 Джъмп Стрийт. Това не е всичко, за което е известно Паоло Алто-роден американски актьор и изглежда, че 2015 ще бъде страхотна година и за него!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_07

Той влезе Филмът на Лего като гласът на Wally тази година плюс това има 22 Скачаща улица също. Преди това играеше Пери в Топли тела, имаше ограничение в телевизионното предаване Scrubs, и дори е футболист във филма от 2007 г. Супер лош.

И така, какво скоро ще дойде за високата, тъмна, красива палатка? добре, Недовършена работа звезди Дейв Франко, които ще излязат през 2015 г. Изглежда, че същината на този нов филм се съхранява в добре скрита тайна, която, разбира се, ни предизвика автоматично.

О, и ти си прав ... Той е по-малкият брат на друг велик американски актьор - Джеймс Франко. Добре изглежда ясно в семейството, нали? ��

8 - Джейми Бел

Знаете ли коя е тази кутия? Е, позволете ми да ви кажа. Чували ли сте за някога? Били Елиът? Ами ... Джейми Бел е Били Елиът!

Английския актьор и танцьор буквално се отправил към среброто и в сърцата на любимите си фенове и дори спечелил BAFTA за ролята си във филма. Когато смятате, че сега е само на 28 години и Били Елиът излезе през 2000 г., е ясно, че той е бил звезда от мНОГО ранна възраст!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_08

Оттогава сме го виждали в доста интересни роли, никой от които не е толкова сладък, колкото балетен танцьор. Той е във филма от 2008 година Скачач, плюс филма за 2011 година Тинтин. Това е, което идва през 2015 г., за което сме много развълнувани - Фантастичната четворка заедно с Майкъл Б. Йордан! Два филма в един филм .... Как ще се сдържаме??

9 - Ричард Мадън

Той е сладък, е под 30 години, има любима фенска база и има няколко филма, излизащи през 2015 г.! Точно така, той принадлежи към този списък!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_09

Шотландски актьор, той стана домакинство на телевизионното шоу през 2011 година Игра на тронове който изглежда е започнал кариерата си за много горещ, но неизвестен мъжки актьор. Причината, поради която смятаме, че трябва да бъде в този списък обаче, е, че той участва в един от най-очакваните филми на 2015 .... CINDERELLA!

Това е вярно. Те преработват още един филм на Дисни, с най-горещите от тях за възрастни сред нас. Не е подходящо за нас да гледаме същите стари филми на Дисни .... (Въпреки че все още го правим!)

Той играе очарователен принц в хит филма, така че по-добре побързайте и да свикне с него, плюс theres също телевизионни филм излиза, наречен Любовницата на лейди Чатърли... Вече знаем, че това ще накара езиците да се разбият!!

10 - Александър Лудвиг

Изглежда, че той трябва да е известен композитор, но Александър Лудвиг прави доста прилично име за себе си в света на филмите.

Канадският роден актьор има кръг от доста невероятни филми под колана му, включително деликатеси като Игрите на глада, Пораснал 2 и Лично оцеляване, и с настъпването на 2015 г. изглежда, че има още няколко големи имена, които той ще може да добави към списъка.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_10

Той ще играе Крис във филма за 2015 г. Последният; комедия / ужас също с участието си Дневниците на вампира Нина Допрев, а също и ролята му Нейт в Отиди с мен, друг страшен трилър, който също така играе ролята на Джулия Стийлс. Ние също я обичаме!

С награда за филмова награда MTV и награди за наградата Teen Choice под колана си вече се чудим колко време ще бъде, преди той да може да добави към колекцията Оскар или Златен глобус? Той със сигурност е достатъчно горещ! ��

11 - Дилън Минет

Той е актьор, музикант и певец, а на всичко отгоре е супер сладък! Може да познаете Дилън Минет като син на Джак Шепърд загубен - Дейвид. Някои от вас може дори да го познават буден, телевизионното шоу на NBC драма. Някои от вас може дори да го помнят от него Спестяване на благодатта.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_11

Едно нещо със сигурност, от каквото и да го помните от него, той става от сила в сила в действащия свят и с лице, което е сладко, няма начин той да не се зарежда само с най-големите и най-добри роли,.

