Miten saada höyhenet kulmakarvat: asiantuntija vinkkejä Mary Dang

Kun on kyse kulmakartoistani, siellä'Vain yksi henkilö, johon luotan: Mary Dang. 

Vuodesta 2012 lähtien hän on hoitanut minun kaariaan Eye Love Beauty Barissa, hänen boutique Toronto salonissa, joka on erikoistunut silmien, ripsien ja makeup-palveluihin. Silloin oli vain Mary ja hänen pinsetit, mutta nyt Eye Love on kasvanut kolmen ihmisen joukkoon, joka on erikoistunut luonnollisiin näköihin, jotka on räätälöity kullekin asiakkaalle's ominaisuuksia. 

siellä's ei ole mitään vahantamista tai päänvientiä, vain tweezing, ja minä luotan Mary parantamiseen kulmini mennessä 1 000 prosenttia. Kuten niin monet naiset, olin repimässä eri otsapalkkien välillä vuosikausia, ei koskaan tunne niin tyytyväisiä kulmikas, laiha muotoja he'd väistämättä antaa minulle (varsinkin kun ne kasvoivat). Mary löi minua täyhempiin, höyheniin, alemman huollon puoleen, ja minä've koskaan katsonut taaksepäin.

minä'm kaukana ainoasta kaupungin kauneuseditorista, joka voi't elää ilman Maryä (hänellä on asiakkaita FLARE, FASHION ja ELLE Canada, muutamia), mutta jos hän'En ole vielä tutkaasi, haluan jakaa rakkautta. 

Lue lisää oppimisesta hänen allekirjoituksensa höyhenpeitetyltä tekniikalta ja lisää:

Kuinka kuvaisit kauneusfilosofiaa?

Vähemmän on varmasti enemmän. Minä ajattelen sitä'se on tärkeä ihmisille juhlimaan sitä, mitä heillä on luonnollisesti eikä yrittää muuttaa asioita. Kaiken kanssa'se on menossa juuri nyt injektioilla ja plastiikkakirurgian ja kaikki tavarat, mielestäni se'on häpeällistä. Kaikki ovat kauniita omalla tavallaan. Se on hyvä klisee, mutta se'se on totta. Sinä'sinun on löydettävä parhaat ominaisuudet ja keskityttävä siihen, että yrität manipuloida ja muuttaa koko kasvosi.

Mitä's lähestymistapa kulmia? Onko sinulla tietyntyyppisiä otsaa'tunnetaan uudelleen?

Mistä kerron, ihmiset sanovat, että minä'm tunnetaan luonnollisemmalta näköiseltä. Joten ei ole liian hoidettu, ja jotain sopii kasvosi muotoon, luuston rakenne ja yleinen esteettinen. Enemmän luonnollista, höyhenpeitosta. 

Rakastan sanaa, feathery.

Tiedän. Se'on hauskaa, kun ihmiset yrittävät kuvata sellaista kulmakarvat, joita he haluavat, he eivät't tietävät tarkalleen mitä sanaa käytetään. Kun sanon "höyheniä", he sanovat: "Oi Jumalani, kyllä!'mitä minä haluan. "Se kuvaa sitä täydellisesti.

Kuinka tärkeitä ovat henkilön persoonallisuuden yleinen ulkoasu? 

Voi, se's todennäköisesti yläosassa, kuten numero yksi tärkeintä. On niin monia tekijöitä, jotka tekevät sinusta näyttävän hyvältä, kuten iho ja hiuksesi. Mutta kulmat ovat viimeistely. Jos sinulla on suuret hampaat tai hieno iho tai hieno meikki ja sitten sinulla on kulmakarvat, jotka ovat huonosti muotoiltuja tai vain ei muotoa's työskentelee sinulle, se heittää pois koko ilmeen. Selaus todella viimeistelee koko ulkoasun.

Tiedän, että taustasi on meikki. Kuinka tulit erikoistumaan selissä? 

