20 Най-красивите знаменитости

Винаги говорим за най-горещите актьори и актриси, или за най-популярните певци и изпълнители. Решихме своето време да приложим различен подход за целите на тази публикация на Herinterest. Този път ще разгледаме 20-те най-хубави знаменитости - знаменитости, които даряват на благотворителност и правят неща, които другите не биха. Знаменитости, които биха направили неща, които са толкова сладки и приятни за хора, които дори не знаят, може да накарат сърцето ти да се разтопи.

Не ни вярвай? Да научим повече ...

Тук са 20 най-хубави знаменитости и защо смятаме, че заслужават да бъдат в този списък:

1 - Дженифър Лоурънс

Нека бъдем честни - всички момичета искат да бъдат нея и всички момчета искат да бъдат с нея. Тя е една от най-забавните любовни, на земята и "истински" знаменитости там, винаги пада, яде прекалено много и разказва на света как тя обича да скучае по цял ден в нейните PJ's.

20 Nicest Celebrities_01

Освен че е един от най-реалистичните от всички знаменитости, се оказва, че всъщност е и супер хубава личност. Независимо от факта, че тя вече е известна с А-лист с по-хит филми под колана си, отколкото повечето актриси могат да се разклатят, всички колеги са казали, че тя е най-приятните и приятелски настроени хора, с които някога са работили, твърд приятел на режисьора Дейвид О. Ръсел и дори стоящ до ранената жена, когато тя се срина извън апартамента си. Според съобщенията тя всъщност остана там до момента, когато парамедиците дойдоха и я притиснаха.

Знаехме, че я обичаме по някаква причина!

2 - Мат Деймън

Обичаме този човек, защото е доста сладък, но има и друга причина, поради която той улавя сърцето на жените по целия свят. Той всъщност помага да се създаде благотворителната вода.org, която помага на хората, нуждаещи се от чиста вода в развиващите се страни, на необходимите им ресурси.

20 Nicest Celebrities_02

Не само се задоволява с доказването на нуждаещи се хора с чиста вода, но и заедно с цял куп актьори от филма Ocean Eleven открива нещо, наречено Not On Our Watch, което е благотворителна организация, посветена на преследването на зверства, които се случват и в развиващите се страни , О, и той подкрепя ЕДНАТА кампания, която помага в борбата срещу СПИН и бедността в страни, които се считат за недостатъчно развити.

3 - Мила Кунис

Тя е момичето, което обича досега, но очевидно през 2011 г. ветеран от афганистанската война в морската пехота поиска да бъде неговата "плюс-една" за топката на корпуса. Вярвайте или не, тя всъщност се появи. Можеш ли да повярваш?

20 Nicest Celebrities_03

4 - Стив Бусеми

Той не е този, който редовно ще се появи на "най-горещите" списъци, тъй като той не е това, което бихте нарекли конвенционално атрактивен, но това не спира жените да се влюбват в него, а основната причина за това е неговият пожарникар. Предварително действал, той бил истински пожарникар и всъщност, след бедствието от 9 септември, той се върнал към корените си, за да участва доброволно и да съдейства за шокиращите последици.

20 Nicest Celebrities_04

Най-сетне една знаменитост, която няма нищо против да изцапа ръцете си, за да помага на другите!

5 - Лейди Гага

Тя е по-известна за умственото си поведение и за чаровно чувство за стил, отколкото за всичко друго, но всъщност е прекрасен човек с ръце в по-привилегировани благотворителни пайове, отколкото може да очаквате.

20 Nicest Celebrities_05

Имаше кампания MAC Viva Glam - това беше нейното сътрудничество с марката грим, за да помогне за повишаване на осведомеността и набиране на средства за фонда MAC Aids. Тя също така е помогнала да се създаде Фондация Born This Way, която помага на малките деца да се вдъхновяват да бъдат смели и въображаеми с живота си.

Чудесно и хубаво, има първа!

6 - Том Ханкс

Този човек е абсолютна легенда и не само, че всички негови колеги изповядват любовта си към смешния човек, той е и скъпоценен камък, когато е навън. Видя ли "самия", който е взел, например? Той помагаше да позира с човек, който се преструваше, че е пиян в храната си - снимка, която по-късно станала вирусна по абсолютно ядки.

20 Nicest Celebrities_06

Изглежда, че и той прави много - винаги има съобщения за това, че прави добри неща в новините и медиите. Това е ядосано, когато смятате, че той е най-добрата най-печеливша звезда в бокс офиса с докладваните 3 милиарда долара плюс брутните печалби в неговите филми. Над 17 от филмите му са натрупали повече от 100 милиона долара в класациите в боксофиса в целия свят. Богат и хубав! Какво не обичате за това?

