Mitä tehdä, kun kasvosi on kevyempi kuin kehosi

Kesä on melkein täällä, ja se tarkoittaa sitä's virallisesti Eagle kausi.

Eagle mitä? 

Jos sinä'uusi täällä, "Eagle" on termi I'Olen käyttänyt monia vuosia kuvaamaan ilmiötä, jolla on kasvot, jotka eivät'ne sopivat kaulaan, rintaan tai hartioihin. Tiedät, aivan kuin kotka's kasvot ovat valkoisia harmaalla ruudulla ... tämä on silloin, kun ihmisen kasvot ovat valkoisia ruskealla ruumiilla.

Tässä's viimeisin julkkis esimerkki I've löytänyt:

Kyllä, kotka voi jopa tapahtua jollekin muulle kuin tyylikkäälle Jennifer Anistonille.

Tämä Jennifer, toisaalta, ei yllätä kukaan:

Niin äärimmäinen. Joten häiritsevää. Niin hämmentävä.

Myös Demi Lovato:

Hän näyttää upealta siltä, ​​mutta siinä on epäsovituma.

Pretty Lark Voorhies on päästy merkittävästi liian kevyeen, liian hukkaan perustaan. 

mo'nique's kevyempi kasvot on hienompaa, mutta ilmeisesti myös meikkiin liittyvä. minä'En ole varma, onko hiusviiva kysymys meikki tai hänen peruukki, mutta siellä's ehdottomasti liian kevyt kaistale hänen nenäänsä.

(Huomautus: Luonnollisesti kevyempi kasvo on't vain "valkoisten ihmisten" ongelma, kuka tahansa voi kokea vaihteluita sävyistä kasvoista kaulaan rinnalle. Jos löydät enemmän julkkis esimerkkejä, ole hyvä ja jaa!)

Ja sitten voimme't unohda alkuperäinen esimerkki, Emily Blunt:

Jos tämä voi tapahtua julkkiksia varten, se voi myös tapahtua sinulle. 

Monilla ihmisillä on kevyempiä kasvoja luonnollisesti, kun taas toiset hankkivat ongelman kesäkuukausina. Aurinkosuojatuotannon nousu (ja sen yhdistyminen ennenaikaiseen vanhenemiseen) on tehnyt kaiken meistä erittäin tunnollisemmaksi SPF: n levittämisestä kasvotamme joka ikinen päivä, mutta ruumiimme, ehkä ei niin paljon. Ja sitten's koko kysymys itsekarkailijoista ja exfoliators ja asioita päällään eri kehon osia eri nopeuksilla jne.

Joten mitä voit tehdä kasvot että's kevyempi kuin kehosi? Jatka lukemista:

1. Tarkista, oletko'uudelleen yllään oikea säätiön sävy.

Kaikista mahdollisista meikkiasioista, säätiön sovitus on ylivoimaisesti kaikkein hankalimpi, ärsyttävin asia päästä oikealle. (Se's sanoa jotain, että jopa joku sellainen kuin minä, jolla on ollut pääsy kymmeniin tuotemerkkeihin koko urani kauneuseditoriin, on koskaan koskaan rakastunut alle 10 säätiötä yhteensä! Kaikki sävyjen vähäisten vaihteluiden vuoksi.)

Testata säätiö, se'on parasta swampaa se joukko paikkoja, joista yksikään ei pitäisi olla käden takana. Kokeile sitä pitkin lantiota, nenän ympärillä, silmien alla ja kaulassa ja rinnassa. 

Normaali neuvo on, että ihanteellinen sävysi "katoaa" ihoon. Mutta kun sinulla on eriasteiset keveys ja pimeys, sinä'Tarvitsen tuomion:

  • Vastaavat säätiöt kasvoillesi: Voit tuntea olosi mukavaksi käyttämällä säätiön sävyä's tarkka ottelu kasvosi kanssa, jolloin sinä'Sinun täytyy luottaa bronzing / contour -tuotteisiin, jotta se sopisi muuhun kehosi kanssa (mikä on hienoa, jos et halua't on valtava ero ääniä). Don'yritä ottaa kevyempää säätäsi kattamaan kaulasi ja rintaasi ... se'll hölmätä kukaan eikä ole vain käytännöllinen!
  • Vastaavat säätiöt kehoon: Tai ehkä mieluummin saada säätiön sävy että'joka on lähempänä rintakehää, mikä tarkoittaa, että kasvot ovat hieman tummemmat. Luultavasti menen sävyyn kasvoista ja rintakehistä, juuri niin, että leikkaat kontrastin. Sinä'sinun on myös säädettävä peitevoide vastaavasti.

