Kuinka palata Ombré Hairista

Muista ne rohkeat pioneerit Ombré-hiusväri-trendistä, jotka ovat tulleet ennen? Rachel Bilson, Drew Barrymore, Alexa Chung, Jessica Biel ... puhumattakaan omasta Michelle. No, he'kaikki muutti.

minä'Muistan, että kaikki muistamme Rachel Bilsonin's Ombré, joka on ehkä pisimpään elävä Ombré ihmiskunnan historiassa.

Mutta kuka näki hänet tänä kesänä Comic-Conissa?

Ilman Ombréä hän näyttää hienommalta?

Drew Barrymorella oli tämä hieman pelottava Ombré.

Sitten hän vaihtoi sen päälle kauhean tulinen kastanjanruskea sävy, ehkä hänen suosikki hiusväriKoskaan tehnyt(joka sanoo paljon).

Alexa Chung, hänen solisluistelevyäänsä, oli epäilemättä lyhytkarvaisen Ombrén (Shombré?) Julisteen lapsi.

Mutta jopa hän erotti tapoja sen kanssa tuoreempaa, nuorempaa näköistä koko väriä. (Tässä kuussa näet myös hänen uuden hiuksensa lokakuun lokakuun brittiläisen numeron kannessa muoti.)

Viimeisenä mutta ehdottomasti ei vähäisimpänä, Jessica Bielilla oli mielestäni kaikkein pehmein, kaunein Ombré. Paired kanssa undone, putoavat kiemurtelevat päät (jonka I'en ole koskaan nähnyt tehty samoin, vain sanoa'), se oli täysin enkeli.

Joten se oli täydellinen shokki, kun hän kääntyi ylös hohto puolue, jolla on lähikuvahiukset!

(Huom: Hän's puhaltaa noin kaikenlaisia ​​kevyempiä päitä ja korostaa ja mitä sitten, mutta saat kohta.)

Ehkä sinusta tuntuu myös muutoksen tekemisestä. Nyt kun me'moni meistä etsii syvempiä, tummempia ja rikkaampia sävyjä, puhumattakaan vain yhdestä värisävystä tumman ja valon Ombré-sävyn sijaan. Mutta mitä jos don?'sinulla on A-listan väri-tekijä, kun haluat uuden ilmeen? Ei ongelmaa. Se ei voi olla yksinkertaisempaa kehittää ombré-tyyliäsi suoraan trendikkään pudotuksen väriin!

Takaisin kesällä, minä Ombré'd ystäväni Eve's hiukset luonnollisesta, keskiruskea, ja se näytti näin:

Se oli itse asiassa jyrkempi kuin kuvassa; vaalea alkoi korkeammalle ja oli eloisampi. Mutta kun hänellä oli suuri leikkaus, hän tunsi, että valo päättyi ja hiukset olivat liian lyhyet. Tässä mielessä tunsimme palaamisen juurilleen tarpeelliseksi, joten suunniteltiin sävy, joka olisi mahdollisimman lähellä luonnollista hiusväriä.

Kuinka valita värit (tiedebitti)

Avain luonnollisen tumman värin saamiseksi on käyttää kahta eri sävyä, joista yksi on tummempi ja yksi alhaisempi sytytin. Syy tähän on se, että ajan kuluessa hiustenne päät hiovat luonnollisesti (mieti ohuet hienot hiukset tai lapsen hiukset). Kun ihmiset luovat tämän vaikutuksen hiusväriin, niin'mikä estää kaiken varjon sumentamisen hieman "pois" tai liian litteältä. Kuitenkin dramaattinen tai hiuksenhieno Ombré oli ennen, tämä väri sääntö on sama.

Koska yritimme palauttaa Eevan'luonnonvalkoinen väri, valitsimme Oréal Paris Casting creme Gloss Hiusväri 432 Rich Espresso -tuotteella ylimmällä puoliskolla:

Pohjois-Amerikassa tätä kutsutaan nimellä Oréal Paris Healthy Look creme Gloss Color ja lähin vastaus todennäköisesti olisi 4 Tummanruskea:

Oréal Paris Healthy Look creme Gloss Color, Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty ja Well.ca

Sitten käytimme 535-suklaata alemmalle puoliskolle.

