Toimittajan valinta: Uusi Focus & Flair-kokoelma Zoya for Fallista

Kaikkien vuosien ajan kynsilakkaustesteissä, minä'en ole koskaan pystynyt sitoutumaan yhteen brändiin kaikkien aikojen suosikkini mukaan. 

Mutta nyt, luulen minä've lopulta kaventui alas The One. Zoya's fall 2015 -kokoelma, Focus & Flair, juuri sinetöin sopimuksen minulle. 

Kokoelma on 12 syksy-täydellistä sävyä, tämä kokoelma on jaettu kahteen ryhmään, joten nimi on Focus & Flair. Kuusi Focus-sävyä (alapuolella olevassa kuvassa) ovat tiheästi pigmentoituja voiteita. Kuusi Flair-sävyä (ylhäältä rivi edellä) ovat samanlaisia, mutta sen sijaan on "sulanut metalli".

Kuten luultavasti arvata, rakastin kaikkia heitä. Niin paljon, että minä'm tekee siitä virallisen: Zoya on paras. Antaa'selvittää miksi! 

Me'Aloitan Focusin kanssa, kokoelman kerma puoli... 

Charli

Charli on kuvattu pölyiseksi taupe-kermaksi, jossa on vihje vihreästä. Se oli yksi suosikkiväreistani kokoelmasta, ennen kuin vein sen, mutta kynsissä rakastin sitä vieläkin enemmän! Mielestäni tämä upea armeijan vihreä / khaki-sävy olisi imarteleva kaikilla ihon sävyillä. 

Ja don't saan jopa aloittaa kaavan! Tämän kokoelman mallinnus sai minut muistamaan, kuinka voinainen ja pehmeä Zoya kynsilakka on (jos kynsilakka voi tietenkin olla voileipä). Se antoi minulle ylivoimaisesti helpoin kynsilakan sovelluksen I've koskaan kokenut, ja jokainen väri I'Olen yrittänyt olla lähes täydellinen vain yhdellä kerroksella. Uh, rakastan sinua, Zoya! 

Desiree

Desiree on kuvattu klassiseksi sable-ruskeaksi, jossa on vain tarpeeksi harmaa, jotta se pysyy jäähtymässä. minä'Myönnä, tämä ei ollut minun suosikki sävyä, mutta se's vain koska minä'm ei ruskea kynsilakka. Vaikka tämä väri isn'minulle henkilökohtaisesti, se käytti todella, todella hyvin. Tarvittiin kaksi kerrosta virheettömään viimeistelyyn. 

Janel

Janel on kuvattu syväpunaiseksi, lämpimällä taustalla. Olin niin innoissani saada nämä punaiset! Tämä on varmasti minun tyyppi punainen. Se'ei ole liian kirkas, ei liian pimeä, mutta aivan oikein. Se käytti kuin unelma ja voit melkein päästä eroon yhdestä takista.

Hannah

Hannah kuvataan selkeänä, klassisen punaisena, tasapainoisena (neutraalina) pohjaisena. Se on hieman kirkkaampi kuin Janel, ja minä't tiedä mikä rakastan enemmän. Minun swatching muistiinpanot lukea "naurettavan upea" ja "uusi suosikki?" joten ajattelen sitä's sanoa, että tämä punainen oli hieno. Käytännöllisesti, minulla ei ole kirjaimellisesti mitään huonoa sanoa siitä. Se's myös läpinäkymätön kuin useimmat muut punaiset I'Olen yrittänyt, niin's toinen piste Zoya. 

Lidia

Lidia on kuvattu rikas munakoiso mustalla purppuranpohjalla ja punaisella vihjeellä, jotta se olisi kulutettava kaikille ihon sävyille. Ei ole yllätys täällä, mutta tämä on toinen hyvä. Luumun väri, kuten useimmat näistä, on täydellinen syksyyn. Sovellus oli hieno, mutta tarvitsi kaksi kerrosta. 

