20+ parhaat vuosipäivälahjat miehille, jotka näyttävät kuinka rakastat häntä

Hääpäivä on yksi tärkeimmistä päivistä avioparin elämässä. Useimmat teistä saattavat olla ajoittain epäselviä siitä, mitä he voisivat saada heille, jota he rakastavat. Naisille, jotka haluaisivat tietää, mitä saada miehilleen, tässä on luettelo muutamista vuosipäivän lahjoista, jotka varmasti yllättävät häntä.

Vuosipäivä Gifts For Him

Ainutlaatuiset vuosipäivälahjat Hänelle:

Löydämme täältä käännettynä 15 parhaan vuosipäivän lahjaideoita hänelle.

1. Räätälöity korttipäivälahja:

Räätälöidyt Card Anniversary Gift

Lahjat eivät ole pelkästään ostamaan jotain markkinoilta ja antamaan sitä, vaan siitä, miten jotain voit tehdä omasta. Räätälöidyt kortit ovat yksi suuri vuosipäivä lahja-idea hänelle, voit ostaa pelikortin kannen ja niihin, voit kirjoittaa erilaisia ​​asioita, kuten tottumukset, suosikkiasi ja paljon muuta, joista tiedät.

2. Anniversary Mug Gift:

Vuosipäivä Mug Gift

No, hyvät, jos haluat sopia kahvimukkeihin miehen kanssa, niin tämä on hieno päivä, jotta se tapahtuisi, lahjoita miehelle sopiva kahvimuki, jossa on ehkä nimesi tai kuvanne, ja lyö vetoa siitä, että se voi olla paras hääpäivä lahja hänelle.

3. Heart Beat Frame vuosipäivä lahja:

sydän Beat Frame Anniversary Gift

Joten, tässä on yksi markkinoiden hienoimmista painoksista, jotka tekevät hänen sydämensä lyö jopa popin, tämä on räätälöity kehys, jossa mitataan sen henkilön syke, jonka olet lahjoittanut, ja sitten se tulostetaan kehykseen kaunis laina kirjoitettu siihen. Tämä hieno uusi painos on hänelle paras vuosipäivä lahja.

4. Six Pack vuosipäivä lahja:

Kuusi Pack Anniversary Gift

Vaikka saat olutta kaikkialla, mutta ei tämä kuuden vuosipäivän lahja on yksi tällainen asia, niin ilmeisesti on tämä yksi pahvilaatikko, jossa on kuusi pulloa olutta, ja voit täyttää suosikkiolisi myös jotain viestiä pitää kiinni että pullo voit kääntää ja nähdä, tämä on ainutlaatuinen vuosipäivä lahja hänelle.

5. WC-paperi vuosipäivä lahja:

WC Paper Anniversary Gift

No, tämä kuulostaa hieman outoa ja hauskaa samaan aikaan antaa hänelle WC-paperi, mutta hello, tämä on hieno WC-paperi "Minä rakastan sinua" kirjoitettu siihen tekee sen näyttää hauska ja makea samaan aikaan. Tämä on ainutlaatuinen vuosipäivä lahja hänelle myös voit kirjoittaa joitakin rakkaus lainaus tämän wc-paperi.

6. Nahan lehden:

Nahka Journal

Ladies, jokainen ihminen rakastaa nahkaa ja tämä voi olla paras vuosipäivä lahja miehille, tämä nahka lehden tulee eri värejä, kuten kahvi ruskea, tummanruskea ja musta. Se on päiväkirja, jossa on paksut sivut, jotta ihminen voi kiristää tärkeitä asioita, myös sivut ovat paksuja ja nahkainen tuoksu.

7. Lehden valokuvakehys:

aikakauslehti Photo Frame

Tämä on kierrätetty aikakauslehtikuvakehys, se on räätälöity voit luoda valokuvakehys, jossa on lehteä ja pidä se olohuoneessasi häiritsemättä huoneesi sisustusta, kun se sekoittuu, koska siinä on paljon väriä. hääpäivä lahja hänelle.

