100 най – горещи телевизионни актьори 2013-2014 Част А

Видяхме някои от най-горещите имена във филмите, спорта, телевизията и филмите през последните няколко месеца, когато тук се появи горещ човек. Топ 100 на най-горещите мъже в света 2013 серия доказа, че има някои изключително горещи мъже там.

Сега ще концентрираме вниманието си върху най-горещите от телевизионните актьори. С някои изумителни нови телевизионни шоута излиза, изглежда, че някога известният стъпка към филм се връща в модата. Премести се Запазено от камбаната, ние имаме харесва Синове на анархията, В обувките на Сатаната и новото 90210 да гледате тези дни! (Не че не обичаме Запазено от камбаната, разбира се!)

Така че, без по-нататъшно забавяне, ще се впуснем в света на актьорите с гореща телевизия. Готови ли сте за красотите, които идваме при вас?

100 - Дейвид ЛаБрава

Дейвид LaBrava

Този човек може да не е чаша чай на всички, но със сигурност изглежда, че е повдигнал няколко вежди тук в офиса на Herinterest, това е сигурно. Не само той е част от Синове на анархията хвърлят, играят Щастлив в телевизионния сериал, но също така е добре известен като ентусиаст на мотоциклети и член на Hells Angels, както и писател и татуист. Има нещо сериозно лошо за този човек и много от дамите го харесват.

Първоначално той всъщност бил нает да бъде зад кулисите на хит телевизионното шоу, но беше въведен в гласовете; нещо, което много от нас дами са повече от доволни!

99 - Дейвид Спайд

Дейвид Spade

Друг Давид в нашия списък и въпреки че може би не вярвате, този човек всъщност е на 49 години! Човекът, който за пръв път привлече вниманието ни 8 Обикновени правила с Кейти Сагал, който е в момента Синове на анархията, както и Кейли Куоко, който е в Теория за Големия взрив, сега е актьор с доста впечатляващи неща под колана си. Роден на 22 юли 1944 г.ри през 1964 г. той вече е по-известен с ролята си Ръсел Дънбар в Правила на годежа, но също така участва и в Пораснал 2 който излезе тази година. Изглежда, че е доста зает!

98 - Яйн Глен

Iain Glen

Както подсказва името му, този телевизионен актьор всъщност е шотландец и е роден в Единбург на 24-годишна възрасттата от юни 1961 г. Това го прави доста впечатляващ 52 години точно сега, но със сигурност има нещо за него, което ни харесва, това е сигурно. Може би това бяха най-горещите актьори от мъжки пол в 40-те години, които ни накараха да се подготвим под яката за по-горещите, по-стари момчета?

Може би си спомняте този човек от Лара Крофт: Том Райдър филм, и също така е добре известен с ролята си Йора Мормонт в невероятното телевизионно шоу Игра на тронове. Това не е единственото телевизионно шоу, с което се е появил и наскоро - беше също страхотно Агата Кристи: Поаро телевизионен сериал.

Iain Glen 2

Разбира се, не само телевизионен актьор, той всъщност печели награди за актьорската си кариера във филма. Синята стая, в който той участва заедно с Никол Кидман, всъщност му е спечелил наградата "Оливие" за своето представление!

97 - Томи Фланаган

гаечен ключ Flanagan

Изглежда, че сме се върнали на мотоциклета, карайки отново с друг Синове на анархията любим, Томи Фланаган. Може да го разпознаете като Филип "Чибс" Телфорд в шоуто. Той е друг шотландски човек в нашия списък - изглежда, че британците ни удрят тежко тези дни, нали? Просто погледнете най-горещите британски мъже, ако не ни вярвате!

Разбира се, не само заради ролите си в телевизионни сериали, той е известен актьор, който изигра ролята си в някои от най-емблематичните филми на нашия отбор. Той влезе гладиатор заедно с Ръсел Кроу през 2000 г., Град на греха през 2005 г. и дори в Смело сърце обратно през 2005 г.!

гаечен ключ Flanagan 2

Само малко неща за теб - белезите, които има на лицето му, всъщност са истински белези! Те са резултат от доста лоша атака извън нощен клуб, където някога е работел като DJ. Белезите просто го карат да изглежда още по-горещо и по-зле, не го ли дами?

96 - Алфи Алън

Алфи Allen

Бихте ли повярвали на момичетата - стигнахме до още една британска оферта за удоволствието от блясъка на очите и това е най-известно за ролята му в Игра на тронове, заедно с Iain Glen. Той играе Теон Грейджоу в хит телевизионния сериал, но е забелязан в няколко други неща по пътя! 2007 го видя с участието на Джеймс МакАвой и Кийра Найтли изкупление и той също беше в Другият мъж на Болейн и през 2008 г..

