Miten Red Light Therapy voi parantaa ihoa (se kohtelee akne, rypyt, pigmentaatio ja paljon muuta!)

Jos sijoitat vain yhteen kauneustyökaluun parantaaksesi ihoa kotona, tee siitä punainen valo.

Kuten punaisella LED-valolla (valodiodilla) on turvallinen, kivuton, ei-invasiivinen valotyyppi, jota kukaan voi käyttää,.

Sinä'olet todennäköisesti nähnyt sen maski muodossa sosiaalisen median kautta kuuluisuuksia, kuten tammikuun Jones, Katy Perry ja Kate Hudson. (Ne've kaikki kuluneet trendikästä 2 000 dollaria + Deesse Pro LED Mask.)

Tai ehkä sinä'olen kuullut mainitseman punaisen valon täällä tällä sivustolla. Vuosien varrella minä've suositteli usein kannettavia Baby Quasar- ja LightStim-laitteita, jotka olivat ensimmäisinä päivinä valohoitoon.

Vieläkään, minä en't todella saada vakavasti punaista valoa tai ymmärrä, kuinka hyödyllistä se voi olla, kunnes löysin Red Light Man!

Vuonna 2000 lanseerattu brittipohjainen valohoitoasiantuntija Joe Hollins-Gibson, Red Light Man on erikoistunut suuritehoisiin, kevyisiin koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin. 

minä'm puhuvat valoista, jotka käyttävät EXACT-aallonpituuksia ja tehon tiheyksiä, jotka ovat osoittautuneet kliinisissä tutkimuksissa tuottamaan mitattavissa olevia tuloksia lyhyimmillä käsittelyajoilla. 

siellä'he eivät ole mitään muuta kuin heillä markkinoilla, ei edes Deesse, huolimatta hulluhinnastaan, ja siksi pidän Red Light Man Red Light -laitteeni olevan yksi kaikkien aikojen paras kauneusinvestoinneista.

Mutta don't vain ottaa sanani sille. Koska Joe on asiantuntija kaikista asioista, jotka liittyvät valoon, pyysin häntä jakamaan kanssamme tärkeimmät tiedot punaisesta valohoitosta ja siitä, miten pääset alkuun.

Alla olevassa haastattelun osassa 1 selvitetään:

Sitten päätä osaan 2, joka kattaa mitä etsiä punaisella valolaitteella ja miten sitä käytetään.

Tietoja Red Light Manista

Kuinka tulitte valohoitoon asiantuntijaan, ja mikä johti sinut aloittamaan Red Light Manin?

Minua kiinnosti ensin valohoito nähdäksesi joitakin tietoja hiusten terveydentilan parantamisesta, kun punaisten valohoitojen on osoitettu nopeuttavan hiusten kasvua ja paksummat hiukset. Koska minulla oli harvoin hiuksia tuolloin, minua kannustettiin kokeilemaan itseäni.

Kuitenkin, kun menin etsimään valohoitotuotteita kokeilemaan, he kaikki näyttivät liian kalliiksi. Laserkoneet olivat kymmeniä tuhansia dollareita, ja jopa yksinkertaisimmat LED-valot maksoivat yhä satoja. Jokainen tarjoaja keskittyi niin myyntiin ja markkinointiin kuin tieteeseen ja tuloksiin.

Se'niin totta. Muistan, että kysyin useilta dermatologeilta, voiko punainen LED-valo olla hyödyllinen, ja he sanoivat no! Nyt tiedän, miksi'koska kotikäyttöön tarkoitetut laitteet olivat tuolloin liian heikkoja tekemään mitään.

Monet ihmiset käyttivät myös halvempia laitteita, kuten LED-kasvavia valoja, infrapuna-turvakameravaloja tai lämpölamppuja, ilman paljon huomiota opintojen parametrien tuntemiseen tai toistoon.

Se näytti vain erittäin käyttäjäystävälliseltä kentältä, jolla on paljon potentiaalia ihmisten terveyden edistämiseen, mutta rajoitetuilla vaihtoehdoilla alikehittyneillä markkinoilla. 

