Miten pukeutua marsalaan, Pantonen vuoden väri

Se's virallisesti virallinen! Vuoden väri vuodelle 2015, Pantone-asiantuntijoiden mukaan, on Marsala. 

Kuten viini. Ja ilmeisesti suklaatakin (mutta minä'en näe sitä). Minulle se'kuin jos joku sekoitti sekoitus punaista, ruskeaa, violettia ja harmaaa, ja teki tämän:

Jotkut ihmiset eivät ole tyytyväisiä. Tämä kirjailija kuvasi sitä "melko karkeana swatchina, joka putoaa jonnekin veren ja mäntyjen välillä". (Hän'ei ole väärässä.) Myös Cutin muotiviranomaiset ajattelevat sitä's "icky".

Ja se voi olla, kun on kyse sisustuksesta ja vaatteista. Vuoden 2014 jälkeen's orkidea, 2013's emerald ja 2012's mandariini, marsala tuntuu enemmän kuin vähän blaa.

Mutta täällä, me'olla huolissaan kauneusJa sanon, tämä marsala-kehitys on'niin huono asia. Itse asiassa, jos katsotte viimeisiä punaisia ​​mattoja kuvia, se oli periaatteessa väistämätöntä. Makeup on tullut ruskeamman ja plummier varmasti.

Ja jos luulet'Olen nähnyt tämän kaiken aiemmin, hyvin, sinä'oikein. Sinulla on. Jennifer Aniston juoksi marsala huulet takaisin takaisin '90s.

Ja niin oli Drew Barrymore, vaikka hänen huulipunastaan ​​on voimakkaampi 'Undead' laatu, sen harmaata sävyä.

(My God, nämä kulmakarvat. Tyttö on LUCKY he kasvoivat takaisin kohtuullisen hyvin.) 

Shannen Doherty (Brenda Walsh) oli toinen iso marsala-käyttäjä. minä'd sanoa, että se oli hänen allekirjoituksensa sävy:

Jopa Britney Spearsilla oli kerran marsala-värinen väri, noin 1998. Ja hei't näyttävät puoli huonoa siinä.

Kuinka hauskaa käytät marsalaa vuonna 2014? Ilman, y'tiedä, näyttävät liian kirjaimilta a '90-luvun takaisku? 

Antaa's ottaa vihjeitä joistakin parhaista ulkonäöstä punaisella matolla, jossa on marsalan huulet, silmät ja posket:

Kuinka käyttää marsalan huulet

On sanottava. Marsalan julisteen lapsi ei ole mikään muu kuin Kylie Jenner. Viimeisen vuoden aikana, hän'S: llä oli tämä tarkka sävy, ja luulen, että se todella näyttää upealta häneltä. Voimme ohittaa huulien yli-piirustuksen ja kopioida varjon, joka tässä oli MAC Lip Pencil in Burgundy. Näyttää hyvältä sopivan mekon kanssa.

Tiesin minä'D näki myös tämän värin äskettäin Kate Hudsonilla, koska minulla oli vaikeuksia kuvata tätä sävyä's sai saman punaisen-ruskean-purppuran laadun, joka on kapseloitu Pantone's marsala. Kuten näette, se antaa varsin vampy laatua vastaan ​​Kate's värikäs väritys. (Valitettavasti en't ajattelemme'etsivät tarkkaa sävyä, kuten Kate'Leslie Lopez'in meikkitaiteilija on pidätetty & OMX!)

Minusta tuntuu, että Kat Dennings käyttää aina näitä marsala-esque huulipunan sävyjä. (Ja epäilemättä hän oli yksi ensimmäisistä, joka jopa aloitti tämän koko ruskean huulten trendin, jos muistan tämän näköisen kesästä 2013.) Tässä hänellä on Tom Ford Lip Colour Casablancassa.

Tummempiin ihon ääniin, kuten Kerry Washington's, marsala törmää vähemmän dramaattisiin ja vampyyriin, ja enemmän kuin melko marjojen väri. En't tiedä tämä tarkka sävy, mutta se voisi olla Neutrogena MoistureSmooth Color Stick Rich Runeissa, jota hän usein käyttää. Kiiltävä pinta tekee ulkoasusta hieman flirty.