Чували ли сте някога за Лили Алън? Тя е британецът, който е британски, с хладно чувство за стил и добра поп-бийт музика? Ами Алфи Алън е нейният малък брат! Тя дори посвети песента "Алфи" на него, което съвсем случайно е една от любимите ни песни!

95 - Джим Парсънс

Джим Parsons

Въпреки, че не е конвенционално горещо, има нещо за човек с мозък, който наистина се движи в нашия ключ, нали? Джим Парсънс играе Д-р Шелдън Купър в невероятно блестящ Теория за Големия взрив шоу и макар и досадно да е най-хубавата дума, която бихте могли да използвате за героя си в телевизионното шоу, той със сигурност изглежда абсолютно невероятно за възрастта си.

Представете си колко е стар този човек .... Какво ще кажете? 25? 30? 35?

Джим Parsons 2

Джим Парсънс АКА Д-р Шелдън Купър е на 40 години! Той е роден в Тексас, САЩ на 24 марттата, 1973. Не можем да повярваме, че този човек е на 40 години!

Нещо, което може да разочарова дамите, които имат страст към неговия гений, все още леко луд мозък в телевизионното шоу, човекът зад героя е всъщност гей и е в дългосрочна връзка с художествен ръководител Тод Спиев.

94 - Джони Галецки

конте Galecki

Друго предложение от напълно брилянтен Теория за Големия взрив, ние почувствахме, че не можем да говорим за Джим Парсънс, без да споменаваме този човек, който играе Леонард Хофстадър в оживено телевизионно шоу.

Макар че отново, а не обикновен атрактивен човек, той със сигурност има нещо, което се случва около него, както се вижда от факта, че той и той пени в шоуто с дата от две години в реалния живот. Според докладите Джони Галечки и Кейли Куоко са все още в много добри условия, въпреки че вече не са заедно. Това означава, че момичетата, които отиват за момчета с мозък, все още могат да пожелаят след този умен и забавен телевизионен актьор!

конте Galecki 2

Джони Галецки е актьор, както и телевизионен актьор. Той има филм, който понастоящем се нарича "пред-продукция" Поканата който ще го види с участието на Лука Уилсън, Захари Куинто и Топър Грейс, и винаги можеш просто да го хванеш На време отзад през 2011 г. или от Хенкок през 2008 г. Той също участваше в тези филми, както и много други!

Вярвайте или не, този човек е на 36 години, което само доказва, че мъжете определено стават по-добре от жените. Просто не е честно!

93 - Дамян Луис

Дамян Lewis

Дойдохме при една от звездите на сравнително новото телевизионно шоу Роден край сега - Деймиън Люис играе Никълъс Броуди в блестящото шоу.

Не само телевизионен актьор, той прави и справедливото си нещо за холивудския свят. Например, филмът, който се освобождава, сега се нарича Ромео и Жулиета също играе като този човек Лорд Капуле, и има филм, който излиза през следващата година (2014), наречен Тиха буря че ние очакваме с нетърпение да видим!

Дамян Lewis 2

Дамян Луис е още един британски актьор в нашия списък и първоначално е роден в Лондон, Великобритания на 11тата от февруари 1971 г. Това означава, че той в момента е на доста уважаван 42-годишен. Изглежда имаме нещо за по-възрастните хора точно сега, нали? Сега омъжена с две деца, той продуцира филми, както и актьорско майсторство в него и изпълненията му Роден край всъщност го спечели не само Златен глобус, но и Еми.

92 - Шемар Мур

Shemar Moore

Шехар Франклин Мур е сериозно горещ и не е трудно да разбере защо. Неговият разкъсан абс и перфектна усмивка имаше сърцата, треперещи от много жени по целия свят, и когато видиш характера му на Малкълм Уинтърс в хит телевизионното шоу Престъпни умове, ако не сте били влюбени преди, вие със сигурност ще бъдете сега!

Всъщност, това е така Престъпни умове че Шемахр Мур е по-известен, но има и някои други неща, които може би сте виждали и в него - Дневникът на една луда черна жена беше през 2005 г. и го видя да играе ролята на Орландо, и По-зелено беше преди година. Има и няколко филма, които излизат скоро - Убий ме, смъртоносно понастоящем е в пост-продукция и ще види, че Шемар играе ролята на Бил, пианистът заедно с Lesley-Anne Down и Kirsten Vangsness.

