Miten mennä Ombré Burgundy Hair

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajan Tony Chaarista noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei! Sain hiukseni Ombrén'd melko dramaattisesti neljä tai viisi kuukautta sitten, ja vaikka olen sitä mieltä'kaunis, minä'olen melko kyllästynyt siihen, että sen on kiristettävä / muotoiltava joka päivä. 

Pidän todella viininpunainen / punaruskea väri, että minä'olen nähnyt verkossa, koska se näyttää täydelliseltä sävyltä kylmälle säälle. Minkälaisia ​​askelia minun on tehtävä hiusten värittämiseksi rikkaaksi viininpunainen sävy kotona? 

En'minulla on hiustensa päät kevyempi, jos se on niin, niin kauan kuin se silti näyttää mahtavalta! Tämä on burgundin sävy, jonka haluaisin:

Kiitos! & # X2014; Amy

V: Amy, kiitos kysymyksestä. Tämä sävy on kaunista! 

Jotta saisit tämän ilmeen, sinun on täytettävä hiustenne päät. Tämä merkitsee poistettavan puuttuvan pigmentin palauttamista. 

Sinun täytyy asettaa punainen puhdas pigmentti Ombré'd päättyy 15 minuuttia 10 tilavuusosuuteen. 

Sitten voit laittaa haluamasi viininpunainen väri päälle. Haluan tehdä 25 minuuttia tukikohdassa ja puolivälissä ja 20 minuuttia päiden läpi niin'll on tasainen väri. Se näyttää sinulle hyvältä!

Tony Chaar on yksi Kanadasta'Tony Chaar Salonin omistaja Toronto 140 Avenue Roadissa. Soita numeroon 416-920-9965 ja varaa tapaamisen.

Leave A Comment

74 − = 72