Kun sinä'tämän päätöksen tekeminen, sinun pitäisi katsoa kasvosi luonnollisessa, ulkona olevassa valossa's ainoa tapa kertoa. Kauppa valaistus on mahdotonta, joten muista pyytää muutamia näytteitä kotiin kotiin (Sephora tekee tämän esimerkiksi). 

Saatat huomata, että tarvitset erilaisen perustan värin kesällä ja talvella, ja että's täysin kunnossa.

Vaikka apteekkien säätiöt parantuvat paremmin, minä'Olen löytänyt ammatilliset linjat parhaiten tarjoamalla laajan valikoiman realistisia näköisiä (lue: ei-vaaleanpunaisia, ei-oransseja, ei liian vaaleita) ihon sävyjä. Joten sinä'jotka ovat todennäköisesti löytäneet unelmakokemuksesi brändeistä kuten MAC, NARS, Bobbi Brown, Giorgio Armani, Laura Mercier jne. Jotkut hienot vaihtoehdot ovat uusi NARS All Day Luminous Painoton säätiö (tarkasteltu täältä), Katrina'(tarkasteltu täältä) ja tietenkin meikkitaiteilijan fave, Giorgio Armani Luminous silkkisäätiö (mainitaan täällä ja luultavasti 5 000 muuta paikkaa tällä sivustolla!).

Oma persoonallinen brändi on Make Up For Ever, sillä niillä on tonneja sävyjä ja 115 norsunluu HD Invisible Cover -säätiössä on lopullinen neutraali oikeudenmukainen sävyni (vaikka kuulen, että ne muotoilevat tämän pian):

Joka päivä, en todellakaan halua mieluummin Light & Body -mallin kevyempää tunnetta ja viimeistelyä, ja sekoitan Porcelain 2: n ja Pink Porcelainin 38 kanssa saadakseni ottani:

Tästä huomautuksesta voit ja pitää sekoittaa tuotteesi, jos mahdollista't löytää tarkan täydellisen värin (minä vain teen tämän käteni takana, 50/50). 

Katso myös uusi Cover FX Custom Cover Drops. Tämä on pienikokoinen väkevöity pigmentti, joka on saatavana 24: ssä sävyssä, jota voit käyttää minkä tahansa tuotteen räätälöimiseen, ottamalla sen kevyempi tai tummempi (ja antaa sinulle mahdollisuuden hallita peittoa). Minulla on tämä N20: ssa ja rakastan sitä!

Olet ehkä kuullut Sephoraa'n uuden Pantone Color IQ -palvelun, jonka avulla voit skannaa ihon laastarin gadgetilla, joka määrittää Pantone-värinumerosi ja vastaavat säätiösi ottelut. minä'm ei ole vakuuttunut sen tehokkuudesta. Minulle se ei't työskentelevät, äitini jopa kysyi minulta, olinko hyvin tunne, kun hän näki minut ultra-keltaisena Bobbi Brown sävy se sanoi oli ottelu. Se oli tuosta ihanasta ja unflattering! Joten minä haluan't ajattelevat, että tämä tekniikka voi tai pitäisi koskaan korvata vanhanaikainen tapa säätää perustuksia paljaalla silmällä.

2. Siirry tummemmaksi ja selkeämmäksi.

Okei, niin sinä'ei ole oikeastaan ​​säätiö. Tai sinä'älä palaa alaspäin, kun tuote on tummempi ja säätiön kattavuus. 

Kuulen sinut. Minulle, en koskaan koskaan pidä miten katson, kun säätiö on jopa murto liian tumma. Se vain näyttää "pois" ja minä don'tuntuu itseltäni.

