Miten lopettaa säätiön hapettamisesta

Tervetuloa Ask Beautyeditor -sarakkeeseen, jossa asiantuntijat vastaavat hiuksiin, ihoosi ja meikkiin. Pyydä meikkiä koskevia neuvoja:

Huomaa: Kaikki kuvat julkaistaan.

K: Käytän All Day Luminous -säätiötä ja se näyttää hyvältä iholleni, mutta kahden tunnin kuluttua kasvoni on hyvin tumma noin kaksi-kolme sävyä tummempia. Minulla on kuiva iho, mutta öljyinen T-alue. 

Jokainen säätiö yritän sitä'sama asia kahden tunnin kuluttua. Myös kasvoni kuivuu ja ihoni tuntuu hiutalolta ja kuivalta. Voisitteko neuvoa jotain? Kiitos & # x2014; Nisha 

V: Nisha, ongelma sinä'Kuvaus on kemiallinen reaktio, joka tunnetaan nimellä "hapettuminen".

Aivan kuten omenat ja muut hedelmät muuttuvat ruskeiksi altistuessaan happea ilmassa, säätiö voi kääntää sävyn tai kaksi tummempaa (tai oranssi) iholle päivän aikana. 

siellä's ei ole ainoa ainesosa, joka on syytöksen hapettumisen takana; pikemmin se liittyy siihen, miten öljyt ja pigmentit reagoivat ihon kanssa'luonnolliset öljyt, happamuus ja kosteus ilmassa. 

Tässä muutamia ajatuksia siitä, miten säätiö voidaan pysäyttää hapettamalla:

Käytä alusta

Pohjustus luo esteen ihon ja säätiön välillä, mikä auttaa estämään sen reagoimasta luonnon öljyihin.

Jos sinulla on yhdistelmä iho, harkitse öljynvalvontaalusta T-vyöhykkeelläsi ja kosteuttavaa pohjamaalia muulla kasvosi kohdalla.

Make Up For Ever on hämmästyttävä uusi alukkeiden rivi (tutustu täältä). Heidän Mattifying Primer olisi hyvä sinun T-vyöhykkeelle, ravitseva Primer kuivalla poskella. 

Related:Make Up For Ever's 10 uutta aluketta ratkaise mahdolliset tekstuuri- ja äänensisällöt

Rakastan myös Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfectoria, jota tarkastellaan täällä & # x2014;'s ylivoimaisesti kaikkein muokkaavin aluke I'olet koskaan törmännyt, joten ole varovainen vain laita se öljypohjaisille alueille. 

Related:Best Primer I've koskaan löytänyt rasvaiselle iholle

vaikkakin minä'M ei henkilökohtaisesti ole silikoneiden tuuletin (enemmän alla!), jotkut meikkitaiteilijat ajattelevat, että silikonipohjaiset alukkeet muodostavat parhaan esteen hapettumisprosessin minimoimiseksi. Edellä olevat alukkeet valmistetaan piidioksidilla, mutta silikoni- kaavalla I've on ollut onnea vuosien varrella on Hourglass Veil Mineral Primer.

Blot Your Skin 

Kun käytät aluketta, ota puolikas puhdasta kudosta ja käytä sitä pyyhkäisemällä kasvosi. Tee tämä uudestaan ​​säästämisen jälkeen, sillä se poistaa ylimääräiset öljyt ja kosteuden, jotta väri pysyy totta..

Aseta meikki 

Kun olet've asentanut säätösi, aseta se läpikuultavaksi asetuspulveriksi. Tämä auttaa lukitsemaan meikin paikoilleen ja imemään jäljellä olevat öljyt, jotka voivat aiheuttaa hapettumista. Voit myös käyttää uudelleen asetusta jauhetta koko päivän. 

Mielestäni puhdas piidioksidijauhe on paras tapa mennä, koska talkki kaavoja voi kuivua ihon ja näyttää cakey, varsinkin jos olet'uudelleen koskettaa ylimääräisiä kerroksia. Sinä pystyt't mennä vikaan Make Up For Ever HD Microfinish -jauheelle tai RMS Beauty "Un" -jauheelle, jota käytetään jauhepuhdasta.

Related:Paras jauhe Makeup-asetukselle (ja miten sitä käytetään)

Toinen vaihtoehto on asettaa suihke, jonka sumu koko kasvoillasi on viimeinen vaihe meikkiäsi. Urban Decay All-Nighter -tuoksu Pitkäkestoinen meikkiasetus Spray toimii laskemalla meikkiäsi lämpötilan, jotta se näyttäisi vastavirtaiseksi.

Kokeile sävytettyä kosteutta

Jos sinä'että useimmat perustukset hapettuvat, harkitse sävytettyä kosteusvoidetta, BB-kermaa tai CC-kermaa. Koska he'ei ole niin pigmentoitu, siellä'sillä on vähemmän mahdollisuuksia, että väri muuttuu sinulle ja ne'll hydrata kuiva iho samanaikaisesti. 