Aloitin meikkitaiteilijana. Olin hyvin intohimoinen jo varhaisessa iässä's jotain, joka tuli erittäin luonnollisesti minulle, joten se oli pääpainoani jonkin aikaa. Olen freelanced paljon, ja olen työskennellyt pari mallinnus virastot tekevät mallin testaus. Tytöt, joiden kanssa työskentelet, ne'ovat jo kauniita, he eivät'ei ole suuria puutteita, ja niiden kulmakarvat ovat aina koskemattomia. Joten se oli kuvani siitä, mitä kulmia näyttäisi. Nämä koskemattomat, luonnolliset kulmat, jotka näyttivät hienolta kuin he olivat. 

Myöhemmin menin morsiamen meikkiin, ja aloin ymmärtää, ettei kaikilla ole näitä suuria kulmia. Niin monet naiset ovat melko paljon hakkeroineet pois kulmakarvat, tai joku muu teki sen heille. Kun aloin tehdä morsiamia, olin kuin, "Oi Jumalani, näillä naisilla on niin kauniita kasvot ja suuri luurakenne, ja he haluavat tehdä kaiken tämän hymyillen, mutta niiden kulmakarvat ovat kauheita." Heidän kulmakarvat olivat liian muotoillut ja vahattu ja laiha. 

Aloitin heidät kasvamaan takaisin, ja niin'miten se todella alkoi. En ollut't keskittyen selviin kerralla, vain tekemällä meikkiä, mutta minun meikkiasiakkaat ottaisivat minuun yhteyttä muutaman kuukauden kuluttua. He pyytävät minua korjaamaan kulmakarvat, koska he menivät saamaan heidät siistiksi jonnekin, saamaan ne vahattuina tai kierteitettyinä, ja henkilö tuhosi täysin kulmakarvat. Sitten he tulisivat näkemään minua ja minä'd sanoa: "Okei, anna'he jättävät heidät yksinään neljäksi kuukaudeksi. "Ja se oli toistuva kierros.. 

Muutaman vuoden kuluttua asiakkaani kannustivat minua tekemään tämän omasta. Ne'd sanoa, "Sinun pitäisi todella keskittyä kulmakarhoihin'niin trendikäs nyt, ja sinä'on hienoa siinä. "Se'kuinka paljon se alkoi.

Milloin avaat Eye Love Beauty Barin ja miten se on ainutlaatuinen?

minä'Olen ollut täällä vuodesta 2011, joten me'viisi vuotta. Tytöt täällä, palkkasivat heidät ja kesti hetken löytää kaikki tytöt. Me kaikki uskomme samaan filosofiaan. Vähemmän on enemmän, suuret kulmat, luonnolliset kulmat. Joten näetkö minut tai näet jonkun tytön, sinä'll olla 100 prosenttia onnellinen.

Kuinka monta sormea ​​teet keskimääräisellä päivällä?

Luultavasti näen noin 15-20 henkilöä. Niinpä määrä kasvojen I'olen nähnyt ja ihmisiä've auttoi ... sitä's paljon.

Kuten sinä, löydän mallin kulmakalvot kaikkein pyrkivä. Tämä on totta useimmille asiakkaillesi?

Julkkikset ovat myös suosittuja, mutta siellä's suuri joukko naisia, jotka haluavat tuon suloisen, luonnollisen otsan ja tämän'jossa saat inspiraation malleista. 

Kumpi kuvio tai julkkis kullat ihailet?

On niin paljon. Se tapahtui minulle toisena päivänä, jolloin Emma Stone ei'ei kiinnitä huomiota hänen kulmakartoihinsa, mutta ne'todella todella hienoa. Meillä tavallaan haluta näitä naisia ​​todella suurilla, paksuilla, tummilla kulmakartoilla, ja ne, jotka ovat oikeudenmukaisia, emme't kiinnittävät heitä huomiota. Mutta Emma Stone on todella hyvä sarja. 

Pidän Olivia Palermosta; hänen kulmat ovat mukavia. 

Myös Rosie Huntington-Whiteley, Lily Aldridge, Jessica Alba, Kate Bosworth ja Joan Smalls. 