Tutkittuaan valohoito ja LED-sähköpiirit tekniset näkökohdat aloin yrittää rakentaa oman punaisen valon henkilökohtaiseen käyttöön. Pian sen jälkeen rakennettiin ensimmäinen prototyyppivalos ja aloitettiin Red Light Man.

Mikä on Red Light Therapy?

Joten, mitä tarkoittaa "punaisen valohoito", ja mikä se on?

Punavalohoito on näkyvän punaisen valon soveltaminen tiettyyn valointensiteettialueeseen elimistöön, jotta saavutetaan hyödyllinen terveys ja / tai kauneuden lopputulos. 

Termi kattaa myös lähellä infrapunavalon valohoitoa, vaikka pieniä eroja onkin. Tieteellinen yhteisö kutsuu sitä fotobiomodulaatiota, matalan tason valohoitoa, LLLT: tä, LED / laserhoitoa ja monia muita termejä.

Pohjimmiltaan se vain kiihdyttää voimakasta punaista valoa ihollesi.

Punainen valo vs. auringonvalo ja sisävalo

Miten punainen valo eroaa auringonvalosta??

Punainen valo on kapea, eristetty keinotekoinen muoto, joka tavallisesti tulee LEDeistä tai lasereista, jotta valo-terapia sopii voimakkuudelle ja aallonpituudelle. 

Hoidossa käytetyn punavalon voimakkuus on paljon suurempi kuin luonnollisesti auringonvalolta.

Auringonvalo on paljon laajempi valon spektri, joka sisältää kaikki valon eri värit: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo ja violetti, ja jopa joitain näkymättömiä valon muotoja, kuten ultravioletti- ja infrapuna-. 

Paras tapa visualisoida ero on kuvitella sateenkaari, jossa voit selvästi nähdä auringonvalon hajoamisen's värejä. Auringonvalo sisältää kaikki värit, joista punainen valo on vain yksi.

Kuinka punainen valo eroaa sisävalosta??

Sisävalaistus lamppuista on myös laaja kirjo, joka sisältää monia eri värejä, vaikka kunkin värin osuus vaihtelee lampun tyypin mukaan ja sillä on erilaiset suhteet auringonvaloon. 

Loistevalaisimet ja valkoiset LEDit ovat yleensä korkealla sinisellä valolla, ja ne ovat aina puuttuvia tietyillä aallonpituuksilla verrattuna auringonvaloon. Esimerkiksi niillä on paljon vähemmän ultraviolettia.

Turvallisesti, miten eri valotyypit vertaavat?

Ihon ja fysiologian vaikutusten osalta punaista valoa on täysin turvallinen, terveellinen ja terapeuttinen, ja se tarvitsee erittäin äärimmäisiä sovellutuksia koskaan aiheuttamaan haittavaikutuksia. 

Auringonvalo on kaksiteräinen miekka, jolla on hyötyä oikeassa annoksessa, mutta joka aiheuttaa haittaa, kuten auringonpolttama pitkällä altistuksella, jotain punaista valoa todella estää ja kohtelee. 

Sisävalaistus, erityisesti ne "kirkkaan valkoiset" tyypit, joissa on enemmän sinistä (värilämpötila 3000 K +), voivat aiheuttaa stressiä ajan myötä, ei ainoastaan ​​ihon, vaan myös estämällä unen.

Punavalohoito-hyödyt

Miksi joku yritti kokeilla punaista valohoitoa?

Punainen valo tarjoaa monia etuja elimistölle, useimmiten iholle ja hiuksille.

Se havaittiin ensimmäisen kerran onnettomuuden takia, kun tutkijat olivat yllättävän tavoin havainneet, että punainen valo kiihdytti hiusten kasvua hiirillä. 

Vuosina sen jälkeen punainen valo osoitettiin myös auttavan erilaisten muiden muassa parantuneessa haavan paranemisessa, nopeammin resoluutiolla, vähemmän harvenmuodostusta ja vähemmän tulehdusta.

Mitkä ovat yhteisen ihon ongelmat, joita se voi käsitellä?

Punaista valoa on kokeiltu monenlaisissa iho-ongelmissa ja tuntuu hyödylliseltä melko paljon: auringonpolttamalle, ikääntymiselle, ryppyjen ehkäisemiselle, akne, ruusufinni jne.. 

