Yli kynsitaidetta? Nyt se on kaiken muodon ja pituuden suhteen!

Tekikö Marc Jacobs tappaa naulataidetta? Tämä oli varmasti helmikuussa, kun F / W-mallien mallit olivat '13 näyttelyä lähetettiin kiitotielle CLEAR-maalilla maalattujen kynsien kanssa. Kauneuden alan sisäpiiriläiset ja muotituntemattomat siviilit olivat väsyneet sen kanssa, mikä tämä tarkoitti naulataiteen tulevaisuutta varten, koska se oli täydellinen 180 nauhoista, röyhelöistä, nastoista ja samettipinnoista, joita näimme edellisinä vuodenaikoina. Keskustele lausunnon tekemisestä!

Myös? Marc's mallit olivat yllään erityinen kynsilakka tuotemerkki, hänen ikioma! Ensi kuussa suunnittelija esittelee kauneuslinjan, joka on saatavilla Sephorassa; minä'Olen laskenut alas päivien kuluttua uutiset rikkoutuivat. Via Fashionista, tässä's, mitä selkeä kiillotus näyttää (se's kutsutaan Shiny):

Mutta Marc oli'ainoa suunnittelija, joka suosittelee yksinkertaisuutta syksyyn. Helmut Lang valitsi myös naulakynnet:

Ja niin teki Alexander Wang (viileässä hiekkakivestä):

Mielestäni? Nyt, kun kynnet ovat tulossa tyhjäksi kankaaksi, niin sanotaan, että valokeila kääntyy muotoon ja pituuteen!

Tässä ovat kaikkein huomiota herättävät ja trendikkäimmät vaihtoehdot:

Stiletto nauloja

Lihavoitu nimet, kuten Rihanna ja Lady Gaga, ovat tunnettuja super-pointy, talon-like manicures.

Nämä naiset tavallisesti valitsevat rohkeat värit, mutta Fergie nähdään usein silmukan tai vaaleanpunerunan kanssa.

Almond kynnet

Jos stetoskoot ovat liian äärimmäisiä (tai vaarallisia!) Sinulle, manteli on järkevämpi vaihtoehto.

Kärjetyn reunan sijaan tämä muoto on hieman pyöristetty, mutta yhtä silmiinpistävä. Ylimääräinen pituus lisää vanhoja kouluja, jotka muistuttavat Hullut miehet, kuten nähdään Katy Perry ja Blake Lively.

Pitkät, neliömäiset kynnet

Neliö tunnetaan väärennettyjen kynsien oletusmuodoksi, eikä koskaan oikeasti tehnyt merkintää trendikarttaan ... kunnes Rihanna käveli upeita punaisia ​​tähtiä Grammyillä,.

Luulen, että värien valinta ja pituus antoivat manikureilleen todella vaikutuksen.

Ankka-jalat

Totta! Ole kiltti'T. (Ei, että et halua't tiedä jo.)

Tämä muoto ei koskaan ollut tyylillä, mutta jotkut naiset (Jersey ShoreJerseylicious, minä'm katsot sinua) päätti antaa sille enemmän tunnustusta kuin ansaitsisi. Pysy kaukana, kaukana!

Mikä kynsilasi kertoo sinusta

Tässä on hauska kaavio, jonka löysin:

Vaikka jos kynnet muistuttavat tällaista, sinä'uudelleen omalla.

Toinen kynsien muotoinen teoria on mennä vain sellaiseen, joka heijastaa kynsien muotoa. Minulle pyöreät tai soikeat naulat toimivat parhaiten, koska leikkausalue on erittäin pyöreä ... vaikka minä'm työskentelee parhaillaan neliön vinkkejä (enemmän, että sekunnissa).

Saada kyntesi pitkä ja vahva

Mikä kynsien muoto on voimakkain ja vähiten taipuvainen rikkoutumiseen? Olen kokeillut niitä kaikkia itse ja voin todistaa, että neliö on vahvin (manikyristini on samaa mieltä). En muista unohtaa kynsiä kerran neliönmuotoisena verrattuna enemmän pyöristettyihin tai pointier muotoihin.

Mutta kynsien vahvuus liittyy myös yleiseen terveydentilaan ja elämäntapaan. Elintarvikkeita ja lisäaineita, joissa on runsaasti biotiinia ja sinkkiä, sanotaan edistävän naulan terveyttä (ja parantavat hiuksia ja ihoa myös!). Sinun on myös oltava varovainen, kun suojaat kynsiä pesuastioissa ja varmista, että ne asetetaan kuiviksi vain yhteen suuntaan edestakaisin. Hoitamalla öljy säännöllisesti kynsinauhoihin voi myös pitää ne terveinä ja kiiltävinä.

Kokeilemalla kauemmin kynsimuotoja on hauskaa ja sinä olet sitoutunut kääntämään päät, don't saada minut vääriksi, lyhyet kynnet ovat aivan yhtä hyviä! Haluatko valita puhtaan, yksinkertaisen selkeän kiillotuksen la Marc Jacobsin tai tummemman laskun trendin, kuten mattamusta, lyhyt naula on aina kauneuden klassikko.

Elizabeth Tomaras on journalismin opiskelija Concordia-yliopistossa Montrealissa.

Oletko yli naulataiteen?

Oletko omaksunut alaston kynnen?

Mitä's nailon muoto valintasi?

Leave A Comment

20 − 15 =