Paras (ja huonoin) Bangs for Diamond Faces

Me've keskusteli kaikentyyppisistä kasvojen muodoista toistaiseksi: pyöreä, pitkä, neliö, sydän, käänteinen kolmio ja päärynä. Tällä viikolla keskitymme harvinainen timantti-kasvomalli. (Ja siellä's vain yksi vielä tulla soikea!)

Timanttipinnan muoto on harvinaista ja sanon sen's ainutlaatuinen kaikista kasvojen muodoista. Suurin osa timanteista pyrkivät hiuslakkaansa kasvoilta ja minä'm arvaamaan sen'koska otsatukka voi olla TRÈS hankalaa tämän tyyppistä. Piilota kasvot liian paljon hiuksia, ja sulje kokonaan se, mikä vaikuttaa liian pieneltä ja kapealta. Mutta on olemassa muutamia bang-tyylejä, jotka voida työ korostaa sekä silmiä että silmiinpistävää timanttiluorakennetta. Yksi asia, joka toimii timantilla's suosikki on, että kasvot ovat tasapainossa, samanlainen kuin soikea.

Pidä mielessä, että bang-vaihtoehtojasi voivat olla rajoitetut, kuinka kapea hiusviiva on (kuten me'Selma Blair), samoin kuin yksilölliset hiusteksti. Kuten aina, keskustele stylistisi kanssa näiden visuaalisten apuvälineiden avulla selvittääksesi mikä tyyli toimii parhaiten.

Onko sinulla Diamond Face Shape??

Jos sinä'uudelleen timantti, niin sinä'll on kapea otsa ja kapea leuka, jotka ovat suunnilleen samanlaisia. Kirsuviikot ovat kasvojen levein kohta, ja leuka on usein pistekas. Mutta se's hiusraja, joka on ilmaiseva merkki tässä kasvotilassa, se's kapeampi kuin mikään muu seitsemän tyyppiä.

Best Bangs for Diamond kasvot

Pitkät, sivuttaistetut otsat: Pitkä, sivuliikkeinen bang kuin Ashley Greene's on timanttipintojen no-brainer. Diagonaalinen suunta tuo ulos posket ja luo soikean muotoisen illuusion. Yksi huomionarvoista on se, että voi joskus olla vaikeaa saada sivuprofiilia tämän kasvomallin kanssa, koska hiusviiva kaventuu. (Voit nähdä kuinka Ashley's bangs haluavat erottaa.) Jos näin'kun puhallat kuivua heti, kun pääset ulos suihkusta, ja käytä muotoilutuotteita, jotta juuret saisivat.

Sivusuuntaiset otsat: Camila Alves käyttää toista versiota sivulangoista, paitsi että hänen ovat täynnä, lyhyempiä ja lakaistaan ​​yhdellä silmällä. Nämä tuovat silmät vieläkin enemmän, kun taas otsan paljaana oleva osa kasvaa edelleen kasvot. Huomaa, kuinka sivuosa on'T että kaukana sivulle & # x2014; voit kokeilla löytää parhaan paikan, jossa hiuksesi todennäköisesti pysyvät.

Keskellä erottuvat otsat: Vanessa Hudgensin söpöt pikkuhousut jakautuvat keskelle (tai niitä voi käyttää vain hieman keskeltä). Heidän verhon vaikutus piilottaa kapean hiusrajan, ja he'todennäköisemmin joutuvat paikalleen luonnollisesti, ilman hyytymistä, jota sinun tarvitsee tehdä sivulangoilla.

Bardot otsatukka: Freida Pintoilla on vaihtelu keskellä erottuneista otsisteistä täällä. Tämä Bardot-esque fringe on täynnä sivuja ja pehmeästi osia keskellä. Jälleen näet, kuinka sivuttain kapeneva piilotus auttaa piilottamaan hänen kapea otsaansa ja altistunut otsa takaa pienet kasvonsa isn't hiusten ohitse.

Faux-hawk bangs: Tässä's odottamaton bang tyyli, joka todella toimii (lyhyet hiukset). Selma Blairilla on äärimmäisen kapea otsake, joka rajoittaa hänen bang-valintojaan. Sen sijaan, että yrität lakaista otsatukkaita (mikä korostaisi hiusrajansa), hän's nousi ja ulos faux-hawk näyttää. Punkkirakenne luo mielenkiintoa ja äänenvoimakkuutta niin, että kasvojen yläpuoli näyttää laajemmalta.

Vauvan bangs: Koska timanttipinnat ovat tasapainossa (ja yleensä hämmästyttävät poskipäät), ne'yksi niistä harvoista tyypeistä, jotka voivat todella vetää pois teini-ikäiset, pienet hihnat, kuten Halle Berry, yllään täällä. Pidä vain pehmeä ja kuvioitu.

Huonoimmat kädensijat Diamond Facesille

Mietitkö, mitä ei tehdä? Seuraavassa on muutamia huomionarvoisia esimerkkejä:

Raskaat pyöristetyt otsat: Ciara on täydellinen esimerkki siitä, mitä tarkoitan otsatukkailla, jotka sulkevat pois timanttiset kasvot. Hänet ovat niin raskaita, litteitä ja pyöreitä, joissa on nolla kerrosta tai pehmeyttä, joten tuloksena on kasvot, jotka näyttävät outoa miniatyyriä.

Suora otsaputket: Voit ajatella, että yksinkertaiset, suorat otsatukka toimivat, mutta kuten Lil' Kim osoittaa, että tämä voi vain korostaa poskipyörien leveyttä ja leukan pistelyä. (Epäilen häntä's oli joitakin kirurgisia vuorotteluita, jotka liioittelevat tätä vieläkin enemmän.) Ottaen osaa otsa helpottaisi tätä vaikutusta.

Pitkät, suorat otsat: Sama periaate koskee täällä Vanessa Hudgensia (vaikka sitäkin'ei ole niin äärimmäinen). Hänen bangs ovat niin kauan, että he'piilottaen silmänsä sen sijaan, että ne tuovat ne ulos. Mitä he tehdä esiin ovat hänen poskipäät ja leuka ... mutta ei parhaalla mahdollisella tavalla. Jos hän työnsi heidät pois kasvoistaan, me'd kyettävä ymmärtämään sen kauneuden SO paljon enemmän.

Lyhyt, graafiset otsat: Timanttimuodossa halutaan olla varovainen, ettet luo leveyttä, jossa sinulla on jo kasvojen keskellä. minusta tuntuu että'mitä Madonna's tangot tekevät täällä. Ne'ovat yksinkertaisesti liian graafisia ja tekevät hänestä erittäin kulmaisen.

Wispy bangs: Vaikka pidän leveydestä, että Katharine McPhee's hairstyle on luomassa alareunassa, hänen otsatukka on jossa se hajoaa. Ne'olla liian ohuita ja ihania, että olisivat mahtavaa; jotain merkittävämpää, kuten Freida Pinto'keskipitkällä tyylillä'olen ollut parempi valinta.

Sivusuuntaiset otsat: Tässä'Se on suuri esimerkki Selma Blairista siitä, miten sivuvaikutus voi olla hankalaa, koska se todellakin altistaa hiusrajan äärimmäisen harmahtavaksi. Toinen ongelmallinen piirre on hänen aaltoviivansa leveys, poskipyöreillä. minä'Haluat nähdä Selman verhokäyrätyylillä naamioimalla hiusrajansa.

Mikä on suosikki style of bangs for timantti kasvot?

Jos sinulla on tämä kasvotyyppi, mitkä kampaukset ovat toimineet sinulle?

Mikä on huonoin tyyli timanttipiireille?

Leave A Comment

38 − = 28