Miksi olen päättänyt lopettaa parkituksen (jopa fake-tyyppinen) ja omaksua vaalea

Joten tiedät kuinka minä've hitaasti, vuosien varrella, kehittivät suurta vastenmielisyyttä blondi korostaa? (Sinä tiedät yleisen lajin, jota kampaajat näyttävät antavan kuin karkkia, kun totuudenmukaisesti useimmat ihmiset sopivat paremmin lämpimiin, tummempiin, sävyisempään, värilliseen väriin.)'t kävele kadulla ilman, että salaa haluaa kertoa joka kolmasosa naiselle, että hiukset saattavat näyttää paljon paremmilta.

No, sama asia on minulle parannettu.

'Tis kausi, tiedän. Mutta todellinen tai väärä, haluan vain't ajattelevat, että tan näyttää olevan HYVÄ enää.

Tapaus: muutama viikko sitten kauneuspaikalla olin ehdottomasti haltioissani yksi julkaisijoista ja hänen rusketusta. Se oli erittäin tumma ja se oli todellinen (kysyin). Unohdin, missä hän'd, mutta se oli sellainen kynnys, jota voit saada vain viettämällä kolme viikkoa Ranskan eteläosassa, jos tiedät, mitä tarkoitan. Ja 16-vuotiaana luultavasti olisin antanut vasemman käteni näyttämään sellaiselta. Mutta nyt? Löysin itseni huolestuttavaksi hänen tulevaisuudestaan ​​(täynnä ennenaikaista pikkutyttöä ja ryppyjä epäilemättä) ja ajattelemalla, no, se'ei edes söpö! Tarkoitan, että kaikki, mitä näit tytön kanssa, oli TAN ... ei hänen kauniita piirteitään.

En'en ajattele'Olen ainoa, joka's tällä ei-tan-junalla. Viime aikoina'm huomannut, että niin monet julkkikset haluavat vain mennä vaalean ihonsa, unapologetically, kuten Rachel McAdams edellä.

Tai Christina Hendricks.

Tai Marion Cotillard.

Tai Amanda Seyfried.

Tai uusi pakkomieleni (jota monet teistä tekevät't ymmärtävät ilmeisesti!), vähemmän tunnettu hollantilainen B (C) lister Holland Roden.

Vertaa ja ristiriidassa fake-leipureiden kanssa, kuten Ashley Tisdale. (Sivuhuomautus: Nämä ovat sellaisia ​​kohokohtia, joista minulla on suuri ongelma. Double whammy here!)

Ja tietenkin Kim Kardashian. (Tämä on vanha kuva, mutta saat käsityksen siitä, että tämä parkitus on mennyt liian pitkälle, kyllä?)

On niin paljon enemmän, jotka ylitsevät tanssit Christina Aguilera, Lindsay Lohan, Donatella Versace, koko naispuolinen Jersey Shore. siellä'vain jotain niin ... no, FAKE siitä. (Duh.) Ja kauneudessa, me todella vihdoin viedään pois siitä's SO '00s. (Vakavasti, luulen meidän'katsovat taaksepäin tuon vuosikymmenen aika nopeasti ja ryntäävät, suurta aikaa. Fake tans, fake blonde hair ... ugh, se oli niin kovaa.)

Joka tapauksessa, paitsi julkkisten havaintojen, että rusketus on pois ja luonnollinen iho on IN, minä'm ei vain tunne koko itsekartoitusprosessia tänä vuonna.

Yritin, olen todella tehnyt. Kauden alussa menin koko suosikkihommien, Rodialin, päähän-toe-sovelluksesta, joka houkuttelee ennätykseksi ihanaa ja karamellia kuin curryn sijaan..

Mutta? Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin vain, että tanner ei enää ollut minun juttuni. Ihmiset kysyivät minulta'd ollut poissa (kyllä, väri on niin hyvä), mutta yhtäkkiä se vain tuntui oudolta myöntää, että se tuli pullosta. Kukaan muu tunne näin? Onko se vain minä?

Mitä todelliseen parkitukseen olisin, olisin paha kauneuseditori, jos olisin aina kannattanut sitä. Kuitenkin olen voittanut't lie, minä'minulla on ollut tunnetusti menneisyyteni nauttimaan auringossa, aurinkovoidetta. Se tuntuu hyvältä!

Mutta tänä vuonna minä'Olen täysin hylännyt. (Ehkä miksi'm kunnossa sans-nahkuri. Kun olet'Sinun kalpean, selluliittikyllästyneiden reiden partaamisessa uimapuvulle maailmaan's helppoa saarnata. minä'Ole ensimmäinen, joka myöntää, että tanners tarjoavat hyvän camo-kehon epävarmuustekijöitä.)

Minun syyni kaataminen auringosta, kuten vampyyri tänä vuonna, on kuitenkin tekemistä kasvoni kanssa. Koska minä'm suuressa vaarassa tämä tapahtuu:

Kyllä, se's freckles. Ne'uudelleen kasvaa kuin CRAZY tyhjästä. Paitsi minun eivät ole söpöjä. Ja niin, tilasin tämän Well.ca. (Kuvani Instagramista.)

Se's 4% hydrokinoni ja etsinyt dermatologisia neuvoja,'olen päättänyt'Menen kokeilemaan sitä. Kanadassa voit ostaa 4 prosenttia hydrokinonia yli laskurin, ja että's parhaiten panostaa paikallisesti, jos haluat todella haalistua pisteitä ja värjäytymiä, vaikka ne'tunnetusti vaikea päästä eroon siitä riippumatta. Olen ollut äärimmäisen antihydrokinoni, mutta minun derm sanoi, jos et halua'käytä sitä pitkällä aikavälillä (eli yli kuusi kuukautta), se's ok. Ja hyvin, minä'm epätoivoinen. Ainoa vaihtoehto on sarja IPL (voimakas pulssi valo) hoitoja, ja että'Olla muutama tuhat dollaria pricier kuin tämä kaveri, joka on vain 38,95 dollaria. (Tilaa se ilmaiseksi lähettämällä Kanadassa eikä minimitilausta.)

Ilmeisesti saat parhaan tuloksen, jos yhdistät sen Retin-A: n kanssa (luulen, että se auttaa sitä tunkeutumaan), joten'teen sen iltaisin Lustran alla ja sitten Lustra yksin aamuisin. No, ei yksin & # x2014; se's ehdottoman ESSENTIAL että käytät aurinkovoidetta tämän, tai sinä'todennäköisesti päätyy jotain pahempaa kuin mitä aloitit.

Niin minä'll pitää sinut lähetetty! Tarkoitan, haluan olla kalpea, mutta haluan myös olla virheetöntä, posliinia vaalea. New.Beauty.Goal.

Tällä välin kerro minulle:

Menetkö luonnollisella ihon sävylläsi typerä, valepäinen väärennetty?

Tai oletko yksi niistä ihmisistä, jotka vain näyttävät ja tuntuvat olevan paremmin bronzed?

Oletko koskaan yrittänyt haalistua pisamiasi? Mikä toimi sinulle?

Leave A Comment

12 − 4 =