10 най-горещите ирландски актьори

Има нещо за ирландците, които просто изпомпват кръвта на жените. Може би това е акцентът? Любовният характер на измамника, който винаги изглежда, че го следва? Може би това са тези малки зелени леприкони, които го правят за нас? Едно нещо е сигурно - повечето момичета там имат един ирландец, който просто не може да не ...

 Просто погледнете най-доброто от това, което ирландците трябва да предложат в Холивуд. Ще се радвате, че сте го направили! ��

 1 - Колин Фарел

Е, това един вид е разбираемо, нали? Летарио и колоритен лош човек, Колин е имал справедливия си дял нагоре и надолу, борейки се с романтични слухове с множество жени, бащи се деца и с пристрастявания както към наркотиците, така и към алкохола, но все още е плакат на много стени на момичетата. Той е супер горещ, нали?

10 Hottest Irish Actors_01

Той е роден в Дъблин, Ирландия на 31 май 1976 г., което го прави в момента на голямата старост от 38 години. Бяхме изненадани да научим, че той не е далеч от 40 и ние смятаме, че вероятно ще бъдете твърде.

Добрата новина е, че ще видим повече за Колин Фарел за 2015 г. Има два филма и телевизионни сериали, в които можете да го забележите. Телевизионната серия е Истински детектив и го вижда да играе ролята на Рей Велкро, и двата филма са утеха с Антъни Хопкинс и Омарът с Рейчъл Вайз.

2 - Лиъм Нейсън

Взетата звезда Лиъм Нейсън е човек, който най-вероятно не бихте искали да преминете, но със сигурност няма да се оттеглите, ако ви попита за среща. Той може да е на по-стария край на спектъра на 62-годишна възраст (роден на 7 юни 1952 г. в окръг Антрим, Ирландия), но е висок, тъмно, красив, може би ще ви спаси, ако някога сте били отвлечени, джентълмен той е изобразен да бъде на сребърен екран.

10 Hottest Irish Actors_02

Империята наистина е гласувала този тип не само един от Топ 100 филмови звезди на всички времена, но и сред топ 100 най-секси звезди във филмовата история. Напълно сме съгласни и с двете неща, нали??

3 - Цилиан Мърфи

За първи път се влюбихме в този великолепен ирландец с умрелия за очи в филма на Brit 28 дни по-късно в който се събуди в болница, което изглеждаше месеци след апокалипсис на зомбита. Може би си спомняте и 38-годишната Килиън Мърфи от блокбастъра от 2005 година Батман започва, или през 2008 г. Черният рицар, или дори може да бъде 2010 г. начало? Той е направил доста големи хитове в своето време за малкия град от Корк в Ирландия.

10 Hottest Irish Actors_03

Той има един филм, излизащ през 2015 г. досега, и това е едно, което очакваме с нетърпение да видим. В Сърцето на морето ще видим, че Келиън ще играе заедно с Крис Хемсуърт и Бенджамин Уокър във филм, базиран на реални събития, които се случиха още през 1820 г. Според съобщенията един китове от сперматолози всъщност са се подвизавали на китоловен кораб и напускат екипажа напълно изоставен в морето за повече от три месеца. Ние предвиждаме много мокри дрехи на горещи тела в този филм!

4 - Джейми Доркан

Джейми Dornan

Добре…. Откъде да започнем с 32-годишния Джейми Dornan от County Down в Северна Ирландия? Роден на 18 май 1982 г., той наскоро изстрелва славата след като е хвърлен в една от тях THE трябва да видите филми от 2015 - с нетърпение очакват Петдесет нюанса сиво който ще го види да играе водеща роля Г-н Грей характер във филма. Нашият британски писател вече си е резервирал билетите, за да види възможно най-ранното представяне на филма, след като е чел книгите многократно и чака (като останалата част от женската популация на света) за още едно освобождаване на трейлър от романтичния роман, -мази, която е длъжна да закачи езиците!

5 - Джонатан Рис Майърс

Той е висок, тъмно, красив и изглежда зле - 37-годишният Джонатан Рис Майърс може да е само на няколко години от 40 години, но този роден в Дъблин актьор току-що се е подобрил с възрастта!

10 Hottest Irish Actors_05

Може би по-известен за 2002 филма Направи го като Бекъм, има няколко други хитове под колана му, като 2006 филма Мисия: Невъзможно III заедно с очарователния Том Круз или хита от 2005 година Точка на срещата заедно с колегите си Холивуд, Скарлет Йохансон.

Лошото момче изглежда тъжно идва с лош момче начин на живот за този ирландски парченце и той е бил и излиза от рехабилитация в продължение на няколко години, като се бори със зависимости както с наркотици, така и алкохол. Само за няколко години през 2010 г. той бе забранен за цял живот да лети с "Юнайтед Аеролинии", за да се напие на летище "Джфк", въпреки че изглежда, че започва да обръща нещата с няколко роли, планирани за следващите години.

