Идеи за коледни декори за дома

привлекателни-HGTV-коледно-добро обзавеждане идеи-с-снимки-на-стена и черно-разтегателен също квадратни маса

Настройте дома си в този прост, но елегантен коледен декор. Сладките червени лъкове на рамката с други червени детайли около стаята компенсират белия и сив нюанс на околната среда. Малко докосване, но чудеса.

Планирайте Вашата почивка напред

Един от най-очакваните сезони всяка година е Коледа. Това е едно време на годината, когато всички могат да се приберат вкъщи и да бъдат с техните семейства и приятели, за да отпразнуват Коледа. Това е и един от най-известните поводи по цялото земно кълбо. Какво е Коледа без класически коледни украси? Освен че чакат декември да се обърнат зад ъгъла, много хора вече са планирали своя ваканционен декор. Разбира се, освен подаръците и храната, как да носите Коледа във вашия дом също има значение.

Какви са важните неща, които трябва да имате предвид при започване на вашата коледна украса? Има много неща, когато мислите за това, но е важно да се съсредоточите първо върху това, което е важно и какво трябва да се направи по-рано от останалите. Подготвянето ще ви помогне в дългосрочен план. Вие бихте искали да избегнете празничната бъркотия и да завършите с ужасни декорации вкъщи.

Започнете коледната украса

Като за начало всичко, което трябва да изберете тема. Има традиционната тема на Коледа с червени и зелени цветови комбинации, или бихте могли да отидете и за бялата Коледа. Ако вече сте направили тази тема, винаги можете да отидете на тема злато, естествена тема, реколта тема или дори плажна тема за Коледа. Има дори тематични анимационни герои, на които можете да работите. Възможностите са безкрайни!

Започнете да окачите венци. Това вероятно е най-очевидният коледен декор, в който ще видите хора, обесващи през първите няколко седмици на декември или дори през ноември. Можете дори да ударите две птици с един камък, ако започнете рано и виси венци, които работят както за Деня на благодарността, така и за Коледа. Можете просто да ги затворите до коледните проходи. Въпреки това, ако искате да отидете за всички естествени венец, тогава е време за събиране на листа, клонки, панделки, nits, сушени цветя и изкуствени плодове. Ако искате венецът да издържи повече за синтетичните плодове и цветя.

Когато спестявате или имате ограничен бюджет за коледния декор, винаги можете да изберете да направите свои собствени свещи. Изберете следобед, че можете да започнете занаята си, дори можете да поканите няколко членове на семейството да ви помогнат и да го превърнете в сесия за свързване. Направете свои собствени свещи в различни цветове и дизайни, които ви харесват, дори можете да завързвате панделките върху тях, за да ги накарате да изглеждат допълнително.

Следващото нещо, върху което трябва да работите, са коледните чорапи. Това е задължително в коледните празници! Можете да намерите чудесни коледни чорапи в магазини с различни размери, въпреки че можете да направите и собствени чорапи от дома. Направете го по-персонализиран и създайте такъв за всеки член на семейството, като поставите имената си върху чорапите.

Когато свършите с чорапите, е време да добавите и коледни елфи, Дядо Коледа или дори рождения декор във вашия дом. Коледните влакове и колекционерските записи също ще служат като огромни декорации по това време. Попълнете мантите, килимите, завесите, вратите и т.н. Уверете се, че цветът е привлекателен, топъл и, разбира се, празничен. Направете дома си да се чувствате живи и приветстващи Коледния дух.

Когато приключите с интериора, е време да се съсредоточите върху екстериора. Възстановете моравата си, добавете фигури на елени, които можете да украсите; можете дори да обличаш снежен човек. Един съвет би бил да се избягват стълби и да се придържаме към откриване на зеленина или гирлянди в предната част на къщата. Големият червен лък също ще работи добре.

Сега е време да виси коледните светлини! Осветете дома си в прекрасни и пъстри коледни светлини. Можете дори да ги проектирате в различни форми на фасадата на вашия дом. Можете да играете наоколо с това, как светлините мигат и да създавате художествен начин за позициониране на времето на осветлението в дома ви. В други случаи хората изписват Весела Коледа със светлините.

