Paras leikkaukset suorille hiuksille ja neliön korville

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei Bill, ihmettelin, voisitteko antaa minulle ammatillisen mielipiteenne siitä, että jotkut leikkaukset / pituudet näyttäisivät parhaiten kasvoilleni?

Juuri nyt hiukseni leikataan kerroksittain. Se on luonnollisesti suora ja hieno, mutta siinä on varsin vähän. En väritä sitä. 

minä'm tyyppinen pestä ja mennä tyyppi tyttö; melko vähäinen kunnossapito. Vaikka en halua't mieluummin ajoittain vetämällä ulos curling rauta, jolla tavalla'leikataan nyt, minusta tuntuu siltä, ​​että minun on tehtävä jotain joka päivä. Mutta siitä lähtien'ei ole oikeastaan ​​"minua", päädyn siihen, että hän vetää sen ylös ponnalle paljon! 

Rakastan bob leikkauksia, joita näen kaikkialla, mutta on niin monta eri lajiketta, voin't valita. Kiitos etukäteen! & # X2014; Jodie

V: Jodie, kiitos pyyntösi kuulemisesta.

Hiustyypeillesi, mitä enemmän kerrosta teet, sitä enemmän työtä sinun on pantava.

Kaikki kolme kuvaa täällä on noin pituus, että ehdotan.

Minun mielestäni tämä leikkaus olisi leikkaus, jonka reunat, erittäin tylpät päät ja hyvin harvat kerrokset:

Terä avautuu silmän alueelle, ja enemmän yksi pituus leikkaus näyttää luonnollisen värin.

Valo heijastaa yhden pituisen hiuksen pintaa, mikä tekee siitä myös shinierisemmän. Kerrokset voivat joskus tehdä hiuksista hyvin tylsäksi. 

Jos haluat pitää päänne pehmeänä näin, leikkaa ne hieman lyhyemmiksi takana:

Tämä lisää draamaa siihen, mitä sinulla on ja on yhtä helppoa.

Tässä on toinen vaihtoehto, saat loput rapeiksi ilman rajaa:

Koska hiuksesi riippuvat suoraan, paras tyyli sille pitäisi olla painopiste päästä. Blunt näyttää enemmän kiillotettuna, kun taas pehmeämmät päät ovat hieman jyrkempiä.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

20 − = 10