Paras leikkaukset hienoille, aallotetuille hiuksille vahingoittumiselta

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Auta! minä'm kanadalainen hiuskameleon jumissa pikkukaupungissa USA, joka voi't löytää Life Cut. minä'm epätoivoisen avun tarpeessa, ilman pääsyä high-end-salonkiin. 

Monivuotisen värjäyksen, hiusten leikkaamisen ja kasvattamisen jälkeen se on vihdoin sanonut: "Riittää!" Viimeinen saloni menin hävittämään hiukseni. Onneksi se oli Ombrén tyyli, joten minulla on paljon terveellistä kasvua. 

Tällä hetkellä minulla on ashyjuuret (joidenkin hienojen kiemurtelevien valkoisten karvojen kanssa) ja ylhäiset Ombré-kohokohdat kasvavat. Rakenne on hirveän karvainen ja kuiva korostetuilla osilla, kun uusi kasvu näyttää kiiltävältä ja sileältä. Hiukseni ovat kunnossa, vaikka stylistit ystävällisesti kertoivat minulle's paljon sitä. 

Minulla on pitkä, laiha nenä ja alakulma, joten minä'm yrittää löytää leikkaus, joka doesnt't tehdä kasvoni enää. Shaggy leikkaukset näyttävät olevan hirveitä minulle, ja hiukseni mieluummin sivuseikka. Minulla on myös iso cowlick ja leski's huippu, jos minä didn'on tarpeeksi ongelmia...

minä'd rakastan jotain elämää ja rentoa olematta huono tai super-tyylikäs. Hiukseni sopivat tyyliin helposti, joten minä'm haluavat viettää muutaman minuutin curling raudan tai blowdryer. Rakastan minua jonkin verran, mutta aikaisemmat yritykset ovat olleet melko kauheita.

Auta minua! Voin vain't hallitsemaan tätä kauhistuttavaa ulkoasua enää. Mitä's elämäni leikkaus? & # X2014; Ashley

V: Ashley, toivottavasti tämä ei ole liian myöhäistä & # x2026; Tein neuvottelut ensikäynnistä, ensin palvella. Luettelo on pitkä ja olen niin kiitollinen siitä, että se on.

Tässä on tyyli, joka on hyvin samanlainen kuin sinun,

Luulen, että rikkaampi, hieman tummempi väri olisi ihana sinulle. Tämä auttaa langallisia säikeitä, antaa heille väriä ja täyttää teidän päämme palata loistaa.

Tämä on pituus, jolla on mielessäni:

Voit käyttää sitä missä tahansa näistä kolmesta tyylistä. Yläpuolella, enemmän reunaa. 

Pehmeä ja rento:

Lumoava:

Ottaa se hieman (ja tarkoitan hieman) Lyhyempi takana tekee siitä nykyaikaisemmaksi.

Tämä on enemmän pelkkää utilitaristista leikkausta, joka on erittäin klassikkoa't menemään väärin.

Toivottavasti tämä löytää sinut hyvin.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

+ 52 = 54