Shemar Moore 2

Само малко неща за теб - Шемахр Мур всъщност беше състезател по едно от епизодите на хит телевизионното шоу Най-слабата връзка но за съжаление беше отхвърлена. Това беше през 2001 г..

91 - Тони Голдуин

шик Goldwyn

Малко по-възрастните момичета сред нас със сигурност ще разпознаят това лице от един от най-емблематичните филми в историята. Това са правилните дами - този човек изигра най-добрият приятел на Патрик Суейзи, който го уби и се опита да го включи с характера на Деми Мур, преди да срещне и неговата смърт призрак. Понастоящем той е по-известен с телевизионни неща, но не може да навреди, ако имате това в автобиографията си, нали? Разбира се, не може да навреди на споменаването на някои от другите му филми, като например игра декан в Механикът през 2011 г. или Полковник Багли в Последният самурай през 2003 г..

Всъщност има филм, излизащ през 2014 г., в който ще участва Тони Голдуин. различен понастоящем е в пост-продукция и ще го види заедно с Тео Джеймс и Кейт Уинслет в приключенски романтичен филм, че всъщност сме супер развълнувани!

шик Goldwyn 2

В момента можете да го проверите скандал който също играе ролята на Кери Вашингтон. Спомняш ли си правилните дами? Тя влезе Запази последния танц! Дадохте ли се на Дерек, брат си във филма, както направихме?

90 - Джак Глийсън

крик Gleeson

Не е ли всеки ден по-възрастните дами в офиса открито да признаят, че имат скръб на 21-годишно момче, но има нещо доста сладко за Джак Глийсън. Фактът, че той в момента играе в телевизионния сериал на хита Игра на тронове не помага на проблемите!

Само младо момче от 21 години, Джак Глийсън е роден в Корк, Ирландия на 20 годинитата от май 1992 г. Той изглежда стреля да се слави с неговия характер Джофри Барейън в серията HBO, която е взела света от буря, и когато смятате, че въпреки че е толкова млад, той действително действа от 7-годишна възраст, което е доста впечатляващо!

Някои от вас може дори да помнят малкото си лице във филма от 2005 г. Батман започва но ролята му в този филм е само малка.

Той може и да е все още с филми и телевизионни предавания като този под колана си, определено предсказваме, че този човек ще бъде горещо в следващите години от вече процъфтяващата си кариера!

89 - Джон Крийк

Jon Cryer

Ако някога сте били принудени да гледате Двама мъже и половина от приятеля си, ще разберете кой е Джон Крийк и въпреки че не е това, което бихме искали да наречем конвенционално горещо, особено в сравнение с някои от другите момчета в нашия списък, има нещо за него, което всъщност е доста любов. Ето защо решихме да го оставим в списъка. Надяваме се, че нямате нищо против!

Само за да ви дам представа колко страхотен е този човек, той играе заедно с Робърт Дауни младши в Дата на падежа и той дори отиде на училище с момчето! В момента на 48-годишна възраст, той със сигурност не изглежда зле за възрастта си и можем само да приемем, че засегнатият CBS sitcom и ролята му на Алън Харпър го поддържа млад и младежки!

Вярвайте или не, Джон Крийър всъщност има място на Холивудската разходка на славата, защото от години си действа в телевизията. Той се е захванал твърдо на картата през 2011 г. и изглежда, че няма никакви признаци за забавяне в скоро време.

Въпреки противоречията около Чарли Шийн в сериала на CBS и оттеглянето на актьора, пускането на Аштън Кучър в шоуто не пречи твърде много на рейтингите, което го прави още една от най-забавните телевизионни предавания в момента. С това шоу плюс Семеен човек, Двама момчета, момиче и пицария, Дхарма и Грег плюс дори няколко изяви на Хана Монтана под колана си, той със сигурност принадлежи в Холивудската разходка на славата!

88 - Томас Гибсън

Томас Gibson

Той има тъмна коса, красива усмивка и здрава челюстна линия. Какво още бихте могли да поискате от един тъмен, красив непознат в света на телевизионните актьори? Томас Гибсън е хит с дамите и наистина не е трудно да се разбере защо.

Той е най-известен с ролята си Аарон Хотчър в невероятното шоу на CBS Престъпни умове, и това е може би, когато повечето жени се влюбиха в него за първи път. Той, също като Джон Крийк, също участва в " Дхарма и Грег, и дори имаше роля да играе в 1999 Никол Кидман и Том Круз филм Широко затворени очи!

Томас Gibson 2

Не само актьор, Томас Гибсън също е режисьор и 51-годишен. Можеш ли да повярваш, че този човек е на 50 години? Ние със сигурност не може! В случай, че не ни повярвате, той е роден в Южна Каролина в Щатите на 3 юлитата, 1962.

