Kuinka tehdä suurimman osan luonnollisista punaisista hiuksista

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K: Hei & # x2014; auttakaa! Minulla on luonnollisia punaisia ​​hiuksia ja minä'en ole koskaan varma, mitä tehdä sen kanssa. Minulla on täydet reunat (joista pidän) ja melko hieno, kevyt hiukset. 

Haluaisin olla todella pitkät, virtaavat, Amy Adams-tyylikkäät lukot, mutta en voi koskaan hallita sitä. Tällä hetkellä tuntuu, että hiukseni ovat hieman tylsiä ja minä en't hyödyntävät luonnollista väriäni. Kaikki neuvoja olisi hienoa! Kiitos! & # X2014; bryony

V: Bryony, sen on oltava todella vaikea olla sellainen luonnonkaunis kauneus.

Hiukset ovat mahtavia, kuten se onkin. Se on luonnetta ja kaunis väri. Joten leikkaus, jonka sinä tai hiuksesi voisi käsitellä, olisi seikkailun arvoinen.

Mielestäni tämä tyyli olisi hyvä sinulle:

Kasvaminen ulos bang ei ole paljon hauskaa, mutta sen arvoista, jos haluat muuttaa. Oma asiakas, jonka leikkaani tänään on kasvanut hänen otsatukkaansa ja on tyytyväinen tyyliin siirtymiseen.

Tämä on loistava tyyli käsitellä bang grow-out:

Kun se kasvaa, voit käyttää sitä pitkän sivun bangina.

Myös syvä puoliosa, jossa on hieman kiemura, olisi loistava vaihtoehto suoralle.

Löysin joskus, kun otsat nousevat, ne lisäävät hiusten paksuutta ja tilavuutta. Tämä voi olla hyvä tai huono asia riippuen hiuksista. Mielestäni kannattaa kokeilla, jos sinä'olen koskaan kyseenalaistanut, "Pitäisikö minä vai ei'Kasvatanko otsatuksiani? "

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

Leave A Comment

+ 73 = 75