Последно, но не на последно място е вашето коледно дърво. Има много коледни елхи в продажба, но цените им са много по-високи, когато сезонът се приближава. Ако искате да спестите повече, по-добре да получите изкуственото дърво възможно най-скоро. Другата възможност е да получите живо дърво. Това е най-доброто време за търсене на добро дърво, което да използвате. Проверете колко линии светлина ще поставите на дървото. Можете да отидете за 5 или 6 крак дървета в зависимост от това колко светлини и декорации възнамерявате да се постави върху него.

Най-доброто от всичко е, че трябва да се насладите на подготовката за Коледа със семейството и приятелите си. Можете да направите всички тези DIY проекти заедно и да образуват свързващи моменти, които ще ви дадат добри спомени, за да издържите цял живот.

държава-коледно-де-идеи-ваканционен-декор-4

Добавете усещането за дома и уюта във вашия дом, като използвате дърво и клонки. Играйте заедно с кафявия оттенък, като украсите вашето коледно дърво с чисти сребърни топки и сребърни венци.

блуз christmas ideas

Синьо-бял коледен декор. Дайте релаксираща и готина тема на вашето коледно тържество. Добавете леки и цветни панделки към вашите саксийни растения с бяла кърпа, за да раздадете тази чиста и успокояваща атмосфера.

Коледа decor

Донесете живота си на коледния декор, като използвате тази червена и бяла тема. Работете с огромни бели звезди, за да украсите стените си и добавете различни комбинации от бели и червени декорации навсякъде.

Коледа home decor-6

Коледа е усещането за топлина и любов и какъв по-добър цвят да прожектира това усещане, отколкото червеното. Завършете коледния декор с червени коледни топки и обзавеждане, за да дадете живот на дома.

КОЛЕДА INSPIRATION- MODERN BLACK & WHITE

Експериментиране по теми? Изпробвайте тази черно-бяла вдъхновена коледна украса. Създайте собствени коледни елхи и орнаменти, като използвате черно-бели неща, които можете да намерите и сглобите около къщата.

Коледа Home Tour

Бъдете креативни с вашите коледни свещи бутилки с този стил на декорация. Можете да използвате листа и плодове за червения и зеления ефект на бутилката. Ако искате дизайнът да продължи по-дълго, винаги можете да си купите синтетични, вместо живи за показване.

Коледа home decor-1

Проверете този наистина умен и модерен коледен декор. Напълнете дома си с бели, червени и зелени цветове от дървото до чорапи, венци калъфки за възглавници и много повече.

дървен Box filled with seasonal decorations

Оставете Коледа във вашия дом, като използвате зеленина за Коледа. Попълнете вашите саксии и вази у дома с коледна зеленина. Можете също така да добавите декорации като елени и коледни топки за вашата централна маса.

А Christmas Tour & Vignettes

Направете бяла и златна напълнена Коледа с този елегантен коледен декор. Попълнете къщата си с бели и златни накити от топките от коледната елха до чорапите, столовете и дори опаковките за подаръци.

удивителен Outdoor Christmas Decorations

Много креативен венец снежен човек, използващ клонки, панделки и коледни топки. Хвърли в шапка и шал и имаш весел снежен човек на входната врата.

невероятни-открито-коледари, декорации-48

Уважаеми коледни венец. Различните декорации в рамките на венеца го правят още по-специален, като го завивате с огромен лък на върха и предната ви врата е добре.

забавен hgtv xmas decor-ideas with white flower and hanging candles also grey wall color

Спретнати и подредени коледни свещи. Ако спестявате място, но все пак искате дома ви да изглежда блестящ, можете да се справите с тези стенни свещи. Те осигуряват добро място за осветление и могат да ви дадат повече място в масата.

привлекателен decor ideas for christmas with small pine cones combined star in top also red candle and silv

Борови конус Коледни елхи. Няма нищо по-хубаво от мини версиите на коледните елхи и можете да направите това, като рисувате върху новооткрито съгласие с лак върху тях, за да ги запазите здрави и запазени за дълго време.

