Paras (ja huonoin) Bangs for Square Face Shapes

Me've puhui bangs for pyöreät kasvot ja bangs pitkät kasvot; tänään siirrymme neliön muotoon. (Pidä viikoittain seuraamassa seuraavia sarjoja: sydän, käänteinen kolmio, päärynä, timantti ja soikea.)

Neliön kasvot voivat olla hankalia jaloille. Kaikki liian suora läpinäkyvät läpäisevät palat vain korostavat samoja kulmia leukaluun, mikä juuri'yrittää pehmentää (sekä tuoda silmät). Itse asiassa suorat hiukset voivat yleensä olla karkeita neliön pintojen vetämiseksi pois, koska niillä ei ole yhtään kerrosta, aaltoa tai liikkumista, jotka auttavat diffuuroimaan kulmakulmat. Onneksi on paljon fiksuja bongeja, jotka auttavat pyöristämään kasvoja ja että'mitä minä'll jakaa kanssasi tänään.

Kuten aina, pidä mielessäsi yksilöllinen hiustyyppisi, kaikki hiukset, jotka pakottavat hiuksesi eroon, ja tietysti varmista, että saat kaikki valokuvat, jotka resonoivat sinun kanssasi osoittamaan kampaajasi.

Onko sinulla Square Face Shape??

Kuten tiedätte, Olivia Wilde on yksi parhaimmista kauneuskouristuksistani ja hän's sai myös neliön muotoisen kasvon. Tiedä niin'ei estä katsomasta uskomattoman kaunista (ja sitä'on täysin hieno rock-bändi-tyyli, joka näyttää sen pois, kuten Olivia tekee täällä). Neliön kasvojen tavaramerkkiominaisuus on vahva, kulmakuvioinen leuka. Kasvot ovat myös noin leveydeltään leuasta poskipyöhään otsaan.

Paras kaula-aukot

Bardot bangs: He sanovat, että keskellä oleva osa tekee neliön kasvot näkyvämmäksi, mutta kuten Nicole Richie osoittaa täällä's ei ole totta, jos teet keskitasoa otsatukka. Että'koska he'jotka peittävät otsaan sivuja ja muodostavat siis pyöreyden illuusion. Mielestäni myös pehmeät kerrokset auttavat; tämä oli yksi kaikkien aikojen suosikki Nicole Richie kampaus.

Pehmeät, toistuvat otsat: Lucy Liu on mennyt bang-free, koska tämä kuva oli otettu noin 10 vuotta sitten, mutta hän näytti hienolta hänen tousled, kiero bangs, jotka ovat vaihtelua Nicole's Bardot-tyyliin. Näillä ei ole lopullista osaa, mutta he eivät't roikkua alas, joko. Lopputuloksena on liikkuminen ja pehmeys, joka kokonaan välittää huomionne leukan kulmista. (Alexa Chung on toinen suuri esimerkki joku, joka usein käyttää tällaisia ​​otsakkeita.)

Täysi mutta kuvioitu otsatukka: Saatat ajatella, että sinun on vältettävä täysiä otsatukkaita, joilla on neliönmuotoinen muoto, mutta tämä'd on väärä. Niin kauan kuin he'leikattu kuten Lea Michele'on kauniita ja kuvioituja päistään ja lyödä ympäri otsan tasoa, niin se's upea hairstyle vaihtoehto, vaikka pitkät, suorat hiukset. Toistan, että osa teksturoinnista. Että's todella avain; haluat jakaa suoran linjan niin, että se ei't korostavat samaa leukasi.

Kiertävät otsat: Olivia Wilde esittelee Lea Michele -muunnelman's otsatukka täällä; ne'uudelleen täynnä ja suoraa, mutta entistä enemmän choppiness murtaa ne. Nämä otsat näyttävät erityisen hyvältä korkean ratsastuksen rannalla, ja muutamia kauempia säikeitä vedetään ulos lisäämällä pehmeyttä kasvojen ympärille (ilman, että ne näyttäisivät promtilaisilta).

Pitkä puoli otsatukka: Sivutangot ovat loistava valinta neliön kasvolle, kuten Katie Holmesille', koska ne muodostavat koko otsakkeen. Katie's otsatukka on melko pitkä, mutta tämä olisi myös työtä niistä tuumaa tai kaksi lyhyempi. Se'on hyvä ajatus leikkiä pyöreällä harjalla kuivauksen aikana, luoda niin paljon liikkumista ja aaltoilla otsatukka kuin mahdollista. Huomaa pieni ulospäin kaareva Katie päissä's bob, joka on toinen tapa, jolla hän diffusoi leukan kulmat.

