25 най-горещите азиатски актьори

Бихме се радвали да видим още азиатски актьори, които играят водещи роли в Холивуд, защото са горещо горещи. Като цяло азиатските мъже са перфектни. Те се гордеят с красиво изваяни тела, безупречна кожа и свръх тъмни очи, които рядко съществуват сред международните мъжки знаменитости. Споменахме ли, че някои от тези актьори също са истински талантливи? Някои от тях са участвали в известни телевизионни сериали и филми като "Бързи и яростни", "Мемоарите на Гейша", "Скрити работи", "Ментал", "Хавай Пет-0" и други - може би вече сте познавали няколко имена , Ето пълен списък с 25 от най-горещите азиатски актьори от момента.

1. Иън Антъни Дейл

1.Ian Anthony Dale

Иън Антъни Дейл може да не е най-известният азиатски актьор в Холивуд, но той определено е най-горещият. Той е безупречен - тези очи просто спират. Той имаше незначителни части във филми като "The Hangover", "Tekken" и "The Bucket List", но е изключително известен с ролите си в телевизионни предавания като "Хавай-Пет 0" и "Убийство в първата". На възраст 36 години, Иън Антъни Дейл е всъщност американски актьор; родителите му обаче са японци и е също на английски и френски произход. Перфектна рецепта за сексуално обжалване не сте съгласни.

2. Джонатан Стантон

2.Jonathan Stanton

Роден на южнокорейска майка и италиански баща, кариерата на Джонатан Стантън просто започва. Един ден, неговият добър външен вид и дръзко очарование може да му донесат тази мечтана част от Холивуд, която толкова дълго се е нуждаел от него. Докато това се случи, просто ще трябва да се отпуснем и да се разпалим над това перфектно оформено тяло. Стантон има епизодични роли в "CSI Investigation" и "Castle", а той току-що завърши кратък филм, наречен "The Scuttlebutt Assassins", в който има водеща роля.

3. Тим Канг

3.Tim Kang

Тим Канг има най-сладките драскотини. Това е толкова срамно, че той не се смее повече в аплодираните телевизионни сериали "The Mentalist". Освен че е звезден актьор, Кан е доста интелектуалец. Той има степен по политически науки и магистър по изобразително изкуство от университета в Харвард. Известен с ролята си на детектив Кимбъл Чо в шоуто, Канг има епизодични роли в "The Unit", "The Office", "Third Watch" и още.

4. Даниел Дай Ким

4. Daniel Dae Kim

Даниел Дай Ким е един секси азиатски актьор. Той е роден в Бусан, Южна Корея, но е израснал в САЩ от две години. Известен с ролята си на Чин Хо Кели в "Хавай-Пет 0", известен с ролята на Чин Хо Кели в наградения в телевизионен сериал "Lost", най-новото в Холивуд. Дай Ким има най-обичайната, но все още привлекателна физика. Тази силна костна структура и пронизващи очи го карат да се изправи над тълпата.

5. Рик Юн

5.Rick Yune

Известно е, че той изобразява лошия човек във филми като "Бързи и яростни" и "Die Another Day". Рик Юн е също така продуцент и експерт по бойни изкуства. Погледнете добре лицето и тялото му! Можеш ли да повярваш, че е на 43? Въпреки че Юн е от корейски произход, всъщност е роден в САЩ. В ранните си години той прави сериозно моделиране и за Polo Sport и Versace. Ако искате да видите повече от неговия добър облик, започнете да гледате телевизионната серия "Марко Поло".

6. Даниел Хенни

6.Daniel Henney

Известен с участието си във филми като "Съблазняването на г-н Перфект", "X-Men Origins: Wolverine" и "The Last Stand", Даниел Хенни е от ирландски и корейски произход. Американският модел, превърнал се в актьор, изглежда абсолютно вкусен. Той изглежда като дишаща кукла Кен. Въпреки че сега е на 35 години, той има най-меката бебешка кожа и най-ярките зъби. И казват, че съвършенството не съществува!

7. С Sendhil Ramamurthy

7.Sendhil Ramamurthy

Рамамрти е роден на 17 май 1974 г. на индийска майка и индийски баща. И двамата бяха лекари, които имигрираха в САЩ преди да се роди; технически, той е американец. Тази кариера на красивия човек се разрасна, когато привлече част от телевизионния сериал "Heroes". Той също така се появява в "Covert Affairs" за няколко сезона, както и в "Beauty and the Beast". Sendhil има най-съблазнителен вид; това е твърде лошо, че е женен от 1999 г. насам.