Gigi Hadid & # x2014; Vihaan myöntää sen.

Ja Isabela Rangel, Taylor Hill, Karlie Kloss, Fei Fei Sun ja Liu Wen.

Huomaatko, että eri ikäryhmät mieluummin käyttävät erilaisia ​​otsatyyppejä?

siellä's ehdottomasti ikäryhmä siihen. Nuoremmat tytöt haluavat mennä tuolle hyvin hoidetulle ulkonäölle, jota minä aina suosittelen. Yleensä naiset myöhään 20-vuotiailla ja uudemmilla haluavat mennä höyhenpeitteiseen reittiin. He haluavat silmät, jotka ovat huonoja, helposti hoidettavissa ja kasvavat luonnollisesti. Se ei't näyttävät naurettavilta, kun ne kasvavat, koska he'ei ole liian muotoiltu ja liian ohut.

Siksi niin monet naiset ajattelevat, että niiden on oltava muotoiltu kolmen viikon välein? Onko siksi, että niiden kulmat ovat niin ohuet, se näyttää huonolta, kun ne alkavat kasvaa?

Voi kyllä, aivan varmasti. Näin tapahtuu paljon naisia, jotka etsivät ammattitaitoista apua. Monet naiset eivät't todellakaan tiedä, mitä tehdä omilla kulmakartioillaan, joten he saavat heidät muokkaamaan ihmisiä, jotka tekevät vahantamista tai päänvientiä. Mutta nämä ihmiset tekevät niistä erittäin pieniä. En't tiedä, onko se'on tarkoituksellista, mutta ajan myötä se saa todella pienen. Ompelihiutasi kasvaa melko nopeasti, joten jos kulmat ovat luonnollisesti paksuja ja sinäkin'menee super-ohut, sitten hiukset's palaa nopeasti ja näyttää itsestään selvältä. Sitten sinä'uudelleen noidankehässä yrittää puhdistaa ne ja tehdä ne näyttävät mukavalta, mutta sinä'teet sen joka toinen tai kolme viikkoa. Sinun pitäisi todella nähdä ammattilainen ehkä muutaman kuukauden välein. Selaasi ei pitäisi't näyttävät kauheilta, kun he'kasvavat, niiden pitäisi vain kasvaa mukavasti.

Luuletko, että nämä vahaus- ja kierteityspaikat rohkaisevat usein luudan ylläpitämiseen, ei siksi, että se näyttää parhaalta, vaan koska se tekee niistä enemmän rahaa?

Luulen niin. Joo. Mitä enemmän ihmisiä sinä pääset sisään ja mitä useammin he tulevat, sinä'tehdä enemmän rahaa. Se'on valitettavaa. 

Miten pääset määrittämään asiakkaan oikeanpuoleisen muodon?

Kun minulla on uusi asiakas, arvioin yleensä, mitä he ovat'yllään ja mitä he tekevät, mutta myös minä'm arvioi niiden ominaisuuksia, niiden kasvojen muoto, silmän muoto, jossa niiden kulmakarvat istuvat niiden otsan luun ja kuinka alhainen tai korkea kulmat ovat niiden otsan luun. Sitten minä'Menen varmistamaan, että kulmat on muotoiltu niiden luonnollisen muodon mukaan eikä käsitellä liikaa. Kun aloitat jonkun manipuloimisen ja muuttamisen's muoto, että'kun sinun on tehtävä paljon kunnossapitoa, ja regrowth tulee nopeammin ja näyttää sekavalta. Yleensä, mitä sinä'luonnollisesti toimii sinulle. Se's vain muutama pienempi tweaks täällä ja täydentää ominaisuuksia. 

Minkälaisia ​​asioita napautat?