Все още мислим, че е горещ, нали??

87 - Майкъл Уотли

Майкъл Weatherly

Виждал ли си някога NCIS? Ако имате тогава вие вече ще знаете кой е Майкъл Уотли. Той играе Антъни Ди Нозо в шоуто и преди това играе Логан Кале на хит ТВ шоу Черен ангел.

Вярвайте или не, Майкъл Уотли е на 45 години! Той е роден на 8-итата от юли 1968 г. в Ню Йорк в държавите. Режисьор, както и американски актьор, той е бил в справедливия му дял от филми и телевизионни предавания, вариращи от появяване на Основни престъпления само миналата година (2012 г.) до Али Макбейл се появи отново през 2000 година.

Майкъл Weatherly 2

Той е бил ангажиран с Джесика Алба за известно време, но през 2003 г. те тъжно се разделят. След това се омъжва за някого, наречен Бояна Йоанкович през 2009 г. и вече има една дъщеря заедно, която казва, че очаква всеки ден второто си дете.

Той е номиниран за поредица от награди през годините, в които се е развивал телевизионната му кариера. През 2001 и 2002 г. е назначен за най-добър поддържащ актьор в телевизионен сериал от наградите "Сатурн" за Черен ангел. Имаше и номинация за най-горещата мъжка звезда през 1994 г. от наградите Soap Opera Digest, както и номинацията за отличен млад актьор за 1995 г. в същите награди.

Майкъл Weatherly 3

Засега можете да продължите да го виждате NCIS и да се изправим пред нея; всички ние обичаме това, нали?

86 - Барет Фоа

Барет Foa

още NCIS любим и ние идваме в Барет Фоа, американски актьор, който стана много известен със своята позиция в сериите CBS NCIS като Ерик Бейл. Блондинката и изплетената челюст са достатъчни, за да се заинтересуват дамите и красивата усмивка със сигурност не боли нещата!

Барет Foa 2

Роден на 18 септемвритата през 1977 г., Барет Лоа е роден в Ню Йорк и е действал само от 2001 г. насам. Въпреки това той е бил в някои от най-готините телевизионни предавания наоколо, включително антураж и NCIS. Той е горещ, той е готин и той отбелязва всички правилни кутии! Какво повече бихте могли да поискате?

85 - Джулиан Морис

юлиански Morris

Този британски актьор има невероятни очи. Това не е единствената причина, поради която пожелаваме след него повече от един юмрук от парчетата на Рейч. той също е доста добър актьор, а той е и един от хитовете, които да гледат за 2013-2014!

Джулиан Дейвид Морис е роден в Лондон, Великобритания на 13 януаритата, 1983 го правят на 30 години. Някои от британците може да го помнят от филма Магарето Пънч което, за да бъде справедливо, не беше толкова добро. Наскоро ще видите лицето му в новото телевизионно шоу Малки сладки лъжкини. Той влезе Имало едно време през 2012-13 г. и също така е в няколко филма, като например Cry_Wolf, Валкирия и Някои нечестиви. Това е преди да споменаваме масовото телевизионно шоу ER!

юлиански Morris 2

Само малко неща за вас - този човек всъщност има същия рожден ден като британския британски орландо Блум! С начина, по който върви, няма да мине много време, преди да играе заедно с него!

84 - Мат Сто Стое

матов Stokoe

Ако никога не сте виждали британското телевизионно шоу Misfits, трябва най-вероятно да го проверите! Щом го гледате, скоро ще видите британската красота там. Мат Сто Стое играе ролята на Алекс в Misfits и може би сте го забелязали във филма за 2013 година Дяволски проход че наскоро излезе също.

Този човек е ирландец, който веднага го прави по-горещ, нали го дами? Роден през 1989 г., той вижда, че ирландците го гледат - дълбоки и красиви очи с изпъкнал нос. Има нещо за него, което жените обичат, това е сигурно! Какво е това за ирландските момчета, които обичаме толкова много? Знаем, че те имат невероятни акценти и тъмни, здрави черти, но наистина ... Ние просто ги сърце!

матов Stokoe 2

Ако искате да забележите малко повече от Мат Стоук, трябва да проверите Селото в който играе Жерар Ейър. Бихте могли да проверите и няколко от неговите филми като например кух обратно през 2011 г Предявява ясен ден през 2012 г. Можете просто да изчакате новата серия от Misfits също!

