Pitäisikö mineraalisuojaa käyttää? (Kyllä, ja tässä on miksi!)

Jokaisella naisella on kaksi vuosittaista aihealuetta's lehden aina, mutta kauneusalan toimittajat aina pelkäävät. Yksi on tyypillinen talviurheilun tarina (jota yritin kattaa tässä viestissä, tuotteet muuttuvat, mutta neuvoja pysyy samana). Toinen on vuotuinen aurinkosuoja-artikkeli, jossa kirjoittaja lajittelee jonkin verran yleisöä (kuinka mukavaa!), Koska et tiedä eroa UVA: n ja UVB: n välillä tai että sinun on vielä kerran käytettävä SPF 100: a kahden tunnin välein.

Mutta vakavasti, luuletko edes leikkeitä? Rehellisesti, voin't todella syyttää sinua aurinkosuojan tietämättömyydestä, koska nämä tarinat voivat olla erityisen saarnaajia ja / tai tylsiä. (Paitsi tietenkin, jota kirjoitin tänä vuonna, jota kutsutaan "Tan-käskyiksi", ja se on kesäkuun FLARE. Mene ostamaan!)

Joka tapauksessa, se ei't tarkoitti, että me voitimme't vielä puuttumaan aurinkosuojan peto tähän täällä blogi. minä'Maan vain murtaa kaikki alas mukaviksi, maukkaiksi, puremiin kooltaan kauneuspalikoiksi (hengessä, mitä BEAUTYEDITOR.ca on kyse!). Ensin puhumme siitä, että sinun ei tarvitse käyttää aurinkovoidetta uudelleen kahden tunnin välein, ja annoin sinulle joitain vaihtoehtoja siitä, miten pääsen tämän valitettavan todellisuuden ympärille pilaamatta meikkiäsi. Tänään me'menossa käsitellä mineraali aurinkovoiteet: miksi saatat haluta yksi ja prodz jotka mielestäni ovat parhaita.

MY (ei-ennalta) selitys, mihin mineraalinen aurinkosuoja on

Et ehkä tiedä tätä, mutta tavasta, jolla useimmat aurinkovoiteet toimivat, koska ne ovat kemiallisesti perustuvia, on olemalla ABSORBED kehossasi. Riippuen oman sisäisen kauneuden hippiasteesta, tämä saattaa häiritä sinua vähän, paljon tai ei lainkaan. Kemikaalit suojaavat sinua imemällä aurinkoa's säteet. Osa ainesosista, joita näet etiketeissä, ovat avobentsoni, oxybenzone, Mexoryl SX ja SL, oktokryleeni, homosalaatti ja octisalate.

Mineraaliset aurinkovoiteet toisaalta, don't imeytyy elimistöön ollenkaan. He istuvat ihonne päälle ja heijastavat aurinkoa's säteet. Sinulla on kaksi ainetta'tavallisesti yhdistelmässä: sinkkioksidi ja titaanidioksidi.

MIKSI KÄYTÄ MINERALSUNERIA?

1. TURVALLISUUSVAATIMUKSET: Minun on käsiteltävä tätä ensin: vain koska kemialliset aurinkovoiteet imeytyvät't välttämättä tarkoita, että ne ovat sinulle huonoja. Puhuin Torinon dermatologin tohtori Sandy Skotnickin kanssa äskettäin FLARE tarina, ja hän sanoo siellä'ei ole todisteita siitä, että ne ovat karsinogeenisia, vaikka tanskalainen tutkimus osoitti jälkiä kemikaaleista ihmisten veressä ja virtsassa, jotka käyttivät aurinkovoiteita vain tunteja aiemmin. Ympäristöalan työryhmä (Yhdysvaltain ympäristönsuojelujärjestö) toteaa, että oxybenzone on liittynyt allergioihin, hormonihäiriöihin ja solujen vaurioihin.

2: VALOKUVUUS: Toinen syy, jotkut ihmiset pitävät mineraalisista aurinkovoiteista, koska he ovat'uudelleen fotostabiili (toisin sanoen he don't hajoavat valossa). Jotkut kemialliset aurinkovoiteet, kuten avobenzoni, ovat hyvin epävakaita ja niitä on yhdistettävä muiden ainesosien kanssa. Se ei't tarkoittaa, että kaikki kemialliset hajoavat, vaikka suurin osa dermeista kertoo, että Mexoryl on vakain kemiallinen ainesosa.

