Kuinka vahingoittuneet hiukset ovat terveellisempää

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hiukseni ovat ohuita ja sen luonnollinen väri on tumma. Olen äskettäin käyttänyt L: tä'Oréal Paris Féria Wild Ombre 070 keventää sitä ja sen päälle 7,0 tuhkapuhallus. 

Olen kokenut hiustenlähtöä viime vuosina (ja monien kemiallisten prosessien ja stressin jälkeen). Hiusten rakenne on tullut kuiva ja karvainen öljyllä juurilla. Haluan kasvattaa sitä ja nähdä sen kauan. Auta meitä, tarvitsen todella neuvoja. Kiitos ajastasi! & # X2014; Helen

V: Helen, sinulla on hyvin ihanat hiukset, jotka ovat luonteeltaan herkkiä eivätkä kestä mitään kemiallisia hyökkäyksiä.

Sinun lähestymistapa on käyttää hiusväriä, joka täyttää hiuksesi puraa sitä, eikä se heikentää sitä. 

Minusta tuntuu, että ei-ammoniakkihuuhtelu olisi juuri sitä mitä hiustesi tarvitsee.

minä'Varmista, että ihosi iho erottuu paremmin tummemmilla hiusväreillä.

Hiusten aallolla ei ole mahdollisuutta näyttää nykyisestä lyhyemmästä pituudesta. Pitemmillä hiuksilla saatat joutua käyttämään sauva- tai curling-rautaa, mutta se on työhön arvokas luomaan tämä ilme.

minä'm innoittanut myös tämän vahvan silmän ja alaston huulet uuden hiusväriisi.

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

− 6 = 3