Miten saada ombré hiukset kotona L’Oréal

Rakasta sitä tai vihaa sitä, kaikkialla käytössä oleva kaltevuus hiusväri tekniikka tunnetaan nimellä Ombré't näyttävät menevän missä tahansa. 

Huolimatta siitä, että suuntaus'(kuten Michelle!), julkkikset, kuten Rihanna, Rachel Bilson ja Lea Michele ovat yhä vakaasti kaksiväristen lukkojensa kanssa.

Niin, vaikka se'että trendi on elossa ja hyvin julkkisten keskuudessa, minulla on teoria siitä, että syy siihen, että monet meistä pienemmistä kuolevaisista omaksuvat Ombrén, johtuu siitä, että'ei vain trendi, se's taloudellinen. Kyllä, yksi parhaista osista Ombré-väreistä on se, että se kasvaa todella hyvin. Se näyttää luonnollisilta kuukausilta sen jälkeen, kun se on ensin tehty. Itse asiassa onnistuin tekemään minun viimeisen lähes vuoden, ilman yhden kosketuksen! Jopa neljänä hiustenleikkauksena, joka leikattiin kevyimmistä päistä, se silti näytti melko hyvältä.

Mutta täällä'Ombré-hiusten säilyttäminen (tai sen luominen ensiksi). Viime aikoihin asti'vain kaksi vaihtoehtoa: käytä suurta taalaa, kun se on tehty ammattimaisesti ... tai kokeile omaa tämän DIY-tekniikan avulla. Mutta nyt L'Oréal Paris on julkaissut Féria Wild Ombrén kotikäyttöön tarkoitetun Ombré-hiustyypin:

L'Oréal Paris Féria Wild Ombrén kokoelma, C $ 13.99 / US $ 12.99 kpl; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Julkisväri Christophe Robin, joka on yhteistyössä yrityksen kanssa luomassa sitä, uskoo, että Ombré on uusi tapa tehdä korostuksia. Se's varmasti paljon raikas kuin kalvot tai korkki (yikes), ja se on muokattavissa makusi perusteella, koska vapaat kädet tekniikka antaa sinulle vapaasti hallita värin sijoittamista. Se on viisi sävyä:

Sävyt 060, 070 ja 080 ovat kaupoissa nyt, ja sävyt 065 ja 050 julkaistaan ​​vastaavasti toukokuussa ja heinäkuussa. Valitset sävyn luonnollisen värisi mukaan tai jos olet'sinulla on jo väri, joka on menossa & # x2014; väri, joka's tällä hetkellä hiuksessasi.

Ajattelin, että voisi olla hauskaa kokeilla sitä ja pidentää Ombréä hiukan kauemmin. Käytin 080-sarjaa kevyeen keskipitkälle vaalealle hiukselle, joka on jonnekin luonnollisen vaaleanruskean värin ja kasvaneen ombreen hunajaisen vaalean värin välillä. Tämä sävy oli melko hyvä ottelu minulle, mutta jos haluat enemmän dramaattisia tuloksia, voit valita jonkin sarjan sävyä tummemmaksi kuin luonnollinen väri. Pakkauksessa on kätevä asiantuntijaharja, jota käytät värit jakautumaan tasaisesti hiustenne läpi, missä haluat keventää.

Pakkauksessa on ohjeita, jotka sisältävät hyödyllisiä kuvia, jotka osoittavat, miten väriaine asetetaan. 

Kuinka käyttää L'Oréal Paris Féria Wild Ombré

Kun alunperin lähdin Ombré-salonkiin, huomasin kolouristani muutamia temppuja, joten päätin kokeilla niitä tällä kertaa ja mielestäni he todella auttoivat! Tässä'miten työtä tämä kit kuin ammattilainen:

1. Työskentele kappaleissa.

Jaa hiuksesi kolmeen tai neljään kerrokseen ja kiinnitä yläosat ylös, kun aloitat alhaalta alhaalta. Tämä tarkoittaa, että väriaine pysyy pohjakerroksessa pisin, keventämällä sitä eniten. Tämä tehostaa tätä tutkintoa, mikä luo luonnollisempia peekaboo -vaikutuksia. Se antaa myös sinulle hieman liikkumavaraa, jos olet sekaisin jopa vähän tekemällä pohjaosa ensin. Rehellisesti, se's melko vaikea sotkea tätä pakki. Jos vahingossa levität väriä epätasaisesti, käytä vain koukussa olevia sormeja tasaamaan sovelluksen, sekoittamalla väriainetta alaspäin, missä se's keskittynyt.

