Hva er 3D Art

Hva er 3D Art

4. Coca Cola Illusjon - Ofte er inspirasjon for 3D-kunst funnet i populære gjenstander fra vår hverdag. Her finnes den i en klassisk Coke-flaske.

Det er forskjellige syn på definisjonen av 3D-kunst. Hvis vi velger å akseptere at hele skulpturen, installasjonen, beading, hvilken type kunstverk som kan berøres eller settes fra alle sider, er tredimensjonal kunst, så kan vi si at 3D-kunst er like gammel som kunsten selv. Den første foreningen for 3D-kunst for noen kan være gatemaleri eller krittkunst med imponerende realistisk effekt, eller bare en hvilken som helst type maleri som gir inntrykk av dybde og virkelighet. Også 3D-kunst er begrepet som brukes til datakunst, produsert med spesialisert programvare, som gjør tegn og konseptkunst til ulike programmer, spill og datastyrte plattformer. Alle disse formene er tredimensjonale i sin egen rett, og alle kan bli oppkalt og forstått som 3D-kunst, men vi vil fokusere på samtidige tredimensjonale bilder som alltid synes å antennes fantasien.


Street maleri, kritt kunst, fortau kunst eller fortau kunst er form av 3D-kunst som utføres på gaten. Dette er en av de eldste former for tredimensjonalt maleri, og dets opprinnelse kan spores tilbake til det 18. århundre. I 1800-tallet var gatemalerne kalt "screevers" en vanlig ting i England, og antallet av disse fortauoppføringene økte kun i løpet av de følgende århundrene. Denne 3D-kunsten kan sees som en form for graffiti, men den er faktisk basert i billedlig, snarere enn i språklig verden. Det er et todimensjonalt bilde, som når det observeres fra en viss vinkel, gir en illusjon av en tredimensjonal scene. Disse scenene kan være svært forskjellige, alt fra skildringer av figurer, falske arkitektoniske objekter og byelementer, for å utarbeide landskap, elver og fosser. Det realistiske bildet gir et fenomenalt inntrykk, og hvis en person er plassert over det ordentlig, kan det virke som om de kom inn i den malte scenen. Folk elsker og oppmuntrer generelt gatemaleri, da det bringer et interessant og gledelig notat i deres daglige rutiner.

Den samme effekten av illusjonen kan opprettes når man tegner en tegning eller et lerretstykke, men det er ikke like vanlig å identifisere studio-kunstverk med tredimensjonale egenskaper som 3D-kunst. Denne typen kunst er vanligvis forbundet med andre stiler, selv om det er åpenlyst illusjonistisk. 3D-tegninger kan brukes som praksis for store gatesammensetninger, siden teknikken krever stor dyktighet og tålmodighet, for ikke å nevne talentet.

3D datakunst eller datagrafikk er fremdeles bilder produsert ved hjelp av avansert kunstnerisk programvare, modellert med hjelp av ulike geometriske former. Disse bildene er ofte referert til som 3D-modeller, og er egentlig matematiske representasjoner av virkelige objekter. Disse modellene er ikke nødvendigvis bundet til binærverdenen, da de kan skrives ut med 3D-skriveren. Når det holdes virtuelt, fremhever 3D kunst opprettet ved hjelp av datamaskinen egenskaper som er nærmest fotografiske virkeligheten. Bildene som produseres på denne måten, kan etterligne den virkelige verden, så det er noen ganger vanskelig å skille mellom et fotografi og et datamaskinbilde. De har mange bruksområder, og etterhånden som teknologien fortsetter, håper vi å bli enda mer overraskende av de nye bildene som kommer fra det virtuelle riket.

3D-kunst er et nytt begrep for en veldig gammel måte å uttrykke uttrykk for. Kunstnere har alltid strengt mot perfekte naturpresentasjoner, som i dag lett oppnås ved bruk av moderne enheter. Likevel er det noe sjarmerende og spesielt attraktivt i mange 3D kunstverk laget av menneskelig hånd.