Antaa's sukeltaa hieman syvemmälle muutamiin näistä!

Punainen valohoito aknea ja infektioita varten

Miten punasilmä parantaa aknea?

Punavalolla on bakterisidinen vaikutus tiettyihin mikro-organismeihin, erityisesti bakteereihin, jotka liittyvät akneon, infektioihin ja hampaiden rappeutumiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että punasilihoito voi auttaa kaikkia näitä kysymyksiä, paitsi vähentää oireita myös suoraan kohdistaa syy. 

Näillä mikro-organismeilla on yleensä jonkinlainen valoherkkä pigmentti kehonsa sisällä, joka hajoaa tuhoisassa ketjureaktiossa, kun se altistuu valolle. Aknebakteerit ja candida-lajit ovat hyvä esimerkki tästä.

Pohjimmiltaan punainen valo tappaa ongelmalliset organismit vahingoittamatta omia soluja (ja edes hyötyä meistä samaan aikaan).

Punainen valohoito ryppyjä ja väsyttävää ihoa

Kuinka punainen valohoito auttaa ryppyjä?

Punainen valo tukee suoraan ihosolujen ydinprosesseja. Tämä hyödyttää sekä välittömästi että ennakoivasti. 

Voit esimerkiksi viivyttää ikääntymistä punaisella valolla estämällä liiallisen kollageenin kerääntymisen, joka luonnehtii ryppyjä ja ihon sumentumista.

Pidä kiinni, miksi halutaan vähentää kollageenia? ISN't enemmän kollageenia paremmin?

Ihossa kollageeni toimii eräänlaisena kehyksenä, matriisina tai tukirakenteena normaaleille terveille ihosoluille, jotka on sijoitettu melkein kuin kennon. 

Jos meillä on liikaa kollageenituotantoa, kuten tapahtuu tulehduksen ja stressin aikana, normaaleille soluille ei jää tilaa, vaan vain kiinteä massa inertistä kollageenimateriaalista. 

Tämä prosessi johtaa ryppyihin ajan myötä, tai lyhyissä ääritapauksissa, arpikudokseen. Molemmat johtuvat ylimääräisestä kollageenituotannosta.

Tämä ylimääräinen kollageenin tuotanto on pohjimmiltaan sopeutumista stressiin. Se koventaa kudosta tulevia stressiä vastaan, mutta vähentää sen toimintaa ja joustavuutta, mikä nopeuttaa ikääntymistä. Tämä tapahtuu meille koko ajan, ja lopputuloksena on ihon heikentyminen, hienot viivat ja muut ikääntymisen merkit.

Kuinka punainen valo estää liiallisen kollageenin kerääntymisen?

Punainen valo auttaa meitä tuottamaan enemmän energiaa luonnollisesti soluissamme, joten se lievittää stressaavaa tilannetta. 

Kun fibroblasti-solujemme (kollageenin tuottavat ihosolut) on tarpeeksi energiaa, ne suorittavat normaalin tehtävänsä tuottaa minimaalinen kollageenirunko ja täyttää se aktiivisilla, terveillä soluilla. 

Tästä seuraa kiinteä, joustava iho ja alentunut ikääntymisnopeus.

Jos liikaa kollageenia on huono, onko kauneuden teollisuus sitä taaksepäin? Useimmat ihonhoitotuotteet lupaavat "lisätä kollageenin tuotantoa!"

Kollageenin väärinkäsitykset ovat laajalle levinneet terveys- ja kauneusmaailmassa, sillä lähes kaikki ovat väärässä ajattelussa, että kollageenituotanto on aina hyvä asia. 

Esimerkiksi auringonpolttajat ja ihoinfektiot ovat suuria keinoja "lisätä kollageenituotantoa". Akne arvet ovat seurausta "kasvanut kollageenin tuotantoa." 

Monet, jopa lääketieteellisissä ja tieteellisissä tutkimusyhteisöissä, haluavat't tuntuu olevan käsitys siitä, kuinka kollageeni esiintyy elimistössä. 

Voiteita ja hoitoja, mukaan lukien valohoito, markkinoidaan oletettavasti "kasvattamalla kollageenin tuotantoa", mutta tämä ei ole jotain, mitä sinun pitäisi haluta ja joka on todellakin viitteellinen tulehduksesta. 