8. Veitsen vuosipäivä lahja:

Veitsi Anniversary Gift

Jokainen rakastaa rakastaa veitsiä ja tämä on jotain erilaista kuin tavallinen. Tämä veitsi on rakkauden lainaus tai päivämäärä, jonka vuosipäivä kirjoitetaan sille ja mikä tekee siitä näyttää täydelliseltä. Se on seksikäs veitsi, jossa on terävä reunus musta ja sen kahva, jossa on haluamasi asia, kirjoitetaan siihen. Tämä on hänelle paras vuosipäivä lahja.

9. Nahkaranneke vuosipäivä lahja:

Nahka Bracelet Anniversary Gift

Haluatko tietää maailmasta, että molemmat olette yhdessä ikuisesti, saat sitten sopivan nahkarannekkeen, jossa on vuosipäivänne kirjoitettu romaanin numerot ja käytät jotakin, ja hän käyttää toista, tämä voi olla yksi hyvä vuosipäivä lahjaidea hänelle.

10. Kevyt Jar vuosipäivä lahja:

valo Jar Anniversary Gift

Tämä on henkilökohtainen vuosipäivä lahja, se on purkki jolla on jonkin verran valoa sen sisällä ja kuva sinusta kiinni sen sisällä, joka tekee siitä hehkua. Se on yksi ainutlaatuisista vuosipäivä lahjoja hänelle voit pitää sen olohuoneessa ja kytkeä sen milloin tahansa haluat, joka tekee siitä näyttää makealta ja aina silmien edessä.

Katso lisää:  Hääpäivälahjat vaimolle

11. Sukat vuosipäivä lahja:

Sukat Anniversary Gift

Se kuulostaa hieman hauska, mutta nämä ovat paria räätälöityjä sukkia, joissa sinun nimesi ja hänen nimensä kirjoitetaan, mikä on täydellinen pari. Voit lahjoittaa hänelle tämän sukkia, koska aina kun hän käyttää niitä, se tekee hänestä hymyilemisen, ja se osoittaa myös hyvän merkki luovuudesta. Tämä on hänelle annettava vuosipäivä lahja.

12. Käsin leimattu vuosipäivä lahja:

Käsi Stamped Anniversary Gift

Tämä yksi käsi leimattu henkilökohtainen lahja on ainutlaatuinen vuosipäivä lahja se on teräs käsi leima, jossa vuosipäivä kirjoitettu siihen ja muut rakkaus lainaus tai jotain tärkeä päivämäärä kirjoitettu siihen ja söpö vuosipäivän toiveen kaiverrus se tekee siitä näyttää vieläkin houkuttelevampi.

13. Avaimenperän vuosipäivä lahja:

avain Chain Anniversary Gift

Avaimenperä on pieniä pieniä lahjoja, jotka tekevät henkilön hymyillen, vaikka nämä ovat pieniä, nämä aina laittaa hyvän mielialan, tämä avaimenperä on pieni viesti tai vuosipäivänne kirjoitettu siitä, tämä osoittautuu parhaaksi vuosipäivä lahja idea hänelle.

14. Kalvosinnapelin vuosipäivä lahja:

mansetti link’s Anniversary Gift

No, tiedät, mikä näyttää kuninkaalta ja jotain erilaista kuin yleisö, kyllä ​​se on kalvosinnappi he ovat hääpäivälahja hänelle, ne voidaan myös räätälöidä vuosipäivänne kaiverrettuna, joka näyttää vielä houkuttelevalta.

15. Suihkugeelin vuosipäivä:

Suihku Gel Anniversary Box

Tämä on ainutlaatuinen vuosipäivä lahja hänelle se on suihkugeeli pakki, että voit lahja hänelle hänen suosikki tuoksu kanssa pieni viesti kirjoitettu sisälle laatikkoon ja ainutlaatuinen päivämäärä, kun kaikki alkoi päivämäärä, joka tekee siitä on hyvä muisti.

Katso lisää:  Hääpäivä lahjoja puolisolle

16. Nahkatavarat:

Nahka Accessories

Kengät, vyöt, lompakot, kantolaukut - on paljon asioita, joista voit valita. Jos miehesi on henkilö, joka rakastaa näyttävän tyylikkääseen työpaikkaansa, hänellä on varmasti paljon nahkatuotteita. Hanki hänelle vielä yksi, joka saattaa lisätä hänen kokoelmistaan. Varmista, että hän todella tarvitsee mitä ostat.