Ако сте фен на това очарователно бебе-лице, можете да го видите в един от най-нетърпеливо очакваните филми на 2015 за всяко бебе на 90-те години ..... настръхнах!

Да, така е. Книгите, телевизионното шоу и сега филма. А Дилън Минет ще играе в него като Зах Купър в комедията за приключения. Ние сме толкова развълнувани за това ... Какво ще кажете за вас?

12 - Райън Гузман

Не само актьор, този Тексас роден Hottie е също модел и дори смесен боец ​​бойни изкуства също! Не става ли просто по-горещ и по-горещ? Виждал ли си Стартирайте революцията? Той беше Шон в това. Той също беше Джейк в телевизионния сериал Малки сладки лъжкини, и той игра Шон отново във филма за 2014 г. Стартирайте всичко.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_12

2015 ще бъде добра година за това кутия. 27-годишният изглежда, че се движи от силна страна на сила с не по-малко от три филма, които трябва да излязат през 2015 г. Има Момчето до вратата в която играе заедно с Дженифър Лопес, плюс Отвъд Рая, романтична драма с международно усет. Има още една - Jи холограмите, този странен и прекрасен музикален, приключенски и фантастичен микс ще го види заедно с друга водеща жена в Холивуд, но този път под формата на Джулиет Луис. Моли Рингвалд също е в това!

13 - Шиа ЛаБеуф

Нека да бъдем честни - Shia LaBeouf е гореща. Не можех да повярвам, когато разбрах, че е само на 28. Той е бил наоколо толкова дълго, аз автоматично предположих, че е по-възрастен от този!

Той не е само актьор, разбира се, той играе режисьор в днешно време, но е неговият актьорски роли, в който той ще бъде по-известен. С Трансформатори филми под колана му заедно с разюздан през 2012 г, Ню Йорк, Обичам те през 2008 г Константин през 2005 г. той е много зает момче.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_13

с Човекът надолу изтече през 2015 г., Шиа ЛаБеуф все още не е забавила, а в този филм той играе ролята на Габриел барабанист. Трилърът следва военен ветеран от Афганистан и неговият лов за намиране на семейството му в съвсем различен свят ...

Ние сме развълнувани за това, какво ще кажете за вас?

14 - Аарон Тейлър-Джонсън

Ние го обичахме Сритам задника но той също е в още няколко филма. Британският актьор беше в Ангъс, Тънки и Перфектни смучене (весел) през 2008 г., Годзила през 2014 г., Капитан Америка: Зимният войник през 2014 г Удар 2 година по-рано.

Сега има една причина, поради която абсолютно не можехме да напуснем Аарон Тейлър-Джонсън от този списък и това е .... Петдесет нюанса сиво!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_14

Да, така е. Аарон е съобщено, че е в най-нетърпеливия филм на ВСИЧКО време за повечето жени със сигурност? Говорихме за това достатъчно дълго. Първо книгите, сега филмите. Тогава имаше цялата бъркотия с оригиналния актьор на "Християнски Сив", Чарли Хунъм ....

Не знаем каква роля ще играе във филма, но слуховете около него, че са в него, продължават да летят. Предполагам, че просто ще трябва да гледаме това пространство. Поради Деня на Свети Валентин през 2015 г. не е останало дълго време да чакаме.

15 - Джереми Ървайн

На възраст 24 години, Джереми Ървайн е бебе в света на Холивуд, но въпреки това той е бил в един от най-влиятелните филми на нашето време - Къщата на войниците. Голям хит на много церемонии по награждаването, филмът определено помогна да застреля Джеръми със супер звезди и Големи очаквания, Нощ в старото Мексико, и Рейчъл бяха филми, които скоро последваха.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_15

Не само сладко, този човек наистина може да действа и за щастие за нас, има няколко интригуващи филма, които ще излязат, в които можем да го забележим. 2015 ще види издаването на Жената в черно 2: Ангел на смъртта което ще бъде ужасяващо. Има и такива Светът направи прав, Каменна стена с Джонатан Рис Майърс, а също така Fallen изтече през същата година.