Jos sinä'uudelleen huolissaan siitä, että sävytetty kosteusvoite voitti't anna tarpeeksi kattavuutta, tutustu Laura Mercier sävytetty kosteusvoide'Se on edelleen yksi parhaista kaavoista, ja mielestäni sen kattavuus on verrattavissa kevyeen ja keskisuuriin kattavuuteen. 

Kaikkiin puutteisiin / viat, joita sinun on vielä peitettävä sen jälkeen, yrittävät piilottaa (tai "piilottaa piilossa", kuten Lisa Eldridge sanoo). Käytä pieni harja, pidän sisäänvedettävissä huuliharjoista ja läpinäkymätön täysi peitevoide, kuten Make Up For Ever Full Cover Concealer. Tämän ansiosta voit päästä eroon selkeästä ihon pintakäsittelystä, mutta silti piilottaa värjääntymisen.

Osta Lighter Foundation Shade

Jos sinä'olet löytänyt säätiön, jota todella rakastat, kannattaa saada se 1-2 sävyä kevyemmin niin, että kun se hapettuu, sinulla on täydellinen vastaus ihon sävyyn. Tämä edellyttää tietenkin oikeudenkäyntiä ja virhettä, ja sinäkin'Sinun täytyy säätää aikataulusi odottaa hapettumisprosessia. Se kuitenkin'on mahdollisuus harkita, jos voit't löydä mitä tahansa't vaihtaa väriä sinuun. 

Go Oil-Free

Nisha, tunnen sinut'käytä jo öljytöntä perustetta ja sitä's hapettava. Kuitenkin toisilla saattaa olla onnea vaihtaa öljytöntä kaavaa, koska vähemmän öljyjä saattaisi merkitä vähemmän mahdollisuuksia oksidatiiviseen reaktioon iholla.

Related:Uusi NARS-säätiö antaa Armaniille vakavan kilpailun

Uudelleen ajattele ihonhoitoasi

Raskaat voiteet voivat olla syyllinen oksidoituun säätiöön jättämällä liikaa kosteutta iholle ja / tai rohkaisemalla ihoa tuottamaan enemmän öljyä. Jos T-alueesi on todella öljyinen, voit luultavasti päästä pois ilman kosteuttajaa tai ainakin siirtyä kosteuttavaan seerumiin tai kevyeen öljytöntä vartalolle (jolla on jotain ravitsevampaa poskillasi). 

Related:Tarvitsetko todella kosteutta?

Kuten kaikki, jotka lukevat tämän blogin tietää, suosikki valohydraattori KAIKKI ihon tyypit on Consonant HydrExtreme.

Related:Paras luonnollinen kosteuttava seerumi

Toisaalta se'on mahdollista, että iho on kuivattu, mikä voi aiheuttaa rebound-öljyntuotantoa. Jos siellä's mahdollisuus, että sinä'uudelleen irrottamalla ihosi ylikystyllä tai ylikuumenemalla (ja sitten lisäämättä sitä kosteutta), kokeile vaihtaa lempeämpiin rutiineihin nähdäksesi, jos tämä auttaa kuivassa ja ylimääräisessä öljyssä.

Mitä silikoneihin, minä'm varovainen. Vaikka ne voivat antaa iholle tilapäisesti pehmeämmän ulkonäön, ne voivat kertyä huokosiin, jotka häiritsevät ihoa'n luonnollinen regenerointiprosessi, tämä voi johtaa kuivaan, kuivattuun ihoon. (Sama koskee mineraaliöljyä ja vaseliinia.) Harkitse investoimalla silikoni-free-kosteusvoide (ja jopa silikoni-free-säätiö, kuten Sappho Organics Liquid Foundation), jotta näet, että tämä auttaa ihoa palaamaan tasapainoon.

Related:Paras luonnollinen, orgaaninen nestemäinen säätiö

Tasapainota pH: n

Yksi käsitys ihonhoitorutiineistasi on omenaviidetavata (ACV) väriaineena. Koska hapettuminen voi laukaista ihon happamalla pH-tasolla, voit yrittää tasapainottaa sen ACV: n kanssa. (Huomautus: New Yorkin dermatologin tohtori Karen Hammermanin mukaan iho on luonnostaan ​​hapan, mutta kun etikkaa käytetään väriaineena, se auttaa ihoa löytämään ihanteellinen tasapaino kuivan ja öljyisen.) Varmista, että laimenna se , vaikkakin yksi osa etikkaa kahteen osaan vettä ja levitä puuvillapohjalle.

Toivottavasti tämä auttaa, Nisha!

Leave A Comment

− 9 = 1