17. Korut:

Korut

Jos luulet, että miehet eivät pidä koruja, saatat haluta ajatella uudelleen. Miehet kuin yksinkertaiset korut, ketjut, rannekkeet, esimerkkejä. Suurin osa heistä on varmasti pukeutunut. Kalvosinnapit ja solmukeistit ovat myös osa koruja. Nyt sinulla on enemmän vaihtoehtoja koruja valita. Jos saat rannekkeen, varmista, että sinulla on viesti kaiverrettu.

18. Kotitekoiset lahjat:

Kotitekoinen Gifts

Miten tehdä jotain rakastamasi henkilölle? Se antaisi lahjan entistä erikoisemman. Itse valmistettu tuote. Se voisi olla yksinkertainen villapaita, keinutuoli tai solmuke, jonka ompele tai riippu, jonka teit.

19. Kengät:

kengät

Ostaessasi kenkiä varmista, että otat huomioon hänen makunsa ja valintansa, kuten minkälaisen materiaalin hän haluaa, kengän tyyliin, väreihin jne. Muista kuljettaa hänen vanha kenkäsi varmistaakseen, että valitset oikean koon.

20. Katso:

katsella

Kello on miehen tärkeä lisävaruste. Jälleen valintoja tästä voi vaihdella. Metallihihnan hankkiminen yksinkertainen mutta tyylikäs kellon olisi ihanteellinen. Vaihtoehdot miesten katselussa ovat niin paljon. Vaikka yksi yksinkertaisella pyöreällä soittimella mustaa on pidettävä klassikko.

21. Kylpyläpäivä:

20+ parhaat vuosipäivälahjat miehille, jotka näyttävät kuinka rakastat häntä

Tämä on jotain, jonka molemmat voisivat nauttia yhdessä. Hänen kiireisen aikataulunsa ja väsyttävän työnsä saattaisivat tehdä hänelle taukoa. Kylpyläpäivä ei vain tekisi päivänne nautittavaa, vaan myös vapauttaa hänet kaikesta stressistä töistä.

22. Musiikkikokoelma:

20+ parhaat vuosipäivälahjat miehille, jotka näyttävät kuinka rakastat häntä

Jos miehesi sattuu olemaan ihminen, joka rakastaa musiikkia, niin hän voi vain rakastaa tätä. Tee kokoelma hänen suosikki taiteilijoita ja muusikoita ja lahjoita hänelle. Voit tehdä siitä erityisen erikoisen istumalla ja nauttimalla romanttisen illan taustalla soittavasta musiikista.

23. Köln:

20+ parhaat vuosipäivälahjat miehille, jotka näyttävät kuinka rakastat häntä

Jokaisella miehellä on oma valintansa, kun on kyse cologneista. Kölnit ovat enimmäkseen neutraaleja, mutta niillä voi olla hyvin vähäinen tuoksu. Osta Köln, jota hän pitää käyttää tai on lähellä toisiaan. Jos hän on kokeileva, voit yrittää ostaa mitä hänelle toimii.

24. Gadgetit:

vempaimia

Ihmiset rakastavat gadgeteja - MP3-soittimia, tabletteja, Kindlejä ja paljon muuta. Katso mitä puolisosi tykkää eniten. Jos hän rakastaa musiikkia ja MP3 voi olla ihanteellinen. Jos hän rakastaa lukemaan kirjoja, syttyminen voi tulla käteväksi. Kuvista rakkautta varten hän saattaa kuvitella kamerasta. Osta hänelle lahja, joka voisi palvella hänen tarkoitustaan.

Katso lisää:  Vuosipäivä lahja poikaystävälle

Lahjojen lisäksi, mikä saattaa tehdä miellyttävämmäksi, on hänen vaimonsa läsnäolo. Kiva päivällinen, suklaan kastelemalla mansikoita ja viihtyisä ilta voi saada hänet tuntemaan itsensä entistäkin erikoisemmaksi. Aika, jonka annoit hänelle tai aika, jonka hän on antanut hänelle, on se, mikä merkitsee maailmaa hänelle.

Leave A Comment

9 + 1 =