Изобилие от време за бонбони за нас! ��

16 - Дъглас Бут

Този английски актьор може да е само на 22 години, но той със сигурност прави своя знак в света на телевизията и филма, това е сигурно. Имаше филмът за 2014 г. Ной които поставят критиците на езика, а през годините има и повече от няколко телевизионни изяви. 2015 е определена като много добра година за младия актьор и той има не по-малко от два филма, пуснати за освобождаване.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_16

Юпитер Възходящ, например, ще го види да играе Тит във фентъзи екшън-приключенска наслада и ще играе заедно с някои от най-горещите имена в Холивуд като Чанинг Татум, Мила Кунис и дори Шон Бийн!

17 - Джак Рейнор

Роден в Колорадо Джак Рейнор е само на 22 години, точно като Дъглас Бут и наскоро е заснел филм във филми като Доставчик заедно с Винс Вон, и Трансформатори: Възраст на изчезване. Има огромни четири филма, излизащи през 2015 г., определени да звезда тази малка кутия - Пейте улица, Макбет, Женска вечер и Тайното Писание, което значи много време, за да можем да държим очите си на тази прекрасна малка любов.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_17

18 - Брентън Туваити

Виждал ли си престъпен? Ние имаме и ние го обичахме абсолютно и само една причина за този човек! Той е подходящо малко кутия, нали? Той е австралийски актьор и е известен най-вече с телевизионните си филми, но това не го е спряло с редица филми, които знаете, че ще се взривят в голямото време, което се очаква през следващата година.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_18

Боговете на Египет, например, е пуснат за пускане през 2015-2016 г. и ще види Брентън с участието си като Бек във фантастичното приключение. С Джерард Бътлър, Руфъс Сеуъл, Джефри Ръш и много други имена, които играят заедно с него, няма начин да не бъде голям хит в киното!

19 - Фреди Сторма

Един модел и певец, заедно с актьор, вероятно ще познаете по-добре Фреди Сторма от неговата роля в масовия филм Хари Потър кино. Кормак Маклаген е името му във филмите, но това не е единственото нещо, за което е известен.

Виждал ли си Pitch Perfect? Той също е в това, с участието си като Лука във филма за 2012 г. Плюс това има и втората, за която се говори, че ще бъде пусната през 2015 г., което е повече от вълнуващо!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_19

Плюс това, кой може да забрави за наскоро освободен Връзките на враговете 2 филм, който всеки извика! Ако никога не сте го виждали, определено трябва. Това е много забавно и почти всичко, което означава да растат във Великобритания!

20 - Майкъл Кера

Ето един, който ще харесат момичетата - нашият удивителен сладък и невероятно придирчив Майкъл Кера. Той е канадски, който има удоволствието да участва в някои от най-блестящите филми на нашето време. Скот Пилгрим срещу Света, например, беше оживен. Както беше Юнона, Супер лош, и Младежта в бунт. Всъщност, всичките му филми се оказаха наистина забавни!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_20

Въпреки стрелбата към славата, той е само на 26 години и досега има съобщения за един филм, излизащ през 2015 г. с името му - забавление.