2. Tease se.

Työnnä leveitä leveitä osia (1-2 tuumaa). Ennen kuin käytät väriä, nappaa kampa tai harja ja peitä hiukset kohti juuria. Tämä vetää joitain hiuksia ylöspäin ja auttaa luomaan luonnollisimmillaan suoritetun vaikutuksen. Suurin osa väristä on sinun päistään, joten varmista, että täytät ne kokonaan.

3. Käytä kevyttä kättä.

Kun käytät väriä harjalla, haluat välttää harmaata viivaa luonnollisen värisi ja kevennetyn osan välillä. Suosittelisin alusta alhaalta, soveltamalla sitä raskaimmin siellä ja sitten kerran'Käytin jotain harjastustuotteesta, aloittakaa kevyesti kampaamalla alaspäin aina, kun haluat, että Ombré alkaa. Sinun tehtäväsi on saada täydellisesti valmistunut väri. Varmista, että lataat harjan tasaisesti ennen värin lisäämistä jokaiseen säikeeseen.

4. Jätä yläkerros luonnolliseksi.

Kun pääset ylhäältä tasolle'olet kiinnostunut, sinun kannattaa harkita, ettet värjää sitä lainkaan. Jättäen sen luonnolliseksi, anna sen pudota värjätyille kerroksille, luonnollisesti varjele kevyempiä osia. Tämä auttaa visuaalisesti sekoittamaan väriä vielä paremmin.

5. Tarkista ja huuhtele.

Kun väri on ollut päällä 25 minuuttia, pyyhi tuote lanka-käsin. Jos sinä'olla tyytyväinen keveyttä, sinä'on valmis. Jos sinä'haluat, että se keventää hieman enemmän, käytä väriä juuri pyyhittäneeseen osaan ja anna sen prosessoida hieman kauemmin. Tarkista se viiden minuutin välein, kunnes olet'olla tyytyväinen väriin, mutta don'Älä jätä sitä yli 45 minuutin kokonaistyöajan. Kerran sinä'olet tyytyväinen väriin, huuhtele se lämpimällä vedellä ja käytä sitten pakkausta's hoito shampoo perusteellisesti poistaa väriaine. Kuiva ja tyyli tavalliseen tapaan.

Bonusvinkki: Minulla on pieni salaisuus jakaa. Jotta värilleni näyttäisi luonnollisemmalta, käytin puoliksi pysyvää, ammoniakivapaata väriainetta Ombrén päälle. Löydät valikoiman puolijalokivisiä värejä missä tahansa apteekissa. Käytin Clairol Natural Instinctsia, mutta voisit myös käyttää L: tä'Oréal Paris Healthy Look luomiväri kiiltävä väri. Valitsin tumma, vaalea sävy, joka oli hyvin samanlainen kuin luonnollinen väri. Kun Wild Ombré -väri oli pesty pois, pyyhkeen kuivattiin hiukseni, käytin hiustenkuivaaja kuivaamaan sitä noin 80 prosenttia ja levittänyt puoliksi pysyvän värin päälle. Sen jälkeen, kun huuhtelemme tätä ulos, hoitoa ja muotoilua, minun on sanottava, että olin melko tyytyväinen siihen, kuinka luonnollista se näkyi. Se'Se ei varmasti ole yhtä täydellinen kuin se olisi ollut ammattimaisissa käsissä, mutta kuluttajatuotteelle se toimi järkyttävästi hyvin!

Takaa:

Ja edessä:

Kaiken kaikkiaan annan tämän tuotteen erittäin korkealle luokitukselle. Se's helppokäyttöinen, riittävän dramaattinen, jotta saat näkyviä tuloksia, mutta niin lempeä, että se olisi melko helppoa. Ohjeet olivat erittäin selkeitä ja vaikuttunut siitä, kuinka hyvin harja työskennellyt tuotteen käyttämiseksi.

Kerro minulle:

Yritätkö Wild Ombré -sarjaa kotona (tai oletko jo)?

Rakastatko yhä Ombréä tai oletko valmis siirtymään seuraavaan suuntaukseen jo??

Minkä kuuluisimmekin Ombré on paras?

Leave A Comment

41 − = 39