Miten Paleo-ruokavalio antoi minulle paremman lepotilan ja selkeämmän ihon

Kun löysin ensimmäisen parin kesähousut tänä vuonna, jotain epätavallista tapahtui. He olivat ... löysät. Kyllä, löysä.

Miksi tämä on iso juttu? No, yli vuosi sitten kävin läpi * THAT * hajoamisen. Tiedättekö, mitä käsittelette, kun yrität kauhistuttaa kauheat asiat. Osallistuin ja söin. PALJON. Myöhäiset yöt, oheenmeno ja oluet todella koskettivat minua.

Lopulta saavuin pisteeseen, jossa en tunnistanut itseäni, enkä tiennyt mitä tehdä. Olin turvonnut yli uskomus, puhkeaminen kystinen akne, saada huonoja päänsärkyä, ei ollut energiaa ja oli minun suurin paino koskaan.

Minun naturopatiini, jota luottaen implisiittisesti, oli ensimmäinen ehdottaa minulle Paleo-elämäntapaa. Paleoekologisten mitä? Ajattelin, että tämä on vain toinen ruokavalio, ja siellä on liian paljon tietoa.

Tässä'siksi olin väärässä.

Mikä on Paleo?

Sen ytimessä "meneminen Paleolla" tarkoittaa syömistä tapaa, jolla metsästäjä-keräilijän esi-isämme tekivät paleoliittisessa aikakaudes- sa ennen kuin maatalousala alkoi ottaa käyttöön maissi- ja massamäärät viljaa ruokavalioksi. Loren Cordain, tutkija ja ravitsemusterapeutti, loi termi kirjoittaessaan Paleo-ruokavalio vuonna '90-luvulla, mutta se ei ollut'kunnes yksi hänen oppilaansa, Robb Wolf, kirjoitti Paleo-ratkaisu vuonna '00, että ruokavalio alkoi tuottaa buzz.

Paleoa pidetään "raeina"; tai "puhdas"; elävät. Käytännössä korvaat jyvät ja tärkkelykset tuoreilla vihanneksilla, hedelmillä ja puhtailla lihoilla, kuten kana- ja mereneläimillä.

Ei jyviä? Kyllä, kuulit sen oikein. Ei jyviä eikä papuja. Ja tämä on, jos jotkut teistä voivat nostaa kulmakarvojen.

Syy ne'ei sallita, koska heillä on taipumus saada sinut turvonneeksi. (Ovatko vatsaasi alkaneet juoksua ja paisuttavaa, kun syöt hummusta?) Cordainin mukaan palkokasvit ja kokonaiset jyvät eivät ole vain tulehdusta, niillä on myös joitakin korkeimpia antinutrienttien pitoisuuksia, jotka voivat johtaa tilaan, jonka nimi on vuotava suolisto (jossa vuoto, joka suojaa suolistasi, on vahingoittunut ja bakteerit alkavat kaataa). Monet ihmiset ovat myös intolerantteja gluteenille jyvinä.

Paleon perusta saa mahdollisimman paljon proteiinia kuin pystyt. (Huomaat, että hajuja todella vähenee, kun lisäät proteiinisiirtymääsi.) Proteiini on sinulle hieno, koska se lisää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa laihtumista. Cordain sanoo:

"Proteiinilla on kaksi tai kolme kertaa enemmän rasvaa kuin hiilihydraattia, mikä tarkoittaa, että se nopeuttaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa laihtumista. Lisäksi proteiinilla on paljon suurempi kylläisyysarvo kuin rasvalla tai hiilihydraatilla, joten se asettaa jarruja Viime aikoina lukuisat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että proteiinipitoiset, alhaisen glykeemisen kuormituksen ruokavalot ovat tehokkaampia kuin vähärasvaiset, korkeat hiilihydraattiset ruokavaliot laihdutuksen edistämisessä ja pitämisessä. "

Mitä voit ja voi't syö Paleolla

Päivittäistavarakauppa, jota voit syödä, on yksinkertainen:

Tässä'mitä sinun pitäisi yrittää pysyä poissa:

Ja myös ... Olen pahoillani sanovan tämän, mutta en enää olutta.

Jos seuraat Paleoa hyvin tiiviisti, sinun ei myöskään pidä syödä juustoa, mutta se on minun "syyllinen ilo" hemmottelu joka kerta. Kuitenkin huomaan, että saan hieman paisunut, koska sen korkea natrium.

