Sinulla voi olla rosacea eikä edes tiedä sitä

Yksi "tilaisuus", joka työskentelee tällä alalla usein tarjoaa, on mahdollisuus saada oma hiuksesi / iho / kynsi / muut ruumiinosat arvioitaviksi siitä, kumpi niin kutsuttu kauneusasiantuntija sattuu olemaan kaupungissa esittämällä tiedotusvälineille. minä'olen masokisti, joten minä aina mennään siihen ja kysy heiltä, ​​mitä he ajattelevat. (Sitten vietän elämäni muutaman kuukauden kuluttua siitä, mitä he sanoivat ja miten korjata.) Hiukset ovat yleensä helpoin ottaa ja mielestäni minun on parannettava, koska Gisele's colourist Harry Josh kertoi minulle, että olin oikealla tiellä (vaikka hieman fadey) kun tapasin hänet pari kuukautta sitten.

Ihon palaute on kuitenkin melko traumatisoiva. Mikä tuo minut päivän aiheeseen. Muista, kun tapasin tohtori Obagin kuuluisan kultalevyn Obagi-ihonhoitosarjan? Joo, no, mm. Kuten minä've sai imevän ohut ihon, kiitos, hän kertoi minulle rosacean. ÖÖ MITÄ?!? minä'olen aina luokitellut ihoni herkäksi ... ja kyllä, se pyrkii huuhtelemaan ja lähteä punaiseksi melko helposti. Mutta rosacea?

Niin minä'ajattelen, jos saan sen, saatat myös sen. Itse asiassa jotkut derms sanovat, että monet, jopa useimmat potilaat ovat aren't tietävät, että heillä on ehto. Koska se's kansallisen rosacean kuukauden ja kaiken, meidän pitäisi luultavasti puhua tästä. Voisiko ihosi hyötyä lempeämmästä lähestymistavasta?

Mikä hitto on rosacea, joka tapauksessa?

Tekninen määritelmä on se's tauti, jolle on ominaista huuhtelu. Minkälainen minua heittää pois, koska ajattelen aina punoitusta vain, että punoitus ei ole todellinen huuhtelu. Mutta uskon sen's yksi, koska minulle punainen tulee päälle tiettyjä laukaisijoita, kuten kuuma suihku tai mausteinen ruoka (mutta enemmän niille sekunnissa). Näkyvän punoituksen ohella voi tulla myös muita ongelmia: kuivuus, ärsytys, laajentuneet tai rikkoutuneet verisuonet ja jopa aknen kaltaiset pustuleet (akne rosacea, joka on todellakin molempien maailmojen huonoin).

Toinen asia on se, että vaikka rosacea voi vaikuttaa kaikkiin ihomuotoihin, sinä'todennäköisemmin se, jos sinä'reilua nahkaa, yli 25-vuotiaita ja pohjois-eurooppalaisia, mukaan lukien irlantilaiset, skotlantilaiset tai englantilaiset syntyperäiset naiset. HEI! Luulen, että naulat sitä. Nimeni on Michelle ja minulla on rosacea.

Tähdet! Ne'aivan kuten me

Tiesitkö, että Cameron (edellä) on rosacea?

Renee myös:

Ja usko sitä tai ei, Mariah Carey:

On joitain outo-ass laukaisee

jokainen'ovat erilaisia, mutta sinun voi olla yksi, muutamia tai kaikki näistä:

Minua muistutettiin viimeisestä, kun selailin xojane.comia toisena päivänä ja näin tämän kuvan:

Tämä on yksi niiden kirjoittajista, Julie, kahden lasillisen viinin jälkeen. Työ oli siitä, onko hänellä allergiaa alkoholille. minä'en ole lääkäri, pelaan vain internetissä, mutta uskon, että tämä on alkoholi-laukaisun rosacea.

Ja se's huono uutinen kantaa, koska jos tämä tapahtuu sinulle, siellä'ei ole mitään maagisia pillereitä; sinun on vain tunnistettava ongelma ja vältettävä, vältä, vältä. Että'se on ensimmäinen askel rosacean hallinnassa. Toinen vaihe on, mitä laitat sille.