Esimerkiksi itselläni on soikea kasvomalli ja kulmistani on hieman kaari. Mutta jos haluan laajentaa arkkia vieläkin enemmän, se tarkoittaa, että kasvoni tulee näyttämään kauemmin ja minä haluan't halua että & # x2014; uskon sen's tarpeeksi kauan. Joten jos sinä'minulla on pitkä kasvot, minulla olisi taipumus mennä suorempi puoli. Mutta jos silmiesi ja kulmiesi välinen tila on melko tiukka, niin nostan heidät vähän. Kaikki nämä pienet yksityiskohdat otan huomioon, kun minä'm muotoillen joku's kulmakarvat. Se's ei vain kasvojensa muoto, se's silmän muoto ja missä kohtaa on todella istuu kasvoillaan. Se's täysin räätälöityjä.

Miksi käytät vain pinseteitä vahantamisen tai päänvientien sijasta?

Käytän pinseteitä, koska minulle, se's tarkin tapa muotoilla kulmia. Minulla on täysi määräys siitä, mitkä karvat minä'm ottaa pois, ja voin olla tarkka ja yksityiskohtainen siitä. Mielestäni vahaus ja päänvienti ovat hyvin voimakkaita karvanpoisto-prosesseja. 

Vahingossa, sinä'uudelleen irrottamalla irtotavarana, ja sinä'poistaa hieman ihon, joten pääset päähän kiiltävästä ihosta kulmiesi ympärillä. En't ajattelevat sitä's todella hyvä ilme. Huomaat sen, kun vahat ihosi ja otat kaikki pienet vauvojen hiukset. Meidän kasvoillamme on kaikki nämä vauvojen hiukset, joten missä tahansa've vahattu on tämän squeaky-puhdas iho. Se's ei ole paras laittaa meikki, joko. 

Threading on myös aggressiivinen karvanpoisto. Se's tarkoitus poistaa irtotavarana. Silmiesi ympärillä oleva tila on melko tiukka, joten se on's todella vaikea olla huolellinen ja ottaa rivi kerrallaan tai hiukset kerrallaan. Sinun täytyy poistaa irtotavarana. Joten ajan myötä kulmat ovat ohuempia. Se luo myös hyvin erillisen linjan. Se'Kaikki hyvin suorat ja kulmaiset, ja voit't räätälöi kaaren. 

Voiko höyhenpehmo näyttää kotona vai onko parasta mennä katsomaan ammattilaista?

On niin paljon ihmisiä, joilla on höyhenpeite luonnollisesti. Olet esimerkiksi itse'sinulla on luonnollinen höyhenpeite. Niin se'on helppo saavuttaa omasta. Mutta joku, joka ei't on jo tuolla näyttää'on todella vaikeaa luoda sitä, joten jos haluat sen, niin'on parempi nähdä joku. Pääasiassa se on tekemistä sen kanssa, että et ylhäältä korvaa kulmakarvat. Monet ihmiset ylikorottavat kulmakarvat. Myös höyhenpeite toimii useimmille ihmisille, mutta jotkut kasvot tarvitsevat hieman enemmän rakennetta.

Suosittelette asiakkaita jättämään selänsä yksin nimien välillä?

Jotkut ihmiset tekevät hyvää työtä itsessään, koska he'minulle on annettu tiukat määräykset, jotta ei liioiteta asioita. Ihmiset, jotka ovat todella pakkomielteisiä kulmakarvojensa kanssa ja haluavat heidät täydellisiksi koko ajan, tekevät enemmän virheitä kuin ihmiset, jotka eivät't huolta. Se'ne, jotka tarvitsevat niitä hoitaa koko ajan, kaikki hiukset paikallaan ja kaikki hiukset täydellisesti leikattu, jotka pyrkivät tekemään enemmän virheitä. 

Jos sinä'yksi niistä ihmisistä, jotka pakkomaan hänen selkänsä, miten ehdotat, että pääset pois tästä ajattelusta?

Se's saada oikeat tiedot kaltaiselta minulta, ja myös opettelemaan päästämään irti. Oppiminen ei keskittyä kasvoihisi niin kovasti. Kukaan ei näe sinua suurennuspeilissä, eikä kukaan maailmassa näe sinua tällä tavoin. Joten sinun on jonkinlainen pysähdys ja älä tuijota kasvosi ja kulmakarvat koko päivän. Ensimmäinen asia, mitä ihmiset näkevät, eivät ole sinun kulmakarvat, se's kasvosi. 

