35 Вази и цветя идеи за дневна

жив room idea-5

Красива бяла аранжировка. Осветете хола си с помощта на дълги стъблени цветя, допълващи масата и тапицерията. За ефекта може да добавите и бели свещи и сребърни принадлежности към подреждането.

Донесете живот на цветя и таблици

Какво прави домашния ви вид перфектен? Интериорният дизайн разбира се! Декорирането на дома ви може да бъде едно от най-вълнуващите неща, които правите, когато най-накрая се движите сами или се преместите в нова къща със семейството си. Това, което трябва да знаете, е, че трябва да обърнете специално внимание на дневната. Защо така? Това е така, защото централната част на къщата вероятно ще види първо хората. Ако искате да направите добро впечатление, тогава направете хола си да изглежда уютно, чисто и приятно. Това не само кара гостите ви да се чувстват комфортно, но и да ви накарат да се чувствате добре.

Какъв е вашият хол без подходящите цветя? Всяка холна масичка в дневната се нуждае от красиви цветя и е ваше задължение да подреждате цветята по такъв начин, че да не изглеждат втурвани или просто да ги сложите за декорация. Всекидневните цветя трябва да могат да се слеят и в същото време да се чувстват така, сякаш принадлежат. Неправилният вид цвете може да разруши вашите декорации, така че не оставяйте цветно оформление леко. Тя също така помага, ако знаете какво означават цветята, така че да можете да решите коя е най-подходяща за интериорния декор.

Защо да изберат грациозни бели цветя

Ако не сте сигурни за какъв тип цвете да украсите масичката за кафе, тогава един от най-честите и най-безопасни цветове,.

Тези прекрасни бели цветя са празните бели плочи на флората. Можете да създадете различни цветови комбинации от тях и лесно да съвпадат всичко, което имате в стаята. Няма значение дали просто използваш един ствол или много, а бели цветя просто внасят светлина в стаята мигновено. Не само че, но белите цветя могат да дадат на стаята ви атмосфера на нещо елегантно усещане в него. Те просто изобразяват чистота и намек за етерично, когато поставите красива ваза с бели цветя в стаята.

Видове бели цветя за вашия център

Първо има раннулусите, които разкриват илюзията, че имат безкрайни слоеве от венчелистчета. Ако искате Вашите вази за дневна да имат пълен ефект цвете, то това цвете може да бъде чудесно приспособено към подреждането. Подреждането може да излезе от ранни фантазия до формално и спретнато, в зависимост от това, с което сдвоявате цветята или какъв тип договореност работите.

След това имате сладък грах. Това са една от сладко изглеждащите цветя, които можете да откриете там. Ако искате да дадете на хола си сладкото и романтично виене, тогава никога не може да се объркате с това цвете, за да завършите аранжимента си. Подредете ги в малки букети и лесно могат да се слеят добре с вашия интериор.

По-нататък ще дойдат божури. Ако отидете за страната и случайни споразумение, то това цвете ще ви хареса най-добре. Тя може да даде на Вашия аранжимент точното количество обем, от което се нуждае; не прекалено много и не твърде малко. Перфектното е да отидете с подреждане, което вие е необходимо да искате да вземете цялото внимание, но не искате той да остане незабелязан.

Зюмбюли и рози са може би един от най-популярните и предлагани цветя в хола. Защо? Защото можете да ги намерите почти навсякъде и те изглеждат страхотно с почти всеки стил или тема, с които подреждате хола си. Не само те осигуряват природа в дома ви, но и проектират аурата на търсенето на сладки и дори миришещи като сладки.

Разбира се, вие също разполагате с хидродрасите. Цветя, които са малки, но ужасни, по добър начин. Ако искате взрив от малки цветя, избухнали от вазата, Hydrangeas е това, което търсите. Те просто ви взривяват със своята сладост. Можете дори лесно да ги сдвоите с други смеси от цветя в подреждането, без да се притеснявате, че и двете цветя ще бъдат засенчени от друг.

Цялостно оформление на цвете и маса

Добре, така че сте готови да изберете перфектното цвете за вашия дом, каква е следващата стъпка? Подредете го разбира се! Това е вашият бъдещ шедьовър и това ще направи гостите ви да гледат цветята и да оценят красотата си. Не се притеснявайте твърде много за уменията си за организиране на цветя. не е нужно да сте професионалист, за да украсите своя дом. Само прости съвети и трикове могат да ви помогнат да пресъздадете много проста и красива подредба. Необходимо е евтино, лесно и прекрасно оформление на цветя.

