Kuinka kuvitella kasvosi muoto 4 askeleen

Jotkut kauneuden säännöt ovat todella vanhentuneita. Uskon, että punatukkaiset näyttävät todella hyviltä punaisesta huulipunasta, ja minä'Älä koskaan kerro, että voit't sekoita lämpimiä ja viileitä sävyjäsi. 

Mutta kun on kyse kasvojen muodoista, mielestäni hieman kauneuden sääntöä seuraa enemmän kuin okei! 

Että'koska kasvosi muoto voi vaikuttaa niin monta ulkoasua. Se's syy, miksi jotkut hiustenleikkuukoneet ovat hämmästyttäviä paras ystäväsi, mutta aren't niin imartelevan sinuun. Jopa juuri sellainen tapa, jolla leikkaat otsatukseesi, voi olla monimutkainen leukasi, posket ja otsan suhteelliseen leveyteen tai harmaanne. 

Sitten siellä's makeup. Oletko koskaan ajatellut, miksi pidät dramaattisia savuisia silmiä kirkkaasta rohkeasta huulesta tai päinvastoin? Se saattaa liittyä kasvosi muotoon, sillä yhden ominaisuuden korostaminen voi luoda täydellisyyden illuusion missä se'ei. Kasvojesi muoto määrittelee myös, mihin laitat ääriviivat ja / tai punastele, tai jos tarvitset edes tarvetta käyttää niitä. 

(Tietenkään tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy koskaan "kompensoida" kasvosi muotoa hiuksilla ja meikkiin. Jos rakastat kasvosi muotoa, kaikin keinoin voit pelata sitä's ei ole mitään vikaa, kun kovaa ja ylpeää!)

Tarvitsetko apua kuvastamaan kasvosi muotoa? Tartu peiliin ja noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Mitä's Leveimpi osa kasvosi?

 • Otsa: Jos otsasi on levein osa kasvosi, joka kaventuu kapeammalle leualle, sinulla on luultavasti käänteinen kolmio tai sydämen muotoinen kasvot. Siirry vaiheeseen 2 saadaksesi lisää tietoa.
 • poskipäät: Jos poskipäät ovat kasvosi leveimpi osa, sinulla on todennäköisesti soikea, pyöreä, timantti tai sydämen muotoinen kasvot. Siirry vaiheeseen 2 saadaksesi lisää tietoa.
 • Leuka: Jos leukasi on levein osa kasvosi, jossa on kapeampi otsa, luultavasti päärynän muotoinen kasvot. Siirry kohtaan Päärynä alla saadaksesi lisätietoja!
 • Ne'kaikki yhtäläiset: Jos otsaasi, poskipäät ja leukasi ovat leveydeltään yhtä suuria, luultavasti sinulla on pitkä tai neliömäinen kasvot. Siirry vaiheeseen 2 saadaksesi lisää tietoa. 

Vaihe 2: Mitä'teidän leudon muoto?

 • Pyöristää: Jos sinulla on pyöristetty leuka, sinulla on luultavasti pyöreä, pitkä tai soikea muotoinen kasvot. Siirry vaiheeseen 3 saadaksesi lisää tietoa.
 • teräväkärkiset: Jos sinulla on terävä leuka, ja poskipäät ovat kasvosi levein osa, jossa on kapeampi leuka ja otsa, sinulla on todennäköisesti timanttimuotoinen kasvot. Siirry kohtaan Timantti alla olevaan osioon saadaksesi lisätietoja! Jos sinulla on terävä leuka ja otsasi tai poskipäät ovat kasvosi levein osa, sinulla on todennäköisesti käänteinen kolmio tai sydämen muotoinen kasvot. Siirry vaiheeseen 4 saadaksesi lisää tietoa.
 • Neliö: Jos sinulla on neliömäinen leuan muoto, sinulla on todennäköisesti neliön muotoinen kasvot. Sinun otsiesi, posket ja leukasi pitäisi olla myös yhtä leveä; kasvosi voi olla niin kauan kuin se on leveä tai hieman suorakulmainen. (Huom. Päärynäiset kasvot voivat myös näyttää neliömäiseltä leudulta, mutta otsa on kapeampi.) Neliö alla saadaksesi lisätietoja!

Vaihe 3: Kuinka kauan kasvosi on??