Mitkä ovat suurimmat silmäongelmat, joita näet siellä?

Toivon, että ihmiset lopettaisivat silmäluomiensa leikkaamisen niin paljon. Joko heitä leikataan tai yrittävät tehdä hiukset niin lyhyiksi. Toinen iso on tweezing niiden kaari on väärässä paikassa. Ihmiset pistävät liikaa kaaren alareunaan. Ne'ei ole enää päällä, mutta ne'menee alhaalta ja kiipeää liian korkealle. 

Niinpä vanha "sääntö", jonka pitäisi vain tweezaa kulmiesi alapuolelta, on vanhentunut?

En't usko, että toimii. Jälleen's erilainen kaikille. Ei kaikilla ole täydellinen ylälinja, niin se's kunnon siistää ja sisältää yläviivan, ei välttämättä muotoile sitä, vaan se sisältää sen. Kerran sinä'olen nähnyt minut ja kun rivi on erotettu, niin se's kunnossa säilyttää se omalla. Mutta don't mennä ja tweeze koko ylhäältä arkin pois, jonka minä'olen nähnyt!

Mitä tapahtuu, kun ihmiset ylikorostavat kulmakarvat?

Kun leikkaat kulmat liian lyhyeksi, paljon alla olevaa ihoa paljastuu. Kulmat ovat kerroksittain ja kerrokset auttavat täyttämään harvinaiset alueet. Esimerkiksi hännänne. Että's harva alue. Leikata sitä liian lyhyeksi ja alla oleva iho altistuu. Että'll teidän sormet näyttävät ohuempi kuin mitä he todellisuudessa ovat. Kun ne kasvavat takaisin, ne kasvavat piikinä. Se's, kun saat todella tylppä bang trim. Että'mitä selätsi näyttävät, jos ne'ei ole kunnolla leikattu. 

Jos leikkaus tehdään vain ammattihenkilön toimesta?

En't ihmiset ajattelevat't trim, he vain shouldn't on ylikattavissa. Ja ei ylittele paloja kerrallaan. Sen pitäisi olla kuin hiukset kerrallaan. Sinä'uudelleen vain leikkaamalla hiukset, että's kotoa, kaukana kulmakivestä, ja sinä'vain leikkaamalla yksi hiukset. Ja sinä'eivät yritä leikata karvoja alas niin, että ne'lyhyt.

Miten siirryt väärältä muotoilulta oikeaan muotoon? Jos et kosketa silmäsi ollenkaan, kun ne kasvavat?

Minä ajattelen sitä'on parasta päästä käsiksi siihen, missä he tarvitsevat kasvaa ja mitä's oikea muoto. Kun he saavat tämän ohjeistuksen, he voivat jättää sen yksin kuukauden ajan kerrallaan. Kerran siellä's tarpeeksi hiuksia, sitten tulevat ja saat ne muotoiltu oikeaan muotoon heille. 

Kuinka usein ihmiset pitävät huoltotapahtumia?

Jotta ylläpito, siistiä kulmat, se riippuu henkilöstä, mutta ei kuuden viikon kuluttua. Että's korkki; sinä pystyt'ei tule aikaisemmin. Se voi vaihdella kuudesta viikosta kahteen kuukauteen kahteen ja puoleen tai kolmeen kuukauteen riippuen henkilöstä. 

Antaa's puhua työkaluista. Minkä tyyppisiä pinsettejä käytät?

minä'olen aina käyttänyt Tweezermanin kaltevaa kärkiä ja pidän todella niistä.

Haluatko valkoviivan, geelin tai jauheen?

Se todella riippuu siitä, kuka's käyttämällä tuotetta. On niin paljon kosmetiikkaa, että todella tehdään todella hyvin. Niin kauan kuin tuotteella on oikea sävy ja se's helppokäyttöinen kynä, jauhe, pomade, geeli, se ei't todella väliä niin kauan kuin se's oikea värisävy. 

