Miten lisätä kohokohdat vaaleanruskeisiin hiuksiin kotona

Onko kukaan muu huomannut siirtyvän kohti luonnollisempaa, "ehkä hän's syntynyt sen kanssa "hiusväri Viime aikoina naiset luopuvat vaaleista kohokohdistaan ​​laumoissa!'sinulla oli tarpeeksi aikaa satoja kuukausia ylläpitäjänä, ja he valitsevat pysyvän brunetteja kaikkialla, terveinä ilmeisinä vaaleanruskeina sävyinä. Paljon huonompi kuin keinotekoinen vaalea tai punainen; paljon halvempaa.

Ruskeat hiukset ovat myös super-seksikäs. Se'on ollut toistuva teema voittajien kanssa FHM's Vuoden Sexiest Women of awards, jotka useimmiten eivät ole brunetteja, ei blondija. Ajattele: Cheryl Cole, Halle Berry, Megan Fox, Jennifer Lopez, Kelly Brook ja Mila Kunis (jotka tänä vuonna ottivat halutun kruunun). Ehkä herrat haluavat't mieluummin blondit, kun kaikki!

Useimmat ex-blonde-korostuskynät luonnollisesti kuuluvat tumma vaalea-keski-ruskea väri-alue. Kuitenkin light brunettes usein on ongelma "wishy-washy" väri, se voi't päättää, onko se vaalea tai ruskea.

Tässä tapauksessa hieman valkaiseminen voi olla erinomainen vaihtoehto menossa vaalea tai tummempi. Katso Lauren Conrad mahdollisesti minun suosikki hiusten väri EVER olemassa:

Voit saada tämän saman vaikutuksen hienonntamalla hienosti päät ja muutama säikeet kasvosi ympärillä. Se antaa sinulle auringon suudelman, joka säilyttää oman brunette, mutta lisää kirkkautta. (Häpeä Lauren ei't didn't pidä tätä kauemmin.)

Vaikka suosittelen aina menemään salonkiin, jos haluat täydellisen auringon suututun korostuksen, voit helposti luoda tällaisen sävytön-sävyisen ulottuvuuden käyttämällä brunette-kodin hiusväri-sarjaa. Se's käytännöllisesti katsoen mahdotonta saada vikaan ja ottaa se minulta, olen käyttänyt melko paljon jokaista tuotemerkkiä ja väriä siellä.

Mitä sinä'tarvitsen

Garnier Nutrisse pysyvä hiusväri 70: ssä Dark Natural Blonde (tai Almond Creme):

Garnier Nutrisse pysyvä hiusten väri 90 Light Natural Blonde (tai Macadamia):

Tarkka värisävy (koska tämä on balayage-tekniikka, sitä pienempi harja, sitä luonnollisempi se näyttää):

Haluat myös:

Kuinka käyttää väriä

  1. Aloita kuivilla hiuksilla, muokata tavan, jolla tavallisesti pidät.
  2. Sekoita kukin väri-creme, 70 Dark Natural Blonde ja 90 Light Natural Blonde niiden kehittäjäpulloilla.
  3. Käytä tarkkaa sävyn harjaa, peitä maalata 90 Light Natural Blonde ohuissa säikeissä luomalla pieniä kohokohtia läheltä juurta hiusten päähän. Harjaa väri muutamaan säikeeseen pään ympärillä ja luo moniulotteinen ulkoasu. Väriaine on paksu, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se vaikuttaa muihin hiuksiin. Jätä tämä käsittelyyn 10 minuuttia.
  4. Kun olet kymmenen minuutin kuluttua, käytä 70 Dark Natural Blonde siveltimellä hiusten päähän. Käytä harjaa höyhenen värin hieman, joten ei ole riviä. (Mutta älä huoli, se on niin lähellä väriä, että kontrastia ei juuri ole).
  5. Jätä väri kehittymään vielä 25 minuuttia. Tämä tarkoittaa sitä, että 90 Light Natural Blonde on ollut 35 minuuttia yhteensä, mutta älä huoli, koska se ei mene valolle ruutuun, saat vain hienovaraisen keskikokoisen blondi kirkastaa kasvot.
  6. Huuhtele sitten shampoo, ehto, kuiva ja tyyli normaalisti.

Oletko luopunut kohokohdista luonnolliselle vaalealle brunetteelle?

Oletko kokeillut tätä tekniikkaa kirkastamaan värisi?

Kuka on sinun viimeinen julkkisi kevyt brunette?

Leave A Comment

63 − 54 =