Traumaattinen kokemukseni öljy puhdistusmenetelmällä

Hyvää, minä'on mennyt pitkälle viime vuosina. Oli aika, jolloin minä järkyttyin ajatus öljyn levittämisestä ihoniin, pelkään että minä'd tulee kävely, puhuva öljy liukas tai pahempi, puhjeta breakouts.

Nyt en vain vahvista öljyjä kosteuttajina (Décleor's Neroli Serum, Kiehl's Midnight Recovery keskittyminen ja äskettäinen löytö Aïny ravitseva säteilyseerumi ovat kaikki suosikkeja), mutta minä'Olen todella puhdistanut ihoni öljyillä. Joo.

Jos sinä'Oletko koskaan kuullut Oil Cleansing Methodista, tiedätkö sitten mitä minä'm puhumme.

Öljyn puhdistukseen tähtäävä ajatus on, että se houkuttelee kuten. Öljy liuottaa öljyä, ja niin se's oletetaan olevan paras tapa poistaa kaiken jäljitelmän meikkiä, hiutaleita ja sebumia irtoamatta tai ärsyttää ihoa. Jos olet'Oletko koskaan käyttänyt väriainetta, tiedät, että useimmat säännölliset puhdistusaineet eivät ole työssä.

Kauneuden valtavirrassa, luultavasti tunnetuin esimerkki öljynpuhdistustuotteesta on Shu Uemura'n puhdistusöljy, joka otettiin käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 1960 ja joka tulee nyt kaikenlaisiin erilaisiin ihon tyyppeihin.

Ihmiset menevät CRAZYlle tämän jutun kohdalle. Muistan vielä lehdistömatkan New Yorkiin, jossa minun PR-kumppani oli töissä ostaa, koska Holt Renfrew oli täällä Kanadassa varastossa, mutta niin pitkälle kuin minä voin Kerro se'on todella mineraaliöljyä. Ja vaikka minäkin'Epäilemättä, että se toimii meikkien poistamiseksi, mineraaliöljy ei ole jotain, jonka haluan laittaa kasvoilleni, thankyouverymuch. (Melko paljon jokainen facialisti on kertonut minulle, että se tukkii huokosia ... ja minä'jopa lukenut, että se voi nopeuttaa ikääntymistä.)

Nopeasti eteenpäin 2006, 2007. Markkinoilla on ollut muita puhdistusöljyjä, mutta Dermalogica loi mini-tunteen PreCleanse-kauneusalan toimittajien keskuudessa:

Tämä tuote on erilainen kuin Shu-tavara, koska siinä on kasvitieteellisiä öljyjä kuten aprikoosi, auringonkukka, oranssi ja laventeli ikävän mineraaliöljyn sijaan.

Mutta molemmat tuotteet toimivat pohjimmiltaan samalla tavalla: hierottavat öljyä kuivaan ihoon, poista kaikki lika jne. Ja lisää sitten vähitellen vettä emulgoimalla (se muuttuu valkoiseksi). Sitten huuhdellaan vedellä, mutta Dermalogica kannustaa sinua pestä uudelleen säännöllisellä puhdistusaineella. (Etkö ole varma, onko tämä markkinointikohde, joka on suunniteltu ostamaan toisen erillisen tuotteen ... tai koska jotkut ihmiset haluavat't saada kaikki öljy pois ja täytyy pestä uudelleen.)

Joka tapauksessa, olen käyttänyt Dermalogica-tuotetta ja pitänyt siitä paljon, paljon paremmin kuin Shu. Se myös haju loistavasti.

MUTTA! Aina kun pyrimme selkeämpiin, hehkuvampiin, epämuodollisempaan ja täydelliseen ihoon ... Olen hiljattain löytänyt uuden löydön...

Tiesitkö, että tosiasiassa on vanhempi, halvempi, luonnollinen ja jotkut sanovat jopa lisää tehokas puhdistusmenetelmä eli öljynpuhdistusmenetelmä (OCM)?

Se's vähän kulttisalaisuutta mutta erittäin suosittu useilla kauneusfoorumeilla (katso: täällä, täällä ja täällä). Ja mitä se's ei ole pelkästään puhdasta ihoa vaan myös liuottaa mustapäät ja tukkeutuneet huokoset, parantaa kystistä aknea, kiristä huokosia ja parantaa jopa ryppyjen ulkonäköä.