8. Лий Баунд-хан

8.Lee Byung-hun

Южнокорейският актьор Lee Byung-hun също е гуру за бойни изкуства. На 44 години той има безупречна физика и доста съблазнително отношение. Той си направи име, след като се появи във филма "GI Joe: Rise of the Cobra" и продължението "GI Joe: Retaliation". Роден в Сеул, Южна Корея, Lee Byung-hun дебютира в САЩ през 1991 година. Можем да кажем, че има страст и за фитнес. Виждал ли си по-добре изглеждащ корем от него?

9. Джон Абрахам

9.John Abraham

Първоначално от Мумбай, Индия, Джон Абрахам всъщност е успешен модел, превърнал се в актьор и продуцент. След като прави много реклами и кампании за известни марки през 90-те години, Авраам започва да обръща внимание на актьорството. След като се появи в много съвременни индийски филми, великолепната суперзвезда започна да грабва много внимание със своята великолепна физика. И трябва да признаем, че е прекрасен!

10. Дев Пател

10.Dev Patel

Сега нека да преминем към по-младите азиатски актьори, които привличат вниманието в Холивуд. Dev Dev е един от тях; на 24-годишна възраст, пробивът на Пател е през 2008 г., когато той заема водеща роля във филма "Беднякът милионер". Точно сега талантлив актьор може да се види в британската телевизионна драма "Skins", филма за 2012 г. "The Best Exotic Marigold Hotel" и в телевизионното шоу на HBO "The Newsroom".

11. Стивън Ейън

11.Steven Yeun

Първоначално от Сеул, Южна Корея, семейството на Стивън Йюн имитира в Канада и САЩ малко след като е роден. Добре изглеждащият актьор е известен със своята роля в телевизионния сериал "The Walking Dead". Имаше и епизодични части в "Теорията за Големия взрив", "Склад 13", "Супата" и други. Що се отнася до фигурата му, трябва да признаем, че той е съвсем неустоим, и един път между другото.

12. Кен Уатанабе

12.Ken Watanabe

Кен Уатанабе е успешен японски актьор, който няма нужда от въведение. Неговата актьорска кариера започва на 24, а дори и сега, когато е на 55 години, все още изглежда горещо. През годините Уатанабе имаше много интересни части от филма; той участва в "Последният самурай", "Батман започва", "Спомените от утре", "Началото" и разбира се "Мемоарите на гейша".

13. Леонардо Nam

13.Leonardo Nam

Първоначално от Буенос Айрес, Аржентина, Леонардо Nam е от корейски произход. След като учи архитектура в Нов Южен Уелс, Nam се обръща към актьорско майсторство. Той заема първата си важна роля през 2004 г. във филма "The Perfect Score"; той получи голямата си почивка през 2006 г., когато се появи в "The Fast and the Furious: Tokyo Drift". Как можем да забравим младия азиат с руса коса?

14. Сун Кън

14.Sung Kang

Здравейте, там е прекрасно! Кой би си помислил, че кутията, която играе Хан в "Бързи и яростни" франчайз, е на 42 години? Роден в САЩ на южнокорейски имигранти, Канг има първата си важна роля във филма "Better Luck Tomorrow". През годините той има и епизодични роли в различни телевизионни сериали като "CSI: Crime Scene Investigation", "Easy to Assemble", "Монк" и др. Ние със сигурност обичаме сексапил и доста мистериозен поглед!

15. BD Wong

15.BD Wong

Роден в Сан Франциско, Калифорния, BD Wong е с китайски произход. Най-запомнящото се представление е през 1988 г., което му донесе награда Тони. В момента талантлив актьор е на 54 години и все още се вслушва в голямото внимание на звездното си представление в отдел "Право и ред: Специални жертви". Въпреки ожесточения си външен вид и професионално отношение в шоуто, Уонг е доста забавен човек в реалния живот.

16. Никълъс Цзе

16.Nicholas Tse

Хонг Конг певецът, композиторът и предприемачът Никълъс Тсе също е известен актьор, известен с ролята си в "The Prequel", за който всъщност получава Хонг Конг награда за най-добър изпълнител. Възраст 34, Tse се обедини с Джаки Чан във филма "Нова полицейска история". С участието на момчешки облик, интересна нагласа и доста озадачаваща личност, Никълъс Тсе със сигурност знае как да направи впечатление. Тъжно е да ви информираме, че е женен!

17. Джет Ли

17.Jet Li

Първоначално от Пекин Джет Ли е един от най-известните китайски актьори в САЩ. Той имал водещи части в популярни филми като "Shaolin Temple", "Once Upon a Time in China", "Ромео трябва да умре", "Kiss на дракона" и "Unleashed" само за да назовем няколко. Освен че е отличен актьор, Джет Ли също е експерт по wushu шампион и бойни изкуства. Може да е на 51 години, но все още е доста привлекателен човек. Той е бил женен от 1999 г. насам, така че да се оттеглят от дамите!