Pohjois-Amerikassa tämä olisi luultavasti 5G Golden Brown:

Oréal Paris Healthy Look creme Gloss Color, Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty ja Well.ca

Vaikka värinimet ovatkin'Ensimmäinen kirjain on se, joka ottaa huomioon: 4 merkitsee tummanruskea ja 5 tarkoittaa keskiruskea. Käyttää neutraali ruskea yläosaan ja a lämmin ruskeat päistä on epäonnistunut tapa suojata vihreitä väriaineita, jotka kehittyvät vaaleilla alueilla, mikä voi tapahtua tuhkaväreillä vihreän / sinisen pigmenttien takia. Muista vain valita värejä, jotka ovat yksi varjo erillään, muuten ero on liian huomaamaton ja voitettu't sekoita samoin.

Henkilökohtaisesti kannustan ihmisiä olemaan koskaan tummempia kuin taso 3 korkeintaan. Mitä tahansa tätä tummempaa, ja sinä riski, että hiukset ovat tylsää ja keinotekoista mustia eikä luonnollisia, syvä ruskeita. Voi, ja kun menee yleisemmin tummemmaksi, don't paniikissa, jos sinulla on tummat hiukset, kun ensin pese se pois. Tämä on yleinen ongelma hiusvärien kanssa, mutta säännöllisen pesun ja muotoilun viikon kuluessa värisi heikkenee oikeaan sävyyn (ja pysyy sellaisena!).

Suosittelen tämän prosessin käyttämistä tämän Oréal Paris -värivaihtoehdon avulla. Se's on erinomainen valinta Ombrén peittämiseen, koska se on todella valkaistu hiukset, parempi kuin monta pysyvää väriä, jota olen käyttänyt ennen.

Mitä sinä'tarvitsen

Kuinka värjätä hiuksesi takaisin Ombré-tuotteesta

Seuraa näitä neljää super-helppoa vaihetta muuttaaksesi kesän Ombré pimeiksi, pudota herkullisuudeksi!

1. Sekoita värit

Sekoita neljä osaa tummemmasta väristä yhtä osaa vaaleammasta väristä ja käytä sitä sitten hiusten yläosassa. Alemman puolen kohdalla, tarkka päinvastainen erillisessä kulhossa. Haluan sekoittaa värit tällä tavalla, koska mielestäni se tuo hieman enemmän syvyyttä ja tekee niistä hieman vähemmän tasainen.

2. Käytä tummempaa sävyä

Voit käyttää väriainetta (käsineet!) Kädet, tai käyttää sävyn harja ja kulho, kuten he tekevät salongeissa. Alkaen tummemmasta sävystä, levitä se juurista hiusten keskipituuksiin. Tein tämän värisävyllä, sillä Eevalla on paksut hiukset, ja tarvitsin varmistaakseni, että peitin kaikki korostetut korostukset aiemmin, mutta jos haluat vain hieroa sen käsiisi, niin'myös hieno.

3. Käytä kevyempää sävyä

Kun olet peittänyt hiusveden yläosan, käytä kevyempää sävyä puoliväliin päin. Liitä vaaleampi väri hieman tummempana, koska se sekoittaa kaksi väriä ja varmistaa tasaisen siirtyneen tuloksen. Don'älä huolestu kevyemmän värin käyttämisestä täsmällisessä pisteessä, jossa vaalea alkaa; väriaine loppuu.

4. anna sen kehittää

Noudata paketin ohjeita enimmäismäärä kehitysaikaa. Tarkasta hiustenne päät näyttävät siltä, ​​että ne näyttävät siltä kuin Ombré? Jos näin on, odota vielä viisi tai 10 minuuttia ja tarkista uudelleen. Kun aika on ylöspäin, huuhtele ja ehdota ohjeiden mukaisesti. Kun se'kuivattu ja tyylikäs, olet valmis ja se on'on aika nauttia uutuudesta!

Täällä ei ole enää:

Oréal Paris Healthy Look creme Gloss Color on saatavissa osoitteesta Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty ja Well.ca.

Kerro, jos yrität tätä! Tällä välin kerro minulle:

Oletko edelleen Ombré-tuuletin vai täysin sen päällä?

Aiotteko mennä tummemmaksi syksy / talvella?

Haluatko julkkikset' hiukset ennen tai jälkeen?

Leave A Comment

5 + 3 =