Viimeisenä, kuka voisi unohtaa Margot Robbie's huuli näyttää Oscarilta? Se'sa purppuran puolella, ja se saavutettiin Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Glossy Stainin # 1 Violet Edition -versiolla ja Yves Saint Laurent Effet Faux Cils pitkähihaista kynsilakkaa # 5 Cherry Black päällä (kokeile # 5 Black Burgundy sijaan). Tämä eyeliner olisi myös hieno saada ripaus marsalan silmät.

Joitakin muita marsala huulen sävyjä kokeilla ovat:

Kuinka käyttää Marsala Silmät

Kun ajattelen näitä viinimäisiä, viininpunainen sävyjä silmissä, ajattelen heti Kristen Stewartia. Useammin kuin kerran, hän's on tehnyt tällaisen dramaattisen värin, joka kääritään aina sisäkulmista silmien ulkoreunoihin ja kulmiin sekä alempaan ripustuskohtaan. Tässä, hän's oikeastaan ​​yllään huulipunaa (Chanel Framboise) silmämeikin pohjana, Chanel Les Ombres Quadra -kosmetiikkamerkin ja Chanel Joues Contraste Powder Blushin Pink-räjähdyksessä..

Tässä'Se on yhtä dramaattinen marsala-ish-varjo esimerkki Rooney Marasta. Hänen hakemuksensa on muotoiltu hieman eri tavalla kuin manteli kuin pitkänomainen ja siinä's hieman kultaista kimallusta kirkkaampaan vaikutukseen. Kuten Kristen, hiukset ovat palanneet ja muut kasvot ovat mukavia ja puhtaita, jotka mielestäni ovat välttämättömiä vetää pois tämä rohkea iltana.

Jos et halua't ajattelette, että voit käyttää marsalaa kaikkialla (ja alle) silmäluomasi, kuulen teidät. Tämä on aika ajatus Emma Stone, joka on jonkin aikaa siellä usein sovitettu hänen luomiväri hänen hiusväri. Se, mikä pitää tämän melko pukeutuvana, on varjo, jota käytetään vain silmien ulkoreunoissa ja kulkee kulmien suuntaan, jolloin muut kaksi kolmasosaa kannesta paljaat. Tämä on myös erinomainen sovellus kärki hupullinen silmät.

Lopuksi, helpoin tapa tehdä marsala silmä on Jessica Biel's vihje väristä pehmeästi tahrautuneina ripsien viivan ympärille. Hänellä on Chanel Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner Grenatissa, joka oli rajoitettu painos, mutta yritä Yves Saint Laurent's Pitkäkestoinen vedenpitävä silmäkynnys hohtavan Burgundin alueella.

Joitakin muita marsalan silmien sävyjä kokeilla ovat:

Kuinka käyttää Marsalan posket

Rakastan talvena mukavaa marsu-poskia, kun Jamie Chung mallinnuttaa täällä. Huomaa, kuinka hänen hakemuksensa on melko ohut ja keskittynyt omenien ulkoreunoihin, mielestäni tämä auttaa pitämään ulkoasun pukeutuvana eikä liian raskas.

Tietenkin, tummemmat ihon sävyt, kuten Lupita Nyong'O's voi todella käsitellä vahvempia värejä, kuten marsalaa, niin se's ei-aihiota poskille. Etkö ole varma, mitä hänellä on täällä, mutta varjossa me'Lupitan havaitsema aikaisemmin on Lancôme Blush Subtil Aplumissa.

Jos sinulla on aivan oikeudenmukainen iho, kuten Leighton Meester, niin sanoisin käyttämään marsalaa poskia varovasti. Se's niin vahva väri, että liian raskas sovellus saa sinut näyttämään klovni. Täällä hänellä on yllään Hourglass Ambient Lighting Blush -mallin valotus, moderni, pehmeä luumu.

Joitakin muita Marsalan poskipunan sävyjä, jotka ovat:

Marsala Nails

Selvästi yksinkertaisin tapa päästä johonkin värimuutokseen on maalata kynsiä sen kanssa. Ja sinä don't tarvitse minun kertoa sinulle, kuinka käyttää marsalan kynsilakkaa'Olen aika varma'kaikki ovat käyttäneet sitä yhdessä tai toisessa, jo vuosia! 

Seuraavassa on muutamia marsalan kynsivirejä kokeilla:

Osta tarina

Mikä Marsala-ilme on suosikkisi?
Oletko kokeillut jotain näistä tuotteista?

Leave A Comment

+ 43 = 52