3: EI IRRITTAVAA: Monet ihovoiteet uskovat, että mineraaliset aurinkovoiteet eivät ole vähemmän herkkiä herkälle tai ongelmalliselle iholle. Vaikka se voi olla myös kokeilun ja virheen aiheuttaja, joskus titaanidioksidia voi vaihtoehtoisesti saada ihmisiä puhumaan.

4. Teksti: Joten tiedät, kuinka mineraaliset aurinkovoiteet käyttivät ei-mennä kaikille, mutta kaikkein palestiinihoille? Että'ei ole enää mahdollista, mikronisoituneiden hiukkasten ansiosta, jotka mahdollistavat pelkkä soveltamisen. Hurraa! Kaikki mineraaliset aurinkovoiteet eivät vielä käytä tätä tekniikkaa, mutta minä'Kerron muutamasta, jotka seuraavat...

PARHAAT MINERAALISET NÄYTTELYT (MINÄ MUKAAN)

Okei, nyt pääsemme hauskaan osaan ostoksille!

L'Occitane Bouclier Radieux UV-suoja SPF 40

Tämä's uusi suosikki. Se's nestettä, niin se's erittäin kevyt (täydellinen oilier iholle) ja se doesn't mennä valkoiseksi sinuun ollenkaan. Se sisältää angelica-vettä ja eteeristä öljyä, joten se tuoksuu hyvin tuoreena ja on hyvin kosteuttava ilman rasvaita. Aktiivinen on 11,5% sinkkioksidititaanidioksidia.

SkinCeuticals Pehmeä fysikaalinen UV-suoja SPF 50

Toinen upea valinta! Voit vain saada sen valitsemaan lääkäriin's toimistot ja medispas, mutta se's matkan arvoinen. Jälleen, kaava on mikronoitu niin se voitti'Tee sinusta valkoiset, ja se'(vain vähän kosteuttavaa kuin L'Occitane). Se's titaanidioksidin yhdistelmä (6%) ja sinkkioksidi (5%).

Lavanila Terveellinen aurinkosuoja SPF 40

minä'Olen Lavanilan pitkäaikainen fani's tuoksuja, niin oli ilo saada tietää ne'd julkaissut aurinkovoidetta. Tämä's hieman raskaampi / rasvaisempi, joten minä'suosittelen sitä kuivemmille ihotyypeille sellaisenaan's kerma, ei nestettä. Se menee myös hieman valkoisempia kuin muut, mutta huomasin, että tämä katoaa sekoitettuna. Aktiivit ovat 5% sinkkioksidia, jossa on 7,5% titaanidioksidia.

Cliniderm Gentle suojaava kosteusvoide SPF 45

Vaikka et halua'sinulla on herkkä iho, sinä'Tämän tyyppinen tämä on erittäin lempeä, tuoksuva kasvohoito, joka sisältää sinkkioksidia (6,1%) ja titaanidioksidia (6,6%). Se'ei ole rasvainen, voitti't sting ja kuivuu mukava, lähes mattapintainen.

Clarins UV Plus korkean suorituskyvyn SPF 40

Tämä on upouusi ja koska näyte ei ole koskaan saapunut't kokeillut sitä vielä ... mutta haluan varmasti! Rakastan sitä, että valtavirran kauneuden brändi kaadetaan mineraalialueelle (tämä on 8,1% titaanidioksidia). Se sisältää myös Clarinsin' pilaantumista estävä monimutkainen, suojautua hapettumiselta.

Pure + Simple Kaikki luonnolliset aurinkosuojatuotteet SPF 30 rasvaiselle / epäpuhtaalle iholle

Tämä oli minun suosikki vuonna 2010, ja käytän sitä edelleen, koska se on's yksinkertaisesti kevyin kaava I'Olen havainnut, suosittelen sitä rasvaiselle iholle. Se on yleensä hieman valkoisempi kuin muut (mikä voi tai ei voi häiritä sinua riippuen siitä, kuinka vaalea sinä olet minulle se's fine). Ja kaava voi jäädä hieman, vain FYI.

Green Beaver Aurinkosuojatuotteet SPF 30

Nyt tämä ei ole't kasvoille'tulevat esiin yhdessä kyseisen alueen kanssa pian, mutta se on's hieno uusi löytää jos sinä'etsivät muun kuin kemiallisen aurinkosuojan keholle. Se's sai sangen hieno 21% sinkkioksidia, mutta sinä'Puhutaan vakavasti, kun näet kuinka selkeä se jatkuu. Cannot. Odota kasvot.

Kerro minulle:

Käytätkö aurinkosuojaa? (Kerro kyllä.)

Oletko kokeillut jotain näistä prodz?

Mitä's nykyinen aurinkosuoja valintasi?

Leave A Comment

+ 73 = 80