Miten valitset oikean sävyn täytteen?

Se's merkitys. Useimmilla ihmisillä on hienot hiukset, joten he tarvitsevat jotain viileässä sävyssä. Valitettavasti siellä ei ole paljon viileää äänentoistoa. Ne'usein liian punainen.

Pitäisikö sinun mennä kevyempään tai tummempaan kuin luonnollinen otsan väri?

Se riippuu siitä, mikä näyttää sinulta'mennä. Yleensä, jos olet'uudelleen reilua puolta, haluat mennä hieman tummemmaksi, kuin varjo tummempi. Jos sinä'minulla on jo tummat hiukset, teen sävy kevyempi. 

Pitäisikö kaikki täyttää kulmakarvat?

Se riippuu siitä, mitä haluat. Vähemmän on enemmän, ilmeisesti. Kaikki eivät saa täyttää kulmakarvat. Luulen, että jotkut ihmiset eivät't todella tarvitse täyttää minkä tahansa tuotteen, mutta voi hyötyä käyttämällä geeli pitää kaiken paikallaan. Se pitää silmät näköisenä hoidettuna ja kiillotettuna. 

Mitä käytät omilla kulmillasi??

Henkilökohtaisesti käytän brow-geeliä. siellä'Tämä brändi nimeltä The BrowGal. Hänen kasvovoide on erityisen voimakas niille kurjuuksille. se pitää ne alas ja se'vedenpitävä. Täyteaineena, minä'm käyttämällä Anastasia Beverly Hillsin taupeen rypistyä jauhetta.

Kuka voi hyötyä sävyttämästä kulmiaan? 

Ihmiset, jotka sävyttivät'ei että he haluavat't haluat täyttää kulmat. Yleensä se'jotka ovat paljon brow-hiuksia, mutta ne're hyvin oikeudenmukainen. Sävytys määrittää ja pimeän hiukset. Ihmiset, joilla on yleensä hyvin vaaleat kulmakarvat kuin sävy, koska se antaa heille hyvän pohjan. Vaikka he edelleen haluavat vielä täyttää kulmakarvat, he voivat, mutta sävy on luonnollinen tapa pimentää kulmakarva. 

Brunette myös sävyttää kulmakarvat. Jotkut brunetteista rakastavat todella täyttä, tummaa kulmakarvaa. Heidän kulmakarvat ovat yleensä hienoja eikä pimeitä. Niin brunetitkin tekevät sen, koska se tummentaa kaikkea ja tekee siitä hieman liioiteltua. 

Mitkä ovat parhaimmat puolestasi ja kauneusvinkit? 

Jokaisella naisella on oikeus saada hänen silmänsä muotoiltu kunnolla ensimmäistä kertaa, onko se'jonka haluat tehdä rutiininomaisesti osana kauneushoitoa tai jotain, jonka haluat käsitellä muutaman vuoden välein tai kerran elämässäsi. Minä ajattelen sitä'se on todella tärkeää, että naiset ymmärtävät potentiaalinsa. 

Se'On myös tärkeää tietää, että muita menetelmiä on olemassa. Vahaus ja päänvienti eivät ole ainoat vaihtoehdot, eikä kulmasi ole mallipohja. Mitä teen, räätälöidään jokaiselle henkilölle. 

Don't ajattelevat, että jokainen on ylälinja asiantuntija, vaikka he väittäisivät olevansa. Teidän on tehtävä tutkimustesi. Se'samoin kuin hairstyling. Sinä et'Haluat mennä jollekulle vain siksi, että he väittävät olevansa parasta, tai vain sen vuoksi's kätevä. 

Don't keskittyä liian kovasti puutteellisuuttasi tai mitä tahansa voi ajatella olevan epätäydellisyys. Koska todella, se ei ole't, päivän lopussa. 

Löydä Mary at Eye Love Beauty Bar, 793 Queen St. W., 2. kerros, Toronto ja seuraa häntä Instagramissa ja Twitterissä.

Leave A Comment

18 − 8 =