 • Lyhyt: Jos kasvosi pituus ja leveys ovat suunnilleen samat, ja leuasi on pyöristynyt, sinulla on luultavasti pyöreät kasvot. Siirry kohtaan Pyöristää alla saadaksesi lisätietoja! 
 • Keskiverto: Jos kasvosi on hieman pidempi kuin leveä, ja poskipäät ovat kasvosi levein osa, pyöristetty leuka, sinulla on todennäköisesti soikea kasvomalli. Siirry kohtaan Soikea alla olevaan osioon saadaksesi lisätietoja! Jos kasvosi on hieman pitempi kuin leveä, ja terävä leuka, sinulla on todennäköisesti käänteinen kolmio tai sydämen muotoinen kasvot. Siirry vaiheeseen 4 saadaksesi lisää tietoa.
 • pitkä: Jos kasvosi on tuntuvasti pidempi kuin leveä, sinulla on todennäköisesti pitkä muoto. Sinun otsaasi, posket ja leukasi on myös oltava yhtä leveä ja pyöristetty leuka. Siirry kohtaan pitkä alla saadaksesi lisätietoja! 

Vaihe 4: Onko sinulla leski's Peak?

 • Joo: Jos sinulla on leski'n kärki ja terävä leuka, ja otsasi tai poskipäät ovat kasvosi levein osa, sinulla todennäköisesti on sydämen muotoinen kasvot. Siirry kohtaan sydän alla saadaksesi lisätietoja!
 • Ei: Jos et halua'sinulla on leski'mutta sinulla on terävä leuka, ja otsa on levein osa kasvosi, sinulla on luultavasti käänteinen kolmion muoto. Siirry kohtaan Ylösalainen kolmio alla saadaksesi lisätietoja!

Huomautus: Jotkut ihmiset ovat yhdistelmä kasvotyyppejä, kuten pitkä neliö (suorakulmio), pyöristetty sydän jne. Jos näin on, mene muodon, joka on eniten hallitseva. 

Tässä'Tarkastele jokaista muotoa, jotta voit löytää vastauksesi:

Pyöreä muoto

Jos sinulla on pyöreä muoto, kasvosi pituus ja leveys ovat suunnilleen yhtä suuret. Sinulla ei ole kulmia leukalle, joka on myös pyöristetty. Kirsipiirisi ovat kasvosi levein osa. Tasapainottaaksesi kasvon muotoa valitse kampaukset ja meikki, jotka pistävät kasvot.

Julkkikset pyöreillä kasvoilla: Elizabeth Olsen, Mila Kunis, Chrissy Teigen, Kate Upton, Ginnifer Goodwin, Selena Gomez

Related:Paras (ja huonoin) Bangs Round Face -kuvioille

Long Face Shape

Jos sinulla on pitkät kasvot, kasvosi on huomattavasti pidempi kuin se on leveä. Sinun otsi, poskipäät ja leuka ovat yhtä leveitä, ja leukasi on pyöristetty muoto. Voit tasapainottaa tämän kasvon muodon valitsemalla kampaukset ja meikki, jotka luovat leveyden illuusion.

Julkkikset, joilla on pitkät kasvot: Alexa Chung, Molly Sims, Joan Smalls, Liv Tyler, Sarah Jessica Parker, Maggie Q 

Related: Paras (ja huonoin) Bangs for Long Face Shapes

Sydämen muoto

Jos sinulla on sydämenmuotoinen kasvot, sinulla on leski's huippu ja vihainen leuka. Sinun otsasi tai poskipäät ovat kasvosi levein osa, joka ulottuu kapeammalle leualle. Tasapainottaaksesi kasvon muotoa, valitse kampaukset ja meikki, jotka korostavat laajaa otsaa, ja luo harjoitusleuan leveys. 

Julkkikset sydämen muotoisia muotoja: Kat Graham, Alyson Hannigan, Blake Lively, Kourtney Kardashian, Kerry Washington, Cote de Pablo

Related:Paras (ja huonoin) Bangs for Heart-muotoiset kasvot

Square Face Shape

Jos sinulla on neliönmuotoinen muoto, sinulla on neliömäinen leuka ja pienet käyrät kasvoillesi. Silmäsi, poskipäät ja leukasi ovat leveydeltään yhtä suuret. Joissakin neliöissä on kasvot, jotka ovat niin leveitä, että ne ovat pitkiä, kun taas toiset ovat pitempiaikaisia ​​ja suorakulmaisempia. Voit tasapainottaa tämän kasvon muodon valitsemalla kampaukset ja meikit, jotka pehmentävät leuan muotoja.