Коктейл стил

Когато искате да дадете тази жива партия вибрация във вашия дом, организирането на аранжировката за коктейлни цветя може да направи разликата да донесе сладката аура, която изисква малко или никакво усилие изобщо. Да речем, че ще имаш няколко приятели или приятелски срещи с приятели, това споразумение ще ти е приятно. Всичко, от което се нуждаете, са ярко оцветени цветя, поставени в кошница или в обичайна клетка за птици за ефект. Цветовете могат да варират от тези с жълти нюанси като рози и рандокулузи, а след това добавете нюанси на цветни розови цветове, анемони и розови далии; до върха t отнесе в лилаво восък. Украсете масата си с кърпа за светли цветове и носете си сирене, пресен хляб и цветни плодове; и разбира се не забравяйте и мехурната вода. Дайте на масата за хранене повече действие, като разпръснете малки букети в единствен цвят.

Това е само една от многото заведения за маса и вази, на които можете да работите. Независимо дали това може да е за вашия хол или трапезария, това, което е важно е, че подреждането отговаря на случая и темата на стаята.

Уютен Greys. Snug and homely

Бял лалета във ваза. Лалетата са прекрасни цветя и ги партнираме с този буркан, давайки невероятната илюзия за великолепен букет от лалета на масата. Добавянето на бели свещи също добавя към чара.

плаж Cottage Beachy Coastal Table Decor and a well-rounded tart via A Beach Cottage

Къща за вдъхновение цвете. По-малки цветни аранжименти също са красиви, когато знаете как да ги подредите правилно. Обърнете внимание на тази красива и компактна подредба на дъха на цветя на бебето с малки чаши и морски черупки.

селски picnic Coffee Table Decor The Style Rebels

Рустик цвете за пикник и маси. По-скоро забавно и уникално взимане на идеи за всекидневната, където вие съучаствате в зелено вдъхновена цветна аранжировка с маса в стил рустик.

жив room idea-6

Вземете прекрасния изблик на розови цветя, вплетени в синя порцеланова ваза. Когато искате вашият център да бъде център на вниманието и просто варене с наслада тогава това споразумение ще бъде перфектно при вземането на това изявление.

жив room idea-4

Обикновено и минималистично оформление на цветя и маси. Дръжте хола си просторен и чист с този сив и бял вдъхновен аранжимент, перфектен за тази релаксираща атмосфера, която искате да предадете.

жив room idea-3

Дайте на вашия дом уютния облик, като добавите красиви жълти цветя към темата на вашия хол. В тази комбинация се използва комбинация от бяло и бежово, добавяйки жълти цветя в голяма мраморна ваза, допълва цветовете и балансира околната среда.

жив room idea-2

Прости, но доста жълти лалета в хладно оцветена тема. Стаята е изпържена от нюанси на синьо и бяло, придаващи приятна атмосфера, а лалетата в чистата стъклена ваза придават на стаята топлината, от която се нуждае.

жив room idea-7

Бяла цветя с пинекони. Подредете хола си с букет от свежи бели цветя и шепа борови шишарки за цветови вариации.

правя a Cottage Farmhouse Home Sweet Home Pillow

Вдъхновена от страна на страната аранжировка с цветя и дърво, комбинирани в споразумение. Перфектна комбинация от кафяви и виолетови нюанси с бялата тапицерия.

индустриален style karanikolov nikolova

Индустриален тип цвете и подреждане на маси. Прекрасната комбинация от белите цветя и кафявото обзавеждане придава усещане за гост и уют.

разкошен cherry blossoms in blue and white porcelain

Голяма и луксозна цветна и трапезна масаж. Въпреки че може да изглежда, че изглежда така, не е толкова скъпо да се изработи такава цвете и маса. Всичко, от което се нуждаете, е точните елементи, с които да работите, и да добавите десния цвят.

падане Tour Living Room The Graphics Fairy.

Подреждане на цветя и маси с бялата и кафява тема. При отсъствието на зелени листа кафявите стъбла оказват голямо влияние върху това, че аранжиментът изглежда по-привлекателен и селски.

А great example of a neutral sofa livened up with an assortment

Бяло цветче, съчетано с небесно синьо и бяло тематична стая с медни нотки. Чудесна комбинация, в която цветовете се допълват и се смесват един с друг естествено.

Марта Stewart Living Reading Nook

Розови цветя в комбинация от бежово и сиво помещение. Дългите стъблени розови цветя просто се открояват от плоските цветове на бяло и сиво в стаята; тя помага да се подчертае масата, както и декорациите.

прекрасен antique cart with a bucket of flowers

Вземете цялата страна и домашен уют с това бяло и кафяво цвете и тема на таблицата. Разположена в персонализирана кофа, белият цвят на цветята работи перфектно със спокойния фон на стаята и естествената таблица с думи.