Että'jossa paistat valkopalat tulevat. Nämä areenat't tannerit; ajatella niitä puhtaina, sävytettyjä kosteusvoineita tai BB-voiteita, joissa on hieman pronssinen, valaiseva sävy. Kevyemmissä kaavoissa ne antavat enemmän todellista ihoa näkyvistä, joten ne näyttävät luonnollisilta ja helpompi käyttää kuin keskipitkän tai täyden peittoalueen. Ja voit käyttää niitä kaikkialla kasvoillesi vain hieman peitevoimalla (sopivalla äänellä) tarvittaessa.

Urban Decay's Naked Skin Bronzing Beauty Balm olisi hieno:

Tai Stila's Pysy All Day 10-In-One HD Bronzing Beauty Balm: 

Myös nestemäiset bronzerit, kuten Giorgio Armani Maestro Liquid Summer, kannattaa kokeilla, koska niitä voi käyttää kaikkialla kasvoissa tai sekoittua tavalliseen ihon meikkiin.

Sama kuin Perricone MD No Bronzer Bronzer:

Becca valmistaa myös Bronzing Skin Perfector -naulanpohjamaalia, joka tuo lämpöä kevyempiin ihon sävyihin ja sitä voi käyttää yksinään tai muiden meikkien alla:

Ei ole väliä mitä, emme koskaan halua meidän kasvot meikki näyttää maski, jossa selkeä rajauslinja. Joten sekoita, sekoita, sekoita, varsinkin pitkin leuan suua! Tässä on lisää vinkkejä sekoittamiseen kuin ammattilainen.

3. Lämmitä se bronzerilla tai muotoilujauheella.

Toinen tapa lisätä lämpöä ja tasoittaa sävyn vaihtelut on käyttää bronzeria, punastua tai ääriviivajauhetta kasvoillesi sen sijaan, että muutat perusväriäsi. 

Tämä toimii hyvin, jos on olemassa vain taso tai kaksi eroa rinnassa kaulaan. Jos sinulla on enemmän Jennifer Love Hewittin tilannetta, niin sinä'Luultavasti halutaan käsitellä liian vaalea kasvot suoremmin, ts. tummemmalla pohjalla koko kasvot.

Matta-bronzerit, joilla ei ole hämää, näyttävät luonnollisilta, ja jauheet ovat helpoin muoto valvontaan. 

ne plus ultra mattapulverisensorit ovat Guerlain Terracotta 4 Seasons Tailor-Made Bronzing -jauhetta (tarkasteltu täältä), joka on hienosti rakennettu ja tulee eri pimeyden tasoihin. Mutta oikeasti voit't menemään vikaan useimpien Guerlain-bronzerin kanssa, mukaan lukien heidän uusi tänä vuonna, Terracotta Joli Teint Powder Duo.

Toinen hieno valinta on Too Faced Soleil Matte Bronzer. minä'm meikkitaiteilija kertoi, että maitokakkujen sävy on yksi harvoista'Työskentelen jopa vaalealla iholla ilman, että katsot liian ilmeisiltä tai oransseilta. 

Hauska asia on, että tällä kaudella siellä's uudet muotoilujauheet, jotka ovat olennaisilta osiltaan samanlaisia ​​kuin matta bronzers, aivan eri nimellä ja ehkä ei aivan oranssina (hyvä kirjaomme!). Pidän todella NARS Contour Blushista ja Marc Jacobs #Instamarc Light Filtering Contour -jauheesta, joista jokaisella on kevyempi kohokohta.

Jos haluat käyttää näitä tuotteita, ota pörröinen harja ja laske palettiin, poista ylimääräinen ylimäärä ennen lakaisemista kasvojen korkeiden tasojen yli. Haluan tehdä "3" -muodon: Aloitan hiusviivan keskeltä, seuraan sitä temppeleihin, menen poskipyöriä pitkin, sitten taaksepäin ja taivuttamalla leuan suua. Toista toisella puolella. Jos niska on liian vaalea, voit myös pölyä jotain väriä.

Tämä voidaan tehdä myös kerman tai nestemäisen bronzan, kuten Armani Liquid Summer tai Perricone MD No Bronzer Bronzer; ne ovat vain hieman hankalampia työskennellä kuin paikalla pronssit (siis minun reco vain soveltaa 'em kaikki).

Don'Älä unohda, punastua on pakko, kun sinä'teet mitään bronzing. Se'll kaikki värit pop ja näyttävät todella tuoreita.