83 - Кристиан Кейн

християнин Kane 2

Той не е просто телевизионен актьор - той е бил в някои от най-смешните и най-добрите филми там! Току-що женени бе отново през 2003 г. с Аштън Кучър и Бретан Мърфи и също така имаше Живот или нещо подобно с Анджелина Джоли и Едуард Бърнс през 2002 г. Сега ни предлага Leverage също - той определено си прави име за себе си тези дни!

Има нова телевизионна серия, наречена Крал и Максуел че можете да видите тази година и вижда Кристиан Кейн да играе ролята на JT Maxwell. Leverage го е видял да играе ролята на Елиът Спенсър също - определено трябва да го проверите в това! Има и филм, излизащ през 2014 г., наречен 50 до 1 и ще играе Кристиан Кейн заедно с Уилям Деван и Скийт Улрих.

християнин Kane

Вярвайте или не, Кристиан Кейн може да пее, както и да действа, което го прави по-горещо в очите ни. Държавата-рок група Kane е мястото, където обича да бъде предния човек! Той дори се чува в няколко саундтрака на филми - "Преследването", например, е от групата Kane и е на саундтрака на Току-що женени. 2002 филма Живот или нещо подобно видя Кейн отново да свири една от песните в саундтрака - "Сладка каролина дъжд"

82 - Джон Франсис Далей

Джон Francis Daley

Вие ще познаете този човек, ако някога сте виждали телевизионния хит, показан Кости което просто се случва и с участието на прекрасната Емили Дешанел и красивия Дейвид Бореанц. Той е в шоуто от 2007 г. в ролята на д-р Ланс Сюитс и той със сигурност е сладък по повече начини от един! С роли в някои от най-големите филми на нашето време под колана си, John Francis Daley е на път да бъде в Холивудската зала на славата!

Той беше каруцар в Ужасни шефове през 2011 г., участва в филма от 2005 г. Очакване… с Райън Рейнолдс и е във филма за 2013 година Невероятният Бърт Уондстоун което определено е следващото нещо, което ще го проверим!

Джон Francis Daley 2

Вярвайте, че този човек е само на 28 години. Това момче сякаш се занимава с години, надвишили възрастта си, в някои роли, това е сигурно. Той не е просто актьор за телевизия и филми - той също е сценарист. Роден е в Илинойс на 20 юлитата, 1985 и също така се клатира като музикант, както и сценарист и актьор. Има ли нещо, което този човек не може да направи? Дори пише няколко от епизодите на Кости, както и да стои зад себе си Облачно с кюфтета и дори Ужасни шефове!

81 - Ерик Кристиан Олсън

Eric Christian Olsen

Уау - можеш ли да повярваш, че този човек е на 36 години? Той е роден на 31 майво, 1977 г. в Орегон, САЩ. Едно от нещата, за които е най-добре познат и обичан, е неговата роля в невероятното телевизионно шоу на CBS NCIS: Лос Анджелис. Той играе ролята на Детектив Марти Гейкс перфектно и със сигурност има много жени жадуващи.

Eric Christian Olsen 3

За съжаление за нас дами, Ерик Кристиан Олсен не е нито един кичур. Това не те ли кара да тъгуваш? Той е бил с актрисата - Сара Райт, от 2007 г. насам и те заедно имат момченце заедно. Те също се ожениха през 2012 г., така че изглежда, че този красив принц е намерил приказката му да свърши!

Eric Christian Olsen 2

Може да сте видели този човек и в няколко други неща, особено ако ви харесва комедиен жанр на филми. Нещото през 2011 г. беше нещо, с което не бяхме впечатлени от всичко, но ние обичахме Не друг филм за Teen през 2001 г Гореща мацка през 2002 г. Винаги можете да продължите да го проверявате в NCIS: Лос Анджелис, разбира се - това е, което планираме да направим!

Така че там има първата част от серията на 100 най-горещи телевизионни актьора 2013-2014. Какво мислихте за първите 20 момчета в нашия списък? Съгласен ли си? Не сте ли съгласни? Има ли някой, който сте развълнуван да виждате? Ще ви проследим какво ще се случи в един миг ....

Изглежда, че в момента има доста невероятни телевизионни предавания от невероятната игра на троновете до оживеното ново момиче. С новия приток на телевизионни предавания идва новият приток на талант и това е нещо, което определено нямаме нищо против в най-малката!

Дръжте очите си обелени за втората част от нашите най-горещи актьори за 2013-2014 .... Никога не знаеш - любимата ти може би скоро ще дойде!

Ето какво може да дойде следващата ��

Чарли Hunnam Иън Somerhalder Нийл Patrick Harris

* Снимки, ловувани от Pinterest.com - благодаря на небесата за Pinterest!

=============== Продължете към Част Б ===============

Leave A Comment

11 − 3 =