Това е комедия / драма за възрастния комик, който търси дъщеря си. С участието на Джон С. Райли и Дийн Стокуел, той също ще бъде победител. И дълбоко, всички обичаме добро момче, нали? ��

21 - Янус Пинслоло

Този южноафриканец не е направил много филми, а онези, които той е доказал като голям брой. 24-годишният Янус е бил през 2014 година Спасението и също има доста голям филм, излизащ през 2015 г. - момък. Шарлът Копли плаща основната част от момък във филма, но той също така звезди Хю Джакман (такъв hottie!) и Сигорни Уивър, така че знаеш, че ще бъде добър!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_21

22 - Скилър Астин

Вероятно сте забелязали това кутия от последния хит филм Pitch Perfect които, нека се изправят пред нас, всички обичаха. Назъбената челюст не е единствената му привлекателност - той може да действа и с редица доста впечатляващи филми под колана си.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_22

Разрушител - Ралф, например, видя Skylar да свири Джеси. Имаше малка роля в него радост тази година. 21 и повече, Любов, написана в кръвта, и пещерни хора са и филми, които можете да видите в това красиво лице. Ако не сте ги проверили, трябва.

Там е много очакваното Pitch Perfect 2 излизайки през 2015 г., който ще види това кутия отново да покаже лицето си. Възпроизвеждане Джеси отново сме сигурни, че неговата фен база ще продължи да се изгражда. Лесно е да се влюбиш в него, нали??

23 - Джони Уестън

Той е от Южна Каролина и има красива коса. Какво още трябва да знаете за Джони Уестън? Той също е актьор, в случай, че се интересувате, и той има поредица от филми, заснети, че е само на 26 години ...

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_23

Това са неговите следващи филми, за които сме доста заинтересовани. Например, Взет 3 обещава да бъде вълнуващо пътешествие от предишните два филма и ще видим, че Джони играе заедно с невероятно красивия Лиъм Нейсън, красивата Famke Janssen и очарователната Маги Грейс. Това ще бъде доста вълнуващо пътуване!

Това не е всичко - той също е в бунтовник, които сте чували да споменаваме веднъж или два пъти. Нашите гаджета ще се радват да отидат и да видят това! Технически получавате и бонбони за очи! Може би е време да направите дата за това? ��

24 - Дев Пател

Беднякът милионерДжамал Малик или Дев Пател, както е по-известен, е от Великобритания и се е показал като велик актьор, въпреки че е само на 24 години. Филмът определено направи своя белег по света и има признаци, че може би има още по-добри неща. Очевидно филмът не само му помогна да направи своя отпечатък върху сребърния екран, но и му помогна да намери любовта на живота си под формата на съ-звезда Фрейда Пинто!

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_24

момък (също с участието на Янус Пинслоло), Дете 44 (с Том Харди - побойник, Гари Олдман и Чарлз Денс, това определено трябва да се внимава!) и лъв всички, които ще бъдат пуснати през 2015 г., има много шансове да се спуснете в очите.

25 - Тео Джеймс

Роден в Оксфордшир, Англия, вероятно ще разпознаете Тео Джеймс различен - филмът за хита 2014. Той също беше в Подземен свят: Пробуждане, хит телевизионното шоу Акубита на Достън, и дори Връзките филм също ... Само в случай, че се чудите.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_25

Трябва да внимаваш за този човек, тъй като той показва сериозно обещание. Има четири филма, излизащи през 2015 г. с името му от него Лондонски полета, Франи, бунтовник, и дори Тайното Писание. Споменахме ли, че изглежда като друго Подземен свят Филмът също е на картите?

26 - Дъглас Смит

Той е роден в Торонто, Канада, но Дъглас Смит е сигурен, че ще направи своя белег по целия свят с филми като масичка за спиритически сеанси, Харддиск, и Пърси Джаксън: Морето на чудовищата под колана му.

Той е супер сладък също с къдрава коса, която ви кара да искате да прокарате пръстите си през него. Не изглежда, че той се среща с някой сериозен или .... Само в случай, че се чудите.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_26

Той е зает момче наскоро с не по-малко от три филма, пуснати за пускане през 2015 г., и можете да намерите хубавото му малко лице в такива удоволствия, като Криминалето на Евън с Дейвид Аркет, Долната част на света с Тед Левин и Терминатор: Genisys с добрия стар Арни. Не можем да чакаме да видим някои мускули! �� (Особено, ако принадлежат на Дъглас Смит!)

