Miksi kaksinkertainen prosessi hiusväri on parempi kuin kohokohtia

Eeks! Kaksi päivää peräkkäin hiusvärinpylväitä ja hieman karkeita. minä'olen pahoillani. minä en't tarkoittaa, että sinulla on huonoja hiuksia tai jotain sellaista. Mutta ehkä se voisi olla parempi.

Haluatko tietää miksi? Koska sen jälkeen kun yli puoli vuosikymmentä oli tullut itselleni "tutkimuksen" nimeksi, luulen, että olen vain löytänyt "Life Colorin" odottamani. Se's true! (Ja jos sinä'vain liityt meihin, sinun täytyy päästä kiinni ja lukea alkuperäinen ja eeppinen Life Cut -viesti.)

Toivon vain'd teki tämän löytämisen viisi vuotta sitten. Mutta ehkä kaikki taistelevat arvet ... er, paistetut päät ja huono kuva todiste ... tulevat olemaan sen arvoisia, jos voin antaa sinulle joitain vinkkejä.

Joten anna minun mennä takaisin. Testin ajamisen jälkeen Ombré, jonka tunsin vain wasn't "minä" useista syistä (blonderexia, yksi), menin takaisin minun säännöllinen salonki. Sain heidät korostamaan kohokohdat, jotta väri hajotettaisiin väliaikaisena pysähtymisraja-arvona. Muutaman viikon kuluttua menin takaisin hiusten leikkaukseen ja minun kampaajan elämäni, Bill Angst, anna minun päästä mukaan insideryn julkkisväri-salaisuun, joka on pieni asia nimeltään Double Process.

Näin se's eri:

Yhden prosessin väri

Yhden prosessin väri on yksi sävy. Se voi olla pysyvä tai puolipitkä, mutta ei ole kohokohtia, koko pää on sama. Tämä voi näyttää hyvältä paljon aikaa ... mutta blonder you go (* yskä * Holly Madison * yskä *), enemmän peruukki kuin se voi saada.

Kohokohdat ja alhaiset valot

Kohokohdat ja pienet valot ovat vain hiuslasiosia, jotka värjätään tummemmiksi tai vaaleiksi, jolloin pohjasi väri muuttuu ehjänä. Kuten opimme eilen Charles Baker Strahanin kanssa's erinomainen Leighton Meester hiukset kärki, lowlights voi olla fantastinen erityisesti brunetteja. Kuitenkin kaikille hiusväreille, korostaa, että yksin joskus toimii ja joskus don'T. Ensinnäkin on ongelma ashy tukikohta, joka on todennäköisempää tapahtuvan vanhemmat saat (ja yhdistettynä kohokohdat voivat luoda harmaata valettu). Lisäksi, riippuen siitä, kuinka paljon kontrastia on pohjan ja korostusväriesi välillä, vaarannat vaaraa raidasta, sen sijaan, että haluamme haluamasi soittoäänen vaikutuksen.

Alhaisella mielelläni paras tulos saavutetaan...

Kaksinkertainen prosessiväri

Kaksoisprosessiväri sisältää sekä kohokohdat että kaiken värin. Se's luonnollisempi, koska se's vähemmän yksiulotteinen, ja voit saada sen ihanan sävy-on-sävy näyttää, että CBS kertoi y'kaikki eilen. Se on myös salaisuus erinomaisten julkkisten hiusvärityötöiden takana, joita ihailet.

Asia on kuitenkin, sinun on nimenomaan pyydettävä sitä ja oltava valmis maksamaan siitä ylimääräistä (koska se vie enemmän aikaa ja todennäköisesti lahjakkuutta). Mikä johtaa minut siihen, miten päädyin "Elämän väriin". Kiitos Billille'neuvo, tiesin, että halusin kaksinkertaisen käsittelyn lämmetä / keventää kantani. Ja minä myös Tiesin, että halusin hiukan hieman mansikka-sävyn vaalealle (joka perustuu Marie Robinsonin kuuluisaan värikuvaajaan, joka vie kaikki Scarjolta Amy Adamsille ja tietää todella mitä hän's tekee).

Joten kun Schwarzkopfin kansa ystävällisesti tarjosi värin hiukseni ilmaiseksi niiden uusi Essensity linja, päätin purra luodin ja antaa sen mennä. Jos sinä'uudelleen salainen hippi tyyppi kuin minä sitten sinä'Tunnen tämän jutun äänen. Se's todennäköisesti helpompi kertoa, mitä se doesn't sisältävät ensiksi: ei ammoniakkia, ei hajuja, ei silikoneja, ei parafiinia, mineraaliöljyjä, ei parabeenejä, ei alkoholia eikä keinotekoisia väriaineita. Oi, ja mitä se tekee? Täydellinen (100%) harmaa kattavuus, yhteensä 50 pysyvää sävyä.

Minulla oli hoito Torontossa's Tony Chaar Salon, ja koska minä'm kuolla pelkää uusia hiuksia ihmisiä, ärsyttin Tony loputon valokuvia ja kuvaukset haluamani ulkoasun. (Sinun täytyy kuitenkin kuopata, varmista, että olet'uudelleen molemmat samalla aallonpituudella.) Scarlettin kuva tämän viestin kärjessä oli inspiraatio. Tässä se mitä sorta näytti ennen (huomaa streakiness):

...ja sen jälkeen, kun kohokohdat, värillinen värimaailma ja väriaine ovat, olen päätynyt tähän:

Kuten näette, pidän raitoista.

Joka tapauksessa, ehkäpä voit't todella näe eroa kaikki hyvin näissä valokuvissa, anteeksi. (Siksi olen yksi niistä bloggaajista, jotka vain WRITES, dang it ... I'm toivoton valokuvien ottamiseen ja valaistuksen ymmärtämiseen jne.) Joka tapauksessa, se's MUCH enemmän sävyäänisiä sävyjä kuin raidallinen ja hieman tummempi, punertavampi vaalea. Plus, päästä eroon ashi, mousy ruskea tukikohta oli elämää muuttuva (jos elämäsi liittyy tämäntyyppistä asiaa, kuten minun valitettavasti ei).

Voin tehdä väriaineen mennä vieläkin punaisempaan kun minä'm johtuu kosketusnäytöstä, mutta kaiken kaikkiaan minä'Olen erittäin tyytyväinen. Ja mikä tärkeintä, väri jätti hiukseni erinomaisessa kunnossa! minä'olen käyttänyt Essensity-linjaa huolta siitä lähtien, ja prodz ovat yllättävän kevyitä, mikä on hyvä hienoille hiuksille, kuten moi jotka vihaavat niitä rasvaa aiheuttavia raskaita kaavoja.

Onko sinulla koskaan ollut kaksivaiheinen väri??

Voitko ajatella sitä nyt?

Sana kadulla on se, että monet salongit, pyrkimys saada kaikki sisään ja ulos nopeasti, don't jopa valaista ihmisiä siitä. Niin väärässä, ei? Meidän täytyy saada sana ulos!

Leave A Comment

+ 1 = 4