100 най-горещите мъже в света 2015-2016

Докато стигнем до края на 2015 г., смятаме, че е справедливо да погледнем обратно през последните дванадесет месеца и да обмислим най-важното - 100 най-горещи мъже в света 2015-2016. Има някои невероятни филми, освободени с някои невероятно талантливи актьори, чудесна музика, страхотни спортни събития и много други! Мъжете там никога не са били по-горещи или по-търсени и ако искате малко бонбони за очи да ви видят през целия си ден, определено сте стигнали до точното място. Толкова много красиви мъже, трудно е да знаят откъде да започнат.

Така че, в никакъв конкретен ред, защото ние ги обичаме всички еднакво еднакви (в по-голямата си част), тук са 100-те най-горещи мъже в света 2015-2016 плюс няколко тит-бита на глупави клюки по протежение на пътя. Плюс това не можехме да ги подредим. Всеки има различни вкусове, нали?

Contents

100 - Том Уелинг

100 Hottest men in the world 2015

38-годишният Том Уелинг е по-известен с ролята си в драмата СБ / СБ, Смолвил където играе Кларк Кент / Супермен. Той обаче не е просто телевизионен актьор. Той е бил във филми, взел участие в моделирането и дори произвежда от време на време. Би било безопасно да се каже, че това е талантлив мъж ... Освен горещ!

2016 го вижда във филма Избора въз основа на роман със същото име. В ромско-стил стил филм също звезди Тереза ​​Палмър и изглежда да бъде всяка част, толкова романтична, тъй като тя обещава да бъде. Изминаха известно време, откакто имахме добър вик в ромб!

Него ли е единствен? В момента той може би е единствен. Той се омъжи за модел през 2002 г., но през ноември тази година (2015 г.) техните "хора" излязоха да признаят, че са се разпадали, въпреки че истинските причини зад разцеплението никога не са били разкривани,.

99 - Принц Уилям

Връх 100 Hottest Men in the World 2015

За съжаление той се е омъжил за сега, така че не изглежда, че останалите ще получат шанса да се изкачат по пътеката към него. Повечето от нас са израснали с нашия специален принц и ние сме го гледали да напусне училище, да се влюби, да се ожени и сега има две красиви бебета - едно момче и едно момиче, създавайки идеалното кралско семейство. Принц Джордж и принцеса Шарлот и какви красиви малки бебета също са! Ще добавят ли се към добавката или ще се придържат към всеки от тях? Какво мислиш? Женен или не, принц Хари определено е красив и следователно сто процента заслужава място в нашите 100 най-горещи момчета!

98 -Хари Стийлс

100 Hottest men in the world 2015

Този One Directioner, въпреки че е доста по-млад, все още е един куклен дявол и една четвърт от младата млада група, Хари Стийлс, определено е хит сред жените по целия свят.

На 21 години той е завладял света в толкова ранна възраст, че се чудите къде ще се появи реалната ролева група. С хит албуми, смачкани хит песни, чупене на записи навсякъде, не е чудно защо светът ще ги нарани. Дори и като четирима - над пет - някои отнемат света от бурята и когато обявяват, че ще се забавляват известно време, за да се съсредоточат върху собствените си соло кариери и проекти, момичетата навсякъде просто паднаха на колене. Стотици въпроси избухнаха - биха ли се върнали? Биха ли някога да правят отново музика?

Него ли е единствен? Никой никога не знае какво се случва с живота на Хари Стийлс. Той много се отличава от Тейлър Суифт не толкова отдавна, а след това песента, съвършен се казваше, че е писано за нея. Ясно е, че имат много реална връзка и въпреки че бихме искали да го имаме за себе си, ние се надяваме, че скоро ще се върнат заедно. Не е вероятно - сега се среща с Калвин Харис. Плюс това се случваше с британския телевизионен водещ (и по-възрастната жена, трябва да добавим) Каролин Флак. Изглежда, че му харесва по-възрастната жена ...

97 - Бен Афлек

100 Hottest men in the world 2015

Друг актьор, който сякаш е избухнал на сцената след кратко заклинание, сме развълнувани да видим холивудски актьор, Бен Афлек, в редица филми през следващата година. Това е така Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта заедно с Хенри Кавил и Джейсън Момоа плюс Счетоводителят. Има още един филм, който се очаква да бъде пуснат през 2017 година Живей през нощта.

Него ли е единствен? През годините той е бил свързан с редица жени, които са знаменити, от Гуинет Полтроу до Дженифър Лопес и почти всички останали, които бихте могли да си помислите, но десетгодишният му брак с майка на тези три деца Дженифър Гарнър наскоро приключи през юни от 2015 г. Това го връща назад, а не на единния пазар, където има изобилие от обожаващи жени, които желаят да ги вземе за свое собствено!

96 - Брад Пит

100 Hottest men in the world 2015

Добре, така че вече е малко, но 51-годишният холивудски баба Брад Пит е безспорно все още невероятно привлекателен, не мислиш ли? Плюс това е просто невероятен актьор, а не само това! Актьор и продуцент с внушителни редица награди под колана си, бащата на шест е един от онези момчета, които не можеш да не обичаш, но обичаш. Той е горещ, лоялен (добре…. Дженифър Анистън, просто казва), семеен човек с банков баланс, с който някой би се гордял. Плюс цялата тази благотворителна работа, която върши ... Всъщност няма много неща, които не можеш да харесаш на Брад Пит.

Него ли е единствен? Той е с една от най-красивите жени в света, Анджелина Джоли. Не си представяме, че някога ще се намира на единния пазар. Кой ще я напусне? Плюс това те вече имат шест деца заедно, осиновени и естествени, така че не си представяме, че има някакви идеи да напусне семейното гнездо, тъй като в най-скоро време.

95 - Тейлър Лаутнър

100 Hottest men in the world 2015

полумрак хаус, Тейлър Лаутнър, определено си заслужава място за най-горещите мъже в света за 2015 г. 23-годишният актьор, бойният артист и модел със сигурност е бил зает с целия дебат на Екип Джейкъб срещу Едуард, става по-тих за него през 2016 година. Смятаме, че той заслужава почивка след всичко това заснемане на Twilight, нали?

Него ли е единствен? Отново той е един от онези момчета, които рядко раздават много неща за личния си живот. Виждаме много в медиите - приятелката Мария Аверропулос, Райна Лоусън ... Мислим, че той е във връзка, но никога не сме сигурни.

Съществуват някои слухове за кръга, че той все още е с модела Райна Лоусън, но все още не е потвърден или отхвърлен. Ако се запознаят, те определено поддържат нещата тихи, или най-малкото се опитват.

94 - Алекс Петифър

100 Hottest men in the world 2015

Най- Магически Майк филмите помогнаха да застреля този човек на луди нива на славата и красивото тяло определено не пречи на напредъка му със сигурност. 25-годишният модел и актьор първоначално е роден в Хертфордшир във Великобритания, но сега живее в слънчевата Калифорния.

Има няколко филма, които трябва да държите окото си през 2016 г., ако искате да видите малко повече от това, което това кутие може да предложи. В момента се заснема Елвис и Никсън (също с участието на Кевин Спейси, Попи Делефинг и Джони Кноксвил), и Светът на Галакси от Алиса се дължи не след дълго.

Него ли е единствен? Може и да е. Той е бил свързан с редица жени през годините, дори и дотолкова, докъде е внучката на Елвис Пресли, Рили Керу, с която е бил ангажиран за известно време. В момента изглежда, че няма новини за нова романтика, така че може би той е на пазара на сингъла?

93 - Джерард Бътлър

100 Hottest men in the world 2015

О, хайде, знаеше, че е някъде тук. 46-годишният актьор на филм, телевизия и сцена, Джерард Бътлър, първоначално е роден в Paisley в Шотландия. Не можете ли да кажете от този красив акцент?

Има три филма през 2016 г. с участието на това парче, за което сме доста развълнувани. Лондон е паднал обещава да бъде вълнуващо, ако не и донякъде страшно дадено настоящи условия, да гледате и има и такива Боговете на Египет и Разговорът на главорезореца.

Него ли е единствен? Съжалявам дами, не, той не е. Той е много развълнуван с приятелката си, интериорен дизайнер, Морган Браун. Те са били запознанства в продължение на около една година и в последните летни празници щракна всички над един друг и те изглеждаха много, много влюбени!

92 - Робърт Патинсън

100 Hottest men in the world 2015

Скоро ще видите Робърт Патинсън, ако сте имали няколко симптоми на отнемане, заедно с Никол Кидман в Кралицата на пустинята, далечен вик от полумрак вампир-hottie го познаваме и го обичаме! Той също е в Изгубеният град на З който се очаква да бъде пуснат през 2016 г..