27 - Ник Робинсън

Той е само на 19 години, но това не е попречило на американския младши Ник Робинсън да работи по магията си по телевизията и филмовия свят. В момента е в хит телевизионното шоу Мелиса и Джоуи, и той също така ще бъде в следващия 2015 филм Джурасик свят за което всички сме повече от развълнувани! Кой не иска друг дино-филм?

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_27

Можем само да се надяваме, че за това дете ще дойдат добри неща ... Да гледаме това пространство!

28 - Майлс Телър

27-годишният, роден в Пенсилвания Майлс Телър е не само актьор, но и музикант и е бил виден в редица хит филми от 2012 Проект Х до 2011 г. необвързан, и дори във филма за 2014 г. различен. За съжаление, той не е единствен и се смята, че е с даден модел, наречен Keleigh Sperry .... Само в случай, че се чудите .... (

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_28

Има пет филма, които трябва да излязат през 2015 г. с името на Майлс Телър Намери си работа, бунтовник, Пролетно за това (който понастоящем заснема), Фантастичната четворка.

29 - Даниел Радклиф

Разбира се, не можехме да забравим за Даниел Ратклиф. Той трябва да е един от най-подходящите ергени на нашето време, нали? Ние всички го знаем, че го играем Хари Потър - роля, която сме сигурни, че няма да може да се разтърси от дълго време, но това е всичко, за което може да бъде известен.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_29

Има няколко филма, които трябва да излязат през 2015 г., които показват много обещания и една от онези, с които се радваме, е Железопътна катастрофа - и въпреки името, всъщност е комедия.

С Тилда Суинтън (от плажа), Езра Милър и Бри Ларсън, изглежда, че е добър часовник. Ако обаче не плаваш лодката си, Франкенщайн ще види Даниел да играе ролята на Игор в ужаса / драмата, заедно с Джеймс МакАвой, Андрю Скот и Джесика Браун Наклей.

За съжаление, за онези, които се надяваха, че Даниел Раслиф ще бъде един искрен, той се среща със съпруга Ерин Торни (той я срещна по време на снимките Убий близките си) от 2012 г. насам.

30 - Николас Холт

Той е дошъл дълъг път, откакто за пръв път видяхме, че това кутийче се появява на екрана ни заедно с Хю Грант За момче. Видя ли Топли тела?Това наистина беше страхотен часовник, както беше Джак, убиецът на великани (2013 г.) и X-Men: Дни на бъдещето през 2014 г., от които звезда този млад актьор.

30 Hot Male Actors Under 30 In 2015_30

За всеки, който търси добри новини, Никълъс Холт наскоро се отдели от дългогодишната си приятелка (и абсолютната зашеметяваща) Дженифър Лоурънс. Той е единствен ... но за колко време? Съобщава се, че това са графиците им за работа, които водят клин между тях и едва ли е изненадващо, когато видите колко филма този актьор е излязъл през следващите дванадесет месеца.

аутобан, например, е екшън-трилър с Антъни Хопкинс, Бен Кингсли, Майкъл Епп и много други. Има и такива Тъмните места който ще го види да играе ролята на Лайл във филма. Това е доста тъмна драма / трилър и с Чарлийз Терон в нея, както и Кристина Хендрикс, изглежда, че може да е много приличен часовник.

Мад Макс: Пътят на Фюри и Равно на са още два филма, които ще бъдат пуснати през 2015 г. с Никълс Холт, който прави общо четири филма! Плюс това вече има още един в движение за 2016 година. Нищо чудно, че няма време за връзка!

Така че ги имаш - 30-те горещи мъжки актьора под 30 години през 2015 г. Тези момчета експлодират на сцената с тела, които не могат дори да повярват. Просто запомни момичетата - първо го видяхте тук!

Какво мислите за актьорите, които сме изброили? Има ли такива, които не са направили списъка, който смятате, че е трябвало да направи? Защо не ни остави коментар с мислите си и отвори очите ни за по-красив талант под 30 години!

Leave A Comment

+ 61 = 70