Ole mukavaa (kasvoillesi)

Voit vain kertoa kielestä, että kauneusbrändit käyttävät (ja kauneudenhoitajia myös), että useimmat meistä ovat jonkinlaisessa taistelussa nuoruutemme kanssa. Sinä'sinulla on oltava oma "arsenal" "taistelemaan" [lisää kauneuden ongelma täällä] ja "pysäytä sen kappaleissa."

Pieni väliintulo on hieno ... JOS IHMIS ON KÄYTETÄÄN. On itsestään selvää, että rosacea-sairastajat ovat haavoittuvia, joten riippuen siitä, kuinka vakava ongelma on, laita höyry (tai ainakin leikata takaisin) mikrolevyyn, kuoreihin, kuorintaan, bentsoyyliperoksidiin, salisyylihappoon, glykolihappoon ja retinoideihin.

Perehdyttävät tunnussanat ovat lempeä, lievä, ravitseva, kosteuttava, rauhoittava ja rauhoittava. Don'ne jotka ovat silti mukavampia? Etsi kaavoja, jotka don'ei ole mitään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, jotka vapauttavat formaldehydiä, ja varmista, että käytät aurinkosuojaa UV-laukaisun puhkeamisen estämiseksi. (Oikean löytäminen on kokeilu ja virhe, vaikka minäkin'd luultavasti alkavat mineraalilla sinkkioksidilla, joka on luonnollinen tulehduskipulääke.)

Haluat ehkä tehdä tämän vielä, jos iho on "herkkä" tai "normaali"

Yksi biz-haastattelevista haastatteluista on Celeste Lutrario, Burtin taustalla oleva mestari's Bees tuotteita. Viime kerralla kun puhuimme, hän kertoi minulle, että herkkyys on "kaiken muun" edeltäjä, joka merkitsee kaikkia ihmeellisiä ikääntymisen merkkejä, ja siksi JOKA, ei vain meitä Wimpy-punastumisalttiita ihomuotoja, pitäisi käyttää tuotteita herkälle iholle.

Onko se? Ihosi saattaa olla parempi vain kosteuttava ja ravitseva ... sen sijaan, että olet jatkuvassa hyökkäystilassa glykolian ja Retin-A: n ja vastaavien kanssa. (Celeste on myös anti-hilseily, jota puhuin pitkään viime vuonna tässä tehtävässä.)

Varmista, että haluat olla mukava muutokseen? Sitten...

Seuraavassa on joitain upeita tuotteita

Lääkärit Formula on ihonhoito nyt, tiesitkö? Tämä linja on suunnattu erityisesti herkkyyteen ja punoitukseen:

Mielestäni ovat erityisen hienoja (saavat sen?) Ovat Ihon rauhoittava suihke ja Redness Corrrecting Moisturizer, jolla on vihreä sävy.

Pure + Simple -kaupastamme kauneushoitola on upouusi rosacea-linja, Holistic Vanity Rosacea Care. Camelian öljy on tähtituote:

Se auttaa rauhoittamaan ihoa ja lukitsemaan nesteytyksen.

Dermalogica tekee tästä rauhoittavan Redness Relief kosteusvoide SPF:

Avène on linja nimeltä "Antirougeurs" (anti-punoitus) ja tämä on keskittynyt hoito ("Fort"):

Enemmän herkkää ihoa edestä (ei erityisesti rosaceaa varten) ovat uusi entinen Burt's Mehiläiset herkkä iholinja:

Ja kyllä ​​kurkkuihin:

Luuletko, että sinulla olisi rosacea?

Oletko taistellut ihoa tai olet jo aluksella pitämään-se-lempeä lähestymistapa?

Mitkä ovat suosikki rosacea ja herkkä ihon prodz? (Pyrinkö kumman näistä?)

Leave A Comment

93 − = 91