7 - Тейлър Суифт

Като млада звезда очаквате това момиче да е излязло от релсите досега, но вместо това тя се връща в масивна посока! Тя участва в редица благотворителни организации и дори е дарила истинската си рокля за бала на благотворителната дамадърдсорда.org, като не е плащала повече от хиляда долара! Не само това, но тя е добре известна, че дава безплатни билети за концертите си на деца, които иначе няма да могат да си позволят да отидат и това е само върхът на айсберга!

20 Nicest Celebrities_07

8 - Даниел Радклиф

Хари Потър любим е завладял сърцата на жените по целия свят, но той е толкова добро сърце душа в същото време.

20 Nicest Celebrities_08

Освен че работи съвместно с проекта "Тревър", за да помогне на тийнейджърите от ЛГБТ да се чувстват под натиск и да се самоубият, той е част от много антихомофобски кампании и също така помага с Book Aid International и Фондация Лупус на Америка, дарявайки много от своите пари за благотворителност, докато отива.

Какво прилично момче!

9 - Селена Гомез

Вероятно я познавате по-добре като приятелката си като Джъстин Бийбър, но освен че държите собствената си певица и актьорска кариера, тя също е твърда благотворителна помощник и най-младият посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Част от нейната роля включва пътуването наоколо, за да се повиши информираността за деца в неравностойно положение в слабо развитите страни. Тя дори е пътувала до Конго и Гана, за да спомогне за повишаване на информираността и дори работи заедно с Джо Джонас, за да стартира медиен център с Фондация Райън Сейкrest в детската болница в Пенсилвания.

20 Nicest Celebrities_09

Такова кутия и толкова хубаво в същото време!

10 - Елън Дженерес

Тя е добре позната за благотворителната си работа, но сред едно от най-хубавите неща, които някога е направила, е за една двойка, осакатена от наем за наем по време на бременността на второто си дете. Без дори да мига око, Елън отрече над 25 000 долара за помощната двойка и помогна да осигури новото си пристигане и да подготви къщата.

20 Nicest Celebrities_10

Не само това, но и тя се присъединява към маси от благотворителни животни, като твърд любовник на животните, а също и дарява с щедрост на американския Червен кръст.

Колко хубаво! Добре направена Елън!

11 - Ник Каньон

Хъби на Марая Кери и бащата на близнаците си, изглежда, че любовта му към децата не спира със собственото си семейство. Причината, поради която той принадлежи към списъка на най-хубавите знаменитости, е заради работата, която върши с различни благотворителни организации, за да направи света по-добро място за следващото поколение.

20 Nicest Celebrities_11

Например шоуто за награда Nickelodeon HALO, което спомогна за издигането на профила на децата, които бяха вдъхновени да помагат на другите. Той всъщност бе домакин на събитието, а не само това, и го произведе. Освен това той е официален говорител на благотворителната "Stamp Out Hunger" и дори е домакин на събитие, което продължило три дни, за да помогне на Toys for Tots.

Така че, той е сладък, семеен мъж и обича да помага на децата. Какво повече бихте могли дори да искате от такава гореща знаменитост?

12 - Анджелина Джоли и Брад Пит

"Брангелина", каквито сега са известни, вероятно са двамата най-плодотворни благотворителни помощници в Celebsville тези дни, както и приемането на деца от цял ​​свят, за да им помогне да им даде по-добър живот, правят цял ​​куп благотворителна работа въпреки масивно забързаното си работните графици.

20 Nicest Celebrities_12

Не само, че са се ангажирали само с различни благотворителни организации, преди да се срещнат, те са се превърнали в благотворителна чудотворна двойка, откакто се събраха и дори започнаха Фондация Maddox Jolie-Pitt, която не цели изкореняване на бедността, но също така помогна да се намерят природни ресурси и на планетата.

Не само това, разбира се, те са добре известни, че даряват милиони долари на различни благотворителни организации през годините - нещо, което никога не може да бъде взето леко!

13 - Алисия Кийс

Вие не чувате много за певицата в медиите и тя е склонна да запази личния си живот надолу, но това не означава, че тя не прави много. Ще бъдете изненадани да научите, че тази красива момиче успя да вдигне зашеметяващите $ 2.7million в The Black Ball Redux през 2012 г., което помага на благотворителността Keep a Child Alive, предназначена да помогне на семейства в слабо развитите страни да се справят с болката, обичаше човек, страдащ от ХИВ и / или СПИН.