18. Спечели бин

18.Won Bin

Южнокорейският актьор Won Bin започна да натрупва международно признание, след като се появи в телевизионната драма "Есен в моето сърце". След като изпълнява военните си задължения в южнокорейската армия, Won Bin се завръща на екрана през 2008 година. Някои от най-новите му филми са "Майка", "Таегуки" и "Човекът от нищото". Възраст 37, супер горещият актьор никога не е изглеждал по-добре. Той има най-съвършената порцеланова кожа и най-голямата коса. Какво повече можем да поискаме?

19. Хироюки Санада

19.Hiroyuki Sanada

Японският актьор Хироюки Санада получи голямата си почивка през 60-те години във филма "Игра на шанса". Въпреки това, филмът, който го прави известен, е "Самурайът на шогуна" от 1978 година. През годините сме свидетели на многобройни филми като "The Wolverine", "Sunshine" и "Ronin". На 54-годишна възраст е безопасно да се каже, че той изглежда доста добре. Освен внушителното отношение във филмите, японският актьор със сигурност знае как да направи впечатление. Как можем да устоим на усмивката??

20. Джон Чо

20.John Cho

Джон Чо може да изглежда непълнолетен, защото е толкова сладък и забавен; той има такъв интересен момчен облик, който никога няма да остарее. В действителност той е 42 - все още не можем да повярваме! Южнокорейският актьор е известен с ролята си във филма "Харолд и Кумар", но е бил видян в редица други филми като "Американски пай", "Успех на късмета", "Стар Трек", "Жълт" , Чо може да се види и в телевизионни сериали като "Sleepy Hollow" и "Selfie".

21. Юн-Мат Чоу

21.Yun-Дебел Chow

Известен с лошите си момчета роли във филми като "твърдо сварени" и "Killer", Yun-Fat Chow е 2ри най-платен актьор в Хонг Конг. Той може да е 59, но все още изглежда страхотно. Л. Таймс го обявява за "най-готиния актьор в света"; въпреки че има най-свиреп поглед, в реалния живот е доста забавен човек. Можете да го запомните от друга известна картина като "Анна и кралят", "Карибски пирати: В края на световете" и "От Вегас до Макао".

22. Реджи Лий

22.Reggie Lee

Първоначално от Филипините, Реджи Лий се издига до слава, когато е привлякъл роля в популярния телевизионен сериал "Prison Break". Възраст 40, красивият актьор е невероятно талантлив. Той се появява и в "The Dark Knight Rises", "Drag Me to Hell" и "Crazy Stupid Love". В момента той играе сержант У в прочутата телевизионна серия "Grimm".

23. Аарон Йоо

23.Aaron Yoo

Роден в Ню Джърси на корейски родители, актьорската кариера на Аарон Йоо се разраства, когато се появява във филма "Disturbia". Сега е на 35 години и трябва да признаем, че изглежда доста секси. Той има косата, перфектните зъби, тялото и отношението - цялата опаковка. Други филми, в които участва: "21", "Infinite Playlist на Ник и Нора", "American Pastime" и "Петък на 13тата".

24. Дони Йен

24.Donnie Yen

Хонг Конг актьорът и бойният художник Дони Йен се премества в САЩ на 11-годишна възраст. Записва първата си филмова роля през 1984 г. в "Drunken Tai Chi". Неговата пробивна роля е в "Once Upon a Time in China II", където играе генерал Нап-Иън. Някои от най-известните му филми са "Ip Man", "Hero" и "Blade". Освен че е специалист по бойни изкуства, Йен със сигурност знае как да скрие истинската си възраст (51). Това е толкова несправедливо, че азиатските мъже изглеждат толкова горещи през 50-те години!

25. Годфри Гао

25.Godfrey Gao

Тайванският актьор Годфри Гао е секси актьор и супер модел. Неговите най-аплодирани филмови части са в "The Mortal Instruments: City of Bones", "101 предложения" и "All About Women". Той може да не е най-ярката кариера като актьор, но погледнете фигурата му - той е великолепен. Има много време за Гао да разбие няколко сърца в бъдещи романтични комедии и екшън филми.

Имате го дами, 25 от най-горещите азиатски актьори на момента. Някои от тях са брилянтни актьори, докато други са все още нови в тази индустрия. За щастие, ние не класираме таланта, но изглеждаме добре, така че се наслаждавайте!

Leave A Comment

83 + = 90