страхотно-домашно обзавеждане в идеи-дневна-с-коледно-дневна-де-идеи-зимна страна на чудесата-Ливи

Бяла и зелена тема на Коледа. Ако искате да се придържате към тази червена коледна идея, тогава със сигурност ще можете да вземете указания от елегантната комбинация от цветове на този декор.

красив christmas decoration for stairs

Направете стълбището си интересно, като го запълните с декорация. Можете да добавите имелчета и други коледни украшения на дръжките на стълбището и дори да закачите семейни снимки в персонализирани лентови закачалки.

красиви-и-модерни-коледари, полилеи-дизайн

Красив полилей от бели клонки и златни коледни топки. Перфектен център за вечерята. Можете също лесно да направите това занаят сам.

Ярък Holiday Decorations

Освежете дома си за празниците с този златен, бял и кремав тематичен коледен декор. Опаковайте подаръците си в бяло, за да се слеете със заобикалящата среда и да събирате клони за Вашите вази, за да комплиментирате сценария.

бюджет-коледна-декорация-идеи

Търсите място, където да се мотаете коледните си бонбони? Това е вашето коледно бонбонено дърво. Просто събирайте няколко клонки в задния двор, поставете ги във ваза и закрепете коледните лакомства с прежда, за да виси от клоните.

Коледа blues

Отклонете се от редовната червена Коледа със синьо като основен цвят. Това е успокояващо за очите и релаксиращо да погледнем. Започнете да опаковате подаръците си в сини опаковки и да проектирате вашето коледно дърво със сини, златни и бели декорации, също така трябва да направите същото и с останалата част от интериорния декор.

Коледа Decorating Ideas for Any Room

Ако сте намерили огромна колекция от изкуствени плодове, какъв по-добър начин да се справите с тях, отколкото да ги добавите към декорациите? Попълнете центровете си с плодовете и добавете още драма, като използвате свещи, панделки, листа и камбани.

Коледа home decor

Ако отивате за дървесен и домашен поглед за Коледа, това вероятно е чудесен референтен. Украсете дома си с ансамбъл от дървени мебели, можете дори да добавите клон, който сте намерили в двора си, за да увеличите домашното настроение.

Коледа home decor-2

Изглежда много приятно за окото и цветната комбинация е абсолютно зашеметяваща. Осигурете своя дом за Коледа с този невероятен коледен декор в синьо и бяло.

Коледа home decor-3

Започнете да играете с коледната звезда. Можете да ги получите в различни размери и да украсите вашата трапезария с него, заедно с няколко творчески борови конус centerpieces.

Коледа home decor-4

Имате борови конус Коледа. Съберете пинеконите и ги проектирайте, както ви харесва, за Вашия персонализиран коледен декор. Поставете дървена шейна и кутия, за да отворите боровите шишарки и дори можете да добавите плодове за декорация.

Коледа home decor-5

Това е твоят дизайн, когато искаш да направиш своя коледен декор добър, но не втурна. Украсете камината с имел и закачете чорапите за коледните елхи. Можете дори да хвърлите старинна лампа там за ефект.

Коледа home decor-7

Коледна ваза, вдъхновена от горски плодове. Избирайте коледни цветя и ги подредете според вазата си. Връзка и в коледна лента, за да стане още по-очарователна.

christmas_decorations.jpg

Бъдете креативни с вашите коледни свещи. Използвайте старите саксии и добавете листа и плодове в тях, за да обградите коледните свещи. Много лесно да се направи и изглежда абсолютно зашеметяващ.

Стая in loft, decked out for the holidays

Вашият класически бял и червен коледен декор. Излезте навън и напълнете коледното дърво и венци с декорация. Добавете червени акценти към интериора си с възглавници и килими.

Коледно-декорация-ideas.jpg

Ако отивате за уютен коледен декор, това вероятно е това, което търсите. Отидете с традиционните коледни орнаменти и се открояват като сте творчески, когато виси висулките и как ги обесите.

Коледно-камина-decoration.jpg

Отидете с цветни цветове за коледния декор. Съберете чорапи в златни нюанси плюс пинекони, които имат естествен цвят на земята в тях, за да проектират обзавеждането на вашата къща. Можете също така да отидете на допълнителната миля, като добавите бели цветя към Вашите вази.