20 Nicest Celebrities_13

14 - Елтън Джон

Друг масивен участник в борбата с ХИВ и СПИН, Елтън Джон всъщност стартира Фондация "Елтън Джон", за да подкрепя личности и групи от хора, страдащи от това състояние. Това не е всичко - той е свързан с редица други благотворителни организации, включително тези за деца, рак на гърдата, тормоз, хранителни продукти за бездомни, грижи за животни и др. Изглежда, че този човек е просто благотворително момче!

20 Nicest Celebrities_14

15 - Кристен Стюарт

Не само каменно насрочена актриса зад огромните класики на нашето поколение - филмите на "Здрач", Кристен Стюарт е добре позната за благотворителната си природа и приятелска личност. Когато удари Ураган Санди, тя успя да вдигне доста внушителен 500 000 долара, като прекара само петнадесет минути с принц от Близкия изток - това беше сделката и двамата се държаха настрани.

20 Nicest Celebrities_15

Shoe Revolt е друго благотворително дружество, с което Кристен е свързано, и това помага да се съберат пари за участниците в сексуалния трафик.

16 - Джони Деп

Когато едно малко момиче пише на капитан Джак Спароу с молба за помощ, за да надигне бунт срещу учителите си, вероятно не очакваше Джони Деп да се появи в училището, облечено като Карибски пирати.

20 Nicest Celebrities_16

Вярвай или не, точно това направи тази знаменитост, много за удоволствието и учудването на малкото момиче и училищните му приятели, а това не е всичко - той също е свързан с редица благотворителни организации и според съобщенията се е отказал от много от неговите доходи за различни благотворителни организации през годините.

Знаехме, че ще бъде хубав и горещ!

17 - Деми Ловато

Тя също имаше неприятно време в миналото си, така че би имало смисъл, че Деми Ловато ще даде някои от новооткритите си доходи на хората, които някога са се опитвали да й помогнат. Освен че е свързана с Shoe Revolt, точно като Кристен Стюарт, тя е огромен фен на повечето благотворителни организации срещу насилието и активно води кампании с тях, за да помогне на други деца в нужда.

20 Nicest Celebrities_17

18 - Опра Уинфри

Не е тайна, че самата кралица на американската телевизия е дарила много благотворителност през годините, но през 2004 г. тя всъщност е класирана в списъка на 50 най-щедри американци и в действителност остана там до шест години по-късно и през 2010 г.!

20 Nicest Celebrities_18

Има многобройни дарения за различни благотворителни организации през годините - 12 милиона долара, например, дарени на Националния музей на афроамериканската история и култура на Смитсън, а през 1998 г. тя основава и Опра Ангел Мрежата, която е проектирана да осигури субсидии за други благотворителни организации и места в нужда. След това имаше 11 млн. Долара, които тя помогна да събере за последиците от урагана Катрина, и 10 млн. Долара от собствените й доходи. Еха! Впечатляващо, нали?

19 - Джордж Клуни

Този горещ по-стар актьор е бил свързан с не по-малко от 32 различни благотворителни организации през годините и само една от тях е съвместна с Брад Пит и Анджелина Джоли с проекта Not On Our Watch, предназначен да предотврати зверствата в масов мащаб по целия свят.

20 Nicest Celebrities_19

След Хаити той помогна да събере пари с организацията "Надеждата за Хаити сега" и той също така твърдо подкрепя правата на гейовете! Топло и приятно за всички около него ... Неговите колеги имат нищо друго освен хубави неща, които да кажат и за него!

20 - Кари Ъндърууд

Знаейки какво е да нямаш нищо и да бъдеш застрелян в супер звезда след смрадта си в американското талантно шоу, тя е много благотворителна личност, а не само дава билети за концерти на деца, които си струват такъв подарък, тя също е свързана с огромен 19 други благотворителни организации и дори стартираха Checotah Animal, Town и School Foundation през 2009 г., за да помогнат на хората в родния й град. Винаги е хубаво, когато една знаменитост се връща на мястото, където са израснали!

20 Nicest Celebrities_20

Така че имаш тогава - 20 от най-хубавите знаменитости, за които някога ще чуеш. Не само всичко за даренията за благотворителност, това са всички известни личности, които други знаменитости не са имали нищо друго, освен ДОБРИ неща, които да кажат за и в един свят, където говоренето е всичко, добрите прегледи са нещо добро!

Leave A Comment

+ 47 = 49