Miten Paleo työskentelee minulle

Kun menin naturopatiini epätoivoon, minä juhlallisesti kerroin hänelle, että olen turvonnut. & # X201D; Hän oli sympaattinen ja kertoi minulle, ettei ole koskaan syytä olla turvonnut. Sinun ei pitäisi koskaan hylätä sitä. Tuntuu, se johtui suuresta saannoksesta vehnää ja hiilihydraatteja.

Nyt Paleolla syön lihaa, kalaa ja paljon marjoja ja vihanneksia, kuten kalaa ja sokerijuurikkaita, mutta mitään tärkkelystä kuin perunat tai bataatit. Haluat jotain, joka hitaasti pilkkoo ja imeytyy ja voittaa verensokeritasosi. Kun näin tapahtuu (sokerista ja hiilihydraateista) saat todella nopean ja raivoisan kiireen ja paljon energiaa ja sitten ... väistämättömän kaatumisen.

Koska olen leikannut paljon tarpeettomaan roskakoriin, olen myös tullut rakastamaan ja imemään suurta ravitsevaa ruokaa, jota minulla ei ollut tarpeeksi, kuten manteleita, saksanpähkinöitä ja avokadoja . Vakavasti, tämä oli juttuja, jota en tiennyt ennen ja nyt se on osa elämäntapaa ja voin vain tuntea kehoni kiittää minua.

Tässä's yksi terveellisistä päivällisistä, yksinkertainen sekoitus brussellisia ituja ja squash leivotaan ja heitellä grapeseed öljyä ja yrttejä.

Ja täällä's super-helppo valmistaa pinaattisalaattia tonnikalaa, tomaatteja, sipulia ja oliiveja.

Paleolla on suositeltavaa syödä joka viides tunti. Tiedän, minä tiedän, että silmäni kiristyivät liian, kun löysin. Ensimmäiset kolme päivää ovat raa'at. Kaikki mitä ajattelet on seuraava ateria. Mutta hitaasti, et aloita tarvitsemaan sitä oraalinen kiinnitys joka minuutti.

Syy sinä'ei ole syytä syödä niin usein, koska se kestää noin kolme tuntia, jotta kehosi todella hajottaa ja hajottaa ruokaa. Jos pidät kiinni niistä ylimääräisistä kaksi tuntia ennen seuraavaan ateriaasi, kun olet'll todella polttaa ylimääräistä rasvaa! Ja mikä parasta, se antaa sinun haimaasi (elin, joka hajottaa ruokaa ja päästää sen verenkiertoon) lepoa. Kaikki ruoka, jota syödät ja kaikki työ se tekee, haimaasi ansaitsee sen.

Paleon edut

Tässä on vain muutama:

Minusta tuntuu siltä, ​​että leikkaamalla jyviä ja hiilihydraatteja ja rajoittamalla ateriat kerran viiden tunnin ajan on auttanut minua hallitsemaan painoni ja kehoni uudelleen. Minulle Paleo ei ollut koskaan ruokavalio, se oli elämäntapa. Ja kaikille niille, jotka (jatkuvasti) kysyvät minulta "miksi Paleo?" No, koska se vain ... napsautti. Se oli, että "AHA!" hetki. Ennen tätä olen viettänyt suurimman osan elämästään pakkomielle terveellisestä ruokavaliosta ja työskentelystä, ja vaikka olin missään nimessä ole ylipainoinen, olin jatkuvassa hamsteripyörässä menettämässä ja painonpudotuksessa.

Nyt määritellään kaksi P: n ja Paleo ja Pilates. Paleo on 80 prosenttia ja Pilates on ylimääräinen 20 prosenttia, joka on auttanut minua värväämään. En ole varovainen, mutta olen ylpeä ruumiini määritelmästä. Ja kuten Pilates-ohjaaja kertoi minulle, abs on tehty keittiössä, vauva! En todellakaan tarkoita, että voisin koskaan palata siihen, miten söin.

Jos haluat oppia lisää

Pakollinen vastuuvapauslauseke: Tämä on vain henkilökohtainen kokemukseni Paleosta, kun olen kuullut ja työskennellyt naturopatian kanssa vuoden ajan, tekemällä laajaa tutkimusta ja lukemista ruokavaliosta. Keskustele ensin terveydenhuollon tarjoajan kanssa, jos ymmärrät sen's oikea valinta sinulle.

Jos sinä'haluaisin tietää enemmän, tässä on muutamia resursseja, jotka löysin hyödyllisinä:

Kerro minulle:

Oletko yrittänyt syödä Paleoa?

Mitä'SOSI salaisuus saada enemmän energiaa, parempi unta ja selkeämpi iho?

Mitä's suosikki terveys kärki?

Leave A Comment

99 − 96 =