Kuulostaa mahtavilta, eikö? Tässä'mitä se koskee:

1. Kuivaa ihoa käyttäen risiiniöljyä ja joko oliivi-, jojoba-, viinirypäle- tai auringonkukkaöljyä.

Sinun on pelattava suhteissa etsimään sellaista, joka toimii ihollesi, mutta koska risiiniöljy on erittäin syväpuhdistava, sen pitäisi sisältää vain 50 prosenttia tai vähemmän seoksesta. Risiiniöljy on tavaraa, joka todella vetää huokosiin tukkeutumisen. (Ewww ...)

2. Hiero öljyä iholle 5-10 minuuttia.

Tässä'jossa asiat saavat grody. Kun jatkat hierontaasi, alkaa tuntea vähän rakeita bittejä ... joita ymmärrän ovat ohuet huokosi!

Brutto! Viileä! Kiehtova, oikein?

3. Vedä kuuma, märkä pyyhe kasvosi päälle ja anna höyryn imeytyä huokosiin, kunnes se jäähtyy.

Pyyhi sitten kasvosi, huuhtele pyyhe ja toista muutaman kerran. siellä'ei ole emulsifiointivaihetta, sinä'vain höyryssä ja pyyhi öljy pois useita kertoja. Tässä vaiheessa kaikki (samoin kuin lika) pitäisi mennä pois, joten sinun ei pitäisi'T omistaa pestäksesi kasvosi tavallisella puhdistusaineella tai väriaineella. Mutta jos on epävarmaa, minä'd pese uudelleen, koska se on'on erittäin tärkeää, ettet jättäisi mitään jälkiä siitä nyt likaisesta öljystä iholle.

Kuinka usein puhdistat näin, riippuu sinusta ... mutta täällä'mitä tapahtui minulle, kun yritin tätä vain viikon ajan:

Sanomaan, että kyseessä oli täydellinen katastrofi, se ei olisi vähättelemättä.

Ensinnäkin rakastin ajatusta siitä, että syvästi puhdistin kasvoni, kuka haluaisi't? Käytin risiiniöljyn ja tavallisen vanhan, ekstra-neitsytoliiviöljyn yhdistelmää. Mutta muutaman päivän kuluessa ihoni sai kuivua, uskomattoman kuivaa ja hiutaleena.

Pudotin prosenttiosuus risiiniöljystä noin 25 prosenttiin ja jatkoin. Mutta sitten se oli kuin minulla oli ihottuma koko leuan. Melkein kuin allerginen reaktio, luulen, että kehitin mitä's tunnetaan comedogenic akne. Paitsi että ihottuma kääntyi paikoittain pahimpaan kystiseen puhkeamiseen I'olet koskaan ollut. Kuka tietää, jos se johtui kuivasta (koska kuolleen ihon kerros voi tukkia huokoset) tai öljyjä tai molempien yhdistelmää?

Mutta siinä vaiheessa minun piti sanoa sayonara Öljyn puhdistusmenetelmäksi. Ja nyt minä'Olen potkaissut itseäni ohittamasta, koska minun kalanmaksaöljyllä ja tämän hienon jutun rogue pigmentaatioon liittyvissä asioissa kaikki menivät niin hyvin. [UPDATE: En enää suosittele kalanmaksaöljyä ja sen sijaan mieluummin tätä.] Nyt, minä'olen töissä yrittää parantua näitä pieniä (okei, ehkä ei niin vähän) imee OCM jättää kuin hyvästi läsnä leukaani.

Yritänkö sen uudelleen? Ehkä. Tiedän, että olen ehdottomasti poistanut kaikki jäljet ​​öljystä, joten se oli'mikä teki ihon outoa. minä'Mietin, olinko juuri käyttänyt vääriä öljytyyppejä (oliivi on tarkoitus olla esimerkiksi comedogenic kuin jojoba). Ja kaiken kaikkiaan minä'm hieman turhautunut, koska suosittelut minä'Olen lukenut siitä, miten OCM on muuttanut ihmisiä's iho on yksinkertaisesti aMAZing. Haluan joitain ihonhoitotuotteita!

Sillä välin minä'll kiinni minun over-the-counter öljyjä...

Oletko koskaan kokeillut öljyn puhdistusmenetelmää?

Jos ei ole, olen kiinnostanut sinua tai pelotellut elävät päivänvalot pois sinusta?

Onko sinulla oma ihonhoito ylitti tarinan? Jakakaa, pyydän. (Ja lemme tietää mitä tavaraa vannot NYT ...)

Leave A Comment

92 − = 91