Paras leikkaus vähentää äänenvoimakkuutta lopussa

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei, olen Mansi, Intiasta. Sain todella lyhyt leikkaus kuusi kuukautta sitten. Ennen hiusten leikkausta minulla oli hyvin pitkät hiukset. Se on kihara ja pyrkii kuivumaan ja haalistumaan keskelle ja päihin. Kun hiukset leikattiin, se lisäsi runsaasti äänenvoimakkuutta loppuun.

minä'En ole varma, mitä leikkausta minun pitäisi saada vähentämään äänenvoimakkuutta, mutta samaan aikaan en halua't halua leikata sitä liian lyhyeksi. Minulla on pitkä kasvot. Voitteko ehdottaa hiusten leikkausta, joka sopisi kasvoni ja hiustyyppini? & # X2014; Mansi

V: Mansi, luulen, että hiukset ovat upeita...

Oman osan siirtäminen keskustaan ​​toimii hyvin pitkään:

Se tasapainottaa kuinka paljon otsaa on alttiina. Rakastan hiuslakkesi pitkiäkin pituuksia (vaikka se on hyvin kaunis sellaisenaan).

Vaikka nämä kuvat eivät ole värejä tai oikeita rakenteita, ne ovat hyviä esimerkkejä muodoista:

Painonpudotus päähän vähentää painoa hiustesi pohjalla, ja tämä voi tapahtua useimmiten.

Tässä on toinen esimerkki samasta ideasta, mutta hieman enemmän kerrostumista, joten voit lisätä lisää nostosi omalta osaltasi:

Pidän todella tästä leikkauksesta luonnolliseen koostumuksiisi, jakaa painon ja pitää pituuden:

Kun muotoilee jotakin näistä muodoista ja pituuksista, käytä muovauslientä, jotta kaikki mustat rakeet olisivat hallinnassa. Luonnollinen kuivaus on paras panos, kun käytät tahnaa.

Pidän KMS Kalifornian hiusmuotoista muovausliimaa:

Toivottavasti tämä auttaa!

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

52 − 42 =