Коледа-Къща-украса-1024x1024

Наистина празнично изглеждащ червен и бял тематичен коледен декор. Можете да направите римейк на къщата си на коледно парти, като нарисувате червените стени и прилягате към останалите мебели с червения и белия ансамбъл. Докосването на бели и червени звезди и снежинки също е чудесно допълнение.

коледни-къщи-украса-вътре-yeedypdnh

Направете своя дом уютен и празничен, колкото може да бъде в тазгодишните коледни празници. Украсете къщата си с венци, коледни чорапи и вашето собствено коледно дърво и коледни свещи. Червената и зелената цветова комбинация е най-добрата.

Коледно-маса decor.jpg

Изпробвайте нещо ново с коледния декор, като изпробвате комбинацията от бели и виолетови цветове. Попълнете дома си с бели мебели и виолетови декори, като например виолетови коледни топки с листа и клонки, които допълват белия цвят.

Съвременно-прости-Holiday-седалкови декорации-идеи-1024x795

Дайте подправка на вашия център, като добавите тези прекрасни коледни подаръци в интериора. Бонбони и шоколадови бонбони не само ви дават вкусна Коледа, но и могат да се удвоят като декор на маса.

декоративни-идеи-за-коледа

Ако искате да подчертаете обзавеждането на стена, винаги можете да затворите красив коледен венец. Можете да направите венци с изкуствени горски плодове, за да ги изпъкнете и да подчертаете стените си.

Декориране-идеи-Home-дизайн-идеи

Бъдете прости и елегантни този Коледен сезон с този декор. Можете да събирате клонки, за да служите като вашето коледно дърво, като го проектирате с доста светлини и коледни топки. Добавете отношение към основния си елемент, като групирате заедно червените, белите и сребърните коледни топки, тъй като техните цветове се допълват взаимно.

бляскав White Christmas Table Decorations New In Decor Design Ideas

Елегантен и чисто бял коледен ансамбъл. Можете да проектирате своя център с бели свещи, бели цветя и бели памучни растения, които можете да пресъздадете с помощта на клони и стиропорни топки, за да ги направите по-дълги.

Holiday-добро обзавеждане Мантъл-Бяла-Дървета

Направете вашата камина най-интересното място в дома ви. Можете да пресъздадете миниатюрни бели коледни елхи и да го вървите над камината. Добавете коледни чорапи, за да станете по-силни.

домашен декор-коледа

Освежете дома си с тези красиви коледни светлини. Персонализирайте свои собствени светлини в снежинките, които самите те падат от тавана към хола ви.

Идеи For Christmas Pictures Best Template Collection Cylhqbik

По-скоро странно, но много креативно коледно дърво, направено от нарязано дърво. Нарежете различни нарязани дървени мебели в коледно дърво и добавете крушки, за да подчертаете разкрасяването.

идеи-за-коледа

Има случаи, при които по-малко може да бъде по-добре. Отклонете се от традиционното коледно дърво с тези дървени клони Коледно дърво, украсено със свещи, миниатюрни висящи подаръци, коледни топки и други аксесоари.

модерен Christmas Living Room Decor

Направете най-доброто от коледния си полилей с коледни топки. Групирайте заедно червените коледни топки и ги завържете нагоре с панделка, за да създадете очарователен ефект на полилеи.

съвременните коледни-де-идеи-рустикален стил-2

Бъдете толкова творчески, колкото може да бъде тази Коледа с тънко, но елегантно коледно дърво. Съберете клони в двора си и ги поставете в стъклен буркан, пълен с пясък. Задръжте в бял коледен декор и създайте още драма с бели украсени подаръци до него.

Съвременните Коледа-МВР-де-Idea

Възстановете дома си в коледна забавна къща. Играйте заедно с използването на гигантски коледни топки, снежинки и сладки полярни мечки като обзавеждане.

неутрален-коледна-декор

Съберете различни свещи и малки стъклени буркани, които да служат като ваши крепости за коледни свещи. Добавете фигури от миниатюрни елени, за да завършите облика на основния си елемент.