4. Käytä kasvoille tehtyä itsekeristinta.

Vaaleampi iho voi syntyä, kun sinä'kun olet itsekin itsekin ruostunut, mutta ei kasvojasi. (Olenko minä ainoa, joka välttää kasvojen peitossa kasvot pelkäävän sitä's todennäköisempää minua puhjettua?) 

Tai ehkä sinä itsetarkoitat kasvosi, mutta se kuluu nopeammin, koska se'jossa sinä'uudelleen pesemällä ja kuorillaan useammin ja syvemmällä.

Ongelma, joka on ratkaistu kasvoille suunnitellulla rusketuskaudella, jota voit käyttää muutaman kerran viikossa säilyttääksesi hehkuasi.

Celeb parkitus asiantuntija James Read's eponymous line ominaisuuksia tämä BB Gradual Tan For Face, jolla on kätevä harja-applikaattori aivan kuten tietty ylellisyyttä säätiö muistan. 

Vita Liberata yhdistää asteittaisen parkituksen ja ihonhoitotuotteet tässä Self Tanning Night -kosteuspäässä. 

Jos haluat enemmän värejä, tutustu Titaanin itsestäänpuhdistuviin kivennäisaineisiin, toinen viileä innovaatio Vita Liberatasta. Käytät kabuki-harjalla, aivan kuin tavallinen kuparipulveri, mutta se luo viisi päivää kestävän rusketuksen. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos sinä'uudelleen huolissaan värin hallinnasta ja sinä don't kuin sotkuiset voiteet.

5. Hoida niskaasi ja rintaasi kasvojesi tavoin.

Toinen syy värimuutoksiin on ero ihonhoito-ohjelmassa. Kuten aina sanon, kasvosi pysähtyy rinnallesi. Annatko sinun dekolteen sama rakkaus, jonka annat kasvosi?

Tämä tarkoittaa puhdistusta, kuorintaa ja hoitojen hoitamista suoraan rintaan asti, mikä voisi auttaa pitämään ihon sävy tasaisemmassa värissä. 

Mutta ennen kaikkea se's tärkeää käyttää SPF: tä kuin hullu ja pitää se henkilöllesi kaikkina aikoina. En't tiedä sinusta, mutta minä'Olen syyllistynyt liian paljon auringosta rintaani aiheuttaen värin eron. Esimerkiksi viime viikolla se oli ensimmäinen aurinkoinen päivä ja olin ulkopuolella muutaman tunnin. Se oli liian kuuma käyttää takkiani ja minä'd vain laittaa SPF: n kasvoni ... ja voit arvata loput. 

Joten nyt, minä'Minulla tulee olemaan tämän uuden mineraalisuoja, Tarte Tarteguard:

Toinen uusi keino on-the-go-suojaukseen on Éminence Organic Sun Protection, joka on siveltimellä varustettu mineraalijauhe, jossa on sisäänrakennettu SPF 30. Tämä on hieno kasvot ja rintakehä, jos voit't käsitellä kosteutta.

Bottom Line

Vaihtoehtoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kun korostat vaaleampia kasvoja kuin kehosi. Sinä et'Sinun ei tarvitse saada haitallista auringonvaloa, ja nyt on tarjolla tonnia itsekartoituja kasvoihin'ei tarvitse tehdä tuotteita, jotka sopivat paremmin jalkoihisi kuin otsaasi.

Ennen kaikkea rakastan kuinka pitkälle'Olen tullut ihon meikkiin. Ei vain ole olemassa enemmän ja parempia säätä sävyjä, mutta on myös erilaisia ​​tekstuureja ihon meikkiä valita, kuten sävytetty BB ja nestemäinen bronzers. Ja uudella mattapuhaltimella / ääriviivalla, näyttää siltä, ​​että voin lopultakin lopettaa pitkäikäisen lemmikkisi kauneuden, joka kimmoistuu hohtavan, kimaltelevan bronzereista. Hurraa! 

Osta tarina

Ota kantaa

Onko sinulla koskaan ollut kevyempi kasvot kuin kehosi? Miten käsitellä sitä? Oletko kokeillut jotain näistä tuotteista tai vinkkeistä?

Leave A Comment

9 + = 13