SIA

Sia kuvataan todellisena kuninkaallisena sinisenä. Olen niin rakastunut siihen! Kirkas sininen on odottamaton syksyllä, mutta minä'm hyvin tähän sävyyn. Oli niin mukavaa levätä, ja niin uskomattoman läpinäkymätön, että luultavasti voisin jättää sen yhteen päällykseen. Että'mitä rakastan Zoya, lähes kaikki niiden värit ovat hämärä pigmentti!

Nyt Flair, kuusi metallista sävyä. Tämä puolet kokoelmasta oli hieman vähemmän läpinäkymätön kuin Focus-sävyt.

tris 

Tris on kuvattu mustitetuksi, harjattuna nikkelin nestemetallina. Toisin sanoen, hopeinen musta. Olisin varmasti voinut käyttää kolmannen takin (näet kuinka se on's hieman ohimennen osoittimen ja keskisuurten sormien kärjissä), mutta muuten sovellus oli hyvä. Rakastan hopeisen hohtavan vihjeen läpi tämän. 

Kaneli 

Cinnamon on kuvattu klassiseksi pronssi-nestemäiseksi metalliksi. Olen täysin tehnyt't odottaa pitävän siitä, koska se's ruskealla puolella, mutta metallin laatu tekee siitä erittäin kaunis! Tämä näyttää enemmän pronssi sävy kuin mikään muu, ja se sovelsi mukavaa ja läpinäkymätöntä. 

Aggie 

Aggiea kuvataan kullanvärisellä käämityksellä nestemäisellä metallilla pronssi-mikroglitterillä. Se näyttää niin kylmältä pulloon, ja kun näin sen, ajattelin, että se olisi Chanelin välitön ansioluettelo's Peridot. Tämä kiillotus siirtyy kultaisesta väristä rikkaan vihreän sinisen, aivan kuten Chanel, mutta kynsillä se jättää jotain haluttua. Löysin värin muutoksen didn't todella tulla läpi lainkaan. Kahdella kerroksella's mukava kultainen väri, mutta mielestäni kolme olisi toiminut paremmin. Ja minulla on epäilyttävä epäily, että mustalla pohjalla värimuutoksella olisi ollut enemmän. 

hehkuva hiili 

Ember on kuvattu syvälle, tulenkestäväksi nestemäiseksi metalliksi, jossa on tarpeeksi sinistä käytettäväksi kaikkiin ihon ääniin. Se on luultavasti kaikkein läpinäkymätön kaikista Flair-sävyistä, ja se on kaunis punainen, kun haluat rockin kirkkaamman pudotuksen. Oli mukavaa hakea! minä'Olen melko varma, että tämä olisi hämmästyttävää tummilla ihon sävyillä, koska punainen on todella eloisa. 

Giada 

Giadaa kuvataan violettiseksi nestemäiseksi metalliksi, jossa on vivahde fuksia helmi. Siinä on joitain mustia alivärisiä, jotka tumistavat sitä, mikä tekee siitä hyvää syksyyn. Kuten kuvasta kerrottiin, se oli melko läpinäkymätön ja todella hyvä sovellus. Rakastan, miten metallivaikutus tekee tämän värin näyttävän niin jalokiviä. Todella kaunis!

Estelle

Estelle on kuvattu siniseksi siniseksi nestemäiseksi metalliksi, jossa on mustattu pohja. Aivan kuten sen kerman vastine, Sia, tämä metallinen versio on upea. Sinisellä on mustia ja hopeisia vihjeitä, ja niillä, kuten kaikilla muillakin, oli melko ihana sovellus. 

johtopäätös

Tähän mennessä pitäisi olla selvää: rakastan näitä sävyjä (ja Zoya yleensä!). Sekä kerma että metallivaihtoehdot ovat ainutlaatuinen käsite, ja voin't päästä yli kuinka kauniisti nämä kiillotus sovelletaan. Parasta kaikesta, Zoya on viisinkertainen! 

Joten jos sinä'etsivät uutta naulamerkkiä kokeilemaan, don't katso enää. Zoya varastaa täysin puolalaisesta sydämestänsä. 

Shop-editori's Picks

Etsi Zoya salongeissa, kylpylöissä ja Amazon.comissa.

Oletko kokeillut jotain Zoya: sta vielä?
Kumpi näistä sävyistä pidät parhaiten?

Leave A Comment

− 2 = 1