Има три филма, излизащи през 2015 г. с участието на ирландския актьор Джонатан Рис Майърс, включително драмата Каменна стена и трилъра Корицата на Дамаск. Нещата стават по-леки по-късно през годината с освобождаването на комедията Бърд и пчелите.

6 - Крис О'Доуд

Тук, в Herinterest, обичаме човек, който може да ни накара да се смеем, а вие не можете да получите много по-забавно от комика и актьора Крис О'Доуд. Роден в окръг Роскоунд в Ирландия на 9 октомври 1979 г., той се появява в цяла поредица от хит филми, конница. Имаше и абсолютно брилянтен филм за 2011 година Bridesmaids, 2012 филма Това е 40, 2010 хита Пътуванията на Гъливър и много други!

10 Hottest Irish Actors_06

Той също е голям хит в телевизията с блестящото шоу на British Channel 4 IT тълпата, но през 2015 г. той ще се върне обратно към сребърния екран с биографичния филм икона излизайки след като ирландски журналист, обхващащ спорта, се превърна в обсебен от идеята, че велосипедистът Ланс Армстронг печели заради подобряването на (и забранените) наркотици. Това обещава да бъде много добър и много спорен часовник, това е сигурно!

7 - Колин О'Доногхуе

Роден и израстнал в графство Louth в Ирландия, Colin O'Donoghue (роден на 26 януари 1981 г.) е по-известен с телевизионните си изпълнения, отколкото с филмовите си хитове, въпреки че има и някои от тях. Това беше красиво създаденото телевизионно шоу Имало едно време че го видя да стреля до супер звезда в ролята на Капитан Киллиън "Хук" Джоунс, но може и да го познаете от филма за 2013 година Обредът с Антъни Хопкинс също.

10 Hottest Irish Actors_07

Той има онзи тих, мрачен и замислен поглед към него, което вероятно е причината жените да се влюбят в него, но очарователните му очи са това, което ни пленява тук. За щастие има един филм през 2015 г., в който можете да го забележите - В прашната буря.

8 - Айдън Търнър

Вероятно по-известният 31-годишен Айдан Търнър (роден на 19 юни 1983 г.) Хобит филми, в които е участвал Кили, но има и други неща, които може да сте го виждали. Имаше телевизионното шоу Да бъдеш човек който се проведе за две години от 2009 г. до 2011 г. Той беше Мичъл в шоуто. Той също така участва в епизод на Тюдорите през 2007 г., който взе света по буря.

Ейдън Turner

Той е в ново телевизионно шоу за 2015 г., наречено Poldark и това ще се играе с Адан Търнър, роден в Дъблин Рос Полодарк в поредицата, базирана на Американската революция и скоро след това.

9 - Стюарт Таунсенд

За първи път се влюбихме в романа на Дъблин, Стюарт Таунсенд във филма Кралицата на прокълнатите заедно с тъжно починалия Аалия, но може би го помните от филми като Лигата на извънредните господа, Теория на хаоса, Сърцето в облаците и още няколко.

Стюарт Townsend

Той може да е на 42 години (роден на 15 декември 1972 г.), но все още е един от най-горещите ирландски актьори на нашите екрани и за щастие, за 2015 той се появява в телевизионно шоу, наречено елементарен, играейки ролята на Дел Дюнер. Съвременната победа над Шерлок Холмс се изпълнява от 2012 г. насам и не е направила нищо друго, освен да нараства популярността, затова определено ви препоръчваме да държите очите си за това, ако все още не сте го виждали.

10 - Пиърс Броснан

Разбира се, ние не можем да говорим за ирландски hotties без да говорим за легендарния Връзка Хънк Пиърс Броснан. Въпреки че може би не сте го помислили, 61-годишният Бонд бил всъщност роден на същото място като Colin O'Donoghue - окръг Louth.

10 Hottest Irish Actors_10

Не само актьор в наши дни, той се класира като еколог и продуцент и всъщност има десет филма под производствения си пояс. Спомняте ли си хита от 1999 г.? Аферата на Томас Краун, например?

Има четири филма, които имат тази пеперуда през 2015 г. Дръжте очите си обелени Купата, оцелял, Луната и Слънцето, и Порив (който в момента е в процес на заснемане.)

Така че там ги имате - 10-те най-горещи ирландски актьори, които светът някога е виждал! С техните завладяващи тъмни очи и високи, тъмни, красиви личности, има нещо малко съблазнително за тези мъже, дори и с лошата им репутация!

Ако ви харесва този бонбон, трябва да проверите какво още имаме на сайта. Защо не се вгледате в някои от тях:

  • 10 най-горещи плешиви актьори в Холивуд
  • 10 горещи канадски актьори от мъжки пол
  • 20 топли актьори под 20 години за 2015 г

Leave A Comment

7 + 2 =