Kuinka kasvattaa kerroksellinen leikkaus

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuuntelua noudattamalla tässä annettuja ohjeita.

K: Viimeinen (aina) käynti trendikkäässä, korkealaatuisessa salonissa: huomasin heidän "anna'"Käsityö ei oikeastaan ​​ole helppoa hoitava, tyylikäs, iloinen pieni olkapääteräinen, hieno ja keskisuuri (paljon sitä), tummanruskea (ja todella hyvin terve ja kiiltävä!) , suorat hiukset ovat tarpeen. 

Myös hienonnettu, ylitäytyvä sotku ei sallinut minun hiljaisen, varatun persoonani tai pieneni, 'hiljainen' joko muoto. Voi, ja ikävä pikku git veti kommentin "teistä näyttää nuoremmalta" myös!!

Oli vähän premenopausaalinen, ujo ja äskettäin kuollut äidistani, joka halusi piristää itseäni, "anna hänen tehdä mitä hän ajatteli". Olen nyt kyyneleissä eniten aamuisin, kun minun wispy, kuivuneet päät koskettavat vain olkapäitäni ja suuri paksu kerros yli- kerroksinen, epätasainen 'hiukset' noin korvan korkeudella, osa siitä on lyhyempi, että tämä todella! Se ei't liikkua lainkaan tai swing terveellä, kiiltävällä tavalla kuin se; se näyttää tylsäksi (kaikkien kerrosten vuoksi), ohut ja kuollut tai paksu ja liikkumaton. Koko asia on väärä. Pisin kerros on 15 "pitkä, lyhin kerros ylös pään päähän on 4" pitkä.

Kaikki neuvoa AT ALL auttaa mielellään! Menin takaisin valittamaan, hän kertoi minulle, että tummanpunainen huuhtelu ja jotkut pihdit auttaisivat ... "halusinko ostaa nämä?", Jimima

V: Ensinnäkin huonoja uutisia. Koska kerrokset kasvavat, valitettavasti se'aikoo tehdä enemmän muotoilutyötä lyhyellä aikavälillä. 

Odotetaan, että kerrokset kiinni päistään kestää jonkin aikaa, koska hiukset kasvavat vain noin kuusi tuumaa vuodessa.

On kuitenkin paljon söpöjä lyhyempiä 'Katie Holmes, joka aikoo pyrkiä siihen' makea bob:

Tai Nicole Richie's side-swept bob 'n' otsatukka:

Tärkeintä on pitää alhaalta leikata, mutta EI SÄÄDÄT.

Jos pystyt käsittelemään hieman lyhyemmäksi heti, katsokaa kampaajaa (saat ystäväsi, jonka leikkaus ihastut suosittelemaan uutta & # x2014; haluan't vaivaa kaveri, joka epäonnistui) ja saada ne vain korjata päät vain. Ei ottaa pois paljon pituutta, mutta vain tehdä siitä todella tylsä, jotta et saa herkkä, raggedy päättyy. Tummat hiukset näyttävät paksummalta. Ainoa paikka, jonka haluat kerrosten olevan, on kasvojen ympärillä. (Katso: Katie ja Nicole, yllä.)

Sitten kun päät ovat tylsiä, sinun on annettava lyhyemmät kerrokset päälle kasvaa..

Luultavasti haluat saada muutama muokkaus matkan varrella, kun se kasvaa, säilytä vain pohjakerroksen tasot niin, että se vastaa asteittain huippuja. Kun kerrokset kasvavat ja alkavat vastata, se alkaa tuntua paksummalta. Mutta älä anna niiden leikata kerroksia ja virkistää niitä, vaan jätä ne, kunnes ne kasvavat kauan.

Pelissä hiusten rakenne auttaa myös. Yritän käyttää sitä hieman paksummin jos pystyt, sillä se peittää kerrokset. Kokeile kuumia rullia, tarranauhoja, käpristyä sileällä raudalla tai jopa vanhanaikaisilla tapilla. Harjaa kiharat ja antaa sille kehon ja täyteyden. (Harjattu kiharat ovat tällä hetkellä hyvin trendikkäitä.)

Jotain, kuten Charlize Theron on, olisi hyvä pyrkiä:

Tuotteista viisas, harkitse investoimalla rantahiustatuotteeseen (kuten merisuihku), antaen hiuksille paremman tekstuurin ja täyteyden. Sinä pystyt't menemään väärin Bumble ja Bumble's Surf Spray:

Tai Oribe Après Beach:

Voimakas, juuriharjatuote olisi myös hyvä. minä'Olen käyttänyt tätä MOP: lta:

Matriisi tekee samanlaisen juuriharjan; annostelijan avulla voit kohdistaa tuotteen juuri juuret.

Järkevyyden hoitamiseksi kannattaa kokeilla selkeää kiiltävää hoitoa, joka voitti't muuttaa hiustenne väriä, mutta lisäävät enemmän loistaa. (Tiedän, että tylsiys on nostettu ylimielisellä kerroksella, mutta tämä ylimääräinen voima auttaa vain.) Clairol's Shine Happy on hyvä:

Lopuksi & # x2014; yritä soittaa noin, jossa osaat hiuksiasi & # x2026; vaihda se keskeltä sivulle ja päinvastoin. Voit myös lisätä hiustarvikkeet. Kokeile hiuksiesi kiinnittämistä kasvoiltasi tai korvan takana tai yllään melko hiusnauha tai leike. Tutustu Selma Blairiin:

Ja muistan ... talvi on tulossa ja on aina hatut. (Antropologialla on hieno valinta.)

Oletko käsitellyt haavoittunutta haurastusta?

Miten käsittelet kasvavaan vaiheeseen?

Oletko koskaan kokeillut jotain näistä tuotteista tai vinkkejä?

Leave A Comment

+ 46 = 53