керамика barn christmas socks home decoration

Бъдете креативни с камината си, като поставите борови шишарки на върха и ги украсявате с изкуствени плодове. Можете също така да покажете мини подаръци и коледни фигурки на рафта по-горе.

грънчарството плевня-коледна-украса-идеи

Забавлявайте се с декорирането на Вашите вази не само с цветя, но и с плодове. Можете също да добавите произволни борови шишарки на масата, за да постигнете чудесен ефект.

Красива Christmas decor

Превърнете дома си в бяло и заснежено място за Коледа. Добавете ефект към вашето коледно дърво, като добавите златни накити, които се открояват и се измъкнете от пътя си, за да се снабдите с гигантски звезди и коледни топки, за да виси над таваните и да доминира стените ви.

Красива pink christmas decor

Започнете да експериментирате с цветове тази Коледа. Вместо редовното червено, променете го с червено виолетово и вижте как изглежда. По-скоро освежаващо поемане на коледни украси.

Красива white Christmas decor

Прост, но елегантен коледен декор. Дайте на Вашия дом бяла тематика тази Коледа и се откажете от тънко клонче, за да виси коледните украшения. Белите свещи и цветя също така комплиментират декора красиво.

Червено-коледно-decor-

Дайте живот на Вашия център с този бял силует на коледно дърво с цветни украшения. Белите декорации дават елегантност на стаята, докато червеното му придава по-празнично усещане.

Rocking-председател Коледа-Home-добро обзавеждане ItsOverflowing

Персонализирайте вашите коледни възглавници, като получите коледни тематични дизайни. Ако сте до него, можете също да отделите време, за да ги завържете преди да започне сезонът Коледа.

звезда christmas decor

Черно и сиво вдъхновени коледни украси. Малкото костюм от вашите декорации не е толкова трудно да се направи; с малко помощ от кабели и подаръци можете да пресъздадете свой собствен коледен декор.

традиционен christmas decorations

Вижте този прекрасен вътрешен коледен декор. Висящите венци дават красива атмосфера на хола, а цветята за централната част дават по-деликатно и домашно усещане.

Whimiscal Christmas Flower Arrangements

Тази Коледа забравя за подреждането на букет цветя за вашия център, вместо да станете творчески. Създайте своя букет с коледни бонбони Коледни плодове и украшения, за да изглеждате по-забавни и уникални.

бял Christmas Decorations

По-скоро безупречно изглеждащо бяло коледно дърво. Играйте го елегантно и просто с това бяло коледно дърво, украсено с малки червени и бели декорации.

бял christmas home decor

Бял и златен тематичен декор. Ако ви харесва спокойствието, което белият Коледа дава, тази чиста и чиста аранжировка ще направи чудеса за вас.

бял Christmas Table Decorations.

Белият и синият вдъхновен букет. Добавете блясък към основата на цветята, като хвърлят клонки, бели цветя и сини коледни топки в подреждането.

бял Xmas Tree Decoration Ideas Popular Arredare Casa A Natale Foto At Decoration Ideas

Наистина уютен и сладко изглеждащ вътрешен коледен декор. Добавянето на масата на количката в аранжимента го прави още по-уникален и докосва домашната страна на Коледа.

бяла Коледа-домашен интериор

Класическа бяла и червена коледна украса. Много просто, но приятно за окото. Можете да добавите по-голям интерес към този дизайн, като изрежете думи, които образуват Весела Коледа и виси над камината.

бяло-коледно дърво украса-идеи-популярната-2014-насладят-коледари, цветове, но-да-ти-да си представите-коледа-в-w

Красиво подредена бяла и сребърна свещ. Уверете се, че вашите бели свещи се открояват, като добавите подслон и зелени листа в подреждането,

widscreen-декорация-идеи

Дайте на вашия дом звезден звезден ефект на нощта с тези висящи накити. Можете да закачите златни коледни топки, звезди и фигурки на таваните си, докато те каскадно надолу в къщата ви, създавайки красив ефект.

Leave A Comment

29 − 23 =