Punainen valohoito pigmentaatiolle

Voiko punaista valoa auttaa hyperpigmentaatiossa?

Punainen valo näyttää estävän hyperpigmentaatiota auringonvalon jälkeen, vähentäen ihon tulehdusta (auringonpolttama tai punasolujen) vaikutusta, joka vastaa SPF 15: tä.

Tässä suhteessa punaisella valolla on "normalisoiva" vaikutus. Koska se auttaa ihosoluja tekemään energiaa, se tukee normaalia toimintaa.

Entä hypopigmentaatio (ihon värin häviäminen)?

Punainen valo voi myös auttaa pigmentaatiohäiriöitä, kuten vitiligo ja albinismi.

Se lisää melanosyyttisolujen tuotantoa (melaniinia muodostavat solut) ja vähentää autoimmuniaa, joka edistää depigmentaatiota. 

Muut punaisten valohoitokuumien edut

Onko muita ongelmia, joita punainen valo voi auttaa?

Punainen valo on erityisen hyödyllinen minkä tahansa ihon punoitusta tai tulehdusta varten. Tämä voi olla tilapäisiä kysymyksiä, kuten auringonpolttama, krooniset ongelmat, kuten ekseema ja rosacea tai muut yleiset ongelmat, kuten ihoinfektiot, ihottumat,.

Se's suuri ennaltaehkäisevä väline arvet loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen ja ensiaputyökalu, joka nopeuttaa haavan paranemista.

Eri hiustenlähtöolosuhteet hyötyvät myös punaisesta valosta.

Mitä tuloksia olet henkilökohtaisesti kokeillut käyttämällä punasilihoitoa?

Mielestäni tärkein asia, jonka olen kokenut, on vain yleinen rentoutuminen. Minusta tuntuu olevan rentouttava käyttää näitä laitteita illalla. 

Kuten aiemmin mainitsin, alun perin tuli punaiseen valoon johtuen miehen hiustenlähtöstä, ja vaikka hiukseni eivät ole kasvaneet sellaisenaan, se ei enää ole harvennus tai hämärtyminen.

Olen myös selvittänyt joitain sieniin liittyviä kysymyksiä ja täysin ratkaistu ekseema.

Käytän lähellä infrapunavaloa ennen harjoittelua, mikä antaa suuren vaikutuksen työharjoittelun väsymykseen ja arkuuteen. Käytän sitä myös jos saan koskaan vahinkoa tai tuntea kipua missä tahansa, kuten selkäkipu tai nivelkipu. Kaikenlainen nyrjähdys tai rikki luu hyödyttää lähellä infrapunavaloa. 

Käytän sitä usein aamulla otsaani antamaan nootrooppisen tuottavuuden. Lisäksi se vaikuttaa potentiaalisesti hyödylliseltä masennuksen auttamiseksi ja neurodegeneratiivisten ongelmien poistamiseen.

Käytän myös suun terveyteen liittyvää punaista valoa tai lähellä infrapunavaloa. Kylmähyönteiset hampaat kovetettiin melko nopeasti punaisen valohoiton avulla, mikä on yllättävää, kun otetaan huomioon, että ne olivat herkkiä vain hengittämään kylmää ilmaa suun kautta.

Päätelmä + Miten saada 10 prosenttia pois!

Nyt tiedät punaisen valohoidon edut ja miksi sen pitäisi olla kauneusrutiineissa! 

Päätä yli osaan 2, jotta voit oppia tarkasti, mitä etsiä punaisella valolaitteella ja miten sitä voidaan käyttää parhaiden tulosten saamiseksi.

Oletko valmis aloittamaan nyt? Jos haluat saada 10 prosenttia Red Light Man -henkilöön, kirjoita kuponkikoodi BEAUTYEDITOR kassalle. 

Jos sinä'ihmeteltäväni, ostan punaisen valon valon valot ovat punainen valolaite ja infrapunavalolaite. Käytän niitä koko ajan ja suosittelen heitä ... nyt Combo Bodylight 2.0 on seuraavassa luettelossani! 

Oletko kokeillut punaista valohoitoa?
Mitä etuja olet huomannut?

Leave A Comment

− 1 = 3