Hva er 3D Art

1. Hall of the Giants, Palazzo Te, Mantova, Italia

De illusjonistiske fresker fra 1600-tallet utført av Giulio Romano var en av grunnene til 3D-kunst.

Hva er 3D Art

2. Blyant tegning av Nagai Hideyuki

Kunstneren skaper en illusjon av tredje dimensjon ved å bruke bare en skissebok og fargeblyanter.

Hva er 3D Art

3. Chiang Mai 3D kunstmuseum, Thailand

Det er et helt museum dedikert til illusjonistisk kunst i Thailand. Rommene er fylt med store veggmalerier, som alle kan fotograferes, vises veldig ekte, fra surfing bølger til krokodiller.

Hva er 3D Art

8. Briller - Enkel, elegant og quirky - dette 3D-bildet er bare en tegning, men det ser ekte ut.

Hva er 3D Art

5. Computer generert bilde av en jente

Hvem tror denne jenta ikke eksisterer? Siden ekte kvinner blir gjort så mye gjennom samme programmer, hvem kan avvike virkeligheten fra fantasi?

Hva er 3D Art

6. Korintiske kolonner

En nydelig 3D-tegning som representerer to korintiske kolonner. Dette er for å vise 3D-kunst kan opprettes med blyant og papir alene.

Hva er 3D Art

7. Dvur Kralove Foss, Tsjekkia

En del av parken til en by i Tsjekkia ble omgjort til en fantastisk fossfase.

Hva er 3D Art

9. Globe

Ofte er 3D-kunst brukt i markedsføring. Dette globusbildet er å invitere folk til å bekjempe fattigdom.

Hva er 3D Art

10. Igor Taritas

En ung maler skaper bilder basert på hyperrealismens regler. Dette lerretsmaleriet utstråler dybden av den virkelige verden, det virker som om vi kan komme inn i scenen.

Hva er 3D Art

11. Jerry Groschke -Davy Jones

En fantastisk gjengivelse av en klassisk piratkopiert karibisk karakter av datamaskinens 3D-kunstner.

Hva er 3D Art

12. Kazuhiko Nakamura

En annen 3D-kunstner som lager steam-punk-fantasifulle roboter bilder ved hjelp av programvare.

Hva er 3D Art

13. Kurt Wenner - Wild Rodeo i Calgary, Canada

En av de mest kjente 3D-artisterne i dag, Kurt Wenner, skapte en fiktiv rodeo i en kanadisk by.

Hva er 3D Art

14. Leon Keer, Ruben Poncia, Remko van Schaik og Peter Westerink

De fire kunstnerne kom sammen for å gjøre denne fantastiske visjonen om en Lego-hær, monokrom, men rett innenfor rekkevidde.

Hva er 3D Art

15. Lodz, Polen

Et basseng ble opprettet for å livlig opp et kjøpesenter i Lodz, Polen. Forhåpentligvis hoppet ingen inn.

Hva er 3D Art

16. Markedet

Vakre 3D stillbilder, malt på gulvet i et grønt marked. Det komplimenterer gourmet atmosfæren ideelt.

Hva er 3D Art

17. MTO, Rennes, Frankrike

Street artist MTO opprettet en serie store 3D veggmalerier i Rennes, Frankrike. Hans murmalerier ligner gigantene som forsøker å komme inn i folks hjem. Fantastisk og skummelt samtidig.

Hva er 3D Art

18. Ryszard Ryho Paprocki

Kunstneren malt innvendig etasje i en bygning og avslørte en "skjult verden" under.

Hva er 3D Art

19. Snegle

Denne sneglen synes å være å angripe damen! Et slikt flott fortaubilde, utført over flate og forhøyede flater sammen.

Hva er 3D Art

20. fossen gaten

Hele gaten ble til en elv som endte med en foss. Det ser gledelig ut, men dessverre er det bare et bilde på asfalten.

Leave A Comment

− 3 = 2