Flippy-sivutangot: Tässä'Toinen esimerkki Mena Suvarin sivuhaikaroista, jotka kuluvat hieman lyhyempinä kuin Katie Holmes, ja ne peittävät sen enemmän otsassaan. Jos katsot hänen kruunua, otsat on leikattu melko korkealta, ja niillä on pitkät kerrokset liikkeen luomiseksi. Rakastan vain, kuinka hän muotoili heitä tyylikkäällä pitkällä bobilla; hänen otsat ovat suorat, mutta kaikki suunnattu toiselle puolelle. Rakkaus!

Nyrkkeiden kasvojen huonoimmat säröt

Mietitkö, mitä ei tehdä? Seuraavassa on muutamia huomionarvoisia esimerkkejä:

Lyhyt, leveä, boxy-bangs: Bai Ling on aina varoittava tarina kauneuden kannalta, mutta täällä's nimenomaan hänen bangs haluan puhua. Ne'ei vain leikata tuota suoraviivaista, graafista tylppä muotoa, jota annoin vastaan, mutta ne'myös leikata liian lyhyt ja liian kauas kasvojen sivuille, mikä vain tekee hänestä lisää boxy näköinen.

Lyhyt, tylsä ​​otsat: Samanlainen tilanne on meneillään Rosario Dawsonin kanssa. Lyhyet bangs yleensä aren't paras valinta neliön kasvot, eikä kumpikaan poista paljon hiuksia sivut, eikä niiden ilmeisesti liian graafinen linja. Muutaman tuumaa pidempään ja pari teksturointisaksia'Olen tehnyt kaiken eron täällä.

Pitkä, raskas otsatukka: Kuka ei't muista palkintoja näytetään, kun Sandra Bullock poistui tämän valitettavimmin näköinen bangs? Nämä ovat aivan liian raskaita ja pitkät mielikuvituksiksi. Sen sijaan, että keskittyisivät hänen silmiinsä, he peittävät ne kokonaan ja kiinnittävät huomiota kasvonsa alaosaan.

Pyöristetyt otsat: Pyöristetyt nyörit pitäisi vastustaa neliön kasvon muotoa, eikö? Väärä. Ainakin ei, kun he'leikataan kuten Bella Heathcote's. Koska hänen otsat ovat niin suorat ja tasaiset, niillä on silti sama vaikutus kuin suora läpileikkaus, joka on kiinnittää huomiota hänen voimakkaaseen leukaansa. Jos he olivat kimmoisempia, kuten Olivia Wilde's, silmä olisi laadittu sijasta alas.

Ohut otsatukka: Vähän heikkous saattaa olla kunnossa pitkille kasvoille (katso: Molly Sims), mutta neliön muotoisia't jopa vaivautua. Demi Moore's otsatukka ovat ohuita ja putoavat yhteen, joten siellä's ei lopullista bang lausuntoa ollenkaan täällä. minä'd myös lisätä, että he'on vähän lyhyt tehdä oikea sivu-sweep, kuten siellä'ei ole tarpeeksi pitkä, jotta ne todella tuovat ne pois kasvoista ja luo täydellisen, dramaattisen käyrän.

Blunt-bangs sivukappaleilla: Todella kauhea ajatus, kuten Keira Knightley on osoittanut, on sivukappaleiden lisääminen tylppäpäihin. Mikään ei voisi olla kypärän kaltaista neliön kasvotetta. Sen sijaan että heikentäisivät voimakkaita leuan muotoja, sivukappaleet toimivat kuin jättiläinen vilkkuva merkki sanoakseen "katsokaa minua!" Olisi parempi, jos hän teki jotain Lea Michele -tyyppistä teksturointia, jota ei ollut't aivan yhtä täynnä, ja joko vei sivukappaleet hänen ripustukseen tai jätti heidät irti (ja muut hiukset alas), mutta istuivat takan takana.

Mikä on suosikki tyylisi otsatukka neliön kasvot?

Jos sinulla on neliönmuotoinen pinta, mitkä kampaukset ovat toimineet sinulle?

Mikä on neliön pinnan pahin tyyli?

Leave A Comment

27 − = 18