9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Se on hyvin erikoinen päivä. Se on ollut vuosi tai luultavasti vuosia, koska kaksi ihmistä on ollut yhdessä. Juhlavuosi on erittäin erikoinen päivä jokaiselle pariskunnalle. Tämä edellyttäisi juhlaa, eikä juhlaa ole täydellinen ilman mukavaa yummy-huulipaa herkullista kakkua. Saattaa olla kymmeniä kakun suunnittelijoita, joista voit valita. Mutta mikä kakku valitsisit?

Lue lisää nähdäksesi parhaimmat kakut, jotka voivat tehdä vuosipäivän erikoisuuden.

vuosipäivä cakes

1. Punainen samettikakku kermajuustoilla:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Punainen sametti kakku on hyvin perinteinen kakku. Tämä on kaunis kerroksinen kakku, joka löytyy useimmiten väreistä, kuten tummanpunainen, kirkkaanpunainen tai punaruskea. Punainen väri saavutetaan enimmäkseen lisäämällä väriä tai punajuurta. Kermajuustoinen höysteet tekevät kakun ilahduttavaksi.

2. Vanilla kakku pistaasilla ja aprikoosilla:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Ei ole yhtä tyylikäs kuin vaniljakakku. Kakkua käytetään useimmiten monien makujen pohjana. Ihanteellinen maku, joka on tarkoitettu huipentamaan vaniljakakkua hääpäivää varten, olisi pähkinämuotoja, ihanteellisia ovat pistaasipähkinät ja aprikoosin voikukat.

3. Classic Black Forest:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Musta metsä on aina ollut klassinen suosikki monille ihmisille. Kakku, jolla on suklaapohja tuoreella valkoisella kermanvärillä ja silputulla suklaalla, on ihanteellinen monta kertaa. Se on myös yksi helpoimmista tilauksesta ja toimituksesta näinä päivinä.

4. Angel Ruokakakku kalkilla, kookospähkinällä ja verenluovilla voin voiteilla:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Monet meistä ovat yleensä kuulleet paholaisen ruokakakusta. Mutta tässä on sen parempi kaksos, Angel ruoka kakku. Tämä on sponsiakakku. Kakku on suosittu Yhdysvalloissa "enkelien ruokana". Yleensä vanilaan perustuva kakku, ihanteellinen kastelu mennä varten olisi kalkki, kookospähkinä ja verenpunaiset voin voiteet

5. Pistaasipaketti hunajaviljan kanssa:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Vaaleanvihreä kakku, jossa on valkoinen värillinen hunajainen voikukka-pehmuste on yhtä ihastuttava kuin silmään, koska se on vatsassa. Pistaasipähkinöiden maku ja hunajainen voikukka ovat kokonaishoito, joten se on ihanteellinen vuosipäiväinen kakku.

6. Paahdettu mantelikakku Mascarpone-kermalla ja Amarena Cherries:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Kakku tuntuu taivaalliselta, kerroksineen runsaasti mascarpone-kermaa, joka on koristeltu amarena-kirsikoilla. Kakku tuntuu mestariteokselta, joten se on varma ylellisyyttä vuosipäivää varten.

Katso lisää:  Parhaat vuosipäivälahjat

7. sitruunapavutettu sitruunakakku:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Sitruunakakut ovat erittäin kosteita, mutta niissä on tiheä rakenne. Kakku on voidemainen mutta makea kakku. Sitruunamehu tekee kakun hieman lievästi. Kuorrutus on yksinkertainen sitruunapinnoite.

8. Maitokakkuukakut:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Cupcakes on hitaasti alkanut korvata perinteiset suuret kakut. (Säästää aikaa siivuiksi ja palveluksi). Suklaapohjainen kakku maitosuklaan kera, vaikka se on hyvin yksinkertainen, tekee siitä elegantin kakun vuosipäivää varten.

9. Banaanikakku suklaakuorrutuksella:

9 parhaan vuosipäivän kakut Tyylit elämässä

Tämä on tiheä kakku, mutta silti kostea. Vaikka tavallinen banaanikakku on herkullista, sillä se on, suklaakuorrutus tekee kakusta vielä herkullisemmaksi.

Katso lisää:  25-vuotisjuhla-lahjat vanhemmille

Vinkkejä ennen kakun ostoa:

1. Baker tai Cake Designer: Kun valitset oikean kakkujen suunnittelija, etsi viitteitä ja myös joitakin edellisiä kakkuja, jotka he ovat tehneet.

2. Muoto ja koko: Kakut ovat kaikenkokoisia. Perinteiset tulevat useisiin kerroksiin. Riippuen vieraiden määrästä, päätä määrä, jotta oikea muoto ja koko voidaan lajitella.

3. Kakkujen täytteet ja lieventäminen: Kun päätät tästä, olisi ihanteellista katsoa parin makuun. Myös jotkut niistä ovat allergisia harvojen pähkinöiden ja ainesosien käytölle.

4. Sisustusaihe: Jos hääpäivä on teema, varmista, että kakku sekoittuu teemaan. Kakku saattaa tai muutoin näyttää paikoiltaan.

Munch ja on upea vuosipäivä !!

Katso lisää:  Tervehdyskortit vuosipäivää varten

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

53 + = 62