Julkkikset, joilla on neliönmuotoiset kasvot: Keira Knightley, Rosario Dawson, Angelina Jolie, Bella Heathcote, Olivia Wilde, Lucy Liu

Related: Paras (ja huonoin) Bangs for Square Face Shapes

Timanttikuvio

Jos sinulla on timanttipinnan muoto, poskipäät ovat kasvosi levein osa, jossa on kapeampi leuka ja otsassa. Leuka on terävä, mutta timantin ja sydämen tai käännetyn kolmion välinen ero on, että hiusraja ei ole niin leveä. Voit tasapainottaa tämän kasvon muodon valitsemalla kampaukset ja meikki, jotka luovat laajemman otsa ja leuan.

Julkkikset, joissa on timanttipintaisia ​​muotoja: Camila Alves, Freida Pinto, Halle Berry, Ashley Greene, Vanessa Hudgens, Selma Blair

Related:Paras (ja huonoin) Bangs for Diamond Faces

Käänteinen kolmio kasvot

Jos sinulla on käänteinen kolmion muoto, etulyönti on kasvosi levein osa, joka kaventuu kapeammaksi, teräväksi leuaksi. Käänteisen kolmion ja sydämen välinen ero on, että sydämen muoto on leski'n huippu. Käännetyn kolmion hiusraja on joko suorakulmainen tai hieman pyöristetty. Tasapainottaaksesi kasvon muotoa, valitse kampaukset ja meikki, jotka korostavat laajaa otsaa, ja luo harjoitusleuan leveys.

Julkkikset, joissa on käänteiset kolmion kasvot: Scarlett Johansson, Rashida Jones, Jessica Szohr, Reese Witherspoon, Jennifer Love Hewitt, Chloë Moretz

Related:Paras (ja huonoin) Bangs for Reverse Triangle Faces

Pear Face Shape

Jos sinulla on päärynän muoto, leukasi on kasvosi levein osa. Sinun otsi ja posket ovat kapeampia. Voit tasapainottaa tämän kasvon muodon valitsemalla kampaukset ja meikit, jotka pehmentävät leuan muotoja ja luo laajemman otsan illuusion.

Julkkikset päärynän muotoilla: Ellie Kemper, Kelly Osbourne, Sophie Ellis-Bextor, Jenna Ushkowitz, Ali Larter, Minnie-ohjain

Related:Paras (ja huonoin) Bangs for Pear-Shaped Faces

Oval Face Shape

Soikeat kasvot ovat hiukan pidempiä kuin ne ovat leveät, samanlaiset kuin munan muodot, ja poskipäät ovat kasvojen levein osa. Leuka ja otsa ovat pyöristettyjä, ja kasvojen sivut ovat hieman kaarevia, eikä teräviä kulmia ole. Soikea pidetään "ihanteellisena" kasvona, ja se on myös yleisimpi.

Julkkikset soikeilla kasvoilla: Paula Patton, Sienna Miller, Camilla Belle, Jessica Biel, Jessica Alba, Katy Perry ja Scarlett Johansson

Related:Paras (ja huonoin) Bangs soikeat kasvot

johtopäätös

Toivottavasti seuraamalla vaiheita ja viittamalla nämä julkkis esimerkit, sinä'ovat paljon lähempänä kuvitellaksesi kasvosi muotoa! Kuten sanoin, monet meistä ovat kahden erilaisen kasvotyypin yhdistelmiä, mutta yritämme mennä muotoon, joka on eniten hallitseva.

Mikäli sinä'uudelleen neliö, sydän tai päärynä, muista, että kaikki kasvot ovat kauniita. Tämän tiedon pitäisi vain auttaa sinua tuntemaan hieman luottavaisempia valitsemaan paras hiusten leikkaus, bang-tyyli ja meikki. 

Pysy kuulolla lisää artikkeleita siitä, miten työskennellä kasvoillesi ... ja sittemmin kerro:

Mikä kasvosi muoto olet??
Mitä's suurin haaste kasvosi muotoon?

Leave A Comment

51 − 47 =