Как да нанесете отново слънцезащитен крем върху вашия грим

Едно от най-досадните неща за слънцезащитни продукти е, че трае само няколко часа, преди да ги пуснете отново. 

Че'тъй като много формули започват да се разпадат на слънчева светлина, като губят обещаното ниво на защита. Дори нашият собствен естествен себум може да доведе до счупване на слънцезащитните продукти. Така че, в зависимост от това колко UV излагате'както и колко масло произвежда кожата ви, че номерът SPF на етикета може да е надежден само за няколко часа. 

Единственият начин да го направите е да го направите повторно кандидатстване, повторно кандидатстване, повторно кандидатстване, казват дерматолози. Което е лесно, ако сте'отново на плаж някъде или в задния двор. То'не е толкова практична за средната, заета, грим-носеща жена с места за пътуване и хора, които да видят. 

аз'не съм на път да се облека на слънцезащитни продукти и грим на сутринта, а след това трябва да мият лицето си и да повторя целия процес всеки път, когато поп обратно навън през целия ден. Нито пък ще добавя още по-мазен слънцезащитен крем върху моя грим. Това щеше да разруши моята внимателно приложена основа и колатер, оставяйки ме с видимо зачервяване, дефекти и блестящо покритие. 

За щастие, има някои отлични решения за този общ слънчев загадка!

Има няколко продукта съвършен за слънцезащитни ремонти. Можете да носите един в чантата си или да имате един в бюрото на бюрото си. Когато имате нужда от допълнителна защита от слънце, те'е лесно да се приложи точно над вашия грим, без да се налага да правиш лицето си отново.

Все още ви предлагам да започнете сутринта с добро нанасяне на любимите си спектър на слънцезащитно покритие. Продуктите I'препоръчваме тук не трябва да бъдат заместители за това, но добавки - например, бърз обяд за кафе или пеша от работа. 

Ако знаете'ще бъдете на открито на пряка слънчева светлина за много значителен период от време в пиковите часове (от 10 до 16 часа), все пак ще се придържам към традиционното слънцезащитно средство, на което имате доверие, и ще го прилагате много внимателно на всеки 2 часа. По-сигурен, отколкото съжалявам, в този случай!

В противен случай, тук са продуктите, които обичам за ежедневното повторно приложение на слънцезащитни продукти:

1. Изчистете Слънцезащитния спрей

Обикновено чувате за спрей върху слънцето за тялото. Но ако можете да намерите такъв'е лека и продължава ясна, всъщност прави страхотен формат за лицето ви, на върха на грима. Това не можеше'да бъде по-лесно да се прилага - просто се замъглявате и изчакайте няколко минути, за да изсъхне.

2. Прах слънцезащитни продукти

Прахът за слънце действа като всеки прах, освен че съдържа същите минерални съставки, които се намират в минерални слънцезащитни продукти: титанов диоксид и цинков оксид. Също известен като "сухо слънцезащитно", то'е най-малко вероятната опция да изхвърлите грима си. Бонус: Повечето идват в удобен преносим формат, така че не'Необходимо е да носите отделна четка. Винаги държах един от тези в чантата си през лятото.

3. Тонизиращ слънцезащитен лосион

Ако ти'един от онези хора, чиято кожа "яде" грима ви, докато денят продължава, тогава оцветен слънцезащитен крем или BB крем може да работи двойно. То'не само ще допълниш защитата си, а и ти'Освен това ще получите допълнително покритие от нюанса, за да изглеждате по-равномерно и усъвършенствано.

4. Слънцезащитна фондация

Нуждаете се от повече камуфлаж, отколкото може да даде тонизираното слънцезащитно покритие? Помислете за това вместо в основата. Продукти с текстура с крем с SPF от най-малко 30 могат да бъдат натиснати върху горната част на предишния ви грим, стига да'внимавай да приложите достатъчно върху цялото си лице. (Съвет: Ако смятате, че имате нужда от прах между отделните приложения, отидете за чист силициев диоксид като RMS "Un" Прах или направете за Ever HD Microfinish Powder "'е построена и спечелена'да отида торта.)

5. Слънцезащитен спрей за нагласяване на грим

Последното е нова категория в слънцезащитната пътека: настройка на спрей. Вероятно сте запознати със спрейове за нагласяне на грим, които вече са замърсени по време на готовия грим, за да ви помогнат да го заключите на място в продължение на часове. Но сега те идват в слънцезащитни версии, които предпазват от ултравиолетовите лъчи, като същевременно поддържат грима ви свежи. Те'подобно на чистите слънцезащитни спрейове, но с повече ползи за кожата и матово покритие.

заключение

Надявам се, че аз'Ви дава някои идеи за това как да останете бдителни със слънцето през лятото, без да се налага да се отказвате от безупречен грим! Двете МАС могат да съществуват съвместно, ако сте'имаш правилните продукти, като например тези спрейове, прахове и лосиони, които не са'Не изисквайте измиване на вече приложения грим.

Отново, аз'm не се застъпва за тези да заменят редовно любимите си слънцезащитен крем (което вие'като прилагате усърдно всяка сутрин - нали?). Те'за съхранение в чантата или в офиса, за да можете да докоснете SPF и да сте защитени през целия ден. Не е необходимо размазване на основата!

Повторно прилагате слънцезащитни продукти през целия ден?
Какво'е любимото си слънцезащитно средство за ретуши?
Опитали ли сте някой от тези продукти?

Leave A Comment

37 − = 27