люляци purples in the room

Прекрасна комбинация от виолетови цветя и виолетова тапицерия. Темата ви дава усещане за комфорт и релаксация, заедно с нежните модели на пуловете и калъпа в комбинация с бялото.

жив room idea-1

Обикновено, но доста устроено от бели цветя на маса за хранене. Цветовите комбинации от бяло и естествено дърво вървят перфектно, с малко намеци на синьо сиво.

Дона Karen's home in Manhattan

Настройка, в която се използват бели цветя за осветяване на стаята. Ina стая с тъмно синя тема, като това, не се страхувайте да използвате контрастиращи цветове като бяло за декора, тъй като можете да играете заедно с тях, използвайки тъмно сиви вази и тъмнокафяви столове, които помагат на вашия преход от синьо към бяло.

Светлина & airy

Наистина сладко изглеждащ хол. Добавянето на различни нюанси на розови цветя на масата осигурява наистина романтично впечатление в стаята с помощта на кремави цветни завеси и цветни мотиви върху възглавничките.

дами coffee table style

Чудесна комбинация от светли и ярки цветове за всекидневната. Просто прегледайте прехода на тъмните оцветени листа и центъра към ярко розовите лалета, както и до кремаво оцветената стая. Всичко останало се поддържа балансирано от сивите, бежовите и черни възглавнички, които държат живи модели.

У дома Decor Plant Ideas

Докоснете страната на страната си с тази комбинация от жълти и бежови стаи. Осветете стаята с куп жълти дълги стъблени цветя и дървени центрове, които просто работят добре заедно. Централното оформление се допълва и с бежовия диван и медни възглавнички.

разкошен and perfect in every way

Това подреждане се равнява на идеята за буйни зелени центрове. Чудесното нещо за подреждането е колко просто, но елегантно изглежда.

Цветя arrangement

Устройство с пластове с цветни вази, което работи с перспектива. Цветовата комбинация, както и цялостното подреждане на това парче са много приятни за окото и не оставят празни пространства, когато го гледате.

влизане table and branches

Вдъхновена от зимата цвете и маси. С липсата на зеленина по отношение на подреждането и на белия фон, вие получавате усещането за зимно време, тъй като бяло и кафяво са преобладаващите цветове от парчето.

елегантен gray living room

Малко, но прекрасно изглеждащо цвете и маси. Малките бели цветя са компактно поставени в малко прозрачно стъкло и са украсени с различни дължини на свещи в сребърни свещички. Центровете се допълват добре със сивите и медни нюанси на тапицерията.

кафе Table Styling

Създайте своя хол в светли и освежаващи цветове. Комбинацията от червени и оранжеви цветя плюс синя ваза и табла дава прекрасен контраст с иначе бялата стая със синьо оформена възглавница, за да разсее плоския фон.

череша Blossom, Tulip & Daisy Silk Arrangement

Когато искате да излезете всичко в цветя, това е добър начин да го направите. Събирането на жълти и бели цветя в различни размери и дължини осигурява много активност в рамките на споразумението. Можете да видите красота и движение в цветята, което го прави забавно да погледнете.

c1ee46e060e90e9bae70722ce94b6978

Това е перфектен аранжимент за цветя, когато отивате за тема стил на страната. Белите цветя и широката ваза се сливат перфектно с естествената дървесна обстановка и кремаво оцветената тапицерия.

гориста местност arrangement with Bombastic roses

Разгледайте този уникален букет от цветя. Бялата роза е съчетана с прасковени плодове и се слива с тънки и дебели клони в различни дължини. След това те са обвързани заедно с кафяво въже, което завършва селския вихър, който подредбата дава.

оформление Anna Malmgren

Обикновено и спретнато. Ако отивате за минималистичен тип цветно оформление, това би било идеално за вас. Два единични стъбла в стъклен буркан и дървена маса. Както казват те, по-малко е повече.

Пенелопа Home, Normann Copenhagen table

Стая тема на бяло и черно с ивици и намеци на кафяво. Винаги можете да отидете с бели цветя в стая, изпълнена с бели мебели, просто не забравяйте да пуснете фините цветни намеци, като например кафяв в този случай, за да облекчите очите.

приятен little flowers on your window sill.

Прекрасна колекция от бели цветя в стъклени бутилки. Те може да не са букет, който обикновено се намират в центъра, но те работят добре като по-малки украшения, перфектни за прозоречните первази и страничните маси.

жълт and red cottage style living room decor

По-скоро домашно приятна комбинация с бели и жълти цветове сред темата за бялата и кремната стая. Цветята съвпадат с цветовете на стаята и мебелите, които правят подредбата наистина принадлежаща на сцената.

Leave A Comment

24 − 14 =