Miten mennä Blonde kun sinulla on tummanruskeat hiukset

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuuntelua noudattamalla tässä annettuja ohjeita.

K: Minulla on luonnollisesti suorat hiukset, jotka ovat tummanruskeita juuri nyt, mutta haluan mennä kevyemmälle, ehkä vaalealle vaalealle. 

minä'en ole koskaan ollut blondi, enkä todellakaan halua't tiedä mikä vaaleanpunainen sävy näyttää hyvältä ihon sävyinä. 

Toinen haasteeni on nyt kasvaa! Minusta tuntuu, että hiukseni ovat olleet saman pituisia hetken aikaa. Toivottavasti voit auttaa minua! & # X2014; Tiera

V: Tiera, näytät niin kauniilta näiltä kuvilta, mutta en näe tarpeeksi yksityiskohtia luonnollisessa värissäsi. Nämä kuvat ovat liian sumeita ja hiukset eivät ole hyvin valaistuina.

Mitä minä näen, on se, että karvan hiukset ympärillä olevat hienot hiukset näyttävät päähänne kevyemmiltä.

Jos nämä hiukset ovat yhtä herkkiä kuin ne näyttävät minulle, en koskaan käytä valkaisuainetta näillä säikeillä. Valkaisu sulaa ne pois tai vahingoittaa heitä uskomattomasti.

Minulla on sääntö, etten käänny tummille hiuksille koskaan. Tiedän, että on olemassa monia värejä, jotka tekevät sen puolestasi, mutta suosittelen sitä.

Kun näet tähdet vaihtamalla niiden värin usein, tämä ei ole heidän hiuksiaan, se on yleensä peruukkia.

Se sanoi, ymmärrän muutoksen janoa & # x2026; joten jos tarvitset, suorita ensin lanka-testi. 

Tee tämä hiuslangalla alla ja näe, kuinka kevyt väri voi saada sen sulattamatta hiuksiasi. Hanki heidät sävyiksi, jos tarvitset. Jos lopputulos on mieltymyksesi, siirry eteenpäin lisäämällä.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, mikä voisi vaikuttaa sinulle:

Ei valkaisua herkällä hiusnauhalla, vain keskiakselilla päihin.

Kun päätät haluamasi värin ja don'T ymmärrä ehto, lisää sitten ylhäältä katsottuna sopivaksi.

VAROITUS: Jos valkaistat hiustesi, et todennäköisesti pysty enää pitämään hiustesi kauemmin, koska se on hauras ja mahdollisesti rikkoo.

Minun ehdotukseni on jättää yksin tarpeeksi hyvin. Ravitsee hiuksiasi, kasvattaa sitä ja nauttia luonnon kauneudesta.

billxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan huippuhaitomoista ja Angst Hairin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

46 + = 51