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Не, изглежда, че най-накрая е преодолял ужасната връзка между K-Patz и се раздели (и цялата травма, която дойде с него) и сега е щастливо свързана с певицата FKA Twigs. Според съобщенията те наскоро се заеха, затова изглежда доста сериозни момчета! Залагаме ли на лятната или зимната сватба? Така или иначе, се надяваме, че тя ще работи по-добре от последната ...

91 - Брадли Купър

100 Hottest men in the world 2015

Голямото момиче звездният Брадли Купър показва наскоро доста сериозната си страна с филми като Сребърни облицовки Playbook който взе света от бурята. 40-годишният актьор и продуцент излязоха наскоро, за да кажат, че е "чай тотално", след кратка пречка по време на кариерата му почти го остави да го саботира. Така или иначе, не ни пука. Той е горещ и нямаме нищо против да го допуснем. Също така нямаме нищо против да кажем колко много се радваме на филмите му!

Има два филма, освобождаващи през 2016 г. с участието на това парче. Оръжие и пичове е първият, с участието на Майлс Телър и Джона Хил, които ще последват Цел на кучето, комедия, в която участва и Денис Куейд.

Него ли е единствен? Не, изобщо не. Среща се с руски модел, наречен Ирина Шайк, от април, а преди това той е свързан с хора като Зоуи Салдана, Суки Уотърхаус и Дженифър Еспосито.

90 - Джейми Доркан

100 Hottest men in the world 2015

Петдесет нюанса сиво звездата Джейми Дорнан може да е показала своята доминираща страна, играейки заедно с Дакота Джонсън като невинната Анастасия Стийл, но сагата все още не е свършила. През февруари 2015 г. дойде голямото съобщение - в следващата част от сериала щеше да играе като г-н Кристиан Грей, Петдесет нюанса по-тъмно.

Него ли е единствен? Не, той не е. Той е бил с певица-текстописец и актриса, Амелия Уорнър, и те са били омъжени в началото на 2013 година. В края на същата година, тя роди дъщеря си с най-красивото име - Dulcie.

89 - Даниел Радклиф

100 Hottest men in the world 2015

Той е изминал дълъг път от времето си на Хари Потър, което е сигурно. Даниел Радклиф изигра пълен фронтален гол на едно скорошно шоу в Бродуей и Жената в черно филмите със сигурност разсеяха тези пухкави вибрации. Плюс три филма излизат през 2016 г. с участието му - Сега ме виждаш 2, трилър с участието на Марк Ръфало, Уди Харелсън, Дейв Франко и Морган Фрийман. Това ще последва Швейцарската армия, последвано отново от Imperium който в момента е в средата на снимките.

Него ли е единствен? Не, той мина доста добре и миналата година, когато започна да се среща с "най-добрата си приятелка" Ерин Тъър.

88 - Кит Харингтън

100 Hottest men in the world 2015

28-годишният Кит Харингтън е много известен с участието си Игра на тронове който изпрати целия свят в ярост. 2016 е настроен да бъде добра година за него с филм, наречен сяра който ще го види заедно с Дакота Фанинг в западния трилър.

Него ли е единствен? *стонНикой не знае. Беше с Роуз Лесли, колега Игра на тронове актриса, но те се разделиха. След това се върнаха заедно. След това те се разделят ... Знаете тренировката. Вероятно не е единствен. Вероятно ще се върнат отново заедно.

87 - Лиъм Хемсуърт

7c33f1287c616bc4f0ce8cafe356e8f3

Наскоро бяхме обработени Гладните игри Mockingjay - Част 2 и ние вече пожелаваме следващата вноска. По-млад брат на Лука Хемсуърт, ще се радваме да разберем, че той ще играе в него Ден на независимостта: Възход изтече през 2016 г..

Него ли е единствен? Да! Изглежда, че след разделянето от Майли Сайръс, той е единствен и все още е един кичур! Ръцете й са наред с модни дами. Не бързайте веднага веднага!

86 - Тео Джеймс

100 Hottest men in the world 2015

Ние сме толкова развълнувани за третата част от различен филми, за да можем да погледнем на тази тема и не е нужно да чакаме много повече, Allegiant се очаква да бъде пуснат през 2016 г.! Ние сме почти там.

Има и други два филма, които трябва да търсите - Война на всички изглежда доста добре с Александър Скарсгард, и Подземен свят: следващото поколение също така изглежда, че може да си струва часовник. Кейт Бекинсейл се завръща в този вампир / върколак трилър.

Него ли е единствен? Не, 30-годишният Тео Джеймс е бил с приятелката си Рут Кеърни от 2009 г., така че шансовете да бъдеш грабван във всеки един момент скоро е слаб за никой ...

85 - Max Irons

100 Hottest men in the world 2015

Уау, той е сладък, нали? 31-годишният Max Irons е син на Джереми Юрънс, ако се чудите защо изглежда малко познат. Вероятно ще го забележите във филми като червена шапчица, Водещият или Бялата кралица и макар да изглежда, че не прави нищо, което да дойде скоро, винаги можете да го проверите на билбордовете. Той е модел за много големи имена преди да включи Манго и Бърбъри и тази година (2015), GQ го нарече един от 50-те най-добре облечени британски мъже!

Него ли е единствен? Той се среща с моден редактор на американския град и държава в продължение на около година и половина и той открито призна, че е направил пълен глупак от себе си, когато се опитва да спечели над Софи Пера. Поне не само ние ...

84 - Джеръми Ренър

100 Hottest men in the world 2015

Повечето хора се влюбиха в Джереми Ренър в блестящия филм за 2008 г. "Хърт Локър" но за мен (лично) беше 28 седмици по-късно. Всъщност, ако се върнете през някои от най-големите филми от последните няколко години, ще видите, че този човек е участвал в тях - Американски шум, Полето на Борн, Мисия: Невъзможно - Измама нация...

2016 призовава за два големи филма от този холивудски hottie - Историята на живота ви и с нетърпение очаква Капитан Америка: Гражданска война.

Него ли е единствен? Той беше женен, но той се разведе с канадската жена-модел през 2014 г., след като имаха една дъщеря заедно. Имаше съобщения, че той може да бъде романтично свързан с Елизабет Олсен, след като се срещна на снимачната площадка.

83 - Лиъм Пейн

100 Hottest men in the world 2015

Той премина през магията, където не изглеждаше толкова страхотно, но Лиъм Пейн отново се върна в отлична форма, въпреки че обяви, че неговият трима останали членове на групата ще се разочароват от нещата, след като тяхната обиколка "На пътя отново" идва край.

Него ли е единствен? Сърдечно, не. Софи Смит, момиче, което е познавал от училище, го е измъкнал през 2013 г..

82 - Калвин Харис

100 Hottest men in the world 2015

Той е бил най-добрата новина, откакто той и Тейлър Суифт започнаха да се срещат, след като тя се раздели спорно с Хари Стийлс. Двете комбинирани се смятат за абсолютно богатство с нетната си стойност - почти един милиард, ако не сте наясно. Надяваме се, че няма да се разпаднат, защото в противен случай ще има още една песен .... Не че има значение, просто ще спечели и двете камиони да натоварят повече пари!

#Просто казвам

81 - Пол Уесли

100 Hottest men in the world 2015

Дневниците на вампира ханка ни накара да се разпуснем, но той играе готвач на сладкиши в следващата си роля, за да те напусне отново, но по много различни причини! 33-годишният Пол Уесли се казва, че ще участва в два филма, които ще бъдат пуснати през 2016 г. - Късното Бломер и също Ден на майката.

Него ли е единствен? Друг един от пазара, Пол Уесли е бил с неговия колега Дневниците на вампира звезда, Фийби Тонкинс.

80 - Дан Стивънс

100 Hottest men in the world 2015

Друга оферта от Игра на тронове, Дан Стивънс ще разбива сърцата си навсякъде, когато играе принц Адам и звяра в предстоящата сензация на Дисни Красавицата и Звяра. Ние сме супер развълнувани за филма и си представяме, че някои от вас може да са прекалено! Кой не харесва класика на Дисни? Ако не сте знаели, Ема Уотсън (AKA Хърмаяни Грейнгър) играе ролята на Belle / Beauty. Не можехме да помислим за никого по-добре ... Можехте ли??

Него ли е единствен? Лоша новина дами, Дан Стивън е женен от 2006 г. насам и има две деца със съпругата си на джаз певица.

79 - Джеймс Макавой

100 Hottest men in the world 2015

Шотландия наистина произвежда красиви мъже. Първо Джерард Бътлър и сега Джеймс Макавой. Можем да погледнем как се движим ...

Има X-Men: Апокалипсис който ще излезе през 2016 г., за който всички сме супер развълнувани, и той също така понастоящем заснема Най - студения град който е пуснат за освобождаване не след дълго.

Него ли е единствен? Друго не, страхувам се. Той е бил с актрисата-приятелка, Ан-Мари Дъф, от 2006 г. насам и имат син заедно.

78 - Том Хидълтън

100 Hottest men in the world 2015

Том Хидълт, или Локи, както много от вас вероятно ще го познаете, е 34-годишен британски актьор, който изглежда има натрупани години наред. С филмите изложени през 2016 и 2017, ние сме развълнувани да видим какво ще дойде с следващия! Първо през 2016 г. трябва да гледате Аз видях светлината, биографичен филм с участието на Елизабет Олсен, а през 2017 г. има Конг: Островът на черепите с Бри Ларсън, Самюъл Л. Джаксън и Джон Гудман.

Него ли е единствен? Имаше известни слухове, че се среща с Елизабет Олсен, но те никога не са били потвърдени или отречени ...

77 - Зак Ефрон

100 Hottest men in the world 2015

Очакваме с нетърпение Мръсен дядо който ще види любимия ни 28-годишен певец и актьор, Зак Ефрон с участието на Робърт Де Ниро. За щастие няма да се наложи да чакаме повече за него - това ще стане през януари. Също така през същата година има още два филма с участието на този hottie - Съседи 2: Повишаване на сортовете и Майк и запазване на необходимите сватбени дати.

Него ли е единствен? За съжаление Зак има връзка в продължение на една година с модел, наречен Сами Миро. Тъжно лице! ��

76 - Николас Холт

100 Hottest men in the world 2015

Изглежда, че е намерил своята ниша във филмовия свят и през 2016 г. ще се появи освобождаването на друга тъмна комедия, наречена Убий приятелите си с участието на Николас Хулт. Ние го обичахме Топли тела! Мислим, че той прави страхотно зомби! (Най-доброто, което някога сме виждали!)

Той като четири филма, определени за пускане през 2016 - Равно на, Сблъсквам се, X-Men: Апокалипсис и Пясъчен замък. Очевидно е, че е бил много автобус!

Него ли е единствен? Очевидно той е точно сега! Той е бил свързан романтично с куп красиви мадами все пак, вероятно трябва да бъдете предупредени. Дженифър Лоурънс е един от неговите exes и можете да добавите Dianna Agron и Kristen Steward в списъка. Може би неговият забързан графичен график е зад монопола. В края на краищата, четири филма поемат сериозни времеви ангажименти!

75 - Том Далей

100 Hottest men in the world 2015

Олимпийските игри и гмуркането накараха този човек да удари заглавията по всички правилни причини и ако ви хареса да гледате този човек, ще се стигне до Световното първенство. Спортистите като че ли стават все по-горещи и по-горещи, както при жените, така и при мъжете, а Том Далей е класически пример за перфектно атлетично тяло - мускулести, дефинирани и горещи!

Него ли е единствен? Не, друг не може да се грабва. Живее с продуцента и филмовия директор в Лондон.

74 - Кани Уест

100 Hottest men in the world 2015

Добре, някои го обичат, някои го мразят, но едно нещо не може да бъде отречено - той е един от най-влиятелните хора в света точно сега.

Него ли е единствен? Не. Всъщност изобщо не. Той е щастливо свързан със съпругата си Ким Кардашиан-Запад и те приветстват второто си дете, братко дете на сестра Северозападна, само преди няколко дни, като избра да го нарече Свети Уест. Освен това има нещо невероятно сладко за начина, по който гледа жена си. Предполагам, че може да е истинска любов!

припадам!

73 - Иън Сомерхадър

100 Hottest men in the world 2015

Дневниците на вампира Джон Сомерхалдер наскоро разби сърцата си по целия свят, когато излезе, за да признае, че е заедно с колегите си вампир Ники Чит от Twilight. Предполагам, че той отговаря на въпроса дали той или не е единствен тогава ...

72 - Крис Хемсуърт

100 Hottest men in the world 2015

32-годишният австралийски актьор, Крис Хемсуърт, е добре известен като тор и ако не беше този филм, който го продаде, беше Снежанка и ловеца вместо това го направиха. Той играе Кевин нагоре и нагоре ловци на духове филм, пуснат за пускане през 2016 г., а 2017 изглежда обещаващ за следващия тор филм също.

Него ли е единствен? За съжаление, той е женен с три деца, което е много сърцераздирателна новина ... Десни дами?

71 - Фаръл Уилямс

100 Hottest men in the world 2015

Той е горещ, стилен, танцов и песен. Какво не обичаш за Фаръл Уилямс? Той отнема известно време след успехите на Щастлив и следващия албум и мислим, че и той е спечелил! Този човек е почти на 43 години, въпреки че никога не сте го помислили! Той не изглежда ден над 21 години! Може би трябва да откраднем съветите и триковете му за грижа за кожата ...? Може би щастието наистина е отговорът да останеш млад ...?

Той е ли сингъл? Не, той се омъжи точно като много други добри. Хелън Ласичан е неговата моделка / дизайнерка и те изглеждат напълно обичани.

70 - Еди Редмайн

100 Hottest men in the world 2015

Обичахме го, когато свири научния мозък Стивън Хоукингс Теорията на всичко и той има няколко спорни гледащи филми, пуснати за пускане през 2016!

Него ли е единствен? Друг брачен един тук. Той се омъжва за Хана Багшауе, съпругата му, само миналата година след няколкогодишни запознанства.

69 - Зайн Малик

100 Hottest men in the world 2015

Той може би е разбил сърцата на хиляди, почти милиони момичета по целия свят, когато признава, че се отдръпва от световното сензационно момче "One Direction" през 2015 г., но наскоро е подписал RCA Records и започва работа по собственото си соло музикална кариера, така че предполагам, че ще трябва да гледаме това пространство.

Него ли е единствен? Да ... Въпреки че има съобщения, че е започнал да се среща с Гиди Хадид. Много публичното разделяне от Пери Едуардс би могло да се отрази на нея, но изглежда, че той се връща по-голям и по-добър от всякога.

68 - Ник Гримшоу

100 Hottest men in the world 2015

Ние го обичахме много повече, отколкото си мислехме, че ще отидем на британската версия на Факторът X и Ник Гримшоу доказва, че има много опит, за да го подкрепи, когато става въпрос да държи под око за нови и невероятни артисти.

Него ли е единствен? Това със сигурност изглежда така, въпреки че очевидно Рита Ора го е опитала с него веднъж и той я е отказал ...

67 - Дейв Франко

100 Hottest men in the world 2015

По-младият и по-сладък брат на Джеймс Франко, Дейв Франко е 30-годишен филмов и телевизионен актьор от Калифорния. Вероятно сте го виждали преди няколко неща - 21 Джъмп Стрийт може би? Или Топли тела? Scrubs, сезон 9?

2016 ще бъде наистина добра година за Дейв с не по-малко от три филма, които ще бъдат освободени. Сега ме виждаш: Вторият акт ще бъде следвано отблизо Съседи 2 с което всички очакваме, и тогава има Изкуството на бедствието, също с участието на големия му брат Джеймс Франко и Сет Роген, Джош Хътчерсън, Зак Ефрон и дори Кейт Уптън. Звучи като че ли е победител!

Него ли е единствен? Не, и ако се чудите кой е успял да се похвали с това "hottie", това е актрисата на Мад Макс, Алисън Бри.

66 - Андрю Гарфийлд

100 Hottest men in the world 2015

Ние няма да победим тук храста ... Бяхме толкова развълнувани да научим, че Андрю Гарфийлд и Лесно актрисата, Ема Стоун, бяха разпалили връзките си за връзка. Лоши новини за феновете на Андрю очевидно, но добра новина за двойката! Пожелаваме им най-много късмет. Освен това не можем да чакаме сватбени камбани.

65 - Адам Ламбърт

100 Hottest men in the world 2015

Новият албум Оригиналният връх го е държал супер зает наскоро с цялата промоция. Не можеш да забравиш за онова, което е направил и с останалите членове на кралицата. В момента се "запознава" с неговия албум - думите му.

Него ли е единствен? Да, и той иска да остане така. Неговият албум е неговата терапия точно сега и той се е разделил, преди да продължи отново да лови любовта. Да се ​​надяваме, че ще намери спокойствие в сърцето си, нали? И междувременно се надяваме, че той продължава да прави чудесна музика!

64 - Чарли Хунъм

100 Hottest men in the world 2015

Оттогава сме го пропуснали Синове на анархията но това е добре, има два филма излиза през 2016, които може да искате да пазите очите си обелени. Този британски актьор играе Артър Пендрагон във филма Рицарите на кръглата маса: крал Артур и понастоящем снимките също се заснемат Изгубеният град на З.

Него ли е единствен? Това отново е разочароващо ново съобщение, за която се страхувам. Чарли Хунъм е с приятелката си на дизайнер на бижута от 2007 г. насам.

63 - Джо Манганило

100 Hottest men in the world 2015

още Магически Майк красота, Джо Манганиело е 38 годишен автор, актьор, режисьор и продуцент, първоначално от американски, но с италианско наследство. Той е бил в няколко от класиките през годините - Какво да очакваш, когато очакваш, Магически Майк (Очевидно), Зад ендемичните линии: Колумбия, саботаж...

В момента се заснема Големият празник на Пей-Уи, пуснат за пускане през 2016 г..

Него ли е единствен? Не, но все още не е омъжена! Светът изпадна в преувеличение, когато най-сетне призна, че се среща с друга телевизионна звезда, София Вегара от модерното семейство.

62 - Матю Макконъхи

100 Hottest men in the world 2015

46-годишният Матю е в справедливия си дял от НЕВЕРОЯТНА филми през годините. Не можем да забравим за тях Магически Майк филмите очевидно плюс Как да разкараш човек в 10 дни, Линкълн адвокат, Вълкът от Уолстрийт и междузвезден. Има много филми, които идват през 2016 г., ще се радвате да научите!

Него ли е единствен? Това е по-лоша новина дами - той е бил женен от 2012 г. до Камила Алвес ... Тя също е красива. 

61 - Лука Евънс

100 Hottest men in the world 2015

36-годишният Уелшман, Лука Еванс, може да не е добре познат в къщата ви, но ние лично гарантираме, че скоро ще се промени. Той е бил в някои доста невероятни филми през последните няколко години - Сблъсъкът на титаните, боговете, бързи и яростни 6 и Хобит.

Какво ще дойде за Лука? Е, освен да получи част от Гастон във филма от 2017 г. Красавицата и Звяра, той също играе в 2016-те Момичето на влака заедно с Емили Блънт и Джъстин Терукс.

Него ли е единствен? Ер ... Да! Изглежда, че Люк Еванс в момента е на грайфери! Сега, кой го иска ...?

60 - Нийл Хоран

100 Hottest men in the world 2015

Едно от останалите четирима момчета, останали в една посока, може би ще намери истинска любов, след като си почива от музикалната си кариера с момчетата?

Него ли е единствен? ДА! Изглежда, че Нийл е единствен. Той бе изваден от "мистериозна блондинка" по-рано през годината (очевидно приятел на Селена Гомез), но нищо друго не се е случило, затова изглежда, че все още търси тази щастлива дама.

59 - Джон Хам

100 Hottest men in the world 2015

44-годишният Джон Хам е малко по-възрастен от някои от този списък, но той със сигурност е красив, не мислите ли? В момента се заснема Поддържане на Джоунс който е пуснат за пускане през 2016 г..

Него ли е единствен? Ами това е спорно. Той е бил с приятелката си Дженифър Уестфелд в продължение на 16 години, но има съобщения, че са приключили своята любовна акция по-рано тази година. Това не е било потвърдено или отхвърлено от нито един от тях, въпреки слуховете за рехабилитация, причиняваща разделянето. Друга една от онези ситуации на гледане и гледане?

58 - Джош Хътчерсън

100 Hottest men in the world 2015

Този 23 годишен американски актьор е много известен с участието си Игрите на глада филми, но когато се вгледате малко във филмографията, ще видите, че той има доста кибрит от филми под колана си.

2016 го вижда в два филма - Изкуството на бедствието и В библейската битка, и 2017 носи заедно друг филм под името Дългият дом.

Него ли е единствен? Не, току-що по-рано тази година той най-сетне призна, че вижда Claudia Traisac, съ-звезда от Escobar: Paradise Lost.

57 - Джейк Гиленхал

100 Hottest men in the world 2015

играч левак току-що излязоха и целият свят се справи с това. Всъщност, изглежда, Джейк е доста зает през последните месеци и години и има доста филми, готови да бъдат пуснати скоро - Еверест и събаряне са няколко други, с които определено трябва да държите очите си.

Него ли е единствен? Той е бил около някои от най-страхотните дами в шоубизнеса - Тейлър Суифт, Кирстен Дънст, Рийз Уидърспун, Емили ДиДонато, Алиса Милър ... Списъкът продължава. Според слухове той в момента се среща с Рейчъл Макадамс!

56 - Джъстин Терукс

100 Hottest men in the world 2015

Рядко е, че ще видите Джъстин Терукс на камера, но слухът е, че той работи върху писането Золаander 2 за което очевидно сме много развълнувани!

Него ли е единствен? Не! Не видяхте ли новината? Джъстин се омъжи за красивата Дженифър Анистън през лятото! Ще чуем ли скоро пиянката на малките крака? Предполагам, че ще трябва да чакаме и да разберем ...

55 - Хю Джакман

100 Hottest men in the world 2015

Самият Уорвър, 47-годишният Хю Джакман, роден в Новия Южен Уелс, не е просто актьор, а продуцент и певец. Той е бил супер зает с филми като хит филми като тиган, момък, X-Men: Дни на бъдещето, Върколакът, Клетниците... Знаете ли, той е бил в няколко!

Има само един филм, който да бъде пуснат през 2016 г. - Еди Орел, също с участието на Кристофър Уокън.

Него ли е единствен? Съжалявам, че отново ви разочаровам, но за съжаление Хю Джакман не е единствен. Всъщност той е бил женен от 1996 г. на другата актьорка Deborra-Lee Furness. Щастливо се омъжи за това.

54 - Джоузеф Гордън-Левит

100 Hottest men in the world 2015

34-годишният режисьор и актьор, Джоузеф Гордън-Левит е в редица невероятни филми през годините. Не можете да минете през раздяла, без да гледате сериозно пристрастяването (500) дни на лятото! Ако сте голям фен, вие сте в късмет, тъй като има няколко филма, които ще излязат през следващите няколко години с участието на този hottie. Дръжте очите си обелени Сноудън, изтече през 2016 г.!

Него ли е единствен? Всички ние бяхме, но след това той хвърли една топка в сместа, като се ожени за приятелката си, Таша МакКулей през 2014 г..

53 - Николай Костер-Валдау

100 Hottest men in the world 2015

Този 45-годишен продуцент, сценарист и актьор е датски и когато погледнете филмите, които той се случва в своя каталог, може би сте малко изненадан! Черният Хоук надолу, Уимбълдън, Кражба на Рембранд и Ловци на глави. Има и три филма, които трябва да бъдат пуснати през 2016 г. - 3 Нещата, Shot Caller и Боговете на Египет, също с участието на прекрасния Джерард Бътлър (който също е включен в този списък).

Него ли е единствен? Не. Той не е бил от дълго време. През 1996 г. се ожени за Нукаака Костер-Валдау и тя е госпожица Гренландия!

52 - Луи Томлинсън

100 Hottest men in the world 2015

Добра работа е, че се откъсва от музикалния свят, тъй като имаше доста странно откровение в Land One-Direction тази година. Съобщено бе, че Луи се казва, че става баща след краткото разпускане със стилистката Брайън Джунгуърт.

Него ли е единствен? Да, той може би има баща, но за съжаление, нещата не работят и те няма да повдигат детето като "единица".

51 - Ансел Елгорт

100 Hottest men in the world 2015

Всички ние се влюбихме в този 21-годишен актьор, музикален продуцент и DJ, когато той влязъл Вината в нашите звезди и оттогава той е ходил в зрители като различен, Различните серии: бунтовници и Различните серии: Allegiant, който се очаква да излезе през 2016 г..

Него ли е единствен? За съжаление, това е по-лоша новина. Ансел се среща с Виолета Комисън от около 2012 г. - тя е неговата детска любов.

50 - Тини Темпа

100 Hottest men in the world 2015

Не отдаване под наем е третият му албум, който трябва да бъде освободен и той е твърдо насърчаващ това. Между това той е живял високата жизненост, но защото той пази нещата толкова таен, ние всъщност не знаем дали той или не се среща с никого.

Ние мразим супер-подъл, нали? Ние го мразим толкова много! Много по-добре бихме знаели последните клюки!

49 - Пол Ръд

100 Hottest men in the world 2015

Най-горещият забавен човек на Комеди, Пол Ръд, е един човек, който ви гарантира, че ще ви развесели, когато сте в лошо настроение и фактът, че е супер сладък очевидно помага много. Ние всички го обичам, когато той играе "другата половина" на Фийби в на приятел Телевизионното шоу, но за по-скорошен промъкнат поглед, трябва да видите някои от неговите 2016 предложения.

Той се връща към живота като "Мъртъв човек" през 2016 г., за да бъде ударен Капитан Америка: Гражданска война.

Него ли е единствен? Можем само да пожелаем! Той е женен с две деца и очевидно е много щастливо женен!

48 - Джони Деп

100 Hottest men in the world 2015

Никой списък на горещите мъже нямаше да бъде пълен без самия капитан Джак Спароу, Джони Деп. Това 52-годишно Hottie е запазено супер натоварено наскоро с два филма, които са пуснати за пускане през 2016. Само един от тези филми е Алиса през оглеждащото стъкло което очевидно не можем да чакаме да гледаме. Трябва също така да проверите Йога Хосери също! И Карибски пирати: Мъртвите не разказват който ще излезе през 2017 г..

Него ли е единствен? Той е по-млад от Кейт Мос, а също така е ангажиран с Дженифър Грей, Уинона Райдър, но изглежда, че най-сетне е срещнал любовта на живота си във Ванеса Радис. За съжаление, след 14 години двойката се раздели сред много медийни спекулации и по-късно през 2012 г., когато заснема Ромският дневник, той срещна Амбър Сърд, модел, и те са били заедно оттогава. В началото на февруари те се оженили. Така че не, той не е единствен.

47 - Майкъл Фасбендер

100 Hottest men in the world 2015

Не е ли красив? Той не е чаша чай на всички, но Майкъл Фасбендер определено е човекът, за когото всички говорят точно сега. Той също има много натоварен график с издания на филми като Светлината между океаните, X-Men: Апокалипсис и Съкровището на убиеца като всички те ще бъдат пуснати през 2016 г. Не можете да забравите за хита от 2015 - Стийв Джобс!

Него ли е единствен? За съжаление, току-що сте пропуснали лодката. Той срещна Алисия Викандър на снимачната площадка Светлината между океаните и оттогава се срещат.

46 - Ричард Мадън

100 Hottest men in the world 2015

Друго прекрасно предложение от Игра на тронове, Ричард Мадън е 29-годишен актьор от Шотландия. О, и то е горещо, както можете да видите. Не само голям от хит телевизионното шоу на HBO, той също играе Prince Charming в последно време Пепеляшка удари. Той наистина е нашият принц за приказки!

Ако имате шанс, дръжте очите си за филм, наречен Ден на Бастилията през 2016 година. Той звезди това парче заедно с Идрис Елба и Хосе Гарсия.

Него ли е единствен? Да и ново! Наскоро се раздели с приятелката си Джена-Луиз Коулман. Отново, оформете орехови дами.

45 - Джъстин Тимбърлейк

100 Hottest men in the world 2015

Нека да не побеждаваме тук. Всички знаем, че Джъстин Тимбърлейк е наистина горещ и тази година се оказа много добър за него. 2015 видял раждането на първото си дете със съпруга Джесика Бил. Поради тази причина той държи графиците за подаване до минимум, въпреки че има един филм, който трябва да бъде пуснат през 2016 г. - Дяволът и дълбокото синьо море.

Не можем да споменем JT без споменаване на някои от предишните любов в живота му ... Тази връзка с Камерън Диас например. А Бритни Спиърс? Тази певица се е превърнала в една от най-красивите жени в света!

44 - Дрейк

100 Hottest men in the world 2015

О хайде - Гореща линия Блин... Видеото може да е оживено, но всички ние обичахме Дрейк малко за това, нали? Той е бил свързан с куп жени през годините, най-известен с това, че се занимавал с Риана.

Изгледи От 6 е ​​най-новият му албум и вероятно ще го видите и да го популяризирате.

Него ли е единствен? Изглежда, че той е единствен ... Добре. Има съобщения / слухове, че той би могъл да се запознае с Бернис Бургос, барман и модел, въпреки че това все още предстои да бъде потвърдено ... Или отречено.

43 - Луис Хамилтън

100 Hottest men in the world 2015

Той има доста страхотен живот, размахвайки се по целия свят, който пътува за Формула 1. Той дори има два красиви британски булдога, с които определено се влюбихме. Ние сме обсебени от тях на Instagram!

Неговата връзка с певицата на Pussycat Dolls, Никол Схерцингер, определено е изключена и въпреки че той е бил свързан с Риана оттогава, изглежда, че той определено е единствен и нащрек за любов! Тук се надяваме, че той се влюбва в нас ... Или може би пооците му са истински велики любов в живота му?

42 - Дъглас Бут

100 Hottest men in the world 2015

За старомодната романтика, не търсете повече. Горе-долу. Гордост, предразсъдъци и зомбита се очаква скоро ...

Той е сладък и затова сложихме този 23-годишен английски актьор в списъка, както и да го проверите Лаймхаус Голем, също през същата година.

Него ли е единствен? Да! И очевидно готов да се смеси!

41 - Даниел Крейг

100 Hottest men in the world 2015

Той е любимият ни Джеймс Бонд, нали? Е, той е наш. Ако не сте имали възможност да видите най-новото предлагане на облигации, призрак, трябва да избягате и да го видите веднага, ако не и по-рано. Това е победител, тъй като те винаги са!

Него ли е единствен? Чували ли сте за Рейчъл Уайз? Тя беше наистина хубавото момиче Мумията филми? Ами ... Тя е тази, която е натоварила тази банда и двамата са щастливо женени от 2011 г. насам.

40 - Скот Истууд

100 Hottest men in the world 2015

Първо, той е синът на Клинт Истууд, който веднага го прави човек, който бихме искали да опознаем. На второ място, той е супер сладък, който винаги помага!

Има страхотен филм, който трябва да видите - Сноудън. Той включва Скот Истууд, но също и Джоузеф Гордън-Левит и Шайлин Уудли от Вината в нашите звезди.

Него ли е единствен? Да! Създайте ортодоксалните дами ...

39 - Ник Джонас

100 Hottest men in the world 2015

Изглежда, че му е дал известно време почивка в музикалната си кариера, за да работи за неговата актьорска дейност и можете да видите точно какво работи с освобождаването на коза, филм за тестваното доверие между двамата братя ...

Него ли е единствен? Да, и ново! Той се раздели с приятелката си, Оливия Кълпо, тази година! Какво чудесно време!

38 - Сам Клафлин

100 Hottest men in the world 2015

29-годишният британски актьор Сам Клафлин е роден в Суфолк, Великобритания. Той е бил в няколко филма, въпреки че може би не сте знаели името му. Той влезе в ролята Игрите на глада, Карибски пирати: При неблагоприятни приливи и отливи и дори Снежанка и ловеца.

2016 е натоварена година за този британски кутии и той има не по-малко от три филма, които трябва да бъдат освободени. Мен преди теб е на първо място, следвано отблизо Ловците: Зимна война и също Техният най-фин час и половина.

Него ли е единствен? Не, той не е. Той се омъжи през 2013 г. за звезда на британския филм Връзките, Лора Хадок.

37 - Колин Фарел

100 Hottest men in the world 2015

Той е лошото лошо момче на Ирландия и много добре познат заради купоните и жените, но 39-годишният Колин Джеймс Фарел също е доста добър актьор, трябва да се каже и затова смятаме, че заслужава място за 100-те най-горещи мъже в света 2015. Ще забравим за целия филм от 2002 г. - Телефонна кабина. Този филм наистина не беше чудесен, нека бъдем честни. Но какво да кажем Miami Vice? Александър? прекъсване? Доклад за малцинствата? Това бяха някои доста добри филми, трябва да признаете това!

2016 ще види освобождаването на само един филм за този сърдечен ритъм - Фантастични бийтове и къде да ги намерите, също с участието на Еди Редмайн, Езра Милър, Job Voight и множество други големи имена.

Него ли е единствен? Той е единствен и очевидно НЕ жените в момента! Може би е намерил за своята истинска любов. Може би той те търси! ��

36 - Крис Мартин

100 Hottest men in the world 2015

Той много публично "съзнателно развързан" с британската актриса, Гуинет Палтроу наскоро, което го прави един от най-новите аниматори, отговарящи на условията, на пазара. Фронтменът на Coldplay, 38-годишният Христос Мартин е бил свързан с няколко известни жени от разпадането, като само една от тях е прекрасната Дженифър Лорънс. Той прави добра музика, ще бъде трудно да не се влюбиш в него правилно?

Него ли е единствен? Очевидно е, че макар че смятаме, че би могъл да срине Дженифър Лорънс в сърцето си, ако може! Нека да гледаме това пространство и да видим какво ще се случи.

35 - Идрис Елба

100 Hottest men in the world 2015

Той е още една гореща тема в момента и тази красота се казва, че е с участието си в началото и идването Стар Трек Отвъд филм. Това не е излязло до юли 2016 г., макар че за сега просто ще трябва да се примирявате с гледането на повторните стари стари класики - Pacific Rim, Оцветяване, тор...

2016 е много излизаща година като цяло за Идрис. Той играе Шери Хан в нетърпеливо очакваното Книгата на джунглата плюс не можем да чакаме да получим SUPER EXITED за Намиране на Дори!

Него ли е единствен? За съжаление, той е друг, който няма да грабне. Той има дългогодишна приятелка и син.

34 - Робърт Дауни младши.

100 Hottest men in the world 2015

Брой 78 в списъка на 100-те най-горещи мъже в света 2015 - Всеки обича Железният човек нали? Очевидно доста холивудски дами се радват на компанията на този холивудски парченца, включително Сара Джесика Паркър, преди да се разделят през 1991 г. поради наркотичната зависимост. Той също така е бил женен за певицата и актрисата Дебора Сингър, след като се запознава с нея само за 42 дни. Наркотиците видяха спад в отношенията им отново и през 2004 г. те бяха разведени.

Точно преди развода му да бъде завършен, той се запознава с "любовта към живота си" Сузи К, иначе известен като Робърт Дауни младши. И точно там свършва - щастливо са женени и дори има името си с мастило на бицепса си. Така че не, той не е единична дама.

33 - Александър Скарсгард

100 Hottest men in the world 2015

Истинска кръв звездният 39-годишен Александър Скарсгард обикновено запазва личния си живот надолу, въпреки че прави много неща за благотворителност, което, разбира се, ни кара да го обичаме още повече. Той е силно ангажиран с набирането на средства за ранени войници. припадам.

2016 ще бъде една вълнуваща година за шведската хамка. Той ще бъде Тарзан във филма, Тарзан, и очевидно сме развълнувани развълнувани от това.

Него ли е единствен? За съжаление, той не е такъв. Той се среща с британския телевизионен водещ и модна икона, Алекса Чунг, и очевидно се срещат с почти една година.

32 - Крис Евънс

100 Hottest men in the world 2015

Нашият любим капитан Америка, Крис Евънс е 34-годишен американски актьор и режисьор, а понякога и силна подкрепа на ЛГБТ права. Най-добрият му приятел е Скарлет Йохансон и той е бил романтично свързан както с Минка Кели, така и с Джесика Бийл.

Има два филма, за които очите ви да се обесят през 2016 година. Той се върна в Капитан Америка Капитан Америка: Гражданска война заедно с Робърт Дауни младши като Iron Man, Скарлет Йохансон като Черна вдовица, Джеръми Ренър като Хоуки и цял куп други огромни холивудски имена - Елизабет Олсен, Пол Ръд, Уилям Хърт ... И тогава има надарен, който понастоящем заснема.

Него ли е единствен? Да, въпреки че е един от най-горещите хора на планетата, Крис Евънс все още не е намерил своята истинска любов още.

31 - Гарет Хелдунд

100 Hottest men in the world 2015

Видя ли тиган? Ами Гарет Хедлунд беше в това! Той също така е пчела в новините наскоро за запознанство си съ-звезда Кирстен Дънст, който той се срещна през 2012 г. на набор от На пътя. Оттогава са били щастливо обвързани!

30 - Мат Бомер

100 Hottest men in the world 2015

Ако искате да получите вашия хит на този холивудски парче, трябва да се провери Ница момчета който ще го види заедно с Ръсел Кроу и Райън Гослинг - още две холивудски китари!

Него ли е единствен? Друг от пазара, той има не само трима сина, но също така е женен за публицист - Simon Halls.

29 - Аштън Кучър

100 Hottest men in the world 2015

Той влезе Двама мъже и половина което вече е очевидно, но ни липсва малко в филмовата земя, не мислиш ли? Има един филм, който да се пусне с това парче в него, но ще продължите да чакате дълго. Дълга къща не е излязъл до 2017 г.!

Него ли е единствен? Не, Аштън се хвана за една от най-красивите жени в света - Мила Кунис. Те се ожениха през юли тази година. Разбира се, не можем да споменем Мила Кунис, без да споменаваме някои от другите известни дами в живота си ... Като Деми Мур!

28 - Аарон Тейлър-Джонсън

100 Hottest men in the world 2015

Ние го обичахме Годзила и Отмъстителите но той от известно време се отдръпна от записания свят. Не се притеснявай обаче, ако си фен, той се върна с отмъщение през 2016 година Нощни животни, трилър, който също така играе Ейми Адамс и Джейк Гиленхал.

Него ли е единствен? За съжаление не. Той е женен за жена-режисьор Сам Тейлър Джонсън и заедно имат четири дъщери, две от които са неговите дъщери.

27 - Оливие Мартинес

100 Hottest men in the world 2015

Един от най-горещите французи, които някога сме гледали, 49-годишният Оливие Мартинес е добре известен с много от филмите си, включително неверен с Ричард Гиър, Рицар и Ден, Кръв и шоколад, отмъщение... Има няколко, нека да оставим това.

2016 е добра година, ако искате да видите повече от тази френска фантазия. В момента се заснема Богинята, филм, който също така озарява Катрин Зита-Джоунс.

Него ли е единствен? Той е много добре известен като женкар и през годините е свързан с много жени, включително Кайли Миноуг, Мишел Родригес, Жюлиет Бинош, Роузи Хънтингтън-Бели ... Можехме да сме тук известно време.

Той се омъжва за Хале Бери през 2013 г. след три години на запознанство, въпреки че през октомври тази година (2015 г.) те смятат, че се развеждат. Може би имаше нещо общо с бившия партньор на Хале Бери, Габриел Оубри, и че "физическата атака"?

Така или иначе, той се е върнал на пазара.

26 - Брайън Остин Грийн

100 Hottest men in the world 2015

След десетилетна връзка с холивудската Hottie, Megan Fox, двамата най-сетне решиха да разделят начините, по които Брайън Остин Грийн оставя много на пазара на сингъла. Както телевизионен, така и филмов актьор, ще го видите в такова удоволствие CSI: Проучване на сцената на престъпността, от местопрестъплението Маями, Смолвил, Бевърли Хилс 90210, Контрол на гнева, Отчаяни съпруги и още. Това е само телевизионната страна на нещата.

Него ли е единствен? Да, изглежда така. Може би ще отнеме известно време след раздялата си с Меган?

25 - Блейк Шелтън

100 Hottest men in the world 2015

Друг горещ човек на пазара на сингъла, 39-годишната Блейк Шелтън, световноизвестната певица от страната, се раздели на съпругата си Миранда Ламбърт само след четиригодишен брак през юли тази година (2015 г.).

Него ли е единствен? Ами ... всъщност не, той не е. Само няколко месеца след раздялата Блейк Шелтън излезе Гласът водещ и певец от "Без съмнение", Гуен Стефани, да кажат, че се срещат. Не беше толкова отдавна, откакто се раздели с мъжа си, храст предния човек Гавин Росдейл ... Честит романс-вила със сигурност се движи бързо!

24 - Скот Дисик

100 Hottest men in the world 2015

Той винаги е в медиите за нещо, но този път ще се окаже, че партито на Скот Дисик, женските начини наистина го е стигнало до него и е било съобщено, че връзката му с майка на трите му деца, Куртни Кардашиан, се е разпаднала въпреки факта, че имаше бебе в самия край на 2014 г. с него.

Него ли е единствен? Ние никога не знаем, че сме честни. Това беше партито с бившата приятелка, което предизвика разпадането му на първо място. Мислим, че може би трябва да израсне малко преди да се захване с други възрастни отношения! Или може би просто трябва да изработи това, което наистина иска? Така или иначе, изглежда, че той може да бъде единствен за момента, въпреки че не се съмняваме, че няма да е много преди някое късметливо момиче да го закачи.

23 - Патрик Шварценегер

100 Hottest men in the world 2015

Може би сте го познали от името, но Патрик Шварценегер всъщност е син на известния актьор, управляващ баща, Арнолд. На възраст от 22 години той е модел и актьор, въпреки че той има предимно малки части. Той се появи във филма за 2012 г. Забит в любовта, както и през 2013 г. Пораснал 2. Той всъщност е в средата на снимките на два филма, които ще излязат през 2016 г. Първият от тях е "Midnight Sun" с Бела Торн. Тогава има Уважаеми Елеонор също с участието на Джесика Алба, и накрая, има север, трилър.

Него ли е единствен? В момента смятаме, че е след раздялата с Майли Сайръс. Имаше много съобщения за измама, но според източници, близки до двойката, истинската причина беше, че те се намират на две различни места в живота си.

Какво мислиш?

22 - Патрик Демпси

100 Hottest men in the world 2015

Друг hottie, които се озоваха на една купчина тази година, той е горещ, така че ние нямаме нищо против да го утешават. Омъжена за петнадесет години, 49-годишният телевизионен актьор и съпругата му най-накрая решиха да се съгласят да не са съгласни и да се разделят с начините през януари 2015 г., като съпругата му е тази, която да подаде жалба за развода.

Него ли е единствен? Е, имаше съобщения за дела с колеги и всякакви действия вървяха нагоре до разпадането на брака му, но никой не знае със сигурност какво се е случило. Може би най-добре е да държи главата си за малко? Така или иначе, когато се върне в срещата за запознанства, ако някой може да го предаде на моя номер, това ще бъде страхотно!

21 - Джа Къртни

100 Hottest men in the world 2015

29-годишният актьор и бивш модел, Джай Къртни, е австралиец и е застрелян в слава в последните хит филми като Терминатор Genisys, Различните серии: бунтовници, различен и Аз, Франкенщайн.

2016 ще бъде доста натоварена година за това холивудско куче с нетърпението очаквано Самоубийство да бъдат пуснати. Той също така звезди Уил Смит като Deadshot, Джеърд Лето като Жокера, Марго Роби като Харли Куин и цял куп други звезди.

Него ли е единствен? От 2006 до 2013 г. той беше много щастливо обвързан с дългогодишния любовник Джема Пранита. Хелоуин, му отне известно време, за да започне да се среща отново, но когато го направи, той се свърза с британец като Емилия Кларк. Той също така е виждал canoodling с асистент на съвсем честно казано, аз никой не знае какво се случва там.

20 - Уил Смит

100 Hottest men in the world 2015

Не е ли този човек често пренебрегван? Освен факта, че е невероятен актьор, изглежда също, че Уил Смит (на 47 години) никога не остарява. Изглежда също толкова добър, колкото преди десет години, или дори още по-назад от това. Независимо от режима на красота и грижа за кожата, който се случва, искаме да знаем повече за него!

Единственото нещо, което прави Уил Смит толкова добра за много жени, е щастливият му домашен живот - децата и щастливата жена, Джада Пинкет Смит, ни предлагат най-красивите #RelationshipGoals! 

Него ли е единствен? По дяволите не! И ние се надяваме, че скоро няма да има смисъл! Обичаме тази двойка сила твърде много за това! О, и в случай, че искаш да знаеш, той ще играе и в филма за 2016 г., който ще се случи, Самоубийство точно като по-горе на Джай Къртни.

19 - Джон Легенд

100 Hottest men in the world 2015

Този певец може да изпее всяка жена в любов и той правеше точно това с Криси Тийген. Фактът, че той е спечелил цял куп награди не само за пеенето му, но и за песните му писането прекалено категорично помага. Той е натрупал награди Грами, Златен глобус, Оскар и още.

Върнете се на въпроса в ръка и не, Джон Легенда не е единствен. Всъщност, той не би могъл да бъде по-обичан, ако се опита! Джон и Криси започнаха да се занимават след запознанства за четири години през декември 2011 г. и няколко години по-късно през септември 2013 г. те официално се ожениха. Само преди няколко месеца, през октомври 2015 г., те смятаха, че имат едно бебе заедно! Виждали ли сте някога видеото за Всички вас? Трябва да го гледате - това е красива почит към красивата му съпруга.

Честито! Обзалагаме се, че бебето им ще бъде красиво!

18 - Ед Шеър

100 Hottest men in the world 2015

Друг кроникьор в списъка, който не би искал да се събуди до лицето на Ед Шеран всеки ден? 24-годишният роден в Йоркшир момче има успех след успеха си с двата си албума и не само пее, но също така пише песни, действа и дори произвежда музика. Имаше албуми, както и награди Брит, награди "Грами" и дори изложби в "Медисън Скуеър Гардън".

Него ли е единствен? Не, изглежда, че не. Изглежда, че е запознат с приятелката си от детството, Чери Сейборн. Това е срам, десни дами? Но той използва жените като вдъхновение зад песните си. Нина и снимка например, са написани за бившата му приятелка Нина. Сигурни сме, че би искал да напише песен за нас! марихуана!

17 - Майкъл Б Йордан

100 Hottest men in the world 2015

Този 28-годишен американски актьор е известен най-вече с телевизионната си работа, но неговият добър външен вид го възприема от цял ​​свят. Когато поглеждате, не е трудно да разберете защо. Най-новият му филм е "Успехът на Крийд" от 2015 г., а също и във "Фантастична четворка" през същата година, както и "Human Torch".

Него ли е единствен? Имаше слухове, че той се среща с Кендъл Дженър за известно време, но той бързо излезе и каза, че двамата са просто приятели. Междувременно изглежда, че той може да е на единния пазар, но залагаме, че не остава така за много дълъг период.

16 - Трей Сонг

100 Hottest men in the world 2015

Tremaine Алдон Невърсън, известен още като Трей Сонг, е 31-годишен рапър, текстописец, певец, актьор и рекорден продуцент. Уау, това са много неща, нали? Оказва се, че е доста талантлив човек! Той е продал над 7 милиона албума по целия свят.

Той се опита да се докосне до филмите през годините, като през 2013 г. го видя звезда в багажното предявяване и през същата година Тексас Триас 3D. Обичаме му музиката още, но му е заредена награда за BET, награда MuchMusic More, награда за музика на Soul Train и множество номинации за награди на Grammy, American Music Awards и още.

Него ли е единствен? Е, не сме напълно сигурни. Той е бил включен / изключен с приятелката си Таная Хенри за известно време. Въпреки че е бил забелязан и за пиене и вечеря с един от най-новите интереси на Джъстин Бийбър, предполагам, че просто ще трябва да чакаме и да видим какво ще стане.

15 - Джеси Уилямс

100 Hottest men in the world 2015

Този човек винаги ще има такива списъци с подобни очи. Dreamy не е съвсем дума, която бихме използвали, за да ги опишем. Просто ни даде една минута, за да се заблуди.

34-годишният активист, модел и актьор, както и участието в Rihanna's Руска рулетка видео, той също участва в няколко филма през цялата си кариера. Хижа в гората беше особено добър, за да внимаваш, въпреки че има филм, който ще излезе през 2016 година Пари което се казва, че звездата тази кутия.

Него ли е единствен? Не, той е женен с две деца. Той се омъжи за брокер на недвижими имоти през 2012 г. и имаше първото си дете през 2013 г., а второто им преди няколко месеца през октомври 2015 г..

14 - Принц Хари

100 Hottest men in the world 2015

Радваме се, че принц Хари не се омъжи като брат си Уилям, но иначе нямаше да остане нищо в живота, за да мечтае. Всички искаме да бъдем истинска принцеса.

31-годишният принц Хенри Чарлз Алберт Дейвид, или принц Хари накратко, е бил с няколко жени, за които знаем през годините. Имаше Челси Дейви, който за малко отвърна, но се разделиха. Изглежда, че са останали приятели и все още се появява или се е обърнала към различни събития от време на време. Оттогава принц Хари е бил забелязан да се запъти към Кресида Бонас, след като бе въведен от братовчед му, принцеса Еугени. Двойките, които датират няколко години преди обявяването им през 2014 г., че са се разделили.

Него ли е единствен? Това би изглеждало така! Woo hoo!

13 - Андрю Линкълн

100 Hottest men in the world 2015

Живите мъртви сега е мания за повечето от нас и за мнозина, това е заради този човек - 42-годишният английски актьор Андрю Линкълн. Вероятно го познавате по-добре като Рик Грим, разбира се.

Роден в Лондон, може да се изненадате да научите, че този актьор има доста впечатляващ обратно каталог на работа, за да се похвали - филми като Наистина любов, Човешкият трафик както и повече от неговия справедлив дял от телевизионните предавания.

Него ли е единствен? За съжаление не, той е друг готвач в брачния клуб. През 2006 г. се жени за дъщерята на вокалиста на Jethro Tull, Ian Anderson - Gael Anderson. Ето и малко неща за вас - Крис Мартин и дъщеря на Гуинет Полтроу, Apple, са момичетата на сватбата на Андрю.

Повторете след мен - awwww!

12 - Чанинг Тейтъм

100 Hottest men in the world 2015

Друг горещ, който е твърде горещ за думите, 35-годишният Чанинг Татум спечели сърцата на целия свят с двете Магически Майк филми, а във втория - не само звезда, но и писател и продуцент.

Има само един филм през 2016 г. с участието на Чанинг и това е Хей, Цезар! Има цял куп известни имена в този списък - Тилда Суинтън, Скарлет Йохансон, Джона Хил, Ралф Файнс и още много други!

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Отново, за съжаление не. Най-горещият човек в света е много щастливо свързан с Джена Деуан, след като се срещнаха на снимачната площадка Стъпка напред. Те също имат красиво бебе, което е родено през 2013 г..

11 - Дейвид Бекъм

100 Hottest men in the world 2015

За да бъде честен, Ромео Бекъм бързо преодолява супер горещия си баща в горещите държави, но Дейвид Бекъм завинаги ще бъде известен като един от най-горещите мъже в света.

Силно татуираната красота може да е на 40 години, но все още е лицето на някои от най-известните бельо дизайнери и кампании в света.

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Разбира се, че не е! Той е с Spice Girl, Виктория Бекъм и е от 1997 г. насам! Те са най-обичаната двойка на знаменитостите!

#RelationshipGoals!

10 - Райън Гослинг

100 Hottest men in the world 2015

Всички сме виждали мемите, всички сме се отпуснали Тетрадката. Райън Гослинг е задържал най-горещата спирка на най-горещите мъже в света за известно време и не изглежда, че ще ходи никъде.

35-годишният канадски актьор (и музикант) има два филма, които ще бъдат пуснати през 2016 г. - La La Land и Ница момчета.

Него ли е единствен? Отново, за съжаление не. Райън Гослинг наскоро (2014 г.) представи красиво момиченце в света с още по-гореща приятелка на актрисата Ева Мендес. Само в случай, че не сте знаели, той всъщност се е срещал с Рейчъл Макадамс след това Тетрадката!

9 - Адам Левин

100 Hottest men in the world 2015

36-годишният фронтмен на Hottie, Адам Левин от Maroon 5, също се разклонява на филм наскоро с камеоподобния си вид в Pitch Perfect 2, който излезе тази година. Не изглежда, че има някакъв намек за повече филмови работи в бъдещето му, но се надяваме, че повече музикален гений ще се насочи към нашия път.

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Не ... Очевидно е, че има и нещо такова за моделите на Victoria's Secret. Сега той е щастливо женен за (втория) модел Behati Prinsloo и той отпразнува първата си годишнина от сватбата през юли 2015 г..

8 - Бенедикт Кумбърбъч

100 Hottest men in the world 2015

39-годишният британски актьор Бенедикт Кумбърбъч не е просто актьор, а филмов продуцент и може би е по-известен със своята роля в хит телевизионното шоу Шерлок Холмс.

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Не, друг тъжен удар за жената. Сърцата на милиони жени по целия свят бяха официално нарушени, когато се ожени за приятелката си на театър-режисьор Софи Хънтър през 2015 г. На Деня на Свети Валентин не по-малко! Те също имат син заедно, роден през същата година.

7 - Леонардо Ди Каприо

100 Hottest men in the world 2015

Все още се стремим да спечели Оскар скоро. Не че има значение, след това епично титаничен той винаги ще бъде победител за дамите. 2016 изглежда, че може да е много обещаваща година все пак! В края на краищата той е спечелил толкова много други награди - награда "Scream Award" за начало, Сателитни награди за Починалите, Международни награди за филмов фестивал "Санта Барбара", награди "Рембранд"

Може би трябва да започнем революция - Леонардо Ди Каприо НАПАЗВА Оскар!

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Е, любовният живот на 41-годишния е добре документиран в медиите, за да изглежда, че има нещо друго, което се случва. Беше британската социална Ема Милър, а след това и моделът Кристен Занг, а след това и Джиселе Бъндън, Блейк Лайвли ... Можехме да продължим за известно време. Очевидно е, че е голям хит с дамите!

Изглежда, че може и да е самотен дами за нощем ... Гледайте това пространство!

6 - Крис Пайн

100 Hottest men in the world 2015

Виждали ли сте най-новата реклама за аромата за удар на Армани Кодекс? Той има 35-годишния американски актьор, Крис Пайн, който изглежда толкова красив, колкото си спомняхме, че е. Това може да са очите, очарователната коса или джипата. Така или иначе има нещо, което се случва и точно затова е направил този списък. Той буквално е един от най-горещите мъже в света!

Изглежда, че нашият любим капитан Кърк ще се завърне през 2016 г. с филма Стар Трек Отвъд, и там също Чудесата на жената изтече през 2017 г., за което сме супер развълнувани!

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Никой наистина не знае. През май 2015 г. той е забелязан, че е любопитен на публично място с новата си приятелка, Вайъл Блум, но изглежда, че оттогава насам са запазили нещата малко по-ниски. Или поне не сме чували за нови събития. Дръжте ушите си на земята дами, ако той е единствен, ние искаме да знаем за него!

5 - Джъстин Бийбър

100 Hottest men in the world 2015

Не може да забравим за 21-годишния Джъстин Бийбър? Забравяш колко млад е този човек с цялата известност и щастие, с които е бил благословен за кратък период от време. С всички тези страхотни мелодии, които пуска наскоро, всички отново се превръщаме в Beliebers, вярвайки тези думи, когато пее "Твърде късно ли е да се каже съжалявам?"Той направи някои глупави неща през последните няколко години с доклади за шофиране в пияно състояние и раздразнение под въздействието на наркотици, както и плюене на феновете, разбиване на сърцата, очевидно получаване на момичета бременна (но не наистина) и като цяло, като кит време. Изглежда, че сега е успокоил нещата малко и ние сме вечно благодарни за това. Не можем да оценим тези великолепни песни, които освобождава през лятото!

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Е, изглежда, че наскоро имаше някакво объркване относно състоянието на любовта на ДжБ. Той се раздели на Селена Гомез, но някои хора са предположили, че скорошните песни са за нея (съжалявам?). Струва ми се, че има много неща, за да може да гледаме това пространство? Тайно мислим, че би било доста сладко, ако се върнат заедно, нали?

4 - Хенри Кавил

100 Hottest men in the world 2015

Всички ние с нетърпение чакаме филма за хита 2016 Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта. 32-годишният британски актьор играе Кларк Кент АКА Супермен във филма и човека, изглежда ли силно!

Него ли е единствен? Друг несигурен тук. Среща се с британския ездач на езда Елън Уитакър между 2009 г. и 2012 г., но откакто приключиха ангажимента си, нямаше голяма приятелка от хората на Хенри. Може би той е единствен? (Ние не залагаме за дълго!)

3 - Райън Рейнолдс

100 Hottest men in the world 2015

Друг канадски актьор и този път идваме на 39-годишната Райън Рейнолдс, родена във Ванкувър, Британска Колумбия. Има два филма, които излизат през 2016 г., за да стартират този холивудски парченце и ние сме доста развълнувани за двамата. Дръжте очите си обелени Deadpool и престъпник!

Него ли е единствен? Той отвърнал Алънс Морисет от 2007 г. до 2007 г., когато представителите на двойката излязоха да кажат, че са се съгласили да прекратят ангажимента си. След това започва актрисата с дата, Скарлет Йохансон малко след разпадането, а двойката обяви ангажимента си по-късно през 2008 г. Те се ожениха скоро след това, но тъжно се разделиха само две години след това. След това той се срещна с Блейк Лайвинг през 2010 г. на комплекта "Зелен фенер" и обявиха ангажимента си не след дълго. Той направи второто пътуване през 2012 г. и само две години по-късно двойката приветства красиво бебе в света.

2 - Крис Прат

100 Hottest men in the world 2015

Смятаме, че това е новото Джурасик свят но Крис Прат беше хвърлен в най-горещия списък с мъже в дълбокия край! Ние се влюбихме в контрола му върху този рапър в този филм и имаше малка част от нас, която се надяваше, че някой ден ще ни спаси живота и от динозаврите!

Има два филма, пуснати за пускане през 2016 г., които определено трябва да внимавате, ако ви харесва Крис Прат. Великият седем изглежда като мисъл, че може да е наистина добър часовник, като също така играе Дензъл Уошингтън, Етън Хоук и Мат Бьорм! Друг филм, който трябва да търсите, се нарича Пътниците и ще види Крис заедно с Дженифър Лорънс, Майкъл Шийн и Лорънс Фишбърн.

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? Не, 36-годишният Крис се омъжи за Анна Фарис през 2009 г. и има един син заедно - Джак.

1 - Том Харди

100 Hottest men in the world 2015

38-годишният Том Харди може да не е пролетно пиле в наши дни, но все още неизбежно е един от най-горещите момчета на планетата и вероятно винаги ще бъде. Неговото изображение на двамата братя Край в легенда беше просто изключителен и дори му спечели наградата за най-добър актьор на британските независими филмови награди.

Въпреки че няма новини за филми, които да се появяват в този филм, има британско-американско телевизионно шоу, което трябва да държите под око, табу който обещава да бъде доста интересен часовник.

100 Hottest men in the world 2015

Него ли е единствен? За съжаление не. Той се омъжи за актрисата Шарлот Рилей през 2014 г. след петгодишни срещи и само през октомври тази година (2015 г.), той приветства второто си дете, първото си заедно. Първото му дете е с бивш пламък Rachael Speed.

Така че ги имаш - 100 най-горещи мъже в света 2015-2016. Какво мислиш? Има ли мъже, които сме пропуснали? Присъединете се към разговора и се чувствайте свободни да изкажете думата си! Бихме искали да знаем кои знаменитости смятате, че трябва да